Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Ryobi Arctica necteno

23.11.2014 | Dany73 | Navijáky | 13.432 zobrazení | 79 odpovědí

Obracím se na vlastníky navijáku Ryobi Arctica. Chci si ho pořídit ve vel. 4000 na vláčku hlubokopotápivých wobů se šňůrou. Zatím jsem moc nepobral nevýhody té tzv. rychlosklopné kličky. Chci ho v té starší verzi, pěnovku na kličce a kulatou kličku už nechci. Jak jste s ním spokojeni? Díky zdar

Kaprařina na Slapech necteno

25.12.2014 | rajtak | Kaprařina | 2.354 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj,jak jste letos dopadli na Slapech s kapry?Pro mě byla letošní sezona naprosto tragická.

Oprava rybářkého deštníku necteno

10.8.2014 | sazavak | Ostatní nádobíčko | 4.879 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, už nějaký ten rok vlastním rybářský deštník „Tackle“, začínají se v něm objevovat dírky. Konstrukce je neporušená.Nemáte někdo nějaké zkušenosti s nějakou opravnou, kde by kvalitně vyměnili na deštníku potah ? děkuji za odpovědi.

Pruty z karbonového kompozitu necteno

19.12.2014 | Veverak94 | Pruty | 6.716 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravim chtěl by jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s prutama z karbonového kompozitu. Parametry: délka 3,5 m , vrhací zátěž 80–150 g.
Předem díky za odpovědi.

Čtyrkolový mazel??? necteno

9.12.2014 | tenodvody | Ostatní nádobíčko | 12.311 zobrazení | 74 odpovědí

Ahoj, chtěl bych trochu pozměnit téma i když se bude týkat rybaření a to tak, že se optám, jaké auto by jste si pořídili na dopravování se za rybařením po ČR, ale i třebas někam dál, za hranice, prostě auto, se kterým máte zkušenosti a neměnili by jste :) Tak jdeme diskutovat.

2014 Vánoční kapr-lov necteno

11.12.2014 | Bulldog.o | Feeder | 6.078 zobrazení | 8 odpovědí

Vážení přátelé, jakou máte zkušenost s prosincovým lovem vánočního kapra. Návnada tmavá halibut.., nástraha světlá spíše ovocné příchutě.., nebo máte lepší zkušenost s jinou kombinací?? Vzal jsem si týden dovolené a chci vyrazit na Slapy do zátoky hloubka ±10m. Jeden prut feeder a druhý položená boilies. Bohužel jsem ještě nikdy v tomto období nerybařil (nemluvím o přívlači) tak bych předem každému poděkoval za jakoukoliv radu.. díky..

Naviják Shimano Twin Power CI4 RA necteno

17.12.2014 | medved930 | Plavaná | 5.543 zobrazení | 7 odpovědí

Naviják Shimano Twin Power CI4 RAzdravím chlapy chtěl bych se zeptat na zkušenosti s navijákem Shimano Twin Power CI4 RA.Zajímají mě i vaše názory na tu trojitou brzdu (Tri-Drag).Díky

BRODÍCÍ holíny PRSAČKY necteno

4.1.2006 | svaca | Muškaření | 14.307 zobrazení | 34 odpovědí

zdravim skuste kazdej napsat vase zkusenosti z holinama slysim ze neopren nevydrzi pvc je celkove na prd dejchace nejlepsi ale ta cena( dik!

Vodní Strašilka ? necteno

5.12.2014 | ladisg | Vaše názory | 7.258 zobrazení | 6 odpovědí

Dneska jsem vytáhl z vody tvora podobného nějaké Strašilce, bylo to asi 6cm douhé a tak 1,5 mm široké s tenounkýma nožičkama jako vlas (kolik to mělo nohou nevím, spadlo mi to na zem a už jsem to nenašel. Ale nějáké nohy to mělo v půlce těla, těma se to pohybovalo ve vodě. Bylo to jako ta na Wiki hned vpravo nahoře jenom tenčí http://cs.wikipedia.org/…ra%C5%A1ilky nikdy jsem nic podobného neviděl. Neví někdo co to může být za tvora? Vypadalo to jako tenký klacek s nohama :-)

České ryby v akváriu necteno

8.12.2014 | Atik | Vaše názory | 2.852 zobrazení | 8 odpovědí

Máte v akváriu nějakou naši rybu ? Já osobně tam mám sumce,kapra a 2 amurky. Vytřely se vám nějaké české ryby v akváriu ? Byl bych rád za fotky :)

Zákaz vjezdu Slezská Harta necteno

17.11.2009 | carpz | Vaše názory | 9.684 zobrazení | 30 odpovědí

Jak se stavite k zákazum vjezdu k vodě. Nemělo by byt povolení k Hartě pro všechny s určitymi pravidli,když už je to rekreační zona?

Soukromá výuka chytání ryb necteno

19.11.2014 | Janko | Vaše názory | 11.108 zobrazení | 100 odpovědí

Zajímal by mě názor ostatních rybářů na to, když by jsme s kamarádem, chtěli soukromě vyučovat chytání ryb? Může nám to vyjít, nebo spíše poslali by jste dítě k neznámým rybářům, aby dítě naučili chytat ryby, kdyby jste nechytali sami?

Hájení ryb necteno

20.11.2014 | Petula | Vaše názory | 5.736 zobrazení | 13 odpovědí

Hájení ryb je nezbytnou součástí při jejich přírodní reprodukci nebo při vysazování,ale­.....Nedá mi spát jedna otázka.Nač je podzimní hájení kapra užitečné?Trvá většinou 10–14 dnů a ryba se během 14ti dnů po odhájení vychytá a vypytlačí.Nebylo by rozumnější kapra při podzimním vysazení hájit až do konce roku?Mně příjde,že místo vysazování to může svaz sypat z kádí rybářům přímo do tašek.Všechny ostatní hájení dávají smysl a logiku,jen toto jediné mi příjde stupidní.Prý aby se ryba rozplavala.Kapr po vysazení je rozplavaný během jednoho dne po celém revíru,který už je v tomto období hladový,takže takový kapr po deseti dnech hájení žere se stejnou intenzitou jako před vysazením.Můj názor je buď hájit kapra po vysazení na podzim do konce roku nebo nehájit vůbec!!!

Zkušenost se sedačkami necteno

18.11.2014 | krl | Ostatní nádobíčko | 3.291 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenost s těmito sedačkami?Nerad bych si naběhl na laciné zboží. http://www.tropicliberec.cz/…esilko-juni/ http://www.tropicliberec.cz/…lo-standard/

Podběrák na přívlač necteno

31.7.2006 | navijak | Ostatní nádobíčko | 12.970 zobrazení | 45 odpovědí

Zdar chlapi,zajímalo by mě jaké používáte podběráky na přívlač?Já chodím vláčet bez podběráku a teď bych si chtěl nějaký pořídit,jenže sebou nechci tahat nějakou velkou krávu…a taky za něj nechci dát majlant…Sou na přívlač speciální podběráky?Nebo si mám koupit muškařský?

Muškařské kolečko necteno

14.11.2014 | JKemr | Muškaření | 2.770 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj, prosím o radu všechny milovníky mušky. V loni jsem začal s muškou a chtěl bych si pořídit nějaký slušnější navijáček. Mám teď jen obyčejný za 400Kč a chtěl bych nějaký 5/6 do 2000Kč, ideálně stříbrný celokov. Díky za vaše postřehy a zkušenosti.

jaký e-shop necteno

4.11.2014 | rybka77 | Obchod | 2.447 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Dobrýden měl bych otázku ohledně prodeje prutů a navijáků. Jaký obcod byjste mi doporucili – jsem začátečník. Mockrát dekuji za odpovědi

Jaká je nejlepší nástražní rybička na CANDÁTY?? necteno

7.6.2005 | kkarlos | Dravci | 20.724 zobrazení | 69 odpovědí

Poradíte mi jakou mám zvolit nástražní rybičku na CANDÁTY??Díííík za radu!

Slunečnice pestrá??? necteno

15.2.2006 | Tomix | Ostatní ryby | 43.458 zobrazení | 50 odpovědí

Čauvec, zajímá mě, jestli se vám někomu podařilo někdy ulovit slunečnici. Jestli jo, tak kde, kdy, jakým lovebním stylem a na co.

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | Výstavy | 102.438 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.