Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Abu Garcia Soron STX 40
30.11.2011 | minnow | Navijáky | 13.098 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s tímto navijákem. Nedávno jsem si ho objednal, tak chci vědět jestli jsem učinil správně.
Kde sháníte větší množství bílích červů
18.8.2010 | Kantik | Závody | 5.504 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na závody a jediné, co mi ještě chybí, jsou bílí červi. Při tomto počasí si je moc nemohu vypěstovat a tak se chci zeptat, kde bych vzal alespoň 0,5 l červů, nejlépe v Jihočeském kraji.
Štěchovice
7.2.2007 | Kosák | Přívlač | 4.840 zobrazení | 7 odpovědí
Chtel bych se zeptat, jak to tam ted vypada… Nikdy jsem tam nebyl ale dozvedel jsem se, ze se tam daji chytit pstruzi, muzete mi podat nejake info??? Dekuju
KINGFISHER CARP 360 2.75LBS
25.11.2007 | morho2 | Kaprařina | 4.134 zobrazení | 6 odpovědí
nazdar chlapi…som mlady a nechcem vela vrazat do prutov…ne nete som si nasiel prut KINGFISHER CARP 360 2.75lbs…je z uhlikoveho kompozitu a je osadeny sic ockamy…rucka je penova.mate prosim vas nijake skusenostiPS:je vyobrazeny na stranke www.rybarskepotreby.eu a stoji 1000kc
rybářská blahopřání
27.4.2008 | monaster | chytej.cz | 3.455 zobrazení | 5 odpovědí
pánové a dámy nevíte kde sehnat rybářská přání a blahopřání? díky
Jaký naviják na match prut?
11.4.2008 | Phoenix410 | Navijáky | 3.437 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte všeci. Hodlám si pořídit match prut od Triany – Eagle Fuji a hledám pro něj vhodný naviják. Cena navijáku by se měla pohybovat do 1700,– Při lovu hodlám používat maximální tloušťku koncového vlasce 0,18mm, ale spíše budu používat 0,14 – 0,16mm. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti s navijákama pro match pruty tak mi prosím poraďte. Předem díky.
Multiplikátor PENN COMMANDER HM 30 LW
27.2.2006 | opl | Sumcařina | 2.764 zobrazení | 4 odpovědi
Máte s tímto kouskem nekdo zkušenosti? Díky odkaz: rybyrybkyrybicky.cz
Pravý čas na LOV Candošů
9.8.2005 | Lipo | Dravci | 2.763 zobrazení | 4 odpovědi
Chtel bych se zeptat nejakeho skuseneho vlackare candatu,jaky si mysli ze je nejlepsi mesic na lov candatu na strednich rekach. A na dobu brani,ikdyz ta je asi vsude jina. Predem diky
Elektromotor pro váhově vyvinutého
16.4.2015 | Kamillus | Ostatní nádobíčko | 2.763 zobrazení | 4 odpovědi
Dobrý den, jak napovídá nadpis, mám o něco pár kilo navíc, konkrétně 115 kg, při výšce 198 cm to není zas taková zvláštnost ale to tu nebudeme rozebírat. Mám nafukovací člun BiC 213 Sportyak Exprorer se kterým sem spokojen, ale už mě nebaví pádlovat. Uvažuji o koupi tohoto elektromotoru. http://www.rybashop24.com/…g-Motor.html Vůbec se v tom ale nevyznám, co znamená tah 3,2 kg mi není známo, chci se zeptat jestli k mojí váhové kategorii bude tento motůrek stačit nebo mám koupit raději výkonnější z těch co tam jsou k dispozici. Děkuji za odpověď.
Přívlač na Vltavě
9.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.760 zobrazení | 4 odpovědi
V lete pojedu na vodu a chtel bych si tam zachytat z lodi ale nevim co je lepsi jestli guma,wobler nebo rotačka poradite ?
Loď
26.1.2007 | Kosák | Ostatní nádobíčko | 2.759 zobrazení | 4 odpovědi
Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevyrabi pramice a za kolik se tak da sehnat, poridit nejaka rybarska pramicka pro 2??? Dekuju…
Pro muškaře a popř. vláčkaře
7.6.2004 | | Ryby | 2.754 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Pánové, po jaké době převazujete mušky a vydržíte stát na jednom místě, když zrovna na tu vaši neberou ? Jsem normální,když nechávám mušky beze změny i hodinu bez jakéhokoliv záběru? Po jak dlouhé době měníte stanoviště?
minisraz CHYTEJáků ze S moravy
15.7.2007 | Zcuter | chytej.cz | 2.063 zobrazení | 3 odpovědi
Tak mě napadlo udělat dalši sraz (v pořadí druhý) nás chytejáků ze S moravy a slezska pop.okolí…(přidat se může i kdokoliv jiný a odkudkoliv)…předběžně navržená voda by mohla zůstat stejná jako loni tj. Žermanická přehrada 471 043 248 Ha ......... jenom by bylo třeba se domluvit na termínu…(teda pokud by byl zájem…)
ledvinka od Rapaly
29.7.2009 | novas32 | Ostatní nádobíčko | 2.062 zobrazení | 3 odpovědi
ahoj, neni to tak dlouho, co tu probehla chvala na ledvinku od Rapaly, tusim, ze to tedy byla ledvinka. nemuzu to tady nikde najit, netusite kde to bylo? v obchode jsem narazil na takovou brasnu pres rameno, s implantovanyma krabickama na nastrahy. nejsem si jisty, jestli to nahodou nebylo ono, ale chtel bych to pouzivat i pri muskareni a to se mi tahle brasna zda moc velka. ta brasna se mi taky moc libi, ale kdyby bylo neco mensiho, bylo by to super. tusim, ze o tom tady na foru psal neco David Havlicek. diky za pripadne info.
Polsko a rybářské nákupy
22.9.2006 | PowerBait | Ryby | 16.678 zobrazení | 24 odpovědí
Kámoš mě přesvědčuje k nákupům do Polska a tvrdí,že hodně věcí včetně rybářské bižuterie vyjde podstatně levněji.Já mám stále v paměti(několik let tržnici Klodsko)a ty vystavené žvejka pruty,nekvalitní spalávky atd.
Odlévání olova
13.1.2011 | Stroft | Rybaření v zahraničí | 14.553 zobrazení | 21 odpovědí
Poradí někdo příměs do olova která dá odlitému pilkru tvrdost? Co používáte aby odlitek zůstal stříbřivě lesklý a časem neztmavěl? Děkuji
kam na ryby s rodinou
30.6.2012 | artík | Domácí revíry | 9.027 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj , chci vás poprosit o radu kam s rodinou na týden k vodě ? Chtěl bych vzít rodinu na ryby pod stan ať maj holky zážitek . Poradí někdo kam ? Nejlépe SEVERNÍ ČECHY – řeka nebo rybník není problém . Dále vás poprosím o radu co vše sebou na cca 5dní u vody ( bude to první akce ) , nepůjde ani tak o to nachytat hodně ryb ,ale užít si týden v přírodě . Díky za rady .
Kaprové pruty SPRO?
4.5.2005 | MiraPr | Pruty | 8.329 zobrazení | 12 odpovědí
Může mi někdo poradit, který z těchto nebo jiných prutů si mám vybrat? Chodím na malou řeku, rybníky i na Orlík. Určitě uvažuji 3 dílný. Nevím si rady s 1) Jestli 3,60m nebo 3,90m ? 3lbs
- Jestli typ SPRO
a)Shadow X Power Carp (cca 2000,– kč)
b)Titanex Carp (cca 1800,– kč)
c)Strategy Carp (cca 3400,– kč – manželka
mě vyhodí z baráku)d)Strategy Experience (cca 4000,–kč -
totéž jako c)) - Je nějaká kvalitnější značka v těchto cenových relacích 2000,– resp. 4000,– kč?
Díky za doporučení Míra
3,90m 3 – 3,25lbs. Titanex 2255 Kč, Shadow X Carp 2409 Kč, Strategy Experience 4500 Kč. Z důvodu nízké ceny se přikláním k Titanex, ale obávám se, že nejde o originál od výrobce, protože není uveden v jejich katalogu.www. spro. nl Budu rád za každou radu.
Prut do kapsy
11.8.2014 | Bertas1975 | Ostatní nádobíčko | 5.543 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na názor, zda toto miniaturní nádobíčko je vůbec k něčemu či není http://www.smartstore.cz/…a-tuzka.html?… Vybral jsem si tuto sadu jako dárek pro přítele rybáře, ale teď vůbec nevím, zda ho to potěší a zda to vůbec někdy bude moci využít. Děkuji za Vaše názory.
Pstruh duhový - potrava
2.9.2006 | Vichrzhor | Muškaření | 4.859 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj všichni, zrovna jsem dokuchal dnešní úlovek pstruha duhového a provedl rozbor obsahu žaludků kvůli zjištění potravního spektra. Vzhledem k velikosti a stavu ploutví si myslím, že se jednalo o duháky, vysazené v polovině srpna místní MO do revíru. Překvapilo mě, že u dvou z nich jsem našel v žaludku filtr z cigarety – možná jim to připomínalo krmné granule. Máte podobné zkušenosti? Lovíte někdo na napodobeniny granulí? Dík za odpovědi!