Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Odlévání olova
13.1.2011 | Stroft | Rybaření v zahraničí | 14.610 zobrazení | 21 odpovědí
Poradí někdo příměs do olova která dá odlitému pilkru tvrdost? Co používáte aby odlitek zůstal stříbřivě lesklý a časem neztmavěl? Děkuji
Abu Garcia Soron STX 40
30.11.2011 | minnow | Navijáky | 13.155 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s tímto navijákem. Nedávno jsem si ho objednal, tak chci vědět jestli jsem učinil správně.
Dělička nebo teleskop ?
12.2.2016 | Twisp258 | Položená | 5.554 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím, přemýšlím o zakoupení nových prutů. Chtěl bych se zeptat jestli je velký rozdíl mezi děličkou a teleskopem. Chytám na řece (Labe), chytám všechny druhy ryb. Poraďte děkuji. Výhody a nevýhody těchto dvou druhů prutů :)
Mrtvá ryba jako nástraha?
7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.168 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus
svratka3
3.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 2.782 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar!Chodíte někdo v brně za na svratku 3 za olimpii vláčet?jsou tam nějací dravci?a dá se tam vůbec něco chytit?
Pruty Black Star 3D
9.11.2007 | Kulik | Pruty | 2.779 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení, mám v úmyslu si pořídit nové pruty a zatím jsem se přiklonil k prutům Black Star 3D (13ft/3,5 Lb) a to proto, že bych chtěl pruty pro snadnou přepravu, dobrý odhoz, ale i příjemný pocit při zdolávání menších ryb. Prosím ty kolegy rybáře, kteří mají zkušenosti s těmito pruty o jejich názor na mou volbu a nebo radu, které jiné pruty by mi doporučili. Děkuji za poznatky i rady. Petrův zdar.
zaměstnání
9.12.2008 | yerrx | Ryby | 2.778 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl jsem se zeptat, jaký asi plat dostávate v oborech zemědělství, rybářství. Je to výzkum do školy a samozřejmě to nebudu nikde rozhlašovat. Představoval bych si to tak že napíšete
povolání – plat
díky moc
Teplá 3
20.3.2006 | Bery | Domácí revíry | 2.089 zobrazení | 3 odpovědi
Máte nekdo zkusenosti s timto revirem ryby, dobra mista atd. Diky
maximalni pocet ponechanych ryb
5.4.2006 | saky | Legislativa | 22.333 zobrazení | 32 odpovědí
Zajimalo by me, jestli se na to divam spravne, ale v RŘ je uvedeno, že si za jeden den můžu v MIMOPSTRUHOVYM reviru nechat 2ks ušlechtilejch ryb a 3 lososovity, nicmene tam neni napsano, ze po prisvojeni, bud druhy uslechtily, nebo treti lososovity musim ukoncit lov, znamena to teda, ze muzu chytat vesele dal, treba plotice? (99% ryb poustim, jen by me to zajimalo)
V pstruhovym reviru je zase vyslovne napsano, ze zaroven s ponechanim si treti uslechtily ryby konci denni lov, ale kolik si muzu nechat kusu skodny (stika, candat, bolen…)? Znamena to, ze pokud nepresahnu 7kg a budu mit jen 2 lososovity ryby, muzu chytat mit v baglu treba 10 stik, 5 bolenu a zaroven dal chytat???
1)vykladam si to spravne?
- jestli ano, nemyslite, ze je to velka dira v RŘ????
Polsko a rybářské nákupy
22.9.2006 | PowerBait | Ryby | 16.742 zobrazení | 24 odpovědí
Kámoš mě přesvědčuje k nákupům do Polska a tvrdí,že hodně věcí včetně rybářské bižuterie vyjde podstatně levněji.Já mám stále v paměti(několik let tržnici Klodsko)a ty vystavené žvejka pruty,nekvalitní spalávky atd.
Kaprové pruty SPRO?
4.5.2005 | MiraPr | Pruty | 8.391 zobrazení | 12 odpovědí
Může mi někdo poradit, který z těchto nebo jiných prutů si mám vybrat? Chodím na malou řeku, rybníky i na Orlík. Určitě uvažuji 3 dílný. Nevím si rady s 1) Jestli 3,60m nebo 3,90m ? 3lbs
- Jestli typ SPRO
a)Shadow X Power Carp (cca 2000,– kč)
b)Titanex Carp (cca 1800,– kč)
c)Strategy Carp (cca 3400,– kč – manželka
mě vyhodí z baráku)d)Strategy Experience (cca 4000,–kč -
totéž jako c)) - Je nějaká kvalitnější značka v těchto cenových relacích 2000,– resp. 4000,– kč?
Díky za doporučení Míra
3,90m 3 – 3,25lbs. Titanex 2255 Kč, Shadow X Carp 2409 Kč, Strategy Experience 4500 Kč. Z důvodu nízké ceny se přikláním k Titanex, ale obávám se, že nejde o originál od výrobce, protože není uveden v jejich katalogu.www. spro. nl Budu rád za každou radu.
Prut do kapsy
11.8.2014 | Bertas1975 | Ostatní nádobíčko | 5.606 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na názor, zda toto miniaturní nádobíčko je vůbec k něčemu či není http://www.smartstore.cz/…a-tuzka.html?… Vybral jsem si tuto sadu jako dárek pro přítele rybáře, ale teď vůbec nevím, zda ho to potěší a zda to vůbec někdy bude moci využít. Děkuji za Vaše názory.
Kde sháníte větší množství bílích červů
18.8.2010 | Kantik | Závody | 5.590 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na závody a jediné, co mi ještě chybí, jsou bílí červi. Při tomto počasí si je moc nemohu vypěstovat a tak se chci zeptat, kde bych vzal alespoň 0,5 l červů, nejlépe v Jihočeském kraji.
Pstruh duhový - potrava
2.9.2006 | Vichrzhor | Muškaření | 4.909 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni, zrovna jsem dokuchal dnešní úlovek pstruha duhového a provedl rozbor obsahu žaludků kvůli zjištění potravního spektra. Vzhledem k velikosti a stavu ploutví si myslím, že se jednalo o duháky, vysazené v polovině srpna místní MO do revíru. Překvapilo mě, že u dvou z nich jsem našel v žaludku filtr z cigarety – možná jim to připomínalo krmné granule. Máte podobné zkušenosti? Lovíte někdo na napodobeniny granulí? Dík za odpovědi!
Štěchovice
7.2.2007 | Kosák | Přívlač | 4.899 zobrazení | 7 odpovědí
Chtel bych se zeptat, jak to tam ted vypada… Nikdy jsem tam nebyl ale dozvedel jsem se, ze se tam daji chytit pstruzi, muzete mi podat nejake info??? Dekuju
Kde ve Východních Čechách na dravce?
20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 4.201 zobrazení | 6 odpovědí
Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?
Polička
22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 4.196 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.
KINGFISHER CARP 360 2.75LBS
25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 4.185 zobrazení | 6 odpovědí
nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc
rybářská blahopřání
27.4.2008 | monaster | chytej.cz | 3.503 zobrazení | 5 odpovědí
pánové a dámy nevíte kde sehnat rybářská přání a blahopřání? díky
Jaký naviják na match prut?
11.4.2008 | Phoenix410 | Navijáky | 3.493 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte všeci. Hodlám si pořídit match prut od Triany – Eagle Fuji a hledám pro něj vhodný naviják. Cena navijáku by se měla pohybovat do 1700,– Při lovu hodlám používat maximální tloušťku koncového vlasce 0,18mm, ale spíše budu používat 0,14 – 0,16mm. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti s navijákama pro match pruty tak mi prosím poraďte. Předem díky.