Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Soukromý revír Slapy
30.7.2015 | Lukáš887 | Tipy & triky | 2.658 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Zdravím chci se zpetat jedu ted na dovolenou na Slapy občas jsem dříve chytal ryby a ted bych si rád alepson jeden deb zrelaxoval ale , jelikož nemám rybářský lístek nevíte někdo v blízkosti Slapů kde je tam něco soukromeho kde lístek nepotřebuji ? předem děkuji za odpověd.
Sázava - aktuální stav
22.7.2015 | Bullfrog | Domácí revíry | 3.197 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím, od soboty se chystam na Sazavu (Sedlistě – blizko mesta Sazavy) nevíte jaky tam je stav hladiny vody? Koukal jsem na CHMI a bohuzel v tom okoli nemaji mer. stanici – a dost se obavam sucha :(. Diky moc
ztráty a nálezy
21.7.2015 | hroch68 | Vaše názory | 2.602 zobrazení | 4 odpovědi
Ztráty a nálezy. Pokud někdo něco našel nebo ztratil možná dohledá majitele nebo věc zde.
Československý rybář - nová výstava?
20.7.2015 | Ťuk ťuk | Výstavy | 2.863 zobrazení | 21 odpovědí | upravit
Dnes se tu objevil inzerát na „novou“ rybářskou výstavu, která má být na podzim v Olomouci. Po chvilce brouzdání jsem na OR našel, že je to práce J. Hrdého (majitele U Habakuka) a D. Havlíčka (zdejší šéf). Co si téhle další akci myslíte a půjdete na ní, anebo si zaťukáte na čelo? http://www.ceskoslovenskyrybar.cz/
Pokousáni
8.7.2015 | dody | Dravci | 5.298 zobrazení | 30 odpovědí
Zdravím mám dotaz kamarád má rybník , minulý týden na něm došlo k pokousání 9 letého kluka, který plaval něco ho kouslo do ruky a zatáhlo pod vodu na ruce byla tržná rána na zápěstí 17 stehů a byla celá doškrabaná, myslíte že sumec? Domluvily jsme se ,že ho zkusím chytit ale co s ním?? Mám ho převést do jiné vody nebo zabít??
Sumec nad metr a půl - "nezabíjet, převézt na jiný revír."
7.8.2012 | fila | Dravci | 34.674 zobrazení | 234 odpovědí
Převoz trofejních ryb,tam kde je nezabijou.:)Konkrétně sumec.Už mě deptá,jak někde uděj dvoumetrovky(Řehačka,ZáplavyDyje,Vranov),jako samozřejmost a za pár let už tyhle ryby budou jenom na Ebru,Pádu,nebo …Viz sumec 2009,Jizera 1,dva metry osumdesát…udírna..Jsem možná naivní,ale třeba je tady cvok,kterej už to dělá a pouští sumce tam kde maj šanci přežít..
Ubytování a lov v Jazovické zátoce - Vranov
11.7.2015 | nurse02 | Domácí revíry | 2.440 zobrazení | 1 odpověď
Přátelé nemáte někdo tipy a rady jak na 3 dny do Jazovické zátoky? Možnosti ubytování, rybolovu… Děkuji
Dalešická přehrada=Jihlava 7-8
30.6.2006 | Davish | Úspěchy | 18.856 zobrazení | 24 odpovědí
zajímalo by mě jaké máte úspěchy na všechny možné způsoby lovu na Dalešické přehradě(Jihlava 7–8), nevadí když napíšete třeba i něco z minulejch let :)
kam na úhoře
7.1.2009 | novas32 | Domácí revíry | 8.552 zobrazení | 27 odpovědí
poradite mi nekdo prosim, kam v Praze nebo jejim okoli na uhore, az to bude aktualni? loni me jaksi uspechy s touto rybou mijely.
Bobr na Berounce?
14.11.2014 | jeewee | Ostatní ryby | 6.054 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj, o víkendu jsem s hrůzou zjistil, že máme na Berounce pod Karlštějnem 4 celkem vzrostlé vrby nakousané téměř do poloviny tloušťky kmene. A teď od čeho? Pozná se to z fotek? Dva obrázky jsem umístil do svého alba. Tak budu moc rád za vaše názory. Jeewee
Poškození oček prutu
18.12.2010 | osprey | Pruty | 17.453 zobrazení | 23 odpovědí
Vážení kolegové, zajímalo by mě, jakým způsobem se vám podařilo zničit nebo poškodit očka rybářských prutů – důležitý je nejen typ poškození (prodřená či vylomená vložka, zdeformovaný rám apod.) a způsob, jak se to stalo, ale i typ očka – jednopatkové, dovoupatkové, hadové (mušáky) a typ vložky (SiC, Alconite, oxid hliníku, kovové výplně typu ocel SS304 atd.).
Servis na Tica Sportera
12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.408 zobrazení | 17 odpovědí
Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc
Lov sumcu na řece Dyji
24.12.2004 | Radim | Sumcařina | 14.518 zobrazení | 32 odpovědí
Vaše zkušenosti s lovem sumcu na řece Dyji
brodici kalhoty z pvc nebo nylonu
11.6.2015 | Golfic | Vaše názory | 3.381 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim prosim vas jsou lepsi brodici kalhoty z Pvc nebo nylon? dekuji ...........................................
Sumci a soukromý revír
10.10.2011 | Honza1.2.3 | Domácí revíry | 28.838 zobrazení | 41 odpovědí | upravit
Ahoj,napadlo mě že bych zkusil udělat soukromý sumcový revír.A zajímá mě váš názor, ať je jakýkoliv.Má někdo s něčim takovým zkušenosti???Neznáte někoho kdo se o něco podobného pokoušel a nebo provozuje??Jdem mi o to jestli je to vůbec reálné.A také sem slyšel že sumec je učenlivá ryby a jde o to když se jednou chytí jestli bude brát ještě dál. Aby to pak nevypadalo tak že budou jen plané záběry atd.Budu rád za každý názor díky.
Pád
2.1.2015 | Kerele | Rybaření v zahraničí | 2.866 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj všichni, plánujeme s přáteli v roce 2015 výpravu na Pád, cílová ryba kapr a sumec, poradí mi někdo jak je to tam s možností bivakování kolem měst Porto Viro a Porto Tolle? V některé diskuzi jsem četl, že měla být nějaká změna s tolerancí kempování od kontrolních orgánů, tak nevíme jestli není lepší zvolit variantu pronajmutí hausbótu. Díky za rady
Masakrování ryb ve velkém!?! Co s tím?
9.12.2014 | HaD | Vaše názory | 11.022 zobrazení | 113 odpovědí
Občas
mám pocit, že začínáme být přecitlivělí vůči různým, někdy možná
i diskutabilním úlovkům. Naposledy, to byla dvojice legálně ulovených
mníků či některé ponechané ryby. Věci, které se ale u vody mnohde
dějí nás nechávají zcela v klidu. Mám teď na mysli jeden zásadní a
velmi konkrétní nešvar, o kterém se ví, většinou jen mlčí a nic se
neděje. Pro mnohé to bude zcela nevýznamné, protože se nejedná o jejich
revír, nicméně mě informace z minulého týdne šokovaly. A to o tom, co
se děje, delší dobu v náznacích vím. Ptal jsem se jednoho rybáře,
který se na Orlíku a Slapech dost vyzná, proč nemohu chytit velkého
candáta a proč ubývají okouni. Posteskl si a začal vyprávět. Vyprávět
o zvěrstvech, která se na těchto vodách každoročně v jarním období
dějí. V kempech kolem vody, ale i mimo ně, probíhá doslova závod
v těžbě candátů. Prostě berou a tak se na rybku prostě chytá a
každému je fuk, že je to zakázaný způsob lovu v době, kdy je tenhle druh
hájen. A protože berou opravdu hodně, tak jich ti „nejlepší“ mají do
konce května i ke stovce. A bere se prý vše. Dvacet rybářů/pytláků
jich tak v jednom kempu zmasakruje 1500 – 2000. A teď kolik jich je mimo
kempy a kolik je takových kempů. Děsí mne, že jdou každoročně
desetitisíce, nebo i více candátů do věčných lovišť. Víte o tom?
Nápad, co s tím? Po pravdě řečeno jsem z klidu a smíření, s jakým mi
to dotyčný zcela bezradně sdělil, docela vykolejen…
Revír mocla 1 u hrotovic
14.7.2014 | patrik Šanda | Domácí revíry | 2.785 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím, nechodí někdo z vás na revír mocla 1 u hrotovic? Vždy to tam bylo dobré na feeder. Stačilo krmítko, červi a hnojáci a už brali kapři kolem 45 cm a cejni. Letos, vždy když jsem tam byl, tak sem si tam mohl házet, co sem chtěl a nic.
Amur na boilies
12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.415 zobrazení | 17 odpovědí
Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.
Mořčák pruhovaný
6.1.2012 | ryblcoul | Dravci | 23.328 zobrazení | 18 odpovědí
Prosím, ví někdo něco blíže o tomto dravci, kde se chová, o rozmnožování a jako potřebuje vodu. V atlasu ryb jsem nic nenašel.