Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Teleskop vs Dělička??
16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.746 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???
Díky a mějte se fajn :-)
Lančovská zátoka
5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 4.086 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…
Diky moc
shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30
7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.407 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar
Hodonínsko, Strážnicko MP revíry
4.4.2007 | Robur | Domácí revíry | 3.397 zobrazení | 5 odpovědí
Jedu na velikonoční svátky do Radějova, tak jestli to tam někdo znáte, poraďte nějaký dobrý flek na feedr či lehčí položenou, asi přibalím i teleskop. Chci se otočit u vody tak 2* na 3 hoďky, takže potřebuji aby to bralo hned:-)). Pokud byste nechtěli veřejně provařit svoje top fleky, napište to osobkou nejlépe i se slibem průvodcovské služby. Slibuji, že se tam v nejblížších letech neobjevím:-)
twister
22.8.2005 | SAM | Přívlač | 2.724 zobrazení | 4 odpovědi
na jaké twistery doporučujete chytat na řece uslavě na tlouště a okouny??????????? Chci chytat pod jezem.
diiiik moc
Harta a její struktura dna
16.5.2008 | novacek | Domácí revíry | 2.719 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl bych se tady dozvědět od vás rybářů co máte zkušenosti s rybolovem na Hartě!!! Kdo ví jaká je kde hloubka, kde je bahno, kde tráva atd. Petrův zdar!!!!!!
Jak to nyní vypadá na MRHALU ?
11.9.2007 | Kulik | Domácí revíry | 2.047 zobrazení | 3 odpovědi
V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.
zkušenosti s woblery zn. lovec
22.5.2007 | parmen | Ostatní nádobíčko | 2.043 zobrazení | 3 odpovědi
Na této stránce jsem viděl reklamu na woblery značky Lovec. Cena mě zaujala, tak bych rád věděl, zda máte zkušenosti s nějakými jejich woblery. Díky
Jak vychováváte své děti?
4.9.2011 | kety.vydra | Vaše názory | 23.263 zobrazení | 34 odpovědí
Já už nad tím přemýšlím hodně dlouho,ale jak tak sleduju vývoj rybařiny,nedá mi to,nezeptat se těch,co už mají děti,jak je vedou k rybařině a co by si přáli,aby z jejich ratolestí „vyrostlo“? Myslím,že se to dělí na klasické tři skupiny-první jsou (podle mě) „extrémisti“-ti budou svým,dětem „tlačit“ do hlavy,že vzít si rybu je něco nemyslitelného a že jediná správná věc je,že ryba patří do vody a že ryba je kámoš a né žrádlo.Otázka je,proč takoví lidé chodí k vodě a ještě mě odsuzují za to,že si vezmu rybu domů.Druhá skupina je,taková ta klasika-chodí k vodě,protože je to baví,mají rádi svůj klid a třeba i přírodu,a když chytnou rybu co má míru,tak si ji vezmou (protože rádi jedí ryby apd.).A třetí skupinou jsou ti,co děcka učí kdejakou prasárnu a „vtloukají“ jim do hlavy,že ryba patří na talíř,protože je to maso jako každé jiné,a když se to nedá jíst (protože to má moc kostí),tak to hodíme kočkám,slepicím,prasatům,na kompost atp…K čemu směřujete ratolesti VY? Dcerku se snažím (zatím…-má 2 roky) vést k tomu,že rybička je zdravá.Co bude pak,ukáže čas…
rybareni v anglii, irsku, skotsku
11.10.2005 | carodej | Rybaření v zahraničí | 15.033 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravicko. Chystam se do techto koncin a rad bych se zeptal, zda-li nema nekdo info ohledne rybareni. Jak vnitrozemske, tak morske. Zajima mne hlavne legislativa, ale vdecny budu za jakekoli informace. Dekuji prevelice. C.
Jizera v okolí Mladé Boleslavi
30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.526 zobrazení | 11 odpovědí
Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu
Ubytování na břehu Orlíku?
14.2.2013 | Biotom | Ubytování | 6.181 zobrazení | 9 odpovědí
Hledám nějakou chalupu k pronájmu na břehu Orlíku. Chtěl bych jet rybařit s půlroční dcerou a přítelkyní, na týden. Nějaké typy? Nebo přímo kontakty? Předem díky
Revíry(kde co chytit,stav,apod.)
2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.478 zobrazení | 8 odpovědí
Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.
Je možné chytat z nafukovacího člunu fishanter?
3.7.2005 | gadasnik | Sumcařina | 5.462 zobrazení | 8 odpovědí
citace rř. za ryb. loďku,. se nepovažuje kanoe,kajak,vor,sportovní loď,nafukovací vodní plavidlo,…
stav vody na českých tocích
16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.802 zobrazení | 7 odpovědí
Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?
Rybaření ve Španělsku na Mequinenze
1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.786 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)
Přívlač v mrazu!
26.12.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.434 zobrazení | 5 odpovědí
Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…
okuma nebo shimano
14.12.2016 | tuzinek | Navijáky | 3.422 zobrazení | 5 odpovědí
prosím o radu chci si koupit naviják a rozmýšlím se mezi Okuma Longbow LB 50 a Shimano Baitrunner DL 2500 FA chci to na chytani na položenou na menší vody spíš slepá ramena nějaký rybník lov kaprovitých ryb děkuji za radu
Co byste doporučili?
24.11.2008 | jarda21 | Pruty | 2.748 zobrazení | 4 odpovědi
Berkley Tele Carp 3,6m/2,75lb Imperium TeleCarp 3,6 m 2,75 lb Colmic Spectra 3,6m/3lbs
těstíčko:-(
3.4.2008 | Hami | Kaprařina | 2.736 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar. Vznáším dotaz na hustotu těsta na kuličky – páchal jsem to letos poprvé a neznalec jsem udelal těsto, které bylo druhý den jako kámen. Mám směs od nejmenované firmy, přidal jsem AMK a vejce dle návodu a pak jsem vše zpracovával ručně a ne pomocí výtlačné pistole a robalu, jak jsem původně zamýšlel. Ještě za dva dny jsem měl namožené šlachy za prsty:-). Dle dostupných info mám přidat olej a ještě vejce – to ale stále neřeší optim. tuhost těsta, když ho chci nechat přes noc, aby se vše propojilo. Má mi protékat mezi prsty při mačknutí? Nebo jak? Asi těžko poradit, k čemu ko přirovnat, což…? Předem dík