Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nemá někdo zkušenost se člunem FISHHUNTER 360? necteno

22.6.2005 | Miky | Ostatní nádobíčko | 2.710 zobrazení | 4 odpovědi

Uvažuji o koupi nafuk. člunu a nerad bych koupil něco, z čeho se nedá prakticky chytat. Budu chytat převážně na tekoucí vodě (Labe). Předem dík.

Co byste doporučili? necteno

24.11.2008 | jarda21 | Pruty | 2.701 zobrazení | 4 odpovědi

Berkley Tele Carp 3,6m/2,75lb Imperium TeleCarp 3,6 m 2,75 lb Colmic Spectra 3,6m/3lbs

ztráty a nálezy necteno

21.7.2015 | hroch68 | Vaše názory | 2.701 zobrazení | 4 odpovědi

Ztráty a nálezy. Pokud někdo něco našel nebo ztratil možná dohledá majitele nebo věc zde.

těstíčko:-( necteno

3.4.2008 | Hami | Kaprařina | 2.699 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar. Vznáším dotaz na hustotu těsta na kuličky – páchal jsem to letos poprvé a neznalec jsem udelal těsto, které bylo druhý den jako kámen. Mám směs od nejmenované firmy, přidal jsem AMK a vejce dle návodu a pak jsem vše zpracovával ručně a ne pomocí výtlačné pistole a robalu, jak jsem původně zamýšlel. Ještě za dva dny jsem měl namožené šlachy za prsty:-). Dle dostupných info mám přidat olej a ještě vejce – to ale stále neřeší optim. tuhost těsta, když ho chci nechat přes noc, aby se vše propojilo. Má mi protékat mezi prsty při mačknutí? Nebo jak? Asi těžko poradit, k čemu ko přirovnat, což…? Předem dík

Jak to de sokolíci necteno

24.8.2005 | Vratislaveg | Přívlač | 2.027 zobrazení | 3 odpovědi

berou,berou:??????????

Navázec na karabinku s obratlem na u. nastrahy..!!?? necteno

30.8.2005 | Hosty | Přívlač | 2.026 zobrazení | 3 odpovědi

POPÍŠE MI NĚKDO JAK VÁŽE O+K ..?? DIKY MOC .. JE VÍC ZPŮSOBŮ NEBO PŘEVÁŽNĚ JEDEN ?

Jak vychováváte své děti? necteno

4.9.2011 | kety.vydra | Vaše názory | 23.139 zobrazení | 34 odpovědí

Já už nad tím přemýšlím hodně dlouho,ale jak tak sleduju vývoj rybařiny,nedá mi to,nezeptat se těch,co už mají děti,jak je vedou k rybařině a co by si přáli,aby z jejich ratolestí „vyrostlo“? Myslím,že se to dělí na klasické tři skupiny-první jsou (podle mě) „extrémisti“-ti budou svým,dětem „tlačit“ do hlavy,že vzít si rybu je něco nemyslitelného a že jediná správná věc je,že ryba patří do vody a že ryba je kámoš a né žrádlo.Otázka je,proč takoví lidé chodí k vodě a ještě mě odsuzují za to,že si vezmu rybu domů.Druhá skupina je,taková ta klasika-chodí k vodě,protože je to baví,mají rádi svůj klid a třeba i přírodu,a když chytnou rybu co má míru,tak si ji vezmou (protože rádi jedí ryby apd.).A třetí skupinou jsou ti,co děcka učí kdejakou prasárnu a „vtloukají“ jim do hlavy,že ryba patří na talíř,protože je to maso jako každé jiné,a když se to nedá jíst (protože to má moc kostí),tak to hodíme kočkám,slepicím,pra­satům,na kompost atp…K čemu směřujete ratolesti VY? Dcerku se snažím (zatím…-má 2 roky) vést k tomu,že rybička je zdravá.Co bude pak,ukáže čas…

rybareni v anglii, irsku, skotsku necteno

11.10.2005 | carodej | Rybaření v zahraničí | 14.925 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravicko. Chystam se do techto koncin a rad bych se zeptal, zda-li nema nekdo info ohledne rybareni. Jak vnitrozemske, tak morske. Zajima mne hlavne legislativa, ale vdecny budu za jakekoli informace. Dekuji prevelice. C.

Ubytování na břehu Orlíku? necteno

14.2.2013 | Biotom | Ubytování | 6.121 zobrazení | 9 odpovědí

Hledám nějakou chalupu k pronájmu na břehu Orlíku. Chtěl bych jet rybařit s půlroční dcerou a přítelkyní, na týden. Nějaké typy? Nebo přímo kontakty? Předem díky

stav vody na českých tocích necteno

16.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 4.759 zobrazení | 7 odpovědí

Dneska jsem chytal na svitavě a teče málo vody,byla nějak zakalená,tak kvalita asi nic moc.Jak to vypadá jinde v letošním létě?Už skáčete přes kameny nebo se ještě držíte?

Dá se lovit Bolen na třpytku? necteno

21.8.2004 | Wolf | Přívlač | 3.407 zobrazení | 5 odpovědí

Začínám vláčet a rád bych zjistil jaká vláčecí nástraha kromě wolbrů se dá na bolena s úspěchem použít ?

Napište svoje skušenosti s vláčkem a bolenem dík Wolf

Kde na dravce na střední Moravě? necteno

26.7.2005 | funami | Domácí revíry | 3.399 zobrazení | 5 odpovědí

Jsem z Hranic na Moravě a po dlouhé době se znovu vracím k rybařině. Zajímalo by mě kde se dájí v těchto lokalitách ulovit pěkní dravci (štika, candát,…). V nejbližším okolí mého bydliště nejsou nebo neznám taková místa. Uvažoval jsem MO ČRS ve Valašském Meziříčí, nebo možná okolí Přerova nebo taky MO MRS ve Zlíně… máte někdo zdejší zkušenosti s těmito lokalitami? Předem díky za odpověď. null

Stav ryb na Lipně? necteno

20.1.2013 | Fidel | Domácí revíry | 3.398 zobrazení | 5 odpovědí

Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky

prut na suchou mouchu necteno

13.12.2013 | muskar19 | Muškaření | 3.394 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den chtel bych se zeptat jestli ma nekdo nejake zkusenosti a jake s timto prutem Greys Streamflex 8ft aft 4.

Lov candáta na mrtvou rybku necteno

21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 27.352 zobrazení | 40 odpovědí

Zdar rybáři,potřeboval bych poradit jak chytit candáta na mrtvou rybku nebo nějakým jiným způsobem,už jsem to párkrát zkoušel ,ale nic jsem nechytil tak vas prosím o radu. Díky za jakoukoliv radu nebo pomoc.Zdar

Domácí výroba rohlíkového boilies necteno

12.3.2011 | Jirkasss | Recepty | 15.032 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím všechny vyznavače Petrova cechu! Mám teď týden volno a tak bych si chtěl udělat domácí rohlíkové boilie. Na internetu i jsem našel mnoho různých receptů, ale pro mně jako začátečnáka je těžké se rozhodnout a vybrat si „ten správný“ postup při výrobě. Proto se chci zeptat jestli by jste mi třeba poradili vaše osvědčené recepty.
Předem díky!

FEEDER VS. PLAVANÁ necteno

5.5.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 10.927 zobrazení | 16 odpovědí

tak mě tak napadá porovnat tyto dvě techniky lovu která se vám zdá úspěšnější? Mě rozhodně plavaná i když ryby nejdou vždy touhle technikou nějakou rybu vykouzlím.. Myslím, že hlavně v řekách dokáže plavaná nabídnout nástrahu přirozeněji než feeder..

Pruty z karbonového kompozitu necteno

19.12.2014 | Veverak94 | Pruty | 6.872 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravim chtěl by jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s prutama z karbonového kompozitu. Parametry: délka 3,5 m , vrhací zátěž 80–150 g.
Předem díky za odpovědi.

Kde koupit živé ryby? necteno

8.12.2007 | Rybar211 | Dravci | 6.173 zobrazení | 9 odpovědí

Nazdar kolegové, kde se dají koupit živé ryby (velikosti kolem 10 cm a jedná se především o štiky, okouny, plotice) v okolí Brna v menším počtu kusů? Díky

Modlany Teplice necteno

12.6.2010 | 17_Rosta | Domácí revíry | 5.464 zobrazení | 8 odpovědí

Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky