Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Nechranická přehrada
1.4.2016 | CzechSailngCenterNechranice | Domácí revíry | 3.673 zobrazení | 1 odpověď
Na Nechranické přehradě nám začala sezóna, přijeďte si zachytat! Pohodlné ubytování v chatičkách přímo u vody – Czech Sailing Center Nechranice, www.cscn.cz. Těšíme se na Vás!
Rybníky středočeský kraj
27.6.2015 | Ugi | Vaše názory | 3.921 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím, mohu se zeptat jaké jsou vaše nejoblíbenější rybníky (soukromé i ČRS ) ve středočeském kraji ? :) chtěl bych vyrazit na nějaké nová místa na kapry . děkuji
Koupě zavážecí loďky
6.4.2016 | Snakei | Ostatní nádobíčko | 2.696 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravim. Chystam se investovat do zavazeci lodky, jakou by ste doporucili, jak resite nabijeni u vody? Mam nabijecku na ruzne RC baterie s moznosti napojeni na autobaterii, otazka je, jak dlouho to bude trvat.:-) Jinak bych chtel https://www.chytapust.cz/…cholot-s-GPS?… ale cena tady se mi zda docela prehnana, i u nahradni baterie.
Soukromý rybník Černá Hora
19.10.2009 | zazatec | Domácí revíry | 6.410 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj všem. Chtěl bych tu udělat takovou menší anketu. Rád bych věděl jestli máte zkušenosti se soukromým revírem v Černé hoře ( a pokud jo, tak abyste tento revír ohodnotili známkou 1–5). Já v Černé Hoře bydlím a na tomto revíru jsem chytal mockrát. Myslím si že to je velmi dobrý revír, ale chtěl bych znát váš názor.
Konzervace boilies
16.2.2014 | Lenča | Tipy & triky | 5.459 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat a nechat si poradit… :-) vyrábíme vlastní boilies a potřebovali bychom nějaké tipy na konzervaci boilies. My máme ve zvyku po uvaření sušit a pak do mrazíku, ale chtěli bychom něco, abychom ho nemuseli namáčet do nějakých olejů a pod. Představujeme si nějakou sušinu, prášek který přidáme už do směsi… jak to dělají prodejci boilies, že po je pořád takové měkké jakoby bylo čerstvě uvařené… Díky za tipy a pište pište… :-D
Polička
22.2.2016 | JacobK | Domácí revíry | 3.849 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, jaké máte zkušenosti s cíleným novém pstruhů na jejich pstruhovém rybníku. Vývoj velikosti a množství úlovků, služby atd. Já tam tak párkrát do roka zajedu, ale nikdy jsem nechytl větší rybu jak ± 35cm. A to se ještě vždy dozvím při nákupu povolenek pohádky o lososácich, to někdo znáte tento poddruh, nebo je to bajka místních…Možná by bylo super založit fórum o soukromých pstruhových stojácích. S reálnými zkušenostmi a postřehy.
Shimano Sustain 4000 Fg
31.1.2016 | Pajk | Navijáky | 3.813 zobrazení | 5 odpovědí
Najdou se tady vlastníci tohoto navijáku ? :-) Zajímali by mě Vaše zkušenosti s tímto stroječkem,jelikož potřebuji naviják co vydrží a šetřit ho rozhodně nebudu ! Letos můj naviják vypověděl službu ,tak ho chci nahradit . Každý názor je vítán
Domácí oprava prutu
27.5.2007 | bizkit | Tipy & triky | 22.789 zobrazení | 47 odpovědí
Potřebuju poradit s výměnou SIC očka na vlačáku. Jak očko sundat (mechanicky, chemicky aj.), jakým lepidlem lepit, lakem lakovat, popřípade kde sehnat nová očka (dodavatel, velkoprodejce). Prostě každá informace by bodla. Dik
Itálie - rybaření na jadranu (Terst)
19.6.2005 | xycht | Rybaření v zahraničí | 9.455 zobrazení | 6 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kolik stojí povolenka na moře v Itálii . chci chytat na jadranu. Nevěděl by někdo nějakou web adresu kde bych to mohl najít? díky
bezdrátový echolot
7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.027 zobrazení | 10 odpovědí
Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://nakupte.eu/bezdratovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/
Šoulačka - odháčkování, vracení ryby
6.3.2016 | samotm | Plavaná | 2.278 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj, jak řešíte vyháčkování a vracení ryby při šoulačce? Jde mi o ty případy, kdy se chytají menší ryby a díky vyššímu břehu je není možno vyháčkovat ve vodě. Takže se na pruty vynesou z vody a co pak dál? Ruku není možné si namočit. A házet pak rybu z půl metru do vody? Přemýšlím, že bych si s sebou nosil kyblík, kde bych si vždy mohl namočit ruku a ryby bych do něj i dával. A až po opuštění místa, bych sestoupil k vodě a šetrně je pustil. Jak to děláte vy? Díky.
Na co chytat v březnu?
3.3.2011 | fishman123 | Plavaná | 19.720 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj rybáři, jaké používáte nástrahy na jarní plavanou? Chtěl bych chytit hlavně tloustě. Díky
Nové druhy ryb
23.10.2008 | Robur | Ostatní ryby | 6.806 zobrazení | 33 odpovědí
tak si tak nějak bilancuji co se začíná objevovat za nové druhy, myslel jsem kdo ví na co nepřijdu a zase moc jich není. Co považujete za nové druhy, které se opět začínají chytat?
BUFFALO
11.4.2008 | vagi | Bílá ryba | 29.684 zobrazení | 28 odpovědí
Zajímalo by mě, zda někdo má zkušenosti s touto rybuší? Nikde jsem tu nic nenašel a už několikrát mi kolegové říkali, že jí chytali na soukromákách. Vůbec nevím, co je to zač, jak to vypadá, čím se to žíví atd. Rozšiřte obzory méně znalému kolegovi. Dík.
Dělička nebo teleskop ?
12.2.2016 | Twisp258 | Položená | 5.138 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím, přemýšlím o zakoupení nových prutů. Chtěl bych se zeptat jestli je velký rozdíl mezi děličkou a teleskopem. Chytám na řece (Labe), chytám všechny druhy ryb. Poraďte děkuji. Výhody a nevýhody těchto dvou druhů prutů :)
Máchovo jezero - rybaření
14.7.2006 | xycht | Domácí revíry | 15.030 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravim všechny, nevíte jestli se smí chytat na Máchovo jezeře? Předpokládám, že je to soukromá voda tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte jestli se tam dá chytat – v případě, že ano, tak za jakých podmínek :-) Díky
Světlo
4.9.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 6.353 zobrazení | 41 odpovědí
Čím svítíte při nočním rybolovu? Jak na pruty, tak na ruce. Případně zda si myslíte, že to rybám vadí či odrazuje? Kladu tuto otázku v kontextu orlického videa a lovu nonstop, kdy je povinost mít místo lovu i světelně označeno.
Reklamujete vláčecí nástrahy
12.12.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 3.901 zobrazení | 29 odpovědí
tak přibývá hodnocení různých vláčecích nástrah a je pravda, že některé nechodí, /platí to hlavně pro rotny a woblery/, tak se ptám, zda jste už vraceli výrobek?
otázka selského rozumu
29.5.2006 | pif | Ryby | 150.812 zobrazení | 2.007 odpovědí
Měl bych takové dotaz.Co kdyby se zavedl poplatek těm,kteří chytají a pouštějí ryby pořád dokola?Mám namysli „cumbajšpíl“,jak k tomu přijdu já.Chytnu první rybu,má míru,mlasknu ju po palici a jedu dom.Za to ti,kteří chytají ryby a pouštějí je,podporují nemoci,plísně a plachost ryb.Jak já k tomu přijdu,když ryba je od pouštěčů vyškolená a je opatrnější?Zavedl bych poplatek,aby nám,co ryby mordujem,zaplatili cca 5 korun na hodinu. To by kompenzovalo čas na ulovení vyškolené ryby.Co vy na to?
Chytání na řece moravě
15.10.2004 | zedus | Domácí revíry | 15.942 zobrazení | 20 odpovědí
Nazdárek, není tady někdo kdo vláčí na řece moravě v okolí Olomouce, já osobně mám provláčený úsek od olomouce až po soutok s bečvou a rád bych se podělil o zážitky.