Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Fishing simulator 2 necteno

1.11.2008 | Jak.novi | chytej.cz | 14.389 zobrazení | 51 odpovědí

Rád bych tu zavedl o¨forum tykajici se teto hry. Podelte se o zazitky,rekor­dy,kuriozity a podobne veci s teto hry.

Ryobi zauber vs Ryobi zauber CF necteno

10.2.2012 | rEb | Navijáky | 1.136.167 zobrazení | 40 odpovědí

To, že se nový Zauber liší vzhledem je celkem jasné, ale zajímalo by mě, zda se nějak závažně nezměnila kvalita navijáku…

Co s sebou na rybářskou výpravu? necteno

22.8.2014 | carpium | Kaprařina | 5.103 zobrazení | 16 odpovědí

Pokaždé když vyrážím alespon na 24 hodin k vodě, zjišťuji co jsem zapomněl, rozhodl jsem si tady napsat veřejný seznam, bez čeho se u vody neobejdu. http://www.carpium.cz/…kou-vypravu/ Jak vypadá Váš seznam??

Slušný Kaprak za Slušny peníze? necteno

22.8.2014 | jarysek | Navijáky | 2.706 zobrazení | 2 odpovědi

Ahoj, nejsem zrovna kaprove zalozeny ale obcas s kamarady vyrazim na vikend na kapry.. kluci vytahnou obri naviaky a pruty a ja takove chrastitka :D (jsem spise vlackar a feedrar) :D potreboval bych poradit nejaky naviak v cene okolo 2000kc vubec nevim jestli predni nebo volnobeznou brzdu.. Ale chtel bych spise neco odhozoveho… muze nekdo poradit neco na co se podivat? zkusenost? diky

rybník Hejtman, Třeboň necteno

7.8.2014 | seminko123 | chytej.cz | 4.634 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip

Recepty necteno

21.12.2004 | HaD | Recepty | 10.705 zobrazení | 37 odpovědí

Do této rubriky prosím pište pouze recepty. Cokoliv jiného bude nekompromisně smazáno. Případné diskuse o receptu, dotazy atd. řešte v Chatu, případně si na to založte ve fóru téma. Odkaz na tuto rubriku naleznete i v hlavní nabídce nahoře.

prut s delenou rukojeti na UL necteno

7.12.2010 | kingkubik | Přívlač | 13.922 zobrazení | 109 odpovědí

dobry den.shanim prut s delenou rukojeti na UL privlac.uvazuji o robinson cortez light perch ale nevim jesli chvejivka bude to prave.libi se mi treba MICHEL REDOUTABLE BASS ale nenasel jsem ho treba ve velikosti 240cm.shanim neco z levnejsi kategorie.muzete neco doporucit?pouziti 70%smacek ale chtel by jsem aby to zvladlo treba i nejakyho wobika co rotacku.

Zkušenosti s naviják Supercast 8000 necteno

5.8.2014 | JosefTykac | Navijáky | 1.982 zobrazení | 2 odpovědi

Jaké máte reálné zkušenosti s navijákem Supercast 8000? Rád bych si ho pořídil http://www.carpium.cz/…ercast-8000/

Jerk obchod v Praze necteno

18.8.2014 | RybářDan | Přívlač | 2.553 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den poradili by ste mi prosím nějaký obchod kde mají jerkovací potřeby(jerk(cast) pruty, jerky, multipikátory) za rozumnou cenu Moc vám děkuji na internetu sem hledal ale nic nenašel

Sonik SKS Carp Rod 2,75lb necteno

20.8.2014 | Koudel | Kaprařina | 3.005 zobrazení | 1 odpověď

Sonik SKS Carp Rod 2,75lbZdravím,uvažuji o koupi těchto prutů…Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti?Případně jiný návrh? :) Díky

Jizera v okolí Mladé Boleslavi necteno

30.5.2008 | jirkabret | Domácí revíry | 7.312 zobrazení | 11 odpovědí

Pojdmě si napsat o tom co na Jizeře okolo Bolky funguje a co vůbec ne.O Vašich nejoblíbenějších místech a zkušenostech z lovu

PILA BOHDANEČ RYBOLOV PRO DĚTI??? necteno

30.7.2009 | klicek | Domácí revíry | 10.271 zobrazení | 30 odpovědí

Ahoj chlapi,chci se podělit o jeden otesný zážitek od vody. Jelikož má kluk prázdniny ,a doma s ním není k vydržení,beru ho občas na ryby.Jezdíme po kraji na soukromé rybníčky ,tam si lze pěkně zachytat .Na internetu jsem našel inzerát .Rybolov pro děti -pila Bohdaneč.Je to kousek od nás ,tak jsem se rozhodl že to zkusíme tentokrát zde. Cena za povolenku 150 KČ se zdála v pohodě,fotky také napovídaly že to bude fajn ,tudíž jsme vyrazily… V 9 H ráno jsme byli na místě,co nás ale překvapilo že tam nebyla ani noha.Namířím si to ke kiosku pro povolenku netuše co mne čeká. Pán byl celkem v pohodě ,říkám si bude to paráda. Když na mě pak ale vybali částku za povolenku ,všelijaké zálohy ,šel jsem do kolen. Na místo inzerovaných 150kč, to bylo nějakých 700kč. Být tam sám tak se na to vy…,ale kluk byl natěšenej ,tudíž jsem nemohl couvnout.Když pak začal s místním řádem tak to už jsem měl totálně po náladě. Ulovená ryba totiž nesmí být vrácena vodě,což pro nás jako pouštěče byl asi největší problém. Přejdu k samotnému lovu- pstruzi 25–30 cm ,takže nic moc,ale to nejlepší teprve příjde,nejen že rybu nesmíte pustit zpět ale musíte si ji zabít zapujčeným polenem a vhodit do vyfasovaného kýble a ještě ji pěkně zaplatit,a to opravdu pěkně 250 kč /kg .Za zadke nám tam ometal místní dědek a hlídal aby jsme náhodou něco nepustily,což mi pěkně lezlo na nervy Na místo krásně stráveného dopoledne se nám výlet změnil v zatraceně drahou hodinku něčeho co z rybařením nemá nic společného .Tato hodina hrůzy mě stála 1000kč ,neboť při odchodu jsem musel tyto ryby ještě zaplatit,a to 300kč. Nemluvím o starosti s rybamy ,jelikož je nejíme. Ne že bych byl škudlil ,ale za hodinu mi to přijde příliš. Rybaříme pro radost a pohodu u vody ,ale toto jsme zde ani náznakem nenašli. Celkově to beru jako zkažený den a ani se nedivím že jsem na parkovišti pro cca 20 aut mohl zaparkovat klidně autobusem bylo totiž téměř prázdné,ted už se nedivím!!!!! Nelze toto ani omylem srovnávat s revíry jako je polička ,štít ,lovětín atd.kde za 200až 300kč strávíte pěkný den opravdu na rybách…
Máte někdo ještě zkušenost z nějakým takovýmto hnusem????

Stavební práce na vodních tocích necteno

14.8.2014 | Poldík | Vaše názory | 2.098 zobrazení | 3 odpovědi

Byl jsem se podívat u přítele v Chrastavě, kde mimochodem probíhají stavební práce po povodních z roku 2010. Kamarád mi popisoval, jak stavební stroje zabíjí všechny vodní živočichy valícím se bahnem a kamením. Ptám se, což páni z rybářského svazu o stavebních pracích nevěděli? Proč není proveden odlov ryb atd.?

Která rybářská kniha je top? necteno

31.12.2009 | Poldík | Vaše názory | 21.395 zobrazení | 100 odpovědí

Ahoj,za posledních deset let,jsem koupil,nebo dostal několik krásných rybářských knížek,ke kterým se pořád rád vracím,ale zjistil jsem,že přece jen jedna je pro mne tou top. od Jaromíra Říhy 1000+1 rada pro rybáře.Které jsou pro Vás?

Rybářský lístek necteno

5.1.2008 | Rico | Legislativa | 19.062 zobrazení | 31 odpovědí

Jdeli stávající rybář žádat o prodloužení RYBÁŘSKÉHO LÍSTKU a starý má již propadlý, jak dlouho může být propadlý aby měl nárok na prodloužení a nemusel dělat znova zkoušky?

Díky

Když je rybář masařem necteno

25.7.2011 | | Vaše názory | 40.004 zobrazení | 247 odpovědí

Od kdy se rybář stává masařem? Je nějaký všeobecný pohled na takového rybáře? Co si o něm myslíte a jaký má pro to důvod? Jaká hmotnost ponechaných ryb u vás znamená,že je rybář masař?

Nĕjaké revíry okolo hradce králové???? necteno

14.7.2014 | makes | Domácí revíry | 3.541 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravim, může nĕkdo říct nové zkušenosti s revíry okolo hradce králové?? Klidnĕ smĕrem jaromĕř. Chytám formou chyť a pusť tak se nemusíte bát, že vám tam nic nenechám :)… Jde mi spíš o dravce.. sumci, štiky, candáti, okouni.. Dík za info a lovu zdar!!

úhoři necteno

20.5.2012 | efifwe | Feeder | 75.413 zobrazení | 74 odpovědí | upravit

dobrý den chci se zeptat jak se chytají úhoři na feeder (špičky, montáže, nástrahy)

Sprostretkovanie povolenky a ubytovania na HLAVATKU necteno

8.8.2014 | Hlavátkar | Lososovité ryby | 2.556 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Dobrý deň. Sprostretkujem ubytko a povolenky na lov hlavatky na rieke Poprad a Dunajec. Viac info 0042190452045­3. Tomáš

Sumci na Ohři? necteno

8.10.2009 | Keny | Dravci | 6.033 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravim Vás rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo z vás chytil sumce na ohři, popř. v jaké části. Zkoušim je na úseku od chebu po Karlovy Vary a zatím bezúspěšně…měl někdo z vás úspěch na tomto úseku?