Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Popery necteno

3.4.2006 | Stanik | Přívlač | 2.634 zobrazení | 4 odpovědi

Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s lovem bolenů na popery??? Pokud budete chtít, můžete napsat své oblíbené typy, barvy a způsob vedení a úlovky. Děkuji

úlovky z revíru Ostravice 1 necteno

21.4.2005 | jelen | Domácí revíry | 2.633 zobrazení | 4 odpovědi

chci se zeptat všech rybářu kteří chodí na tento revír co všechno už tam chytli a v jakých velikostech, já osobně tam chodím dost často a chytil jsem tam už skoro všechno,dokonce i sumce (30cm),hlavně mě zajímá jestli se tam dá chytit kapr,štika,pstruh a snad i candát ty to ryby se mi tam nepodařilo chytit a tak mě zajimá jestli tam vůbec jsou ? dík všem

zaměstnání necteno

9.12.2008 | yerrx | Ryby | 2.633 zobrazení | 4 odpovědi

Chtěl jsem se zeptat, jaký asi plat dostávate v oborech zemědělství, rybářství. Je to výzkum do školy a samozřejmě to nebudu nikde rozhlašovat. Představoval bych si to tak že napíšete

povolání – plat

díky moc

Přívlač na Odře necteno

8.6.2009 | vyyyydra | Dravci | 2.633 zobrazení | 4 odpovědi

Petruv zdar. Chodíte někdo vlačet na odru 2 (1), jsou tam nějací dravci? Slyšel jsem, že tam jsou Boleni, Sumci… ale lidi toho napovídají… Dik za info

svratka3 necteno

3.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 2.626 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar!Chodíte někdo v brně za na svratku 3 za olimpii vláčet?jsou tam nějací dravci?a dá se tam vůbec něco chytit?

Teplá 3 necteno

20.3.2006 | Bery | Domácí revíry | 1.980 zobrazení | 3 odpovědi

Máte nekdo zkusenosti s timto revirem ryby, dobra mista atd. Diky

Prostějovsko a okolí necteno

30.7.2008 | Rehula | Domácí revíry | 1.975 zobrazení | 3 odpovědi

Kam chodíte na ryby??

HOME MADE aneb udělej si sám ... necteno

4.4.2011 | regulus | Ostatní nádobíčko | 80.619 zobrazení | 122 odpovědí

Inspirace není nikdy dost a na tomto serveru je spousta šikovných lidí. Někteří si dělají jen triviální věci, jiní něco do čeho by se spousta lidí vůbec nepustilo. Proto asi není úplně od věci mít fórum, ve kterém by jste se mohli podělit o svoje zkušenosti, zeptat se na rady, načerpat inspiraci a pokecat o výrobních postupech čehokoliv co souvisí s rybařinou a nebo třeba tak úplně taky ne, dle vaší libosti.

Nějakou chvíli jsem přemýšlel, jestli tohle fórum nebude tak trochu dublovat encyklopedii Tipy&triky, ale tam nelze diskutovat, takže není nic jednoduššího než se o těchto vychytávkách pobavit tady.

Výběr místa k lovu kaprů necteno

23.9.2012 | jara6 | Bílá ryba | 7.265 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Máte nějaké tipy jak si vybrat správné místo kde by mohli být největší kapři ? Třeba v jakém počasí nejvíce berou atd. ? Budu moc vděčný za každou radu :)

Pruty z karbonového kompozitu necteno

19.12.2014 | Veverak94 | Pruty | 6.631 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravim chtěl by jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s prutama z karbonového kompozitu. Parametry: délka 3,5 m , vrhací zátěž 80–150 g.
Předem díky za odpovědi.

Ubytování na břehu Orlíku? necteno

14.2.2013 | Biotom | Ubytování | 5.967 zobrazení | 9 odpovědí

Hledám nějakou chalupu k pronájmu na břehu Orlíku. Chtěl bych jet rybařit s půlroční dcerou a přítelkyní, na týden. Nějaké typy? Nebo přímo kontakty? Předem díky

Háromfa necteno

24.12.2008 | Renda | Kaprařina | 3.986 zobrazení | 6 odpovědí

Máte někdo zkušenost s lovem v Maďarsku na Revíru Háromfa?

Prut Fox Stalker 9ft 2.50lb necteno

1.7.2011 | Bulb | Položená | 3.972 zobrazení | 6 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímto prutem.Popřípadně jakou má akci a vrhací zatěž.

Děkuji

brodici kalhoty z pvc nebo nylonu necteno

11.6.2015 | Golfic | Vaše názory | 3.310 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravim prosim vas jsou lepsi brodici kalhoty z Pvc nebo nylon? dekuji .............­.............­.............­....

Náhradní díly na elektromotor necteno

20.8.2013 | Horalcz | Ostatní nádobíčko | 3.307 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravým všechny rybáře a kolegy.Potřeboval bych poradit,kde se dají sehnat náhradní díly na elektromotor,res­p.Ve vrchní části ,kde je připojen přívodní kabel a kde se vlastně přeřazuje na rychlosti a a zpětný chod.(Otáčením rukojeti.)Je tam plastová krabička a v ní se ulomil malý kousek,který umožňuje jet vpřed nebo zpátky.Předem dík za nějaké info.

POTOKY-vláčení,muškaření(mimopstr.) necteno

9.1.2006 | AbuGarcia | Muškaření | 2.643 zobrazení | 4 odpovědi

rady a nejlepsi napady na tento podle meho nahledu nejlepsi usek tekoucich vod!

Kde koupit prut Hutchinson? necteno

11.11.2006 | MUD | Ryby | 1.991 zobrazení | 3 odpovědi

Věděl by někdo kde se dá u nás koupit prut Rod Hutchinson – Dream Maker Intrigue MKII ??

Muskarska LANKA necteno

21.10.2005 | Lipo | Muškaření | 1.988 zobrazení | 3 odpovědi

Chtel bych se vas zeptat jestli jsou muskarska lanka tenci nez na normalni vlacku a popripade kde se daj koupit nebo obednat.

minisraz CHYTEJáků ze S moravy necteno

15.7.2007 | Zcuter | chytej.cz | 1.982 zobrazení | 3 odpovědi

Tak mě napadlo udělat dalši sraz (v pořadí druhý) nás chytejáků ze S moravy a slezska pop.okolí…(přidat se může i kdokoliv jiný a odkudkoliv)…před­běžně navržená voda by mohla zůstat stejná jako loni tj. Žermanická přehrada 471 043 248 Ha ......... jenom by bylo třeba se domluvit na termínu…(teda pokud by byl zájem…)

POMOC necteno

9.5.2012 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 19.392 zobrazení | 29 odpovědí

Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha

Díky moc