Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybářský revír necteno

17.11.2013 | tatar0095 | Vaše názory | 3.035 zobrazení | 1 odpověď

Nevíte prosím někdo, jestli se může chytat na Boreckém potoku, v oblasti Mostku ? je tam cedule s číslem revíru, je to přítok Labe 36 ale nikde jsem to neobjevil ani v pstruhových, ani v mimopstruhových revírech. Nezná to někdo prosím ? Kde bych to mohl najít ?

Prodloužení denní doby lovu necteno

18.9.2013 | revoke | Legislativa | 10.191 zobrazení | 92 odpovědí

Nemáte na konci srpna pocit, že by se v září (a eventuálně i v říjnu) mohlo chytat ještě o hodinu či dvě déle a také dříve, než je dáno legislativou?

Nemělo by cenu za to bojovat?

Krmení timár necteno

1.2.2013 | kalois | Feeder | 5.121 zobrazení | 5 odpovědí

Krmení timárAhojte prosím o zkušenosti s krmením timár,letos ho chci chytat.Tak pokud máte nějaké receptíky dejte vědět:-))Já jak získám zkušenosti dám vědět

Kam na ryby na Vysočině necteno

4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.399 zobrazení | 13 odpovědí

Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?

Multiplikator necteno

8.11.2013 | daveked | Dravci | 4.297 zobrazení | 4 odpovědi

MultiplikatorAhoj chci se zeptat chci si koupit multiplikátor Ryobi Ixorne Aquila CF UL LH a nemam moc zkusenosti s multiplikatory a nevim jestli je vhodný na normalni přívlacový prut daiwa infinity q 2.40 5–20 jak je to se sedlem jestli tam miltik dam nebo ne prosim poradte :-)

Podobnost čistě náhodná necteno

6.11.2013 | holub1000 | Navijáky | 2.439 zobrazení | 1 odpověď

Kdo kopíroval MIKADO AIRSPACE FD 2008 … versus TRABUCCO AIR BLADE 3000 … vše určitě vyrobeno asie

Jak na líné kapry na podzim a v zimě? necteno

4.11.2013 | Monty74 | Kaprařina | 4.532 zobrazení | 25 odpovědí

Zdar, zajímal by mě Váš názor jak vyzrát na líné kapry na podzim a v zimě. To, že se více vyskytují kapři spíše u břehu a ještě k tomu u břehu který je proti větru kde je teplejší voda už jsem se dočetl, ale co nástrahy? Jaké nástrahy spíše doporučujete? Červy či boilis? Jaké boilis spíše lákají? Ovocné, masové?

mladá boleslav necteno

25.10.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Feeder | 2.810 zobrazení | 2 odpovědi

dobrý den chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s chytáním ryb nad jezem v čejetičkách v mladé boleslavi: jaké se tam nejčastějc chytaj ryby atd.. děkuji za odpovědi

Losos v kuchyni? necteno

14.12.2005 | Robur | Recepty | 5.791 zobrazení | 30 odpovědí

Je lepší, dle vašeho názoru chlazený nebo mražený? Zajímají mě názor těch, co ho jedli, ne teorie o mraženém masu. Eventuelně dobrá rada /recept/ na přípravu.

Twistry Delalande necteno

26.10.2013 | jam | Přívlač | 2.588 zobrazení | 8 odpovědí

Co říkáte na gumové nástrahy od této francouské firmy ? Vaše úlovky, zkušenosti

Jaké je nejlepší koření na cejny? necteno

17.4.2011 | Kantik | Bílá ryba | 18.395 zobrazení | 41 odpovědí

jak již z názvu vypovídá, budeme se bavit o cejnech, přesněji o tom, jaké koření jim nejvíce chutná a je vhodné do vnadicích smesí.

Dyje 11/Dyje 11A necteno

27.2.2010 | HonzakŠ | Přívlač | 12.454 zobrazení | 119 odpovědí

Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návaz­ce......

Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza

Podzim ano či ne? necteno

11.10.2013 | Kloudič | Tipy & triky | 2.585 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Chtěl jsem se poptat, jaké máte zkušenosti z chytáním na podzim, popřípadě teď v polovině října. Chystám se, že bych zašel na dravce, ovšem láká mi i starý, dobrý kapr. Jsem toho názoru, že to bude fungovat podobně jako na jaře, kapři se ve větších vodách budou držet spíše u břehu kde je voda ještě teplá, a budou se vyhýbat větším hloubkám…Souhla­síte, nebo máte jiný názor?

Kde půjčit sonar se záznamem necteno

10.7.2013 | Spocklw | Ostatní nádobíčko | 2.192 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj Pro účely diplomové práce (mapování Rudických jezírek) bych potřeboval někde půjčit sonar se záznamem dat (aby se s nimi dalo později pracovat a vytvořit z nich mapu). Bohužel jsem zatím našel k zapůjčení pouze verze bez možnosti záznamu. Měl by někdo tip, kde se poohlédnout (ideálně jižní Morava)? Děkuji Jiří – Spock lone wolf

2.11. 2013 Jestřabice necteno

11.10.2013 | pikemaniac | Přívlač | 2.811 zobrazení | 9 odpovědí

Chystám se poprvé na závod do Jestřabice. Zajímalo by mě, jaké nástrahy jsou na tamnější vodě top a z jakého důvodu.. A jaká je nejčastěji lovená ryba? Dají se tam cíleně chytat štiky a uspět? Předem děkuji za odpovědi..

Jak na větší štiku necteno

21.10.2013 | vovo | Dravci | 4.033 zobrazení | 10 odpovědí

Petrův zdar měl bych takový dotaz. Pokouším se chytat na slepém ramenu řeky (cca 6ha) dravce převážně na rybičku (vláčka mě moc nebere) štik je tam dost a i velké ale vždy chytím kudlu max. do 60cm. Voda má ještě plno odboček, takže nevím ani kde přesně chytat jestli spíš na mělčině nebo na hloubce nebo na těch odbočkách (jsou to spíš úzké kanálky). Štiku tam prakticky neuslyšíte zalovit na hladině, takže podle lovení se tam dobré místo určovat nedá. Těch malých štik je tam hodně takže možná vždy zaberou dřív než se tam dostane ta velká ,ale i když jsem dal větší rybičku třeba 20+ tak ji ta malá taky vzala a dávat rybku 30+ mi přijde už extrém. Montáž kterou používám: průběžná káča-olůvko-lanko-trojhák rybičku pichám za hubu. Díky předem za odpověď

Foťák necteno

6.12.2004 | Chose | Ostatní nádobíčko | 55.681 zobrazení | 105 odpovědí

Chci si koupit digi foťák k focení úlovků atp. jakou značku a typ používáte Vy? který se vám osvědčil?

Výběr prutu a navijáku pro začátečníka necteno

12.10.2013 | tomasito19 | Muškaření | 3.355 zobrazení | 18 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaký prut a naviják je dobrý pro začátečníka v muškaření. Cena by měla být do 2500 tisíc za prut a do 2300 za naviják. Potřeboval bych poradit jaká značka je dobrá a délka. Většinou budu chytat na řece moravská sázava, morava a okolí. Děkuji za odpověď.

Naviják pro 3,6m / 120-180g necteno

13.10.2013 | 00Inferno00 | Navijáky | 3.594 zobrazení | 26 odpovědí

Zdarec, po cca 8mi leté přestávce chci začít zase rybařit. Hledám vhodný naviják pro prut 3,6m / 120–180g (Polsko). Vzhledem k „nosnosti“ spíše na položenou, občas plavačku na revírech Opava 2C, 2A. jako favorita mám: http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner

prut na smáčkování necteno

1.10.2013 | rompeprop | Přívlač | 6.840 zobrazení | 56 odpovědí

Prosím o radu s výběrem prutu na lov okounů a tloušťů pomocí smačků.. Použtí menší řeka . Cena kolem 2000kč Předem díky za vaše doporučení.