Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jerkovací kombo necteno

30.8.2011 | Bulb | Přívlač | 24.243 zobrazení | 37 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat co říkáte na toto kombo. Prut: Savage Gear Big Lure & Jerk 210 cm – na 80 g Naviják:Abu Garcia Blue-Max L (levá ruka) S jerkováním bych začínal. Děkuji

Je možné chytat z nafukovacího člunu fishanter? necteno

3.7.2005 | gadasnik | Sumcařina | 5.245 zobrazení | 8 odpovědí

citace rř. za ryb. loďku,. se nepovažuje kanoe,kajak,vor,spor­tovní loď,nafukovací vodní plavidlo,…

Kapři na Slapech necteno

4.3.2004 | pupak | Kaprařina | 5.228 zobrazení | 8 odpovědí

Tak jsem slyšel, že kapři na Slapech už zacínaj jít. Víte o tom někdo jestli je to pravda?

Dá se lovit Bolen na třpytku? necteno

21.8.2004 | Wolf | Přívlač | 3.260 zobrazení | 5 odpovědí

Začínám vláčet a rád bych zjistil jaká vláčecí nástraha kromě wolbrů se dá na bolena s úspěchem použít ?

Napište svoje skušenosti s vláčkem a bolenem dík Wolf

Housenka necteno

4.7.2008 | Zakin | Položená | 2.619 zobrazení | 4 odpovědi

Dnes jsem byl vláčet na Mži. Byl jsem bezrybka, ale po báglu mi lezla krásná housenka. Já vím, že to není rybářské téma, ale najde se nějakej entomolog a řekne mi čeho je to housenka. Jen tak pro zajímavost. Fotky jsou v fotoalbu – ZVLÁŠTNÍ ÚLOVEK. Díky

Kulové plovátko necteno

12.3.2007 | Honzar | Plavaná | 15.787 zobrazení | 24 odpovědí

Rád bych někoho z Vás poprosil o radu, jakým způsobem navázat a chytat na „kulové plovátko“. Jsem začínající rybář a tahle technika lovu mě docela zaujala. Již jsem ji zkoušel, ale dopadlo to šíleně. Prosím o radu jak na to. Díky Honzar

Máchovo jezero - rybaření necteno

14.7.2006 | xycht | Domácí revíry | 15.167 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravim všechny, nevíte jestli se smí chytat na Máchovo jezeře? Předpokládám, že je to soukromá voda tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jestli se tam dá chytat – v případě, že ano, tak za jakých podmínek :-) Díky

Rybářské časopisy na cd či netu necteno

12.3.2009 | Kazan | Ryby | 13.127 zobrazení | 20 odpovědí

Zajímalo by mě, zda by jste svůj oblíbený ryb. časopis neměli raději na cd nebo nečetli přímo z netu. Sám jsem před několika lety přestal časopisy kupovat, ale patrně bych si dnes předplatil nějaký přístup na net, nebo cd. Myslím že i pro vydavatele by to bylo levnější než tištěná papírová forma. Co vy na to?

Háčky bez protihrotů necteno

19.5.2010 | Ichtyofag1 | Dravci | 10.537 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Ahoj všichni, podělte se se zkušenostmi lovu dravců na háčky bez protihrotů. Jsem v této oblasti ještě panic, potřebuju vaši radu, jak na to;-) Myslím si, že rybička z háčku bez protihrotu snadno zdrhne, jak tohle řešíte? Díky za vaše odpovědi!;-)

Nezväzové vody. necteno

8.8.2012 | slunce3 | Legislativa | 10.501 zobrazení | 16 odpovědí

Ahojte mám otázku. Ako je to s vodami, kt. nie sú revírom a nikto ich nespravuje. Može sa na nich chytať alebo nie? Ďakujem.

Vláčení na mrtvou rybku necteno

27.6.2005 | vsetinek | Přívlač | 7.900 zobrazení | 12 odpovědí

Jaké máte zkušenosti a úlovky při vláčení mrtvé rybky? Ještě jsem to nezkoušel, tak nevím jestli je to úspěšné nebo ne.

Jizera v okolí Mladé Boleslavi necteno

30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.229 zobrazení | 11 odpovědí

Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu

Revíry(kde co chytit,stav,apod.) necteno

2.7.2007 | Martin Samek | Úspěchy | 5.263 zobrazení | 8 odpovědí

Tohle téma je založený proto,že aspoň každej druhej den se někdo zeptá kam na okuny apod. a hrozně to znepřehledňuje fórum. Tady se bude moct každej vyplácat dle libosti.

Modlany Teplice necteno

12.6.2010 | 17_Rosta | Domácí revíry | 5.258 zobrazení | 8 odpovědí

Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky

Dělička nebo teleskop ? necteno

12.2.2016 | Twisp258 | Položená | 5.257 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, přemýšlím o zakoupení nových prutů. Chtěl bych se zeptat jestli je velký rozdíl mezi děličkou a teleskopem. Chytám na řece (Labe), chytám všechny druhy ryb. Poraďte děkuji. Výhody a nevýhody těchto dvou druhů prutů :)

Kde ve Východních Čechách na dravce? necteno

20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 3.939 zobrazení | 6 odpovědí

Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?

Jemné zábery na hladinové voblery necteno

6.9.2017 | palopalka | Přívlač | 3.287 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím Vás, chytám v noci sumce na štrkovej plytčine (0,5–1m) na povrchové voblery (Norizi sm7, Rapala J9,J11 a Yo-Zuri Bug Bug). Neviem si vysvetliť veľké množstvo akoby netrafených záberov. Cítim krátke, takmer nesekateľné trhnutie a vtom počujem cmuknutie na hladine. Stáva sa mi, že to spraví sumec aj trikrát za sebou na jeden hod. Sú to určite sumce, cez deň som ich tam už chytil na hlbšej vode, v noci som ich videl na plytčine po zasvietení čelovkou. Voblery vediem úplne pomaly, skoro už ani nepracujú. Máte prosím niekto podobnú skúsenosť, resp. nápad, čo s tým ? ďakujem

Stav ryb na Lipně? necteno

20.1.2013 | Fidel | Domácí revíry | 3.282 zobrazení | 5 odpovědí

Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky

sumec na popa necteno

31.10.2008 | Jak.novi | Sumcařina | 2.640 zobrazení | 4 odpovědi

Na popa se mi podařilo ulovit pouze jednoho sumce při lovu bolenů. Jaké máte vy s tímto lovem zkušenosti.

Elektromotor pro váhově vyvinutého necteno

16.4.2015 | Kamillus | Ostatní nádobíčko | 2.636 zobrazení | 4 odpovědi

Dobrý den, jak napovídá nadpis, mám o něco pár kilo navíc, konkrétně 115 kg, při výšce 198 cm to není zas taková zvláštnost ale to tu nebudeme rozebírat. Mám nafukovací člun BiC 213 Sportyak Exprorer se kterým sem spokojen, ale už mě nebaví pádlovat. Uvažuji o koupi tohoto elektromotoru. http://www.rybashop24.com/…g-Motor.html Vůbec se v tom ale nevyznám, co znamená tah 3,2 kg mi není známo, chci se zeptat jestli k mojí váhové kategorii bude tento motůrek stačit nebo mám koupit raději výkonnější z těch co tam jsou k dispozici. Děkuji za odpověď.