Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jak to de sokolíci
24.8.2005 | Vratislaveg | Přívlač | 2.059 zobrazení | 3 odpovědi
berou,berou:??????????
Da se parma chytit na vlacku????
25.8.2005 | Lipo | Přívlač | 2.050 zobrazení | 3 odpovědi
Zajimalo by me jestli se da parma chytat pravidelne na vlacku a na jake nastrahy. Diky za odpovedi
Jak to nyní vypadá na MRHALU ?
11.9.2007 | Kulik | Domácí revíry | 2.048 zobrazení | 3 odpovědi
V sobotu jedu na týden na tento soukromý revír a chtěl jsem se zeptat jak to tam nyní vypadá? Co se chytá, kde a na co? Co si nezapomenout vzít za krmení, nástrahy, návazce a tak vůbec. Díky za jakékoliv informace a rady. Rád bych si v klidu a dobře zachytal.Kulik.
Lov candáta na mrtvou rybku
21.7.2008 | okoun27 | Dravci | 27.516 zobrazení | 40 odpovědí
Zdar rybáři,potřeboval bych poradit jak chytit candáta na mrtvou rybku nebo nějakým jiným způsobem,už jsem to párkrát zkoušel ,ale nic jsem nechytil tak vas prosím o radu. Díky za jakoukoliv radu nebo pomoc.Zdar
Domácí výroba rohlíkového boilies
12.3.2011 | Jirkasss | Recepty | 15.137 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím všechny vyznavače Petrova cechu! Mám teď týden volno a tak bych
si chtěl udělat domácí rohlíkové boilie. Na internetu i jsem našel mnoho
různých receptů, ale pro mně jako začátečnáka je těžké se rozhodnout
a vybrat si „ten správný“ postup při výrobě. Proto se chci zeptat
jestli by jste mi třeba poradili vaše osvědčené recepty.
Předem díky!
FEEDER VS. PLAVANÁ
5.5.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 11.011 zobrazení | 16 odpovědí
tak mě tak napadá porovnat tyto dvě techniky lovu která se vám zdá úspěšnější? Mě rozhodně plavaná i když ryby nejdou vždy touhle technikou nějakou rybu vykouzlím.. Myslím, že hlavně v řekách dokáže plavaná nabídnout nástrahu přirozeněji než feeder..
Kde koupit živé ryby?
8.12.2007 | Rybar211 | Dravci | 6.220 zobrazení | 9 odpovědí
Nazdar kolegové, kde se dají koupit živé ryby (velikosti kolem 10 cm a jedná se především o štiky, okouny, plotice) v okolí Brna v menším počtu kusů? Díky
Modlany Teplice
12.6.2010 | 17_Rosta | Domácí revíry | 5.524 zobrazení | 8 odpovědí
Hoj byl někdo v blízké době na modlanech v teplicích a jak to vypadá co se ryb týče ? nebyl jsem tam 2 roky a nevím zda má cenu to zkusit :) díky
zavlečení nástrahy pomocí druhé udice
2.4.2011 | ontario | Dravci | 4.132 zobrazení | 6 odpovědí
Dávno jsem četl o způsobu zavlečení nástrahy/rybky/pomocí druhé udice,ale už si nepamutuji způsob provedení.Nahodí se olůvko s připevněným vlascem druhé udice do dané vzdálenosti na které se potom připevní návazec s rybkou a rybka se zavleče k olůvku prvé udice.Nevím ,jak se připevní vlasec,jak se to uvolní a pod.Jestli má někdo s tímto způsobem zavlečení nástrahy zkušenost,nebo ví o informaci kde to najít -informujte mě.
Dá se lovit Bolen na třpytku?
21.8.2004 | Wolf | Přívlač | 3.455 zobrazení | 5 odpovědí
Začínám vláčet a rád bych zjistil jaká vláčecí nástraha kromě wolbrů se dá na bolena s úspěchem použít ?
Napište svoje skušenosti s vláčkem a bolenem dík Wolf
prut na suchou mouchu
13.12.2013 | muskar19 | Muškaření | 3.450 zobrazení | 5 odpovědí
dobry den chtel bych se zeptat jestli ma nekdo nejake zkusenosti a jake s timto prutem Greys Streamflex 8ft aft 4.
Stav ryb na Lipně?
20.1.2013 | Fidel | Domácí revíry | 3.448 zobrazení | 5 odpovědí
Čau, chci se zeptat na vaše rybářské úspěchy na Lipně v roce 2012. Jak je to tam s dravcema? Díky
Kde na dravce na střední Moravě?
26.7.2005 | funami | Domácí revíry | 3.443 zobrazení | 5 odpovědí
Jsem z Hranic na Moravě a po dlouhé době se znovu vracím k rybařině. Zajímalo by mě kde se dájí v těchto lokalitách ulovit pěkní dravci (štika, candát,…). V nejbližším okolí mého bydliště nejsou nebo neznám taková místa. Uvažoval jsem MO ČRS ve Valašském Meziříčí, nebo možná okolí Přerova nebo taky MO MRS ve Zlíně… máte někdo zdejší zkušenosti s těmito lokalitami? Předem díky za odpověď. null
Shimano Technium Diaflesh Feeder délka 360cm zátěž M
14.3.2006 | Stín | Pruty | 3.440 zobrazení | 5 odpovědí
Mám"chuť" na tento feeder.Máte někdo zkušenost s tímto prutem?
Nemá někdo zkušenost se člunem FISHHUNTER 360?
22.6.2005 | Miky | Ostatní nádobíčko | 2.761 zobrazení | 4 odpovědi
Uvažuji o koupi nafuk. člunu a nerad bych koupil něco, z čeho se nedá prakticky chytat. Budu chytat převážně na tekoucí vodě (Labe). Předem dík.
ztráty a nálezy
21.7.2015 | hroch68 | Vaše názory | 2.752 zobrazení | 4 odpovědi
Ztráty a nálezy. Pokud někdo něco našel nebo ztratil možná dohledá majitele nebo věc zde.
Navázec na karabinku s obratlem na u. nastrahy..!!??
30.8.2005 | Hosty | Přívlač | 2.071 zobrazení | 3 odpovědi
POPÍŠE MI NĚKDO JAK VÁŽE O+K ..?? DIKY MOC .. JE VÍC ZPŮSOBŮ NEBO PŘEVÁŽNĚ JEDEN ?
Chov masných červů
22.4.2007 | PeťanX | Tipy & triky | 36.894 zobrazení | 53 odpovědí
Zdarec lidi, nemáte někdo nákou zkušenost s chovem masných červů v domácích podmínkách?? Budu rád za každou odpověď, díky…
Abu Garcia Soron STX 40
30.11.2011 | minnow | Navijáky | 13.209 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s tímto navijákem. Nedávno jsem si ho objednal, tak chci vědět jestli jsem učinil správně.
Pruty z karbonového kompozitu
19.12.2014 | Veverak94 | Pruty | 6.942 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravim chtěl by jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s prutama
z karbonového kompozitu. Parametry: délka 3,5 m , vrhací zátěž 80–150
g.
Předem díky za odpovědi.