Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Teleskop vs Dělička?? necteno

16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.746 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???

Díky a mějte se fajn :-)

Lančovská zátoka necteno

5.6.2007 | Rybar211 | Domácí revíry | 4.086 zobrazení | 6 odpovědí

Zdarec koolegové a kolegině, chci jen o prázdninách na Vranovskou, přesně do Lančovské zátoky. Nemáte někdo zkušenost?:osádka ryb, úspěšné nástrahy; pokud tam ryby vubec jsou…

Diky moc

shanim civku na OKUMA Zeon ZN 30 a longbow 30 necteno

7.3.2010 | kingkubik | Navijáky | 3.407 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den.chtel by jsem se zeptat jestli nekdo nemate navic civku na navijak okuma zeon 30 s predni brzdou http://www.rybarske-nej.cz/…-30-40-45-55 a na navijak longbow 30 se zadni brzdou http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…robnosti.php?… ??po propade nevite kde by se dali ty civky dala sehnat?pritelkyne delala jarni uklid a nevyhodila mi je ze:(koupim za rozumnou cenum kontakty na me tell:725160016 mail:kingkubik.gt@seznam.cz icq:352181216 dekuji vsem za ochotu a preji spoustu krasnych rybarskych zazitku v novem roce.Petruv Zdar

Hodonínsko, Strážnicko MP revíry necteno

4.4.2007 | Robur | Domácí revíry | 3.397 zobrazení | 5 odpovědí

Jedu na velikonoční svátky do Radějova, tak jestli to tam někdo znáte, poraďte nějaký dobrý flek na feedr či lehčí položenou, asi přibalím i teleskop. Chci se otočit u vody tak 2* na 3 hoďky, takže potřebuji aby to bralo hned:-)). Pokud byste nechtěli veřejně provařit svoje top fleky, napište to osobkou nejlépe i se slibem průvodcovské služby. Slibuji, že se tam v nejblížších letech neobjevím:-)

twister necteno

22.8.2005 | SAM | Přívlač | 2.724 zobrazení | 4 odpovědi

na jaké twistery doporučujete chytat na řece uslavě na tlouště a okouny??????????? Chci chytat pod jezem.

diiiik moc

Harta a její struktura dna necteno

16.5.2008 | novacek | Domácí revíry | 2.719 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl bych se tady dozvědět od vás rybářů co máte zkušenosti s rybolovem na Hartě!!! Kdo ví jaká je kde hloubka, kde je bahno, kde tráva atd. Petrův zdar!!!!!!

Jak to nyní vypadá na MRHALU ? necteno

11.9.2007 | Kulik | Domácí revíry | 2.047 zobrazení | 3 odpovědi

V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.

zkušenosti s woblery zn. lovec necteno

22.5.2007 | parmen | Ostatní nádobíčko | 2.043 zobrazení | 3 odpovědi

Na této stránce jsem viděl reklamu na woblery značky Lovec. Cena mě zaujala, tak bych rád věděl, zda máte zkušenosti s nějakými jejich woblery. Díky

Jak vychováváte své děti? necteno

4.9.2011 | kety.vydra | Vaše názory | 23.263 zobrazení | 34 odpovědí

Já už nad tím přemýšlím hodně dlouho,ale jak tak sleduju vývoj rybařiny,nedá mi to,nezeptat se těch,co už mají děti,jak je vedou k rybařině a co by si přáli,aby z jejich ratolestí „vyrostlo“? Myslím,že se to dělí na klasické tři skupiny-první jsou (podle mě) „extrémisti“-ti budou svým,dětem „tlačit“ do hlavy,že vzít si rybu je něco nemyslitelného a že jediná správná věc je,že ryba patří do vody a že ryba je kámoš a né žrádlo.Otázka je,proč takoví lidé chodí k vodě a ještě mě odsuzují za to,že si vezmu rybu domů.Druhá skupina je,taková ta klasika-chodí k vodě,protože je to baví,mají rádi svůj klid a třeba i přírodu,a když chytnou rybu co má míru,tak si ji vezmou (protože rádi jedí ryby apd.).A třetí skupinou jsou ti,co děcka učí kdejakou prasárnu a „vtloukají“ jim do hlavy,že ryba patří na talíř,protože je to maso jako každé jiné,a když se to nedá jíst (protože to má moc kostí),tak to hodíme kočkám,slepicím,pra­satům,na kompost atp…K čemu směřujete ratolesti VY? Dcerku se snažím (zatím…-má 2 roky) vést k tomu,že rybička je zdravá.Co bude pak,ukáže čas…

rybareni v anglii, irsku, skotsku necteno

11.10.2005 | carodej | Rybaření v zahraničí | 15.033 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravicko. Chystam se do techto koncin a rad bych se zeptal, zda-li nema nekdo info ohledne rybareni. Jak vnitrozemske, tak morske. Zajima mne hlavne legislativa, ale vdecny budu za jakekoli informace. Dekuji prevelice. C.

Jizera v okolí Mladé Boleslavi necteno

30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.526 zobrazení | 11 odpovědí

Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu

Ubytování na břehu Orlíku? necteno

14.2.2013 | Biotom | Ubytování | 6.181 zobrazení | 9 odpovědí

Hledám nějakou chalupu k pronájmu na břehu Orlíku. Chtěl bych jet rybařit s půlroční dcerou a přítelkyní, na týden. Nějaké typy? Nebo přímo kontakty? Předem díky

Revíry(kde co chytit,stav,apod.) necteno

2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.478 zobrazení | 8 odpovědí

Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.

Je možné chytat z nafukovacího člunu fishanter? necteno

3.7.2005 | gadasnik | Sumcařina | 5.462 zobrazení | 8 odpovědí

citace rř. za ryb. loďku,. se nepovažuje kanoe,kajak,vor,spor­tovní loď,nafukovací vodní plavidlo,…

stav vody na českých tocích necteno

16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.802 zobrazení | 7 odpovědí

Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?

Rybaření ve Španělsku na Mequinenze necteno

1.4.2016 | adelajda22 | Rybaření v zahraničí | 4.786 zobrazení | 7 odpovědí

Dobrý den. Uvažuji o rybářské dovolené ve Španělsku, ale nechci jet přes agenturu. Mohli by jste mi poradit, jak získat rybářské povolení a další věci potřebné pro rybolov na řece Ebro? Díky :)

Přívlač v mrazu! necteno

26.12.2005 | kkarlos | Přívlač | 3.434 zobrazení | 5 odpovědí

Jak řešíte zamrzání oček při přívlači??? Chytám na prut Mikado feeling 270cm do 13g a očka na něm jsou dosti drobná a tak první čtyři očka zamrzají! Jak takovouhle situaci řešíte??? Dík všem za odpovědi a doufám že se pořádně rozepíšete…

okuma nebo shimano necteno

14.12.2016 | tuzinek | Navijáky | 3.422 zobrazení | 5 odpovědí

prosím o radu chci si koupit naviják a rozmýšlím se mezi Okuma Longbow LB 50 a Shimano Baitrunner DL 2500 FA chci to na chytani na položenou na menší vody spíš slepá ramena nějaký rybník lov kaprovitých ryb děkuji za radu

Co byste doporučili? necteno

24.11.2008 | jarda21 | Pruty | 2.748 zobrazení | 4 odpovědi

Berkley Tele Carp 3,6m/2,75lb Imperium TeleCarp 3,6 m 2,75 lb Colmic Spectra 3,6m/3lbs

těstíčko:-( necteno

3.4.2008 | Hami | Kaprařina | 2.736 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar. Vznáším dotaz na hustotu těsta na kuličky – páchal jsem to letos poprvé a neznalec jsem udelal těsto, které bylo druhý den jako kámen. Mám směs od nejmenované firmy, přidal jsem AMK a vejce dle návodu a pak jsem vše zpracovával ručně a ne pomocí výtlačné pistole a robalu, jak jsem původně zamýšlel. Ještě za dva dny jsem měl namožené šlachy za prsty:-). Dle dostupných info mám přidat olej a ještě vejce – to ale stále neřeší optim. tuhost těsta, když ho chci nechat přes noc, aby se vše propojilo. Má mi protékat mezi prsty při mačknutí? Nebo jak? Asi těžko poradit, k čemu ko přirovnat, což…? Předem dík