Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Mělický kapr
9.3.2014 | karpius | Kaprařina | 2.369 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj všem,kdo jezdí chytat na pískovnu Mělice u Lohenic (Přelouč) hledám tady kamaráda
Sumec přes 100 kg
8.3.2014 | Filo | Sumcařina | 8.179 zobrazení | 34 odpovědí
Dobrý den. Chtěl bych se vás zeptat jestli se vám v Jižních Čechách někdy podařilo přelstít sumce s váhou 100 kg nebo víc. Předem děkuji za odpověď.
Moravice
19.6.2009 | Petula | Domácí revíry | 26.402 zobrazení | 63 odpovědí
Malebný pstruhový revír se stálým průtokem díky přehradám Kružberk a Slezská Harta,tato rěka je domovem pstruha obecného,duhového,lipana a ostroretky,tok pod nádrží Hrázka však připomíná bílou vodu,jelikož zastoupení tlouště,plotice,okouna a štiky je varující.
Kalhoty na ryby
14.3.2014 | Moňule8 | Ostatní nádobíčko | 2.442 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Ahojte :) Sháním kalhoty na ryby, pro mého otce a potřebuji, aby byli vážně dokonalé :) Prosím pište info, díky. :)
Tenki Soft Lures
13.11.2007 | M.BURNES | Přívlač | 2.975 zobrazení | 5 odpovědí
Zdrvím všechny vláčkaře znáte twistery Tenki Soft Lures?
boilles ano nebo ne
9.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 2.485 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý den zajímá mě jestli se dá na boilles chytat i tam kde ryby na to nejsou zvyklí,kde se chytá jen na kukuřici rohlík a podobně.Je i nějaký na které jdou všude.Někdo říká,že boilles je nejlepší a někdo že na to ještě nikdo nic nechytil,popřípadě mě poraďte jaké boilles když budu chodit na tři čtyři hodinky k vodě.
Plavaná na MORAVĚ
10.2.2014 | Scraft_cz | Plavaná | 2.794 zobrazení | 11 odpovědí
Na tomto fóru se budeme my moraváci o plavané, která je dnes stále oblíbenější. Také se budeme dělit o zážitky, návazci atd..
jarní výlovy
8.3.2011 | Arnie11 | Domácí revíry | 3.380 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o nějakém výlovu, či výlovech na jížní moravě?nikde nic nemužu najít…žádné datum :( díky
Potkani
22.4.2011 | lacika3000 | Tipy & triky | 12.918 zobrazení | 38 odpovědí
Zdravím, zaujímalo by ma či nejako riešite problém s potkanmi a inou háveďou pri nočnom love, lebo mne osobne ich prítomnosť vadí a neviem ako to riešiť, a či sa to vôbec nejako riešiť dá…dik :D
Prut na přívlač na candáty a štiky
1.3.2014 | Frysi | Přívlač | 8.871 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych poradit s nějakým prutem na candáty a štiky,chytat chci na woblery a třpytky chci chytat na velikosti kolem deseti cm i menší.
Křetínka 1
27.6.2007 | čendis | Domácí revíry | 5.295 zobrazení | 6 odpovědí
Jak berou dravci na Křetínce?Chystám se tam příští týden.Byl jsem tam od zahájení 4 dny a jen štiky do 50cm, candát žádný.Případně poraďte, na jáký místo v zátoce jít(štiky a candáti).
shimano catana 240cm 10-30g+navijak mivardi quanta 4000
6.3.2014 | Frysi | Přívlač | 2.445 zobrazení | 3 odpovědi
Dobry den chci se zeptat jestli by se to k sobe hodilo.A co rikate na ten proutek a navijak
jezero jaroslav
20.1.2014 | zdenda50 | Kaprařina | 3.687 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj. Mám dotaz na chytání na Jaroslavi. Můžete poradit na co je dobré chytat ? Dik Zdenek
Rada od zkušených mazáků
7.2.2014 | Morsky_vlk | Pruty | 3.352 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit
rohlíkové boilis
26.2.2014 | karpius | Položená | 3.428 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všem.Letos chci zkusit rohlíkové boilis,jedná se o silně bahnitou vodu.Jaká je dobrá příchuť teď po zimě a čím zakrmit.
Jaký naviják k prutu
7.12.2013 | vamoson | Navijáky | 3.061 zobrazení | 5 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně navijáku k prutu SAGE VPS 896 GRAPHITE III B. Chtěl bych chodit jak na řeku, tak i na rybník. Můžete mi poradit? Moc se v tom zatím nevyznám, začínám :)
Díky.
Po teplé suché zimě...
26.2.2014 | Dany73 | Vaše názory | 1.878 zobrazení | 3 odpovědi
Letošní zima bylo neobvykle teplá, spadlo během ní nejméně srážek za poslední 44 let. I v březnu mají být teploty nadprůměrné a pršet zřejmě moc nebude, hrozí sucha. Máme se radovat, že letos přiletělo méně kormoránů, nebo jsou větší zkázou pro rybáře nízké stavy vod ve vztahu k rybí reprodukci a dalším okolnostem? Ne každá voda disponuje přehradou.. Kde se ryby budou třít?
Horní míra: myšlenka, která změnila rybařinu
19.2.2014 | nnnap | Kaprařina | 6.329 zobrazení | 68 odpovědí
Co si o tom, s odstupem času myslíte.
Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10-30g
27.2.2014 | JKemr | Přívlač | 5.186 zobrazení | 37 odpovědí
Ahoj, sháním prut Robinson Diaflex Spin 2,7m, 10–30g, ale žádný e-shop, který jsem u nás našel ho nemá skladem. Nevíte o nějakém krámku, kde by ho měli, nebo o zahraničních rybářských e-shopech? Ani kamarád google nic kloudného nenašel. Díky moc za typ.
číhátka před špičku
24.2.2014 | karpius | Položená | 5.399 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj,nevíte někdo kde se dají sehnat lehká předprutová číhátka světelná na LED diody?