Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Velikost navijáků 2000,3000,4000 atd.
4.11.2014 | fishryb02 | Navijáky | 13.206 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Dobrýden mám dotaz ohledne velikosti navijáku. Jsem začátečník a chci si pres net objednat naviják. Ale ve všech eshopech jsou u navijáků čísla velikosti a já nevím co znamenají, prosim poradte mi nekdo jaká čisla mají jakou velikost. Moc dekuji za odpovedi
Severní Morava-lov NON-STOP 2014
20.11.2013 | Petula | Legislativa | 11.852 zobrazení | 104 odpovědí
Víme všichni,jak je to v ČR s lovem non stop,můžeme děkovat,že na Severní Moravě máme pro rok 2014 povolenou Sl.Hartu.Mám však obavy,jestli to Harta unese,ten kdo v roce 2013 byl v období 3 týdnů na Hartě,kdy byl lov non stop povolen viděl,co se tam dělo.Povolit jedinou vodu v širokém a dalekém okolí non stop se mi zdá nešťastné,mělo se takhle otevřít více velkých vod,ať se tlak rozloží.Jaký je Váš názor?Myslím si,že varianta buď všechno nebo nic se zdá být nejrozumnější.
Nový naviják na vláčku
1.6.2012 | bushman | Navijáky | 17.173 zobrazení | 109 odpovědí
Ahoj,máte někdo zkušenost s navijákem PENN BATTLE.Nebo podobným od PENNU.Díky za odpověd.
lov na živou
13.10.2014 | cms | Plavaná | 3.277 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den,mám dotaz ohledně lovu na živou rybku na splávek,je možné mít nahozené dva pruty a na obou mít živou rybku?V RŘ jsem o tom nic nenašel.Děkuji za odpověd(nerad bych porušoval pravidla)
Rybářské kurzy, školy...
28.6.2012 | MB | Vaše názory | 6.589 zobrazení | 14 odpovědí
Rád bych začal s diskuzí na téma rybářských škol, kurzů, zájezdů atd., protože jsem si všiml, že jich je (alespoň u nás na Moravě) zoufalý nedostatek a ještě jsou velmi málo propagované, takže se o nich takřka neví. Je mi jasné, že to nebude přínosem pro zkušené matadory, kteří již chytat umí a takové akce nenavštěvují, ale myslím, že může hodně pomoci rybářům, kteří sami pochází z „laických“ rodin a na dobrý kroužek taky štěstí neměli. Takže, pokud víte o něčem takovém nebo jste sami ochotni poskytnout rady začínajícím nebo i nám nepříliš úspěšným, byť už déle chytajícím, pište sem ;-)
soukromý revír v okolí Prahy
9.9.2010 | kurell | Domácí revíry | 6.447 zobrazení | 22 odpovědí
dodrý den,chci poprosit jestli dy mi někdo nedoporučil nějakej soukromej revír cca 100km od prahy.Nějak si nemůžu vybrat a tak žádám POMÓÓÓÓC
přikalená řeka
14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.542 zobrazení | 12 odpovědí
Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.
mazanie navijaka
28.11.2005 | RASTOK | Navijáky | 16.685 zobrazení | 104 odpovědí
čím mažete navijáky ? aké plastické mazivo používate, aby neztuhlo pri teplotách okolo nuly ?
revír Blata3 okr.Prostějov
5.1.2007 | judas.d | Domácí revíry | 3.617 zobrazení | 9 odpovědí
byl jste tam někdo chytat?a co ste tam chytly?já se tam chystám v dubnu
jaká je nejvhodnější ryba na štiku
7.5.2010 | malej.uzasnak | Plavaná | 21.224 zobrazení | 40 odpovědí
Jaká nástražní rybička je nejatraktivnější pro štiku.(sice je to ta co se nejvícev revíru vyskituje ale .......
Nanofil
27.1.2012 | Soho | Ostatní nádobíčko | 68.488 zobrazení | 226 odpovědí
Ahoj Máte někdo nějakou
zkušenost s nanofilem Berkley? Docela mě to láká,ale recenze a názory se
hodně různí. Zdravím. S.
Rapala Tactical Bag
4.2.2012 | Walley | Ostatní nádobíčko | 27.205 zobrazení | 14 odpovědí
zkušenosti ? obrázky ? všechno sem budu moc rád ;) http://www.nasoutokushop.cz/…al-bag-d6670
Mouční červi
23.3.2011 | Jirkasss | Položená | 10.677 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat jestli někdo používá jako nástrahu moučné červi a jak se vám osvědčili. Chystám se na ryby a náhodou se mi červíci dostali do rukou tak bych je chtěl trošku vyzkoušet. Díky předem za reakce Petru ZDAR !
tažná voda
13.10.2014 | jedle | Vaše názory | 2.281 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit co je tažná voda? potřebuji udělat domácí úkol. děkuji předem.
dobrý navijak na prívlač
27.9.2014 | oxandrolon | Přívlač | 6.487 zobrazení | 51 odpovědí
zdravím, mám problém s výberom navijaku, doposial som mal daiwu exceler a ryobi-Slam, zauber… ani jeden nevydržal viac ako sezonu , vždy pri zaťažení v ňom začalo nepríjemne pukať alebo boli cítiť prevody aj napriek tomu že som ich premazal… pritom nerobím ťažkú vláčku, vláčim vačšinou gumy + 3g jig alebo ľahké balsové plytko chodiace woblere, čo by ste mi doporučili ? je to na prút do 20g tak mi záleží aj na hmotnosti navijaku chcel bz som niečo do 280g velkosť 30
Kaprovy prut rada
10.10.2014 | jarysek | Pruty | 2.828 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj kluci poradite mi kaprovy prut? chtel bych neco 3.6 3.9m aby byl 3dil nejake 3lbr okolo 1500 max 2000kc ma nekdo s necim zkusenost? diky
E- knihy o rybach apod.?
20.1.2012 | Klon | Ostatní ryby | 25.243 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj lidičky jelikož jsem byl hodný a dostal jsem přistroj pro čtení knih v E – podobě neboli E- book,tak bych se chtěl zeptat jestli jsou vůbec knihy o rybaření takto dělané?? Nic jsem zatím nenašel.
karavan
26.6.2011 | bushman | Legislativa | 47.868 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj,prosím o radu nějakého právníka,nebo někoho kdo se stímto problémem setkal.Mám karavan na soukromém pozemku u řeky v Přírodním parku.Karavan je pojízdný s platnou TK a zaplaceným pojištěním.Nyní jsem nalezl přilepenou výzvu na okně karavanu k odstranění.S odvoláním na Sb.z.-č.114/1992 §12.Díky za radu.
Naviják na sumce a zavážení
5.9.2014 | rybarjirka | Sumcařina | 4.143 zobrazení | 24 odpovědí
Chtěl bych si koupit navijám nebo multík na sumce do 3000,– Kč na lov v našich revírech. Rozhoduji se mezi navijákem Tica Cybernetic GG 100 a nějakým multíkem. Naviják mi připadá lepší na nahazování, ale nevím, jestli s ním jde zavážet, aby se nemotala šňúra (přes brzdu)? co by jste mi doporučili a řešíte nějak zavážení nebo zaplavávání s navijákem?
Co je nového na Mosteckém jezeře.
30.9.2014 | Šína | Vaše názory | 2.480 zobrazení | 2 odpovědi
Co je nového na Mosteckém jezeře napuštění kdy se tam bude moc chytat.Děkuji Šína