Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Náhradní díly na elektromotor
20.8.2013 | Horalcz | Ostatní nádobíčko | 3.393 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravým všechny rybáře a kolegy.Potřeboval bych poradit,kde se dají sehnat náhradní díly na elektromotor,resp.Ve vrchní části ,kde je připojen přívodní kabel a kde se vlastně přeřazuje na rychlosti a a zpětný chod.(Otáčením rukojeti.)Je tam plastová krabička a v ní se ulomil malý kousek,který umožňuje jet vpřed nebo zpátky.Předem dík za nějaké info.
zaměstnání
9.12.2008 | yerrx | Ryby | 2.722 zobrazení | 4 odpovědi
Chtěl jsem se zeptat, jaký asi plat dostávate v oborech zemědělství, rybářství. Je to výzkum do školy a samozřejmě to nebudu nikde rozhlašovat. Představoval bych si to tak že napíšete
povolání – plat
díky moc
svratka3
3.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 2.720 zobrazení | 4 odpovědi
Zdar!Chodíte někdo v brně za na svratku 3 za olimpii vláčet?jsou tam nějací dravci?a dá se tam vůbec něco chytit?
Teplá 3
20.3.2006 | Bery | Domácí revíry | 2.036 zobrazení | 3 odpovědi
Máte nekdo zkusenosti s timto revirem ryby, dobra mista atd. Diky
Prostějovsko a okolí
30.7.2008 | Rehula | Domácí revíry | 2.035 zobrazení | 3 odpovědi
Kam chodíte na ryby??
Sumec v akváriu
13.11.2014 | Atik | Vaše názory | 14.382 zobrazení | 21 odpovědí
Mám 100 litrové akvárium a v něm cca 8 cm sumce velkého dovezeného z výlovu.První týden normálně fungoval ale dnes jsem na něm našel krupičku.Nijak jsem na něj nesahal ani podobné věci.Toto se mi stalo již podruhé, takže se potřebuji zeptat co s tím ?Minule jsem zkoušel dát do vody sůl a pomohlo to na 2 dny, potom leknul.
Mrtvá ryba jako nástraha?
7.7.2007 | bačus | Sumcařina | 4.120 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj. Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří mi radili v nákupu vercajku na sumce (smekací naviják nebo multiplikátor?). Mám ale další dotaz. Dá se při lovu s podvodním splávkem na řece, použít jako nástraha mrtvá ryba? Na stojaté vodě by to byla asi blbost, ale na řece by to snad vadit nemuselo. Nebo se pletu? Dík Bačus
Kde ve Východních Čechách na dravce?
20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 4.102 zobrazení | 6 odpovědí
Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?
Násada
1.4.2009 | cruel00 | Obchod | 4.100 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj.Chtěl bych se zeptat,jestli nevíte, kde se na pardubicku, nechá sehnat násada amura a candáta.diky.
Sumci a holubi
12.3.2014 | -tom- | Sumcařina | 2.745 zobrazení | 4 odpovědi
Velmi zajímavý, viděl jste někdy na vlastní oči něco podobnýho? :)
Popery
3.4.2006 | Stanik | Přívlač | 2.744 zobrazení | 4 odpovědi
Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s lovem bolenů na popery??? Pokud budete chtít, můžete napsat své oblíbené typy, barvy a způsob vedení a úlovky. Děkuji
Candát na housku, hrách, medovku, kolínko?
14.11.2005 | profa | Dravci | 2.743 zobrazení | 4 odpovědi
Zkuste mi někdo poradit, jakou nástrahu mám použít na lov candáta mezi 55–95 cm. Letos jsem se setkal hned na několika vodách s tímto úkazem:
- kamarád chytil candáta 56 na kuličku hrachu
- na Hostivaři candát 65 na housku
- v Rybářství ve fotogalerii chlapík macka na medovku
Poraďte prosím, na co se ten candát vlastně loví. Já pořád otravuju hrouzky a slunky a napichuju je tu za tlamičku, tu za hřbítek… Možná hrouzek z hrachovou kaší- hm…
úlovky z revíru Ostravice 1
21.4.2005 | jelen | Domácí revíry | 2.739 zobrazení | 4 odpovědi
chci se zeptat všech rybářu kteří chodí na tento revír co všechno už tam chytli a v jakých velikostech, já osobně tam chodím dost často a chytil jsem tam už skoro všechno,dokonce i sumce (30cm),hlavně mě zajímá jestli se tam dá chytit kapr,štika,pstruh a snad i candát ty to ryby se mi tam nepodařilo chytit a tak mě zajimá jestli tam vůbec jsou ? dík všem
Pruty Black Star 3D
9.11.2007 | Kulik | Pruty | 2.737 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení, mám v úmyslu si pořídit nové pruty a zatím jsem se přiklonil k prutům Black Star 3D (13ft/3,5 Lb) a to proto, že bych chtěl pruty pro snadnou přepravu, dobrý odhoz, ale i příjemný pocit při zdolávání menších ryb. Prosím ty kolegy rybáře, kteří mají zkušenosti s těmito pruty o jejich názor na mou volbu a nebo radu, které jiné pruty by mi doporučili. Děkuji za poznatky i rady. Petrův zdar.
Rapala X-Rap
12.12.2008 | kinghlína | Přívlač | 2.059 zobrazení | 3 odpovědi
Jaké jsou vaše zkšenosti s touto podle mě výbornou řadou woblerků????
Kde koupit prut Hutchinson?
11.11.2006 | MUD | Ryby | 2.057 zobrazení | 3 odpovědi
Věděl by někdo kde se dá u nás koupit prut Rod Hutchinson – Dream Maker Intrigue MKII ??
Muskarska LANKA
21.10.2005 | Lipo | Muškaření | 2.050 zobrazení | 3 odpovědi
Chtel bych se vas zeptat jestli jsou muskarska lanka tenci nez na normalni vlacku a popripade kde se daj koupit nebo obednat.
Chov masných červů
22.4.2007 | PeťanX | Tipy & triky | 36.518 zobrazení | 53 odpovědí
Zdarec lidi, nemáte někdo nákou zkušenost s chovem masných červů v domácích podmínkách?? Budu rád za každou odpověď, díky…
Obsah rybářského webu
24.10.2011 | MB | Vaše názory | 26.294 zobrazení | 38 odpovědí
S několika přáteli uvažujeme o tvorbě rybářského webu, kde bychom rádi uváděli své znalosti, zážitky… A samozřejmě to samé umožnili i registrovaným členům. Jenže tohle už je tu mnohokrát, tak bychom chtěli alespoň naše „redakční“ příspěvky udělat trochu jiné, originálnější, než bývá jinde. Uvažovali jsme o tom, že bychom všechny „návody“ uváděli jen ve spojení se zdokumentovanou výpravou (reportáží, nebo přímo kratším filmem nebo že bychom se specializovali hlavně na netradiční metody (lov kaprů muškařením…) apod. Co byste na takovém webu chtěli nalézt vy?
maximalni pocet ponechanych ryb
5.4.2006 | saky | Legislativa | 22.019 zobrazení | 32 odpovědí
Zajimalo by me, jestli se na to divam spravne, ale v RŘ je uvedeno, že si za jeden den můžu v MIMOPSTRUHOVYM reviru nechat 2ks ušlechtilejch ryb a 3 lososovity, nicmene tam neni napsano, ze po prisvojeni, bud druhy uslechtily, nebo treti lososovity musim ukoncit lov, znamena to teda, ze muzu chytat vesele dal, treba plotice? (99% ryb poustim, jen by me to zajimalo)
V pstruhovym reviru je zase vyslovne napsano, ze zaroven s ponechanim si treti uslechtily ryby konci denni lov, ale kolik si muzu nechat kusu skodny (stika, candat, bolen…)? Znamena to, ze pokud nepresahnu 7kg a budu mit jen 2 lososovity ryby, muzu chytat mit v baglu treba 10 stik, 5 bolenu a zaroven dal chytat???
1)vykladam si to spravne?
- jestli ano, nemyslite, ze je to velka dira v RŘ????