Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

rybolov na písáku v Plačicích necteno

17.3.2015 | rybako | Domácí revíry | 3.559 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Zdravím, tuto sobotu bych chtel jet na piskovnu do Plačic a tak se chci jen zeptat kdo tam kdy rybařil jestli se tam da na ťěžko dobře neco chytit no proste jak je to tam se zarybněním? D

Jezte ryby necteno

17.9.2008 | Raf | Recepty | 8.907 zobrazení | 31 odpovědí

Možná jste někteří již registrovali kampaň mající podporovat konzumaci sladkovodních ryb „Ryba domácí“. Byl pro ni zřízen web www.rybadomaci.cz, bannery jí běží i na tom nejsilnějíšm, co na českém internetu je – idnesu… Všechno se tváří spíše jako podpora produkčního rybářsví až na podstránku „Jak se stát rybářem“ – www.rybadomaci.cz

Co si o kampani myslíte? Myslíte si, že může nějak výrazněji zamávat s zarybněností našich vod, se kterou přiznejme si, nevládne úplná spokojenost?

ohřívače rukou, nohou, těla necteno

24.10.2011 | R-y-b-a-r | Ostatní nádobíčko | 28.460 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat zda a jaké máte zkušenosti s látkovými ohřívači ( rukou, nohou, těla). jedná se o látkové ohříváčky s nějakou chemickou látkou, která po otevření údajně zahřívá určitou část těla, na kterou jsou aplikovány. Nabízejí je v rybářských potřebách za nějakých 35 Kč/ks. Zajímalo by mě tedy zda to funguje. Díky za Vaše zkušenosti.

Co se vyplatilo na veletrhu koupit necteno

29.3.2008 | Robur | Obchod | 13.036 zobrazení | 86 odpovědí

Omlouvám se za 3. veletržní fórum, ale nechci aby otázka zapadla v historii. Zítra jdu ještě jednou na veletrh, tak se ptám, co vás tam letos nejvíc zaujalo nebo co jste výhodně pořídili, krom výstavní opice. Mám na to jen chvilku, jdu s klukem na modely a takhle půjdu na jistotu.

Podběrák na pstruhovou vláčku necteno

1.3.2015 | JacobK | Ostatní nádobíčko | 2.704 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Ahoj, jsem tu s dalším dotazem. Chytám pstruhy cca 20 let a poslední dobou jsem začal spíš mikro-vláčet a vláčet na pstruháko-dromech. Přece jen si tam „víc“ zachytám a nějak mi není líto odnést si rybu. Pokud si beru rybu z řeky, mám trošku výčitky svědomí… A řeším momentálně malinkatý problém. Zlomil jsem si podběrák od Pípala, byl překrásný a lehounký. Jenže malý a křehký stačilo uklouznout spadnout na něj a praskl jak řepa. To by nebyl ale hlavní problém. Mě na něm dost vadila i síťka, protože se do ní vždycky zamotal trojhák a kolikrát i mušky tak. Že čas zdolání ryby byl kolikrát výrazně kratší, než vymotání háčků z podběráku.. Máte podobné zkušenosti? A jak to pls řešíte? Podběrák musím koupit nový a koncem března už bych chtěl vyrazit na duháky na rybník. Tak bych uvítal tipy a triky jakej podběrák. Nejraději bych nějaký univerzál řeka-rybník, krapet větší a s rozumnou siťkou kam se nic nemotá…Díky za pomoc JK

Fishao - online hra pro nejmenší necteno

25.7.2014 | Fishaogame | Tipy & triky | 5.906 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Fishao – online hra pro nejmenšíVšichni co navštěvujete tyto stránky máte určitě rádi ryby. Máte však své dítko, které nesdílí Váš koníček a nemůžete ho odlepit ze židle od počítače? Mám pro Vás radu jak u něj vypěstovat vztah k rybám a třeba později začne s Vámi k vodě i chodit. Představuji Vám hru Fishao, která je jak pro ty nejmenší tak i pro zkušené rybáře. Právě tímto způsobem si můj mladý syn získal vztah k rybám a dnes je již rybářem i v reálném světě. Mrkněte na to sami, jsou zde veškeré návody, tipy a rady, seznam všech ryb. Vše je pro Vás připraveno na adrese: http://fishaogame.cz Hra je zcela zdarma. Je to vážně skvělý pocit když za Vámi dítko dojde a ukazuje Vám své trofeje. Viz obrázek. Hra je samozřejmě česky a právě u nás se čítá největší oblíbenosti.

Echolot LOWRANCE X-4PRO necteno

15.12.2014 | larobo | Ostatní nádobíčko | 5.050 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj, nedaří se mi nastavit rybí oblouky tak jak jsou vyobrazené v simulátoru, vše ostatní funguje, ale tohle mi nejde zobrazují se mi tam pouze černé skvrny, po přepnutí na symboly ryb to ukazuje správně a sondu mám podle návodu taky správně. Poraďte mi. Díky

Lov v únoru necteno

20.2.2015 | začatečnik | Vaše názory | 2.539 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Všechny zdravím a chci se jen na něco zeptat. Ted v únoru chodim dost často na labe okolo Dvora Králové a nevim co je lepší jestli lov na položenou nebo na splávek a cobych měl dát na háček? Mockrát děkuji předem za odpovědi

Výstavy Rybaření vs. For Fishing necteno

18.12.2007 | regulus | Výstavy | 89.928 zobrazení | 660 odpovědí

EDIT 2015: výstava Moderní rybář se ze mě neznámých příčin ani loni na podzim a pokud vím ani v žádném jarním termínu nekonala a asi konat nebude, takže jsme se po pěti letech opět dostali k duelu For Fishing vs. Rybaření, zajímá mě to co jsem napsal v původním zadání (níže).

EDIT 2013: letos, vlastně už loni to dostalo trochu jinej směr, Moderní rybář byl už na podzim, For Fishing koncem ledna a Rybaření tradičně v březnu. No uvidíme jak se to bude dále vyvíjet.

EDIT 2012: tak jak to tak vypadá, bude to letos hezká sranda, zase máme hned tři výstavy, v Praze se asi ťukli do čela, protože tu budou dvě výstavy ve stejném termínu (FOR FISHING a MODERNÍ RYBÁŘ), tradiční brněnská výstava RYBAŘENÍ je více méně ve stejném termínu jako v letech předchozích (i když je posunutá spíš do první půle března), zajímá mne opět to co v předchozích letech, možná by nebylo od věci porovnat obě pražské výstavy, je pravděpodobné, že ti co tam pojedou, alespoň z části navštíví obě dvě, případně proč navštívili jen jednu a druhou ne, no a pochopitelně také srovnání výstav viz. předchozí zadání …

EDIT 2011: Tak už máme zase jen dvě výstavy, opět byly 14 dní od sebe, otázka stejná jako v původním zadání.

EDIT 2010: Vzhledem k faktu, že od letoška ty výstavy máme už tři, přidal bych do srovnávání ještě FOR FISHING. Takže vaše dojmy, srovnání pokud navštívíte víc jak jednu z výstav, hodnocení jak z hlediska náplně, sortimentu, novinek tak i třeba termínu, ve kterém se výstava koná.

Původní zadání: V roce 2008 budou na jaře v těsném závěsu (odstup 14 dní) dvě rybářské výstavy, začátkem března (6.-9.3. 2008) v Praze výstava Petrův zdar a koncem března (26.-30.3.2008) již tradičně v Brně výstava Rybaření. Zajímalo by mne, jestli a proč jednu, druhou, případně obě výstavy navštívíte, pokud pouze jednu tak z jakého důvodu jste si vybrali právě tuto akci a nikoliv tu druhou. Po skončení obou výstav bych ocenil i nějaké srovnání, pokud se najde někdo, kdo navštíví obě výstavy. No a samozřejmě by mne zajímalo, jak se k tomuto faktu postaví i Chytej.cz, bude mít stánek na obou výstavách nebo jen na jedné a v tom případě na které?

SPORTEX CATAPULT CARP vs FOX HORIZON - poraďte necteno

20.1.2015 | Woods12 | Pruty | 8.386 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den přeji kaprařům, potřeboval bych poradit ohledně zkušeností s pruty. Rozhodl jsem se investovat do nových prutů a váhám mezi dvěma variantama! Jedna z nich je SPORTEX CATAPULT CARP ve verzi 12ft 3lbs. a druhou variantou je FOX HORIZON 12ft 3lbs.! Zajímalo by mě jestli s nima nemá někdo zkušenosti a co by jste popřípadě doporučili. Děkuji za odpovědi :D

BIOLOGICKÁ BIODIVERZITA necteno

13.12.2014 | splavnost | Ostatní ryby | 10.389 zobrazení | 97 odpovědí

Ohrožení biodiverzity Růst lidské populace a jeho vliv Destrukce stanovišť Tropické lesy Savany mírného pásma Mokřady a rašeliniště Mořské pobřežní vody Dezertifikace Fragmentace stanovišť Možné negativní následky fragmentace Okrajové efekty Degradace a znečištění životního prostředí Pesticidy Znečištění vody Znečištění ovzduší Globální změna klimatu Klimatické změny a mořské prostředí Obecné účinky globálního oteplení Nadměrné využívání zdrojů Využívání přírodních zdrojů v tradičních společnostech Mezinárodní trh s rostlinami a živočichy Komerční lov a sklizeň Invazní druhy Invazní druhy na ostrovech Invazní druhy ve vodním prostředí Schopnost druhu stát se invazním Geneticky modifikované organismy Nemoci

Jaké lepidlo na očka? necteno

21.11.2007 | monaster | Ostatní nádobíčko | 14.219 zobrazení | 35 odpovědí

Chlapi poraďte: mám starý teleskopy Sona. z nostalgie si je nechávám ale uvolnila se mi dvě očka. čím to lepíte Vy? zkoušel jsem asi 3 lepidla a nedrží nic. dík

Rybaření ve Spojeném Království necteno

13.2.2015 | Téca | Rybaření v zahraničí | 1.957 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím! Měl bych na vás otázku. Někdo jistě bude mít zkušenosti a nalezne i odpověď. V letních měsících se s partou kamarádů chystáme na autoturistiku po Anglii a Skotsku. Prioritou sice není rybaření, ale když už tam budu, rád bych den/dva věnoval i tomuto poznání. Můžete mi někdo doporučit nějaké chytatelné místo za rozumnou cenu (nemám vůbec ponětí, kolik může stát povolenka), kde by se smělo třpytkovat, a leželo by na ose Londýn – Glasgow – LochNess?

Díky moc!

Baitrunner vs. naviják s přední brzdou necteno

4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.128 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D

Celosvazová P povolenka necteno

28.12.2014 | JacobK | Domácí revíry | 8.988 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Jaký máte názor na tento typ povolenek? Mají v dnešní době smysl když se mnoho atraktivních revírů z celosvazového rybolovu vyčleňuje? Díky za názory a nápady jak to řešit? Třeba já jsem členem MRS no radost z toho nemám, holt bydlím kde bydlím… Tohle štěpení je podle mne na pytel..

Motory Torqeedo necteno

30.1.2012 | jersey | Ostatní nádobíčko | 21.946 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s těmito motory. Koukal jsem na ně na výstavě a musím říct, že mám v hlavě hooodně velkýho brouka. Vím, je to ranec peněz, ale zdá se mi to úměrný, tomu, co to umí. Máte ho někdo? http://www.clunynorton.cz/…ise-20-l-211

Mistrovství sveta plavačka 2015 Žilina. necteno

29.12.2014 | GEERS CZ | Závody | 3.610 zobrazení | 3 odpovědi

Mistrovství sveta plavačka 2015 Žilina.26–29.7.2015 MS plavačka družstva se budou konat na závodní trati Žilina Váh č.13.150 závodníkú a 30 družstev.

Lov z Boatu necteno

29.12.2011 | troutkiller | Dravci | 51.312 zobrazení | 262 odpovědí

Vzhledem k tomu že mi byl naježen pod stromeček boat tak se snažím získat nějaké info od podobně vybavenejch soudruhu:-)))Takže fotky,vychytáv­ky,ulovky atd.

Liberecká přehrada necteno

5.2.2015 | štička17 | Ostatní ryby | 4.114 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo jaké druhy ryb jsou na liberecké přehradě?předem díky za odpoveď

prut na plavanou necteno

5.2.2015 | muskar19 | Plavaná | 3.104 zobrazení | 1 odpověď

zdravim chci si pořidit prut na plavanou a potřebuju poradit bolonezka nebo telematch.jake sou rozdily a jake vyhody nebo nevyhody techto prutu dik.