Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jakub Vágner electronics necteno

10.2.2016 | Tomáš Flajzar | Kaprařina | 17.406 zobrazení | 60 odpovědí

Diskuze o vzniku společnosti Jakub Vágner electronics, o původu jejich produktů o roli pana Pelikána – bývalého ředitele firmy FLAJZAR…

Po tisíceré první, aneb hledám prut a naviják necteno

19.8.2016 | Nemexis | Přívlač | 2.454 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím ve spolek. Mám dotaz. A vím, že tady ten dotaz padl již tisíckrát. A pořád ten samý. A taky vím, že mi zde asi mnozí napíšou, že mám číst a hledat a hledat a číst. A věřte nevěřte, já hledám a čtu. Ale je toho tolik a já rozumim jenom půlce věcí, že už mi z toho začíná kapat na karbid.

O co tedy jde. Hledám prut a naviják, na lehkou přívlač (chápu správně, že lehká přívlač je do ± 10 g?). Budu chtít chytat hlavně s gumama tak do těch 10 cm max, občas bych zkusil i woblera. Budu chytat ze břehu a mým osobním snem je mít skládací prut s korkovou rukojetí.

Naviják předpokládám nějaký o velikosti 2500, ale jsem v tom taky ztracenej, všude ty velikosti píšou jinak.

Upřímně jsem si řikal, že se na to vybodnu a půjdu rovnou do obchodu, ale tam to dopadne tak, že mi poradí jeden člověk s jedním názorem a já bych rád, abych těch názorů bylo co nejvíce.

A teď ta horší část. To celé chci, aby se mi vešlo do ± 2000 Kč. Pokud nevejde, budu šetřit dál. Zároveň bych hrozně moc ocenil, kdybyste mi sem házeli odkazy z obchodů, které jsou v Praze, pač si chci prut určitě ošahat na vlastní kůži. Například https://www.abos.cz, http://www.rybaripodoli.cz/. Zároveň pokud vy sami znáte nějaké lepší, tak za ně budu moc rád.

Doufám, že toho po Vás nechci mnoho, budu dost rád i za tipy na konkrétní pruty a navijáky.

Předem díky moc!!! :)

kam na dravce v Praze necteno

25.6.2015 | dadous | Dravci | 5.007 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj Rybáři,chtěl bych radu ka na dravce v Praze.Zda máte někdo skušenosti,budu rád když mi poradíte.Díky Da­vid.

Lov úhoře v chorvatsku necteno

7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 6.850 zobrazení | 15 odpovědí

Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.

Ebro necteno

2.7.2016 | vikiviki | Rybaření v zahraničí | 2.950 zobrazení | 1 odpověď

EbroJezdím často do Španělska na řeku Ebro .Rád bych se podělil ze zkušenosti popřípadě se ponaučil.V případě že má někdo zájem napište.Rád odpovím nebo vezmu někoho sebou na nezapomenutelný zážitek.volejte pište.tel.602755090 P­epa

Jak se řekne? necteno

20.4.2005 | efendi | Pruty | 36.305 zobrazení | 48 odpovědí

Kdo zná odpověď na otázku: říká se vlasci SATURNA – SARTUNA – SATRUNA. Tyto názvy jsem slyšel a nyní se přeme co je správné. Pomozte s odpovědí.

Vhodný indikátor necteno

31.7.2015 | Martin.da | Ostatní nádobíčko | 3.883 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto indikátorem http://www.rybashop24.com/…Swinger.html Já se v tom ještě úplně nevyznám, ale chci vědět jestli je spolehlivý. Nebo prosím poraďte jaké indikátory používáte vy. Díky

Rada na prut necteno

7.8.2016 | Danko | Přívlač | 2.124 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Čau hoši, chtěl bych poradit jestli je tento prut. http://eshop.byron.cz/…-2-PT-S2-240 vhodný pro začínajícího vláčkaře, představuji si chytání na malé kopítka 3,5cm malé twistry sem tam menší wobler, a místo chytání je menší říčka. A ještě se zeptat zda bych si na tento prut mohl sem tam navázat splávek a použit to jako prut na plavanou a k tomu se poradit zda je lepší pletenka nebo silon. Děkuji :)

jedodenni rybareni v Norsku- pruty? necteno

26.7.2016 | pavel v | Rybaření v zahraničí | 1.943 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdravim ve spolek. V polovine srpna poletime na 5 dni na Lofoty a chteli bychom si minimalne na jeden den pronajmout lod a zachytat si. Podle toho, co jsem prochazel Internet tak jsem porad nepochopil, jestli pruty byvaji v cene nebo ne? Pujcovne jsem videl okolo 120nok za prut, coz uz se nam pro 4 lidi vyplati si vzit vlastni a zaplatit si v letadle specialni zavazadlo. Nejake rady, zkusenosti jak to byva s vybavenim na lod? Predem diky.

Karavany do vozíku necteno

19.7.2016 | karavanyBohac | Ubytování | 5.719 zobrazení | 2 odpovědi

Karavany do vozíkuDříve jsem jezdil pod stan a sám jsem si postavit tento karavan do vozíku. Překvapil mě jeho úspěch a proto jsem se rozhodl ho dnes i vyrábět a půjčovat lidem. Pokud to někoho z vás zaujalo mrkněte se na moje stránky nebo facebook karavany do vozíku

Entomologie pro muskare. necteno

4.7.2016 | Snakei | Muškaření | 2.909 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj, nevite, kde sehnat tuhle knihu? Pritelkyne mi chce udelat radost k svatku, ale nikde neni skladem. Klidne z druhe ruky, diky.

Rada necteno

4.7.2016 | Jajko16 | Kaprařina | 2.707 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den chtěl bych poradit zda mohu v 16 letech sám přes noc do bivaku.Dííky :)

Proč je toto potřeba? necteno

23.2.2016 | breca | Vaše názory | 9.809 zobrazení | 129 odpovědí

http://www.ceskatelevize.cz/…i-bez-listku

Tak tohle mi hlava opravdu nebere, kdo to vymyslel. Asi je potřeba naplnit jednou za rok mrazáky… Na rok!

Co to je? necteno

2.7.2016 | LucieBohm | Ostatní ryby | 2.730 zobrazení | 6 odpovědí

Co to je?Dobrý den, dnes jsem v krabičce, kde byla dešťová voda, našla tohle zvíře.. Nejsem si jistá tím, co to je, takže mě napadlo, že sem napíšu. Má cca 3cm ocásek a tělo cca 1cm. Má malinké nožičky. Je průhledné, takže ty stříbrné pruhy jsou nejspíš nějaké vnitřnosti. Nejspíš je to pouze pulec, ale nikde jsem ho na internetu nenašla, tak prosím o odpověď..

(Přídávám znovu, jelikož mi nešel přidat obrázek)

Fux Aggressor 850 BFI Baitrunner necteno

23.6.2009 | thedawe | Navijáky | 5.105 zobrazení | 2 odpovědi

Nemáte někdo zkušenost s tímto navijákem?Objednal jsem si jej.Jaká je spokojenost?Děkuji moc. Více info na : http://www.tropicliberec.cz/…e-1-1-zdarma

Karlov ? Svazové ryby necteno

7.7.2016 | eduard | Kaprařina | 2.169 zobrazení | 4 odpovědi

Karlov a svazové ryby. Ať už se prohání takové ryby v soukromých revírech mi nevadí. Pořád lepší tady než v udírně nebo v mrazáku a posléze jsou tam tak dlouho až se vyhodí. Prostě Jakub není výjimka že se k němu dávají nebo dávali svazové ryby.Nevadi mi to vlastně jim zachraňují životy. Pan Nikl a jemu podobní co píší že je to nemorální. Co je lepší když ryba žije v soukromaku nebo skončí na talíři. Jen málo rybářů ryby pouští. Co vy na to přátelé

Rujána vláčka necteno

8.7.2013 | Kopecborec | Přívlač | 4.046 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj, hledáme 3. pohodového parťáka (studenta 18+, nebo někoho kdo tak vypadá kvůli levnější rezervaci ubytování :-)) na společnou rybařinu (vláčka a zase vláčka – štika candoš okoun treska) na Rujánu!!! Vypadl nám bohužel kamarád z rodinných důvodů. Termín 11.7.-15.7. (5 dnů chytání!!!) Máme vše zařízeno- loď, spaní v kempu, doprava mým vlastním autem. Předpokládané konečné náklady cca 5tis.Kč. Nástupní místa čtvrtek Praha (4:00) – Liberec (5:00) Pro bližší info volej nebo SMS Martin 724 689 380

Naviják na přívlač okolo 2000kč necteno

25.12.2010 | Vincnetibm | Navijáky | 17.745 zobrazení | 199 odpovědí

Ahoj, jaký pořídit naviják na lehčí přívlač v cenové hladině okolo 2000kč ? Je jich na trhu hodně, ale který je dejme tomu lepší než ostatní? Mám vyhlídnutý Exage 2500 FC ale nechám si poradit od zkušenějších.

Přívlač na mimopstruhových vodách necteno

30.1.2006 | kubas | Ryby | 5.448 zobrazení | 17 odpovědí

Četly jste knihu Přívlač na mimopstruhových vodách od Václava Fikara?Já jsem ji dostal na Vánoce a přečetl jsem ji do dvou dnů(tak moc mě bavila). Je to kniha přímo dokonalá. Těm kdo tuto knihu ještě nečetl vřele doporučuji,ať si ji zakoupí,stojí to za to.

Označení vezírku necteno

27.5.2012 | Míraaa | Legislativa | 28.651 zobrazení | 23 odpovědí

Zdravim, v rybářském řádu se píše, že vezírek s úlovkem musí být oznečen jménem a adresu. To se opravdu v praxi dělá? U nikoho jsem to neviděl.