Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního Svazu necteno

27.4.2014 | havel | Legislativa | 3.450 zobrazení | 15 odpovědí

Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního SvazuMěl bych takový dotaz, týkající se „Bližších podmínek výkonu rybářského práva platných na revírech Jihočeského územního svazu“, konkrétně pstruhových revírů.

V prvním odstavci tohoto dodatku jsou „definovány“ losovité ryby a omezení počtu ponechaných kusů. Ve druhém odstavci je stanovena minimální lovná míra losovitých ryb na 45cm. Zatím je vše srozumitelné, ale zádrhel pro mne nastal ve čtvrtém odstavci, kde je uvedeno, že minimální lovná míra lipana podhorního je zvýšena na 40cm. A teď babo raď :-)

Můj dotaz je spíše akademický a nekoření z potřeby odnášet od vody krásné lipany.

A druhý dotaz, který mne napadl, je spíš k zamyšlení – co si myslíte o tom, že se nejmenší lovná míra 45cm vztahuje i na nasazovaného pstruha „brojlera“ duhového? :-)

nemoc necteno

25.4.2014 | Misko01 | Ostatní ryby | 2.842 zobrazení | 2 odpovědi

nemocProsim o identyfikaci je to pro cloveka ktery chitil rybu a ona mela vyteklé oči a šla z nich krev a krvácel po selém těle pod šupinama

Praha a místa kde vyrazit necteno

1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.346 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky

Výroba boilies necteno

17.1.2012 | pítrson | Tipy & triky | 56.003 zobrazení | 110 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s domácí výrobou boilies – jak začít a tak. Dík za rady, nějak začít musím.

bezprotihroté hačky necteno

1.11.2009 | paista | Přívlač | 3.444 zobrazení | 10 odpovědí

aké typi háčkov použiť na výrobu bezprotihrotých jigových hláv prípadne marmisiek… používate rozdielne typi na P vodách (cielová ryba pstruh) a MP vodách ( ostriež ,jalec ..atd)? Aké preferujete hroty prihnuté al. rovné?

Podvodní splávek necteno

18.4.2014 | Filo | Položená | 3.671 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jesli je možné v tomto období (do 16.6) použít montáž olůvko podvodní splávek a jednoháček např. s bolie,peletou nebo žižalou atd. Předem díky za odpověď.

co s bobrem? necteno

9.3.2014 | prajza | Vaše názory | 4.698 zobrazení | 25 odpovědí

co s bobrem?včera jsem došel na revír, který navštěvuji asi 12 let a potkal jsem bobra… podle všeho pozorování byl jediný.Podle mého úsudku je mladý ale nemůžu si být jistý… v okolí asi 35 km by se neměl vyskytovat…minulý týden jsem chytal rybu za rybou(bobr tam nebyl)a včera pár jelců… ten jeden kousek děla ve vodě neskutečnej bordel,takovej hluk co udělá je nenapodobitelnej, pozoroval jsem ho asi 2 hodiny a nedivím se že, jsem skoro nic nechytil, tak nechci, aby jich tam bylo víc… tomu ale asi nezabráníme…

SVRATKA 4 ryby necteno

27.4.2012 | alexdelpiero | Domácí revíry | 41.446 zobrazení | 50 odpovědí

Skvělej revír s krásnejma rybama :) A všichni si stěžují a brečí jak je to těžká voda nechápu… :)

Jak na ně???,Jakou technikou??? necteno

7.4.2014 | kubix | Dravci | 2.681 zobrazení | 3 odpovědi

Většina kamarádů se mne často ptá jaké vybavení použít a jaké nástrahy budou nejlepší. A tak by bylo super ,kdyby jste psali a pomohli mi s výběrem: :)

Prut Mivardi Spectrum Cross Carp 360M necteno

4.4.2014 | drago94 | Pruty | 2.777 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj, mám 2 ks prutů Mivardi Spectrum Cross Carp 360M a ztratil jsem z obou prutů ty dolní zátky. Nevíte, kde je sehnat?

Díky za rady.

jak chytit sumce necteno

25.11.2012 | David Mišlan (Ghaz) | Sumcařina | 6.693 zobrazení | 28 odpovědí

poradtě mi prosim někdo na jakém ůseku bych mohl chytit sumce v tomto ročnim období na jizeře v mladé boleslavy?

Ubytování na Staňkově nebo jinde. necteno

5.5.2011 | Byko | Ubytování | 24.711 zobrazení | 7 odpovědí

Zdarec rybáři, plánujeme výpravu na Staňkov 2 rodiny 7 lidiček, hledám nějaké ubytko ale hned u vody, soukromí klídek, veget a ssmosebou taky ryby a houby… Až by jste někdo vědel a doporučil tak pošlu flanděru vynikající meruně. Nebo až máte nějaký jiný tip na super romantickou polohu někde u rybníka nebo u řeky tak to hned nahlaste, já to nikomu neprásknu. Petrův zdarec.

Lov na Vranově necteno

24.3.2014 | tomas54 | Kaprařina | 6.761 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj. Chci se zeptat jestli jste někdo chytal na Vranovské přehradě v Jazovické zátoce(Farářka) kapry na boilies. Jak velcí kapři brali a jestli jste vyváželi nebo ne? Zdržte se prosím urážlivých komentářů!! Děkuji za případné odpovědi.

Návnady necteno

7.3.2014 | Jirka76 | Kaprařina | 2.540 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Můžete mi někdo poradit spolehlivou krmítkovou směs který se dá udělat doma? Bolie mě netáhne v tomto období..Díky

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | Navijáky | 241.591 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Quantum ESCALADE necteno

13.2.2014 | AvidEye | Navijáky | 2.321 zobrazení | 3 odpovědi

Uvažuji o koupit Quantum ESCALADE vel.40 nebo taky Awa-Shima Pulse HZ Bass 4000 Nemáte někdo sním zkušenosti jestli ho koupit nebo né popřípadě nějaký doporučit tak do cca 2000,– Předem díky.

Sladkovodní ryby necteno

23.3.2014 | jirin8 | Bílá ryba | 2.904 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím, delam referát na biologii a potřeboval bych vedet jake řády ryb se u vyskytují u nás a ve střední evropě. Díky:)

vlasec na kapry necteno

7.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 6.883 zobrazení | 15 odpovědí

Koupil jsem navijáky Okuma Power-Liner PL 860 a knim mě nabídli v akci vlasec Vlasec OKUMA Strong Carp 1000m 0,30mm,tak jsem ho vzal,ale nevím jestli to není moc silný v jednom obchodě mě říkali,že si mám vzít 0,20–0,22mm,že budu mít víc záběrů atd.Tak teď nevím jestli to bude ít takovej vliv.

Sumci a holubi necteno

12.3.2014 | -tom- | Sumcařina | 2.804 zobrazení | 4 odpovědi

http://youtu.be/DlcHLTenioA

Velmi zajímavý, viděl jste někdy na vlastní oči něco podobnýho? :)

Kožský potok necteno

19.3.2014 | Filo | Domácí revíry | 2.001 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nevíte jak to vypadá s rybami na Kožském potoce, nebo jestli nemáte zkušenosti s lovem na tomto revíru?Něco jsem se tu dočet ,ale moc toho neni. Předem děkuji za odpovědi.