Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Rybářské časopisy na cd či netu
12.3.2009 | Kazan | Ryby | 13.221 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mě, zda by jste svůj oblíbený ryb. časopis neměli raději na cd nebo nečetli přímo z netu. Sám jsem před několika lety přestal časopisy kupovat, ale patrně bych si dnes předplatil nějaký přístup na net, nebo cd. Myslím že i pro vydavatele by to bylo levnější než tištěná papírová forma. Co vy na to?
Háčky bez protihrotů
19.5.2010 | Ichtyofag1 | Dravci | 10.624 zobrazení | 16 odpovědí | upravit
Ahoj všichni, podělte se se zkušenostmi lovu dravců na háčky bez protihrotů. Jsem v této oblasti ještě panic, potřebuju vaši radu, jak na to;-) Myslím si, že rybička z háčku bez protihrotu snadno zdrhne, jak tohle řešíte? Díky za vaše odpovědi!;-)
Nezväzové vody.
8.8.2012 | slunce3 | Legislativa | 10.587 zobrazení | 16 odpovědí
Ahojte mám otázku. Ako je to s vodami, kt. nie sú revírom a nikto ich nespravuje. Može sa na nich chytať alebo nie? Ďakujem.
Kapři na Slapech
4.3.2004 | pupak | Kaprařina | 5.299 zobrazení | 8 odpovědí
Tak jsem slyšel, že kapři na Slapech už zacínaj jít. Víte o tom někdo jestli je to pravda?
Teleskop vs Dělička??
16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.639 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???
Díky a mějte se fajn :-)
Prut na gumování
2.12.2013 | JKemr | Přívlač | 4.621 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny. Jelikož mi zde bylo vždy dobře porazeno, co se týče výběru nového náčiní, ptám se i teď. Sháním nový vláčák, speciálně na candáty na lov s gumovejma nástrahama pro chytání ze břehu. Mám už něco vyhlídnutý, ale rád bych radu a postřehy i od jiných. Chtěl bych něco rychlýho v délce 2,7m ve verzi light-mám rád tu jemnotu a navíc chytám ze břehu v podstatě pod nohama v hloubce do 3m, takže tvrdší prut ani nevyužiju. Ideálně s tužší páteří a citlivou špičkou, aby byly dobře cítit i jemné záběry od candošů. Díky moc za rady. Cenovej strop 3000Kč
Lančovská zátoka
5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 3.967 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…
Diky moc
zavlečení nástrahy pomocí druhé udice
2.4.2011 | ontario | Dravci | 3.963 zobrazení | 6 odpovědí
Dávno jsem četl o způsobu zavlečení nástrahy/rybky/pomocí druhé udice,ale už si nepamutuji způsob provedení.Nahodí se olůvko s připevněným vlascem druhé udice do dané vzdálenosti na které se potom připevní návazec s rybkou a rybka se zavleče k olůvku prvé udice.Nevím ,jak se připevní vlasec,jak se to uvolní a pod.Jestli má někdo s tímto způsobem zavlečení nástrahy zkušenost,nebo ví o informaci kde to najít -informujte mě.
okuma nebo shimano
14.12.2016 | tuzinek | Navijáky | 3.310 zobrazení | 5 odpovědí
prosím o radu chci si koupit naviják a rozmýšlím se mezi Okuma Longbow LB 50 a Shimano Baitrunner DL 2500 FA chci to na chytani na položenou na menší vody spíš slepá ramena nějaký rybník lov kaprovitých ryb děkuji za radu
shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30
7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.306 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar
Italie sumci
23.12.2006 | prema | Sumcařina | 2.648 zobrazení | 4 odpovědi
ahoj vsichni chtel bych vas poprosit jestli nevite o nejaky cesovce ktera organizuje lov sumcu na Padu. Diky moc
Jak to de sokolíci
24.8.2005 | Vratislaveg | Přívlač | 1.992 zobrazení | 3 odpovědi
berou,berou:??????????
Navázec na karabinku s obratlem na u. nastrahy..!!??
30.8.2005 | Hosty | Přívlač | 1.985 zobrazení | 3 odpovědi
POPÍŠE MI NĚKDO JAK VÁŽE O+K ..?? DIKY MOC .. JE VÍC ZPŮSOBŮ NEBO PŘEVÁŽNĚ JEDEN ?
HOME MADE aneb udělej si sám ...
4.4.2011 | regulus | Ostatní nádobíčko | 81.200 zobrazení | 122 odpovědí
Inspirace není nikdy dost a na tomto serveru je spousta šikovných lidí. Někteří si dělají jen triviální věci, jiní něco do čeho by se spousta lidí vůbec nepustilo. Proto asi není úplně od věci mít fórum, ve kterém by jste se mohli podělit o svoje zkušenosti, zeptat se na rady, načerpat inspiraci a pokecat o výrobních postupech čehokoliv co souvisí s rybařinou a nebo třeba tak úplně taky ne, dle vaší libosti.
Nějakou chvíli jsem přemýšlel, jestli tohle fórum nebude tak trochu dublovat encyklopedii Tipy&triky, ale tam nelze diskutovat, takže není nic jednoduššího než se o těchto vychytávkách pobavit tady.
Máchovo jezero - rybaření
14.7.2006 | xycht | Domácí revíry | 15.321 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravim všechny, nevíte jestli se smí chytat na Máchovo jezeře? Předpokládám, že je to soukromá voda tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jestli se tam dá chytat – v případě, že ano, tak za jakých podmínek :-) Díky
Vláčení na mrtvou rybku
27.6.2005 | vsetinek | Přívlač | 8.009 zobrazení | 12 odpovědí
Jaké máte zkušenosti a úlovky při vláčení mrtvé rybky? Ještě jsem to nezkoušel, tak nevím jestli je to úspěšné nebo ne.
Jizera v okolí Mladé Boleslavi
30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.327 zobrazení | 11 odpovědí
Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu
Je možné chytat z nafukovacího člunu fishanter?
3.7.2005 | gadasnik | Sumcařina | 5.337 zobrazení | 8 odpovědí
citace rř. za ryb. loďku,. se nepovažuje kanoe,kajak,vor,sportovní loď,nafukovací vodní plavidlo,…
Přívlač v mrazu!
26.12.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.335 zobrazení | 5 odpovědí
Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…
Dá se lovit Bolen na třpytku?
21.8.2004 | Wolf | Přívlač | 3.333 zobrazení | 5 odpovědí
Začínám vláčet a rád bych zjistil jaká vláčecí nástraha kromě wolbrů se dá na bolena s úspěchem použít ?
Napište svoje skušenosti s vláčkem a bolenem dík Wolf