Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

úlovky z revíru Ostravice 1 necteno

21.4.2005 | jelen | Domácí revíry | 2.845 zobrazení | 4 odpovědi

chci se zeptat všech rybářu kteří chodí na tento revír co všechno už tam chytli a v jakých velikostech, já osobně tam chodím dost často a chytil jsem tam už skoro všechno,dokonce i sumce (30cm),hlavně mě zajímá jestli se tam dá chytit kapr,štika,pstruh a snad i candát ty to ryby se mi tam nepodařilo chytit a tak mě zajimá jestli tam vůbec jsou ? dík všem

svratka3 necteno

3.8.2007 | marcelj | Domácí revíry | 2.839 zobrazení | 4 odpovědi

Zdar!Chodíte někdo v brně za na svratku 3 za olimpii vláčet?jsou tam nějací dravci?a dá se tam vůbec něco chytit?

Candát na housku, hrách, medovku, kolínko? necteno

14.11.2005 | profa | Dravci | 2.837 zobrazení | 4 odpovědi

Zkuste mi někdo poradit, jakou nástrahu mám použít na lov candáta mezi 55–95 cm. Letos jsem se setkal hned na několika vodách s tímto úkazem:

• kamarád chytil candáta 56 na kuličku hrachu
  • na Hostivaři candát 65 na housku
  • v Rybářství ve fotogalerii chlapík macka na medovku

Poraďte prosím, na co se ten candát vlastně loví. Já pořád otravuju hrouzky a slunky a napichuju je tu za tlamičku, tu za hřbítek… Možná hrouzek z hrachovou kaší- hm…

Pravý čas na LOV Candošů necteno

9.8.2005 | Lipo | Dravci | 2.834 zobrazení | 4 odpovědi

Chtel bych se zeptat nejakeho skuseneho vlackare candatu,jaky si mysli ze je nejlepsi mesic na lov candatu na strednich rekach. A na dobu brani,ikdyz ta je asi vsude jina. Predem diky

Loď necteno

26.1.2007 | Kosák | Ostatní nádobíčko | 2.833 zobrazení | 4 odpovědi

Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevyrabi pramice a za kolik se tak da sehnat, poridit nejaka rybarska pramicka pro 2??? Dekuju…

Rapala X-Rap necteno

12.12.2008 | kinghlína | Přívlač | 2.131 zobrazení | 3 odpovědi

Jaké jsou vaše zkšenosti s touto podle mě výbornou řadou woblerků????

Prostějovsko a okolí necteno

30.7.2008 | Rehula | Domácí revíry | 2.121 zobrazení | 3 odpovědi

Kam chodíte na ryby??

dotaz k revíru Šárecký potok 1 necteno

26.5.2011 | TarzanCZ | Domácí revíry | 11.394 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den, vysvětlil by mi někdo toto: http://www.rybsvaz.cz/?… a tam vyberte Územní svaz města Prahy – revír Šárecký potok 1

Je tam napsáno v úvodu: Libocký rybník, nádrž Jiviny a část Šáreckého potoka od ústí do Vltavy až k dřevěnému můstku pod osadou Želivka, Litovický potok od ÚN Džbán až ke hrázi rybníka Strnad a všechny přítoky jsou chovné – lov ryb zakázán.

A přitom pod tím je napsáno:

K revíru patří:

1. rybník Skála
  2. rybník Libocký

Lov ryb povolen pouze z hráze pod železniční tratí a dále z části levého břehu rybníka podél Litovického potoka – označeno tabulemi. V období od 15.6. do 31.8. je lov ryb povolen pouze v době od 04:00 do 10:00 a od 17:00 do 24:00. Lov přívlačí je povolen od 1.9. do 31.12. 3. nádrž Jiviny Lov ryb povolen pouze z levého břehu v úseku od konce hráze až k dešťové usazovací nádrži Dědina – označeno tabulemi. Lov přívlačí povolen od 16.6. do 31.12.

Tak smí se teda na Jivinách a Liboci lovit nebo ne? Jako v úvodu je to zakázané, ale přitom hned podtím je to zas povolené (s omezeními) v tom výpisu „podrevírů“…nechápu

A jakto že na internetu jsou k tomuto revíru 3 podrevíry – Skála, Liboc a Jiviny…a přitom v rybářském řádu v té knížečce je napsanej jen ten rybník Skála? Mám víc věřit internetu nebo té papírové knížečce? Díky za odpovědi.

Plevelné ryby ?! necteno

13.11.2004 | Gwin | Lososovité ryby | 8.596 zobrazení | 12 odpovědí

Rád bych znal váš názor na pouštění plevelných ryb na pstruhových vodách (jestli třeba takové štice darujete svobodu).

Kaprařina na Orlíku necteno

5.11.2012 | papiksk12 | Kaprařina | 7.880 zobrazení | 11 odpovědí

začínám kaprařit a potřeboval bych nějaké rady kde na Orlasu najít kapra,čím krmit ,jak krmit,jak chytat..předem děkuju za info :)

Kde ve Východních Čechách na dravce? necteno

20.6.2005 | vsetinek | Domácí revíry | 4.281 zobrazení | 6 odpovědí

Kam chodíte ve Východních Čechách na dravce?

MO ČRS Tábor necteno

8.2.2006 | Lerak | Ryby | 3.580 zobrazení | 5 odpovědí

Blíží se doba výroční členské schůze MO… Prosím „tábority“, aby se vyjádřili k dosavadnímu fungování MO, jaké mají požadavky na nový výbor MO který budou na výročce volit,připomínky vůči celému svazu apod. Prosím jen o konstruktivní návrhy a připomínky – případné nevhodné projevy budou odstraněny. Díky !

Soutok Olšavy s Moravou necteno

10.3.2010 | spike | Domácí revíry | 2.864 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, chytáte někdo na soutoku Olšavy s Moravou poblíž města Kostelany nad Moravou? Letos bych se tam rád podíval, co se tam dá chytit za ryby? Dík

Sumci a holubi necteno

12.3.2014 | -tom- | Sumcařina | 2.864 zobrazení | 4 odpovědi

http://youtu.be/DlcHLTenioA

Velmi zajímavý, viděl jste někdy na vlastní oči něco podobnýho? :)

Popery necteno

3.4.2006 | Stanik | Přívlač | 2.863 zobrazení | 4 odpovědi

Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s lovem bolenů na popery??? Pokud budete chtít, můžete napsat své oblíbené typy, barvy a způsob vedení a úlovky. Děkuji

Přívlač na Vltavě necteno

9.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.861 zobrazení | 4 odpovědi

V lete pojedu na vodu a chtel bych si tam zachytat z lodi ale nevim co je lepsi jestli guma,wobler nebo rotačka poradite ?

Lipno - na co chytat atd. necteno

9.7.2010 | pextr | Domácí revíry | 2.859 zobrazení | 4 odpovědi

V sobotu jedu na Lipno na 4 dny do kempu jestřábí III, který je kousek od Černé v Pošumaví. Chci zkusit chytat dál od břehu ± 200 metrů nebo u koryta (zavážet, protože minule jsme byli bez zavážky bez úspěchu). Myslíte, že bude stačit když budu krmit kroupy, ovesnými vločkami a kukuřicí nebo co by jste doporučili? Nechci chytat na boilie. Kdyby jste někdo věděl kde je staré koryto určitě napište.

Multiplikátor PENN COMMANDER HM 30 LW necteno

27.2.2006 | opl | Sumcařina | 2.857 zobrazení | 4 odpovědi

Máte s tímto kouskem nekdo zkušenosti? Díky odkaz: rybyrybkyrybicky.cz

Pro muškaře a popř. vláčkaře necteno

7.6.2004 | | Ryby | 2.852 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Pánové, po jaké době převazujete mušky a vydržíte stát na jednom místě, když zrovna na tu vaši neberou ? Jsem normální,když nechávám mušky beze změny i hodinu bez jakéhokoliv záběru? Po jak dlouhé době měníte stanoviště?

Kde koupit prut Hutchinson? necteno

11.11.2006 | MUD | Ryby | 2.150 zobrazení | 3 odpovědi

Věděl by někdo kde se dá u nás koupit prut Rod Hutchinson – Dream Maker Intrigue MKII ??