Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Kelčany u Kyjova
10.5.2012 | scarp | Kaprařina | 24.134 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Zajímal by mě váš názor na soukromý revír kelčany. Na co vám braly a jestli u břehu nebo na hlubce. Můžete i nějaký to foto. Díky :-)
Znojmo zavodní tým přívlač
27.5.2014 | Petr Halicek | Přívlač | 2.115 zobrazení | 5 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěl jsem se prosím vás zeptat jestli je možnost je připojit k nějakému zavodnímu týmu v přívlači či jestli by měl někdo zajem založit společně nový ?
Za odpovědi které budou prosím vás objektivní a k věci předem děkuji.
S pozdravem Petr Halíček
Podložky pod ryby
15.9.2013 | tomas54 | Ostatní nádobíčko | 6.114 zobrazení | 17 odpovědí
jaké máte skušenosti s podložkami pod ryby a nebo co používáte jako podložku? Mě se nechce kupovat podložku stačilo by něco jiného.
Muškaření na řece Cetina CHorvatsko.
29.12.2006 | brčal | Muškaření | 7.581 zobrazení | 14 odpovědí
V létě frčím na dovču a tadle ta řeka je poblíž nebo sem to tak vybral.Chytal tam už někdo nebo nějaká zkušenost?
Nová generace háčků
31.5.2013 | Dany73 | Ostatní nádobíčko | 6.091 zobrazení | 40 odpovědí
Borci, narazil jsem v rybárně na kaprové háčky vyrobené z TEFLONU. Vyslechl jsem si klasické pohádky o nejlepším z nejlepších atd. Je pravda, že tak ostré háčky jsem ještě neviděl. Už při doteku o prst se hrot ostrý jako břitva skoro zaryl pod kůži. Máte s nimi zkušenosti? Výhody – nevýhody. Budou se asi rychle tupit? Mimochodem, stojí „raketu“: 10ks za 149kaček.
Straka proti škodné, či je on sám škodná.
14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 3.132 zobrazení | 17 odpovědí
co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…
Nejlepší Boilies - učinnost
12.8.2010 | 17_Rosta | Kaprařina | 10.913 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim jedu na týden na přehadu a nevím za boha jaké boilie vybrat abych nalákal i větší kapry poradí někdo ? mám doma ostružinu kterou dipuju v ananasu ale zatím se nic nepovedlo pokud někdo poradí budu rád nějaké co natáhne i větší ryby . Jinak konkrétně jedu na nechranice u chomutova:)
Jak se to navazuje?
10.5.2014 | Valtr | Kaprařina | 3.150 zobrazení | 5 odpovědí
Je to asi něco jako boilies nebo peleta, moc se v tom neorientuju. A dirkou je provlecena už od výrobce nit. Co s tím?
Štěchovice
7.2.2007 | Kosák | Přívlač | 4.890 zobrazení | 7 odpovědí
Chtel bych se zeptat, jak to tam ted vypada… Nikdy jsem tam nebyl ale dozvedel jsem se, ze se tam daji chytit pstruzi, muzete mi podat nejake info??? Dekuju
Za jak dlouho se dají vyřídit papíry?
22.4.2014 | cervenacek90 | Legislativa | 8.028 zobrazení | 52 odpovědí | upravit
Zdravím chtěl bych si vyřídit papíry na ryby ale potřeboval bych to co nejdříve tak se chci zeptat za jak dlouho se to dá zvládnout jestli máte nějaké zkušenosti......?????
Díky
Politická debata
21.10.2013 | lunimus | Vaše názory | 55.455 zobrazení | 726 odpovědí
Toto fórum zakladám preto, aby nám niektorí odborníci, disidenti,
emigranti, partizáni, sociológovia a podobne nevnášali svoje múdrosti do
kategórií, kde nemajú čo robiť.
Pretože v kategórii vtipy majú byť vtipy a nie pseudo humorné predvolebné
karikatúry na ktorých sa pobaví maximálne ten, čo je zasvätený a obávam
sa, že 99,9% miestnych užívateľov zasvätená nie je.
Rovnako nie je vhodné vnášať politické diskusie do rybolovných techník a
podobne.
Takže nikoho sa nechcem dotknúť, ale svoje politické výplody si prosím
hádžte sem.
neoprenové broďáky
5.9.2012 | cujo | Vaše názory | 9.368 zobrazení | 28 odpovědí
chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s http://rybar.braunstar.cz/…kou-cormoran
Přívlačové navijáky
18.9.2012 | MTHRFCKR | Přívlač | 11.424 zobrazení | 22 odpovědí
O těchto prázdninách jsem poprvé v životě zkusil chytat na přívlač a doslova mě to nadchlo. Na eshopech jsem narazil i na přívlačové navijáky. Zajímalo by mě, jaké má takový naviják výhody, proč se zrovna pro tento způsob rybolovu vyrábí speciální naviják a v čem je speciální? Popřípadě bych byl rád i za doporučení konkrétního navijáku. Díky.
Vlasec nebo pletenka?
5.3.2005 | Tomash | Přívlač | 18.251 zobrazení | 95 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli při přívlači upřednostňujete vlasec, nebo pletenou šňůru? Jaké průměry volíte? Na jaký druh přívlače. atd. Lehká přívlač, střední, těžká… Předem díky za odpovědi!
Teleskop vs Dělička??
16.3.2013 | jafo | Pruty | 4.683 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny zapálené rybáře. Co si udělat takovou anketku??? Teleskop vs. Dělička??? Jak jste na tom Vy???
Díky a mějte se fajn :-)
Rybolov u dětí
14.4.2014 | lihosek | Legislativa | 7.580 zobrazení | 33 odpovědí | upravit
Zdravím všechny ve spolek, mám dotaz ohledně rybolovu dětí jak to přesně je? Nikde na net to nemůžu najít. Jsem členem a děti (8,10) se mnou chodí na ryby a chcou chytat taky. Můžou či nemůžou chytat? Oni na jednu udici a já na druhou? Díky
rybník Jaderný
26.6.2006 | ichtyofag | Ryby | 11.820 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s rybolovem na tomto rybníku? A jaké? Doporučíte, nebo naopak? Díky za každou odpověď!
Vláčkaři kontra muškaři
13.4.2014 | JacobK | Přívlač | 9.465 zobrazení | 40 odpovědí | upravit
Jaký máte názor na ultralehké vláčení a jeho výraznou podobnost s nymfováním a streamerováním v muškaření? Mě to kolikrát připadá docela podobné co se týká vedení nástrahy. Technika nahazování je samozřejmě odlišná. Ale když pozoruju některé lovce s nymfou, kdy šňůra pomalu zůstává v prutu tak bych řekl, že si to s ultralehkou přívlačí nezadá. O to víc čučím jak přezíravě se muškaři na vláčkaře dívají a dávají jim najevo, že královská rybařina je fly fishing a vše ostatní je masařina. Přitom ultravláčka je k rybám šetrná a kontakt s rybou není v porovnání s muškařením moc odlišný. Díky za názory a přeji všem hezké zážitky na zahájení.
Jak správně namotat silon
24.4.2014 | piffák | Tipy & triky | 12.618 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,a prosím o radu,jak správně namotat monofil vlasec na cívku! Jedná se o silon AWA-SHIMA-ion power 0,30mm / 11.9kg. Naviják-Tica scepter GTX 6000. Jedná se mi o to, aby se vlasec nekroutil. Díky všem za rady a tipy.
Prut na gumování
2.12.2013 | JKemr | Přívlač | 4.660 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím všechny. Jelikož mi zde bylo vždy dobře porazeno, co se týče výběru nového náčiní, ptám se i teď. Sháním nový vláčák, speciálně na candáty na lov s gumovejma nástrahama pro chytání ze břehu. Mám už něco vyhlídnutý, ale rád bych radu a postřehy i od jiných. Chtěl bych něco rychlýho v délce 2,7m ve verzi light-mám rád tu jemnotu a navíc chytám ze břehu v podstatě pod nohama v hloubce do 3m, takže tvrdší prut ani nevyužiju. Ideálně s tužší páteří a citlivou špičkou, aby byly dobře cítit i jemné záběry od candošů. Díky moc za rady. Cenovej strop 3000Kč