Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Prut Fox Stalker 9ft 2.50lb
1.7.2011 | Bulb | Položená | 4.111 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímto prutem.Popřípadně jakou má akci a vrhací zatěž.
Děkuji
zmatek ve šňůrách.
16.12.2009 | Dan1869 | Kaprařina | 2.747 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Co je šoková a co je jiná a kde se vážou a jak dlouhé májí být? Fakt nevím. A jakou mám použít podle liber?
Přívlač na Odře
8.6.2009 | vyyyydra | Dravci | 2.743 zobrazení | 4 odpovědi
Petruv zdar. Chodíte někdo vlačet na odru 2 (1), jsou tam nějací dravci? Slyšel jsem, že tam jsou Boleni, Sumci… ale lidi toho napovídají… Dik za info
Italie sumci
23.12.2006 | prema | Sumcařina | 2.731 zobrazení | 4 odpovědi
ahoj vsichni chtel bych vas poprosit jestli nevite o nejaky cesovce ktera organizuje lov sumcu na Padu. Diky moc
Dvojobratlíky Owner
12.6.2005 | aspius | Ostatní nádobíčko | 2.056 zobrazení | 3 odpovědi
Ako sa Vám pri prívlači osvedčili dvojobratlíky, resp. dvojobratlíky s karabínkou od Ownera?
Stavá se vám to???
24.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 2.054 zobrazení | 3 odpovědi
ted jsem prisel z vlacky a v 20:10 zacali pekne radit tlousti. Pod sebou sem zahledl tlouste o velikost neco pres magickou hranici 50 cm(mozna 60). A tak jsem nasadil cernobili banjo od relaxu a z vesel a chytal. Po par nahozech zautocil kousek pode mnou a ja sem se tak lek div sem nespadl do vody. A tak hazim dal. Banjo uz je kousek od brehu a ja slysim rano a cejtim min. tah v prutu. Neverili by jste co jsem videl. Ten peknej tloust zautocil asi 3 cm vedle banja a udelal mi neco jako prejezd. V tu chvili jsem chtel rozlamat prut ale pak mne to preslo a pokracoval jsem, ale uz jsem se s nim nesetkal. Stalo se vam take neco podobneho???
Akce v Rybářském klubu Jiřího Mahena
22.10.2004 | Prizrak | Ryby | 2.052 zobrazení | 3 odpovědi
Chystáte se někdo na tyto akce konané v Brně?
Sumec v akváriu
13.11.2014 | Atik | Vaše názory | 14.527 zobrazení | 21 odpovědí
Mám 100 litrové akvárium a v něm cca 8 cm sumce velkého dovezeného z výlovu.První týden normálně fungoval ale dnes jsem na něm našel krupičku.Nijak jsem na něj nesahal ani podobné věci.Toto se mi stalo již podruhé, takže se potřebuji zeptat co s tím ?Minule jsem zkoušel dát do vody sůl a pomohlo to na 2 dny, potom leknul.
Gramáž prutu
7.11.2008 | baddy73 | Pruty | 6.918 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím. Zajímala by mě jedna věc. Pokud mám na prutu uvedenou gramáž řekněme 100g o kolik % se dá tato hodnota v zátěži přesáhnou, aniž bych prut nějakým drastickým způsobem namáhal, nebo je nutné brát uvedenou hodnotu jako vrchní mez pro zátěž.Díky
Háromfa
24.12.2008 | Renda | Kaprařina | 4.143 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo zkušenost s lovem v Maďarsku na Revíru Háromfa?
VMF Alpha carp 07 3,60m
19.3.2009 | ziki | Kaprařina | 4.143 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, znáte někdo tyhle prouty? Jak se chovají při nahazování a při zdolávání ryby? Uvažuji o jejich koupi. Dejte mi prosím vědět.
Násada
1.4.2009 | cruel00 | Obchod | 4.140 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj.Chtěl bych se zeptat,jestli nevíte, kde se na pardubicku, nechá sehnat násada amura a candáta.diky.
Náhradní díly na elektromotor
20.8.2013 | Horalcz | Ostatní nádobíčko | 3.455 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravým všechny rybáře a kolegy.Potřeboval bych poradit,kde se dají sehnat náhradní díly na elektromotor,resp.Ve vrchní části ,kde je připojen přívodní kabel a kde se vlastně přeřazuje na rychlosti a a zpětný chod.(Otáčením rukojeti.)Je tam plastová krabička a v ní se ulomil malý kousek,který umožňuje jet vpřed nebo zpátky.Předem dík za nějaké info.
brodici kalhoty z pvc nebo nylonu
11.6.2015 | Golfic | Vaše názory | 3.450 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim prosim vas jsou lepsi brodici kalhoty z Pvc nebo nylon? dekuji ...........................................
Housenka
4.7.2008 | Zakin | Položená | 2.764 zobrazení | 4 odpovědi
Dnes jsem byl vláčet na Mži. Byl jsem bezrybka, ale po báglu mi lezla krásná housenka. Já vím, že to není rybářské téma, ale najde se nějakej entomolog a řekne mi čeho je to housenka. Jen tak pro zajímavost. Fotky jsou v fotoalbu – ZVLÁŠTNÍ ÚLOVEK. Díky
sumec na popa
31.10.2008 | Jak.novi | Sumcařina | 2.754 zobrazení | 4 odpovědi
Na popa se mi podařilo ulovit pouze jednoho sumce při lovu bolenů. Jaké máte vy s tímto lovem zkušenosti.
POTOKY-vláčení,muškaření(mimopstr.)
9.1.2006 | AbuGarcia | Muškaření | 2.751 zobrazení | 4 odpovědi
rady a nejlepsi napady na tento podle meho nahledu nejlepsi usek tekoucich vod!
Prostějovsko a okolí
30.7.2008 | Rehula | Domácí revíry | 2.075 zobrazení | 3 odpovědi
Kam chodíte na ryby??
Chov masných červů
22.4.2007 | PeťanX | Tipy & triky | 36.709 zobrazení | 53 odpovědí
Zdarec lidi, nemáte někdo nákou zkušenost s chovem masných červů v domácích podmínkách?? Budu rád za každou odpověď, díky…
Obsah rybářského webu
24.10.2011 | MB | Vaše názory | 26.424 zobrazení | 38 odpovědí
S několika přáteli uvažujeme o tvorbě rybářského webu, kde bychom rádi uváděli své znalosti, zážitky… A samozřejmě to samé umožnili i registrovaným členům. Jenže tohle už je tu mnohokrát, tak bychom chtěli alespoň naše „redakční“ příspěvky udělat trochu jiné, originálnější, než bývá jinde. Uvažovali jsme o tom, že bychom všechny „návody“ uváděli jen ve spojení se zdokumentovanou výpravou (reportáží, nebo přímo kratším filmem nebo že bychom se specializovali hlavně na netradiční metody (lov kaprů muškařením…) apod. Co byste na takovém webu chtěli nalézt vy?