Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

okuma nebo shimano necteno

14.12.2016 | tuzinek | Navijáky | 3.365 zobrazení | 5 odpovědí

prosím o radu chci si koupit naviják a rozmýšlím se mezi Okuma Longbow LB 50 a Shimano Baitrunner DL 2500 FA chci to na chytani na položenou na menší vody spíš slepá ramena nějaký rybník lov kaprovitých ryb děkuji za radu

shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30 necteno

7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.360 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar

Hodonínsko, Strážnicko MP revíry necteno

4.4.2007 | Robur | Domácí revíry | 3.353 zobrazení | 5 odpovědí

Jedu na velikonoční svátky do Radějova, tak jestli to tam někdo znáte, poraďte nějaký dobrý flek na feedr či lehčí položenou, asi přibalím i teleskop. Chci se otočit u vody tak 2* na 3 hoďky, takže potřebuji aby to bralo hned:-)). Pokud byste nechtěli veřejně provařit svoje top fleky, napište to osobkou nejlépe i se slibem průvodcovské služby. Slibuji, že se tam v nejblížších letech neobjevím:-)

Rio Ebro.. necteno

9.1.2008 | Jeronymo | Sumcařina | 3.352 zobrazení | 5 odpovědí

Poradí někdo kdo má zkušenosti s Ebrem???Na co si dát pozor,co by se mohlo hodit??Prostě jakoukoliv informaci…Zatím dí­ky…

NAVIJÁK SHIMANO STELLA AR 3000 necteno

5.2.2007 | Fidži | Přívlač | 2.680 zobrazení | 4 odpovědi

Poradí mi někdo, kde je možné tento naviják zakoupit ? Díky za jakoukoliv pomoc. Fidži

Harta a její struktura dna necteno

16.5.2008 | novacek | Domácí revíry | 2.680 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se tady dozvědět od vás rybářů co máte zkušenosti s rybolovem na Hartě!!! Kdo ví jaká je kde hloubka, kde je bahno, kde tráva atd. Petrův zdar!!!!!!

twister necteno

22.8.2005 | SAM | Přívlač | 2.678 zobrazení | 4 odpovědi

na jaké twistery doporučujete chytat na řece uslavě na tlouště a okouny??????????? Chci chytat pod jezem.

diiiik moc

Jak to nyní vypadá na MRHALU ? necteno

11.9.2007 | Kulik | Domácí revíry | 2.011 zobrazení | 3 odpovědi

V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.

Krmítkové směsi necteno

29.3.2012 | MIG-35 | Feeder | 89.903 zobrazení | 133 odpovědí

Zdravím kolegové!

Onehdá jsem byl u vody se 2 zkušenějšími rybáři. A protože jsem začátečník, snažil sem se z nich vytáhnout nějaký moudro… Díky míň záběrů jenoho chytače přišla řeč na krmení. Do teď jsem kvalitu, značku atd neřešil. A zřejmě to vypadá, že jsem na scestí. Proto bych vás rád požádal o názory, jaký směsi používáte (levný,drahý) jestli si domícháváte-vylepšujete atd. Nechci přesný návody, jen postřehy z čím máte úspěchy a s čím ne. Dík moc!

POMOC necteno

9.5.2012 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 19.584 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha

Díky moc

Umělá líheň necteno

19.8.2007 | Flash25 | Tipy & triky | 8.794 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych si zařídit menší domácí umělou líheň na lososovité ryby,nevíte někdo o odkazu na tohle téma? díky

Vláčení na mrtvou rybku necteno

27.6.2005 | vsetinek | Přívlač | 8.088 zobrazení | 12 odpovědí

Jaké máte zkušenosti a úlovky při vláčení mrtvé rybky? Ještě jsem to nezkoušel, tak nevím jestli je to úspěšné nebo ne.

Jizera v okolí Mladé Boleslavi necteno

30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.448 zobrazení | 11 odpovědí

Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu

Výběr místa k lovu kaprů necteno

23.9.2012 | jara6 | Bílá ryba | 7.446 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Máte nějaké tipy jak si vybrat správné místo kde by mohli být největší kapři ? Třeba v jakém počasí nejvíce berou atd. ? Budu moc vděčný za každou radu :)

Revíry(kde co chytit,stav,apod.) necteno

2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.411 zobrazení | 8 odpovědí

Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.

Je možné chytat z nafukovacího člunu fishanter? necteno

3.7.2005 | gadasnik | Sumcařina | 5.407 zobrazení | 8 odpovědí

citace rř. za ryb. loďku,. se nepovažuje kanoe,kajak,vor,spor­tovní loď,nafukovací vodní plavidlo,…

Rybaření ve Španělsku na Mequinenze necteno

1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.720 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)

zavlečení nástrahy pomocí druhé udice necteno

2.4.2011 | ontario | Dravci | 4.065 zobrazení | 6 odpovědí

Dávno jsem četl o způsobu zavlečení nástrahy/rybky/po­mocí druhé udice,ale už si nepamutuji způsob provedení.Nahodí se olůvko s připevněným vlascem druhé udice do dané vzdálenosti na které se potom připevní návazec s rybkou a rybka se zavleče k olůvku prvé udice.Nevím ,jak se připevní vlasec,jak se to uvolní a pod.Jestli má někdo s tímto způsobem zavlečení nástrahy zkušenost,nebo ví o informaci kde to najít -informujte mě.

Přívlač v mrazu! necteno

26.12.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.388 zobrazení | 5 odpovědí

Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…

Shimano Technium Diaflesh Feeder délka 360cm zátěž M necteno

14.3.2006 | Stín | Pruty | 3.374 zobrazení | 5 odpovědí

Mám"chuť" na tento feeder.Máte někdo zkušenost s tímto prutem?