Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle
25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.787 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?
Díly na navyjáky Okuma
22.2.2014 | Pavel 75 | Navijáky | 3.883 zobrazení | 2 odpovědi | upravit
Ahoj, nevíte prosím někdo, kde se dají koupit náhradní díly na navyják OKUMA POWER LINE 860? Případně kdo je servisuje? Předem díky Pavel.
Dominikánská republika
6.2.2011 | jeňa 02 | Rybaření v zahraničí | 22.625 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj všichni,chtěl bych vás poprosit jestli nemá někdo z vás zkušenosti s rybolovem v Dominikánské republice.Jde mi spíš o přívlač ze břehu.Děkuji za odpověď.Jeňa 02
HDU
31.7.2008 | Robur | chytej.cz | 9.402 zobrazení | 67 odpovědí
vzhledem k dnešní podobě Chytej, kdy má každá bezvýznamná pr-del svoje fórum /někyd i několikrát/, jsem zjistil, že mysterium HDU nic takového nemá. Proto mu jedno fórum věnuji.
Pivní deníček
7.11.2013 | džigit | Ostatní nádobíčko | 16.791 zobrazení | 194 odpovědí
O pivu a všem okolo něj,
bůček a jiné, k pivu hodící se poživatiny, nevyjímaje :-)
Prostě pokec o vlastní výrobě a zkušenostech s různými malopivovary.Ty
velké nás masírují dostatečně…
prut na smacky
9.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.475 zobrazení | 25 odpovědí
Ahoj schanim nejakej prut na smacky a pokud mozno aby se dal pouzit i na nejake woblery trpytky atd.Chtel bych s nim chytat Stiky candaty okouny na na prehradach rybnicich i na mirne tekoucich rekach.Popripade poradte i navijak.Jsem zacatecnik diky za kazdou radu.
Zimní olympijské hry Soči 2014
8.2.2014 | HaD | chytej.cz | 27.368 zobrazení | 331 odpovědí
Sledujete? Fandíte? Komu? Já měl tu čest vloni v Soči být a fandím hlavně hokejkám a Martině Sáblíkové! Jede zítra!!!
přívlač na mrtvou rybku
11.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.835 zobrazení | 12 odpovědí
A co říkáte na tohle máte s tím někdo zkušenost.
půjde to?
16.2.2014 | nůž26 | Sumcařina | 2.458 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj lidi, jako lov tloušťů mě zajímá a sumcařina taky. Ale teď k věci: Je možné udělat klasickou průběžnou montáž na položenou (olovo,obratlík,návazec,háček a nástraha) i na lov sumce?
Co je to za rybu?
30.8.2013 | alesw | Lososovité ryby | 8.843 zobrazení | 18 odpovědí
Po 30 letech muškaření jsem
chytil rybu, kterou jsem neuměl s jistotou určit, i když jsme s kamarádem
došli k závěru, že by to mohla být malá hlavatka. Ryba chycena na
pstruhové Ohři na suchého chrostíka, míra cca 37 cm, pochopitelně tam
dál plave. Prosím o radu, zda to byla moje první hlavatka, nebo nějaký
podivný kříženec pstruhů. Předem díky za reakce.
Spro strategy revenge 3lb 3.6m
12.2.2014 | Frysi | Pruty | 2.868 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den máte nějaké zkušenosti s těmito pruty letos jsem je koupil,tak me zajima jestli jsem udělal dobře,už se nemůžu dočkat až je testnu.Navijáky jsem koupil okuma power-liner pl 860
Tloušti
6.2.2014 | nůž26 | Bílá ryba | 2.821 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj nedávno jsem se ptal jaký vlasec na cit, ale teťka mám jinou otázku ohledně tloušťů. Jak chytat v tomhle počasí (splávek nebo krmítko/olovo) a na co chytat? Děkuji předem.
smekač vs multík
15.2.2014 | amatér12 | Sumcařina | 2.449 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
Ahoj začínám se sumcařinou a nevím co si mám koupit jestli smekací naviják nebo multiplikátor. Co by jste mě doporučili vy? Děkuji předem za případné odpovědi.
Rybářský řád
12.2.2014 | žaba | Vaše názory | 2.512 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den přátelé rybáři,mám dotaz na který si neumím sám odpovědět. Čtu Rybářský řád a soupis MP revírů pro držitele celosvazových povolenek str.17 povolené způsoby lovu, bod A, č1-Lov na položenou,lov na plavanou v revírech MP. Je zde věta: Při lovu na ŽIVOČIŠNOU nástrahu mohou být použity i víceháčkové systémy s nejvýše 3 háčky.Jedno,dvoj,trojháčky. Otázka zní,je žížala živočich a mohu tedy nastražit např.na 3 háčky 3 žížaly nebo vytvořit jiný násražní systém ?
Krmiva Hulín
10.4.2013 | RuSaKsRo | Vaše názory | 16.180 zobrazení | 42 odpovědí
Koupil jsem nějaké boile a krmení od firmy Krmiva hulín. Ted´mám ještě školu takže k vodě se moc nedostanu a když se už nějak dostanu tak jen na 2–3 hodiny. Krmení jsem vyzkoušel jednou a docela se mi líbylo, ale boile na tak krátké vycházky nepoužívám. Mohl by mi někdo kdo s touto firmou má zkušenosti říct jak jejich boile funguje a nějaké dalši věci, které zjistil? Díky za odpovědi.
Staré rybářské fotografie
13.2.2014 | -zruseno | Vaše názory | 3.904 zobrazení | 6 odpovědí
Toto fórum
zakládám, protože miluji kouzlo starých fotografií. Pokud máte doma
nějaké historické fotografie, či fotky z mládí z rybářskou
tématikou(popřípadě nějaké zajímavé rybářské foto-objevy na
internetu) sem s nimi!
Tica Abyss
11.2.2014 | Zemak | Navijáky | 2.816 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim, jake mate zkusenosti s timto navijakem ? Konkretne mi jde o model 6007 s baitrunnerem
Potřebuji poradit .
6.2.2014 | GEERS CZ | Ubytování | 2.870 zobrazení | 8 odpovědí
Dekuji všem za dobrou radu a nezištnou pomoc.V spokojenosti vybaveno.Pomúžu rád podobnou požadavku na ubytování v okolí Žiiny zabezpečit.
4. Česká škola stavby štípaných prutů
21.1.2014 | Pláča | Muškaření | 6.282 zobrazení | 45 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych pozvat všechny zájemce, kteří chtějí svůj
vlastnoručně postavený bambusový prut, do této diskuse. Probrat vše co
vás na stavbě štípaných prutů zajímá (pokusím se na vše odpovědět).
Budu se snažit vám přednést v nejlepším světle tento úžasný
materiál, který určitě patří nejen do poličky, ale hlavně k vodě. Kurz
povedou profesionální stavěči ze Švýcarska ze spolku Gesplisste, http://gespliesste.ch/ Termín konání je
29.10. – 2.11. 2014 Přihlášky prosím posílejte na e-mail placa.kv@seznam.cz
Revír 411 125 VLKAVA 1 a 2
4.2.2014 | Drholdr | Domácí revíry | 2.561 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den všem, chtěl bych se zeptat jestli někdo chytáte na tomto revíru? Jak to s touto řekou vypadá po otravě v roce 2006? V letech 2012 a 2013 jsem Vlkavu v její horní části několikrát navštívil, ale bez nějakých větších úspěchů a o dalšího rybáře jsem tam nezavadil. Předem děkuji za Vaše zkušenosti s touto krásnou říčkou.