Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle počtu příspěvků ku počtu zobrazení
Jaký naviják na match prut?
11.4.2008 | Phoenix410 | Navijáky | 3.493 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte všeci. Hodlám si pořídit match prut od Triany – Eagle Fuji a hledám pro něj vhodný naviják. Cena navijáku by se měla pohybovat do 1700,– Při lovu hodlám používat maximální tloušťku koncového vlasce 0,18mm, ale spíše budu používat 0,14 – 0,16mm. Jestli máte někdo nějaké zkušenosti s navijákama pro match pruty tak mi prosím poraďte. Předem díky.
Popery
3.4.2006 | Stanik | Přívlač | 2.807 zobrazení | 4 odpovědi
Zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s lovem bolenů na popery??? Pokud budete chtít, můžete napsat své oblíbené typy, barvy a způsob vedení a úlovky. Děkuji
Pro muškaře a popř. vláčkaře
7.6.2004 | | Ryby | 2.805 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Pánové, po jaké době převazujete mušky a vydržíte stát na jednom místě, když zrovna na tu vaši neberou ? Jsem normální,když nechávám mušky beze změny i hodinu bez jakéhokoliv záběru? Po jak dlouhé době měníte stanoviště?
Loď
26.1.2007 | Kosák | Ostatní nádobíčko | 2.797 zobrazení | 4 odpovědi
Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevyrabi pramice a za kolik se tak da sehnat, poridit nejaka rybarska pramicka pro 2??? Dekuju…
Pravý čas na LOV Candošů
9.8.2005 | Lipo | Dravci | 2.796 zobrazení | 4 odpovědi
Chtel bych se zeptat nejakeho skuseneho vlackare candatu,jaky si mysli ze je nejlepsi mesic na lov candatu na strednich rekach. A na dobu brani,ikdyz ta je asi vsude jina. Predem diky
úlovky z revíru Ostravice 1
21.4.2005 | jelen | Domácí revíry | 2.793 zobrazení | 4 odpovědi
chci se zeptat všech rybářu kteří chodí na tento revír co všechno už tam chytli a v jakých velikostech, já osobně tam chodím dost často a chytil jsem tam už skoro všechno,dokonce i sumce (30cm),hlavně mě zajímá jestli se tam dá chytit kapr,štika,pstruh a snad i candát ty to ryby se mi tam nepodařilo chytit a tak mě zajimá jestli tam vůbec jsou ? dík všem
ledvinka od Rapaly
29.7.2009 | novas32 | Ostatní nádobíčko | 2.101 zobrazení | 3 odpovědi
ahoj, neni to tak dlouho, co tu probehla chvala na ledvinku od Rapaly, tusim, ze to tedy byla ledvinka. nemuzu to tady nikde najit, netusite kde to bylo? v obchode jsem narazil na takovou brasnu pres rameno, s implantovanyma krabickama na nastrahy. nejsem si jisty, jestli to nahodou nebylo ono, ale chtel bych to pouzivat i pri muskareni a to se mi tahle brasna zda moc velka. ta brasna se mi taky moc libi, ale kdyby bylo neco mensiho, bylo by to super. tusim, ze o tom tady na foru psal neco David Havlicek. diky za pripadne info.
Muskarska LANKA
21.10.2005 | Lipo | Muškaření | 2.098 zobrazení | 3 odpovědi
Chtel bych se vas zeptat jestli jsou muskarska lanka tenci nez na normalni vlacku a popripade kde se daj koupit nebo obednat.
Rapala X-Rap
12.12.2008 | kinghlína | Přívlač | 2.095 zobrazení | 3 odpovědi
Jaké jsou vaše zkšenosti s touto podle mě výbornou řadou woblerků????
Výroba prutu
26.1.2007 | ART | Tipy & triky | 61.948 zobrazení | 88 odpovědí
Viděl jsem někde, jak se dá vyrobit bambusový prut, ale nevím kde. Neviděli jste to taky nebo máte s tim nějaký zkušenosti.
dotaz začátečníka
26.4.2012 | dave76 | Feeder | 18.275 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj lidi, nekamenujte mě za tento dotaz, vím, že feeder technika vyžaduje své náčiní, ale byl jsem obdarován níže uvedenou sestavou a rád bych se zeptal, zda-li je možné s těmito proutky chytat i na feeder ?
navijáky – 2× SPRO freeliner lcs 560 děličky – 2× SPRO Royalty Carp 360 / 3,25 lbs
Díky moc !
feederové špičky
20.3.2011 | Adam55 | Feeder | 12.000 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím všechny feedraře, chtěl bych se zeptat jestli se dá dát na tvrdší prut měkčí špička aby byli vidět i ty nejjemnější zábery. díky za odpovědi
kam na ryby s rodinou
30.6.2012 | artík | Domácí revíry | 9.142 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj , chci vás poprosit o radu kam s rodinou na týden k vodě ? Chtěl bych vzít rodinu na ryby pod stan ať maj holky zážitek . Poradí někdo kam ? Nejlépe SEVERNÍ ČECHY – řeka nebo rybník není problém . Dále vás poprosím o radu co vše sebou na cca 5dní u vody ( bude to první akce ) , nepůjde ani tak o to nachytat hodně ryb ,ale užít si týden v přírodě . Díky za rady .
Revír 441 120 – Malhostický rybník
18.8.2017 | vita97 | Vaše názory | 3.509 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Dobrý den. Chtěl bych si jen zachytat na 441 120 – Malhostický rybník, ale nikdy jsem tam nebyl a zmínky dostupné na internetu jsou většinou dost staré. Má někdo zkušenosti z poslední doby? Není to moc zarostlé, nebo tak něco? Díky
Multiplikátor PENN COMMANDER HM 30 LW
27.2.2006 | opl | Sumcařina | 2.817 zobrazení | 4 odpovědi
Máte s tímto kouskem nekdo zkušenosti? Díky odkaz: rybyrybkyrybicky.cz
Přívlač na Vltavě
9.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.812 zobrazení | 4 odpovědi
V lete pojedu na vodu a chtel bych si tam zachytat z lodi ale nevim co je lepsi jestli guma,wobler nebo rotačka poradite ?
Lipno - na co chytat atd.
9.7.2010 | pextr | Domácí revíry | 2.812 zobrazení | 4 odpovědi
V sobotu jedu na Lipno na 4 dny do kempu jestřábí III, který je kousek od Černé v Pošumaví. Chci zkusit chytat dál od břehu ± 200 metrů nebo u koryta (zavážet, protože minule jsme byli bez zavážky bez úspěchu). Myslíte, že bude stačit když budu krmit kroupy, ovesnými vločkami a kukuřicí nebo co by jste doporučili? Nechci chytat na boilie. Kdyby jste někdo věděl kde je staré koryto určitě napište.
Soutok Olšavy s Moravou
10.3.2010 | spike | Domácí revíry | 2.811 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj, chytáte někdo na soutoku Olšavy s Moravou poblíž města Kostelany nad Moravou? Letos bych se tam rád podíval, co se tam dá chytit za ryby? Dík
Sumci a holubi
12.3.2014 | -tom- | Sumcařina | 2.810 zobrazení | 4 odpovědi
Velmi zajímavý, viděl jste někdy na vlastní oči něco podobnýho? :)