Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Boilie necteno

25.9.2006 | Carpboy | Ryby | 1.932 zobrazení | 3 odpovědi

Pro a proti!

RAVEN Brno necteno

30.12.2008 | Antares | Obchod | 38.348 zobrazení | 59 odpovědí

Chtěl bych se tímto tématem zeptat ostatních rybářů na skušenosti s nákupem v rybářském obchodě RAVEN Brno.Kolega i já jsme si objednali káždý sám zboží v akci.Potvrzení objednávky přišlo e-mailem,dodnes ho, ale nemáme.Na dotaz neodpovídají…Pros­lýchá se hodně,ale nechci zbytečně kalit vodu.Uvidíme jak jsou na tom ostatní rybáři se skušenostma s objednávkami akčního zboží.Děkuji za příspěvky.

Jaké polarizační brýle? necteno

18.8.2011 | holatkojan | Ostatní nádobíčko | 24.614 zobrazení | 38 odpovědí

ahoj,mám dotaz mužete mi poradit náké polarizační brýle? nejlépe z vlastní zkušenosti. na trhu jich je tolik že je těžké se v tom orientovat.. využití by mělo být rybařina a za volantem. děkuji za rady.

Lis na rohlíkové boilie necteno

23.11.2011 | Volouch | Tipy & triky | 15.584 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj, koupil jsem si lis na rohlíkové boilie a nechce ven, hrozně se lepí. Nemáte někdo nějaký zlepšovák..? Třeba potravinářskou folii..? :-)

baterie k elektromotoru necteno

4.10.2006 | Rendy | Ostatní nádobíčko | 15.552 zobrazení | 24 odpovědí

mohl by mi někdo stručně vysvětlit jaký je rozdíl mezi autobaterií a speciál bateriemi na elektromotor ? Jde autobaterie také použít , nebo se tím ničí motor? Slyšel jsem už oba názory , každý tvrdí něco jiného , předem díky

MAZURSKÁ JEZERA necteno

23.1.2007 | crazykapr | Rybaření v zahraničí | 11.016 zobrazení | 17 odpovědí

prosím vás nemáte někdo zkušenosti s azurskými jezery v polsku,kdyby někdo měl nějaké informace tak napište mi na mail dzunka@seznam.cz předem děkuji

kam na úhoře - Brno a okolí necteno

8.7.2010 | Fryw | Dravci | 9.069 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny rybáře a rybářky :-) Ještě jsem neměl to štěstí abych chytil jednu z nejzajimavějších ryb našich vod – úhoře. Mohl by mi někdo poradit kam na ně v okolí Brna (bydlim mezi Rosicema a Ivančicema)? Nějaká voda o které se ví, že úhoři jsou a je celkem dobrá šance je chytit. Myslím, že takovýto dotaz by mohl vzbudit rozporuplné reakce, ale prosil bych prostě jen revír :-)

echolot necteno

4.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 5.198 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobry den chtěl bych si koupit echolot a chtel bych vas poprosit o radu vybíram mezi temito http://www.kaprarina.cz/…t-RF25e.aspx a timto http://www.kaprarina.cz/…t-RF35e.aspx prosim vas o radu nebo vasi skusenost stemito echoloty.Děkuji.

Teleskop vs Dělička?? necteno

16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.554 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???

Díky a mějte se fajn :-)

Polička necteno

22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 3.907 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.

Přívlač v mrazu! necteno

26.12.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.256 zobrazení | 5 odpovědí

Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…

Kde na dravce na střední Moravě? necteno

26.7.2005 | funami | Domácí revíry | 3.241 zobrazení | 5 odpovědí

Jsem z Hranic na Moravě a po dlouhé době se znovu vracím k rybařině. Zajímalo by mě kde se dájí v těchto lokalitách ulovit pěkní dravci (štika, candát,…). V nejbližším okolí mého bydliště nejsou nebo neznám taková místa. Uvažoval jsem MO ČRS ve Valašském Meziříčí, nebo možná okolí Přerova nebo taky MO MRS ve Zlíně… máte někdo zdejší zkušenosti s těmito lokalitami? Předem díky za odpověď. null

prut na suchou mouchu necteno

13.12.2013 | muskar19 | Muškaření | 3.241 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den chtel bych se zeptat jestli ma nekdo nejake zkusenosti a jake s timto prutem Greys Streamflex 8ft aft 4.

Co byste doporučili? necteno

24.11.2008 | jarda21 | Pruty | 2.605 zobrazení | 4 odpovědi

Berkley Tele Carp 3,6m/2,75lb Imperium TeleCarp 3,6 m 2,75 lb Colmic Spectra 3,6m/3lbs

Soutok Olšavy s Moravou necteno

10.3.2010 | spike | Domácí revíry | 2.603 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, chytáte někdo na soutoku Olšavy s Moravou poblíž města Kostelany nad Moravou? Letos bych se tam rád podíval, co se tam dá chytit za ryby? Dík

Nemá někdo zkušenost se člunem FISHHUNTER 360? necteno

22.6.2005 | Miky | Ostatní nádobíčko | 2.600 zobrazení | 4 odpovědi

Uvažuji o koupi nafuk. člunu a nerad bych koupil něco, z čeho se nedá prakticky chytat. Budu chytat převážně na tekoucí vodě (Labe). Předem dík.

těstíčko:-( necteno

3.4.2008 | Hami | Kaprařina | 2.600 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar. Vznáším dotaz na hustotu těsta na kuličky – páchal jsem to letos poprvé a neznalec jsem udelal těsto, které bylo druhý den jako kámen. Mám směs od nejmenované firmy, přidal jsem AMK a vejce dle návodu a pak jsem vše zpracovával ručně a ne pomocí výtlačné pistole a robalu, jak jsem původně zamýšlel. Ještě za dva dny jsem měl namožené šlachy za prsty:-). Dle dostupných info mám přidat olej a ještě vejce – to ale stále neřeší optim. tuhost těsta, když ho chci nechat přes noc, aby se vše propojilo. Má mi protékat mezi prsty při mačknutí? Nebo jak? Asi těžko poradit, k čemu ko přirovnat, což…? Předem dík

Dvojobratlíky Owner necteno

12.6.2005 | aspius | Ostatní nádobíčko | 1.947 zobrazení | 3 odpovědi

Ako sa Vám pri prívlači osvedčili dvojobratlíky, resp. dvojobratlíky s karabínkou od Ownera?

Stavá se vám to??? necteno

24.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 1.945 zobrazení | 3 odpovědi

ted jsem prisel z vlacky a v 20:10 zacali pekne radit tlousti. Pod sebou sem zahledl tlouste o velikost neco pres magickou hranici 50 cm(mozna 60). A tak jsem nasadil cernobili banjo od relaxu a z vesel a chytal. Po par nahozech zautocil kousek pode mnou a ja sem se tak lek div sem nespadl do vody. A tak hazim dal. Banjo uz je kousek od brehu a ja slysim rano a cejtim min. tah v prutu. Neverili by jste co jsem videl. Ten peknej tloust zautocil asi 3 cm vedle banja a udelal mi neco jako prejezd. V tu chvili jsem chtel rozlamat prut ale pak mne to preslo a pokracoval jsem, ale uz jsem se s nim nesetkal. Stalo se vam take neco podobneho???

Akce v Rybářském klubu Jiřího Mahena necteno

22.10.2004 | Prizrak | Ryby | 1.943 zobrazení | 3 odpovědi

Chystáte se někdo na tyto akce konané v Brně?