Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

prut na suchou mouchu necteno

13.12.2013 | muskar19 | Muškaření | 3.333 zobrazení | 5 odpovědí

dobry den chtel bych se zeptat jestli ma nekdo nejake zkusenosti a jake s timto prutem Greys Streamflex 8ft aft 4.

Co byste doporučili? necteno

24.11.2008 | jarda21 | Pruty | 2.664 zobrazení | 4 odpovědi

Berkley Tele Carp 3,6m/2,75lb Imperium TeleCarp 3,6 m 2,75 lb Colmic Spectra 3,6m/3lbs

Nemá někdo zkušenost se člunem FISHHUNTER 360? necteno

22.6.2005 | Miky | Ostatní nádobíčko | 2.662 zobrazení | 4 odpovědi

Uvažuji o koupi nafuk. člunu a nerad bych koupil něco, z čeho se nedá prakticky chytat. Budu chytat převážně na tekoucí vodě (Labe). Předem dík.

těstíčko:-( necteno

3.4.2008 | Hami | Kaprařina | 2.659 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar. Vznáším dotaz na hustotu těsta na kuličky – páchal jsem to letos poprvé a neznalec jsem udelal těsto, které bylo druhý den jako kámen. Mám směs od nejmenované firmy, přidal jsem AMK a vejce dle návodu a pak jsem vše zpracovával ručně a ne pomocí výtlačné pistole a robalu, jak jsem původně zamýšlel. Ještě za dva dny jsem měl namožené šlachy za prsty:-). Dle dostupných info mám přidat olej a ještě vejce – to ale stále neřeší optim. tuhost těsta, když ho chci nechat přes noc, aby se vše propojilo. Má mi protékat mezi prsty při mačknutí? Nebo jak? Asi těžko poradit, k čemu ko přirovnat, což…? Předem dík

Stavá se vám to??? necteno

24.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 2.006 zobrazení | 3 odpovědi

ted jsem prisel z vlacky a v 20:10 zacali pekne radit tlousti. Pod sebou sem zahledl tlouste o velikost neco pres magickou hranici 50 cm(mozna 60). A tak jsem nasadil cernobili banjo od relaxu a z vesel a chytal. Po par nahozech zautocil kousek pode mnou a ja sem se tak lek div sem nespadl do vody. A tak hazim dal. Banjo uz je kousek od brehu a ja slysim rano a cejtim min. tah v prutu. Neverili by jste co jsem videl. Ten peknej tloust zautocil asi 3 cm vedle banja a udelal mi neco jako prejezd. V tu chvili jsem chtel rozlamat prut ale pak mne to preslo a pokracoval jsem, ale uz jsem se s nim nesetkal. Stalo se vam take neco podobneho???

Akce v Rybářském klubu Jiřího Mahena necteno

22.10.2004 | Prizrak | Ryby | 1.999 zobrazení | 3 odpovědi

Chystáte se někdo na tyto akce konané v Brně?

Krmítkové směsi necteno

29.3.2012 | MIG-35 | Feeder | 89.552 zobrazení | 133 odpovědí

Zdravím kolegové!

Onehdá jsem byl u vody se 2 zkušenějšími rybáři. A protože jsem začátečník, snažil sem se z nich vytáhnout nějaký moudro… Díky míň záběrů jenoho chytače přišla řeč na krmení. Do teď jsem kvalitu, značku atd neřešil. A zřejmě to vypadá, že jsem na scestí. Proto bych vás rád požádal o názory, jaký směsi používáte (levný,drahý) jestli si domícháváte-vylepšujete atd. Nechci přesný návody, jen postřehy z čím máte úspěchy a s čím ne. Dík moc!

POMOC necteno

9.5.2012 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 19.523 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha

Díky moc

rybareni v anglii, irsku, skotsku necteno

11.10.2005 | carodej | Rybaření v zahraničí | 14.786 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravicko. Chystam se do techto koncin a rad bych se zeptal, zda-li nema nekdo info ohledne rybareni. Jak vnitrozemske, tak morske. Zajima mne hlavne legislativa, ale vdecny budu za jakekoli informace. Dekuji prevelice. C.

Umělá líheň necteno

19.8.2007 | Flash25 | Tipy & triky | 8.742 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych si zařídit menší domácí umělou líheň na lososovité ryby,nevíte někdo o odkazu na tohle téma? díky

Výběr místa k lovu kaprů necteno

23.9.2012 | jara6 | Bílá ryba | 7.359 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Máte nějaké tipy jak si vybrat správné místo kde by mohli být největší kapři ? Třeba v jakém počasí nejvíce berou atd. ? Budu moc vděčný za každou radu :)

Pruty z karbonového kompozitu necteno

19.12.2014 | Veverak94 | Pruty | 6.733 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravim chtěl by jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s prutama z karbonového kompozitu. Parametry: délka 3,5 m , vrhací zátěž 80–150 g.
Předem díky za odpovědi.

Modlany Teplice necteno

12.6.2010 | 17_Rosta | Domácí revíry | 5.381 zobrazení | 8 odpovědí

Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky

Revíry(kde co chytit,stav,apod.) necteno

2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.358 zobrazení | 8 odpovědí

Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.

Revír 441 120 – Malhostický rybník necteno

18.8.2017 | vita97 | Vaše názory | 3.366 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Dobrý den. Chtěl bych si jen zachytat na 441 120 – Malhostický rybník, ale nikdy jsem tam nebyl a zmínky dostupné na internetu jsou většinou dost staré. Má někdo zkušenosti z poslední doby? Není to moc zarostlé, nebo tak něco? Díky

Kde na dravce na střední Moravě? necteno

26.7.2005 | funami | Domácí revíry | 3.354 zobrazení | 5 odpovědí

Jsem z Hranic na Moravě a po dlouhé době se znovu vracím k rybařině. Zajímalo by mě kde se dájí v těchto lokalitách ulovit pěkní dravci (štika, candát,…). V nejbližším okolí mého bydliště nejsou nebo neznám taková místa. Uvažoval jsem MO ČRS ve Valašském Meziříčí, nebo možná okolí Přerova nebo taky MO MRS ve Zlíně… máte někdo zdejší zkušenosti s těmito lokalitami? Předem díky za odpověď. null

Stav ryb na Lipně? necteno

20.1.2013 | Fidel | Domácí revíry | 3.349 zobrazení | 5 odpovědí

Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky

Soutok Olšavy s Moravou necteno

10.3.2010 | spike | Domácí revíry | 2.689 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, chytáte někdo na soutoku Olšavy s Moravou poblíž města Kostelany nad Moravou? Letos bych se tam rád podíval, co se tam dá chytit za ryby? Dík

Boilie necteno

25.9.2006 | Carpboy | Ryby | 2.017 zobrazení | 3 odpovědi

Pro a proti!

Dvojobratlíky Owner necteno

12.6.2005 | aspius | Ostatní nádobíčko | 2.016 zobrazení | 3 odpovědi

Ako sa Vám pri prívlači osvedčili dvojobratlíky, resp. dvojobratlíky s karabínkou od Ownera?