Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

opatrný tloušti necteno

23.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 4.401 zobrazení | 21 odpovědí

poraďte jak ulovit tlouště na řece pod splavem kde je max 40cm hloubky.Velký tloušť tam sice není největší tam je asi 35cm ale oni to nevezmou jen ti malý, ty velcí se zřejmě bojí splávku jen k nástraze najedou a odplavou dál. Tak nevím, máte někdo podobnu skušenost?

Koupím naviják tap necteno

8.9.2013 | Mikuláš | Navijáky | 2.859 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Zdravím, koupím naviják tap(typ jako na obrázku). Cena dohodou pište nebo volejte na 736 466 958. Pouze funkční. Díky

náhradní cívka na Shimano STRADIC 4000 RC necteno

9.9.2013 | alesw | Navijáky | 2.202 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravím a potřeboval bych poradit. Mám na lehkou přívlač na začátek pstruhové sezony naviják Shimano STRADIC 4000 RC s tím, že ho na přívlač k mé plné spokojenosti používám jen pár týdnů než přejdu na pstruhových vodách pouze na muškařinu. Tzn. koncem května ho už dávám na kaprový prut a k tomu na druhém kaprovém prutu mám Shimano EXAGE RCDH, tzn. principiálně podobný navíják s mě vyhovující kombinací zadní a bojová brzda. Problém je, že STRADIC 4000 RC má mělkou cívku, na kterou se vejde málo silnějšího vlasce 0,25 až 028, který používám na položenou (na pstruhovou přívlač výborné řešení, ale na položenou je cca 100 m vlasce po prvotním návinu málo). Dotaz zní, zda má někdo zkušenosti s použitím náhradní cívky od EXAGE, kterou jsem koupil s navijákem (podstatně hlubší, tzn. větší kapacita)na STRADICA. Rozměrově kromě průměru středu vypadají cívky prakticky stejně, nasadit na STRADICA cívku EXAGE taky jde, jen mě napadá, jestli to pak nebude špatně navíjet, případně s tím nebudou nějaké jiné problémy. Předem díky za odpovědi.

Časopis rybářství necteno

7.9.2013 | Filip Výmola | Obchod | 2.654 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Zdravím, prodám vydání časopisu Rybářství z roku: 2004: květen, červen, červenec, září, říjen, listopad, prosinec 2005: leden – prosinec 2006: leden – březen 2007: srpen, říjen 2008: březen – září

Kdyžtak mne kontaktujtr na fvymola@seznam.cz

soukromý revír Sarlák v Písku necteno

31.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 7.066 zobrazení | 9 odpovědí

kdo navštívil tento revír?doporučuji ho.levné a super kaprařina.plus nádherní amuři

RYBÁŘI x VODÁCI necteno

24.7.2008 | vagi | Vaše názory | 12.825 zobrazení | 86 odpovědí

RYBÁŘI x VODÁCIVzhledem k tomu, že jsem na vodě zažil již několik konfliktů s rybáři (naposledy minulý týden), zajímá mě váš názor a zkušenosti. Musím se přiznat, že vzhledem k tomu, že jsem také rybář, bývám tolerantní. Ale někdy to bývá velmi vypjaté, když mí kolegové vodáci se např. chystají hodit do vody sprostého rybáře, který má nataženou kačenu přes celou šířku Berounky až k protější skále metr od ní a strašně se diví, že chceme projet… :-) Naopak, když někdo hlásí ze břehu, ochotně se vyhýbáme dostatečně velkým obloukem.

Pruty ala Shakespeare necteno

21.9.2010 | Mr. Vydra | Pruty | 24.853 zobrazení | 43 odpovědí

Chtěl bych tu založit fórum hlavně na pruty ale i na ostatní nádobíčko. Značku Shakespeare mám asi nejradši, mají levné ale zároveň kvalitní zboží. Pište sem všechny úspěchy i neúspěchy a co si o této značce myslíte. Díky za bohaté opovědi =) .

Poraďte s výběrem navijáku necteno

21.8.2013 | martinhad | Navijáky | 3.456 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem navijáků. Nejsem bůhví jakej profi rybář. Především na lov kaprů. Mám dva favority:

1. http://www.tropicliberec.cz/…0-baitrunner
  2. http://www.tropicliberec.cz/…k-hpn-640-fs

prosím poraďte mi. Děkuji Martin

kde berou velci kapři na Moravě necteno

27.5.2007 | toms | Kaprařina | 9.585 zobrazení | 10 odpovědí

no chtělbychse zeptat kde jezdíte na velké kapry hlavně Morava spíš preferuju soukromé revíry já můžu doporučit Skaličku u Hranic na moravě jo a chytám ch a p a ty co sežerou vše co chytí se zrdce nesnáším.

retro oblečení rybářů necteno

24.8.2013 | | Ostatní nádobíčko | 6.315 zobrazení | 17 odpovědí

Přátelé, máte někdo povědomost o tom jaké oblečení na ryby používali naši dědové r.1910 až 1950?

Soukromý rybník Ratenice u Peček necteno

16.8.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 6.282 zobrazení | 3 odpovědi

Nemáte někdo info jak to jde v Ratenicích? Byl jsem tam několikrát loni a docela to tam šlapalo. Poslední info mám, že se to majitel snad prodává či co.

Lipno - ryby necteno

24.6.2013 | Fidel | Domácí revíry | 4.285 zobrazení | 2 odpovědi

Čau všichni,jedu za týden na týdenní dovolenou na Lipno a chci se zeptat, jak je to tam s rybama letos popřípadně, jak to tam vypadalo loni. Zajímají mě spíše dravci – štiky, candáti, sumci.

Díky

Klipový signalizátor necteno

26.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 3.906 zobrazení | 7 odpovědí

Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.

Woblery Izumi necteno

24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.186 zobrazení | 15 odpovědí

Woblery IzumiAhoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie? Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.

Chemické světlo necteno

17.8.2013 | Piranha | Feeder | 5.449 zobrazení | 27 odpovědí

Zdravím všechny a mám dotaz jak kdo upevňuje chem. světlo na feederovou špičku.Izolepka mě občas dost štve, protože povolí a pak mi světlo padá dolu, malinké gumičky nejsou tak pevné a při náhozu se světlo otáčí také pod prut.Někde jsem viděl světlo, které mělo rovnou držáček.Držáčky na světla mají moc velké průměry. Poradíte?

Motor pro BellyBoat necteno

19.8.2013 | Ouklejobijec | Ostatní nádobíčko | 3.764 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj lidičky, nedávno jsem se zúčastnil „chytu“ na jednom SR kde je preferován lov z BellyBoatu. Byl tam jeden zahraniční účastník (PL :) ), který pravidelně každou hodinu přisvištěl ke břehu na cigaretku za pomocí nějakého el. motorického zařízení. Než jsem jej stačil dohnat svým ploutevním pohonem a vyzpovídat co to má zač, vždy zmizel zpět na vodu. Takže mě napadlo, že se zeptám zde, zda náhodou někdo netuší něco o „automatických“ pohonech BellyBoatu. … předpokládám, že se jedná o elektrické zařízení. Dík všem za věcnou diskusi.

Sumec na Orlíku necteno

30.5.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 6.138 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by ste mi poradili poslat nástražní rybu na sumce. Chci chytat s bojkou na trhačku. Děkuju moc za všechny rady :)

Začátek necteno

15.8.2013 | tomas54 | Sumcařina | 3.971 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký je podle vás ideální věk pro lov sumců. Mě je 13let ale chtěl bych začít až tak v 15.letech.

Opatrní pstruzi necteno

26.8.2013 | tatar0095 | Vaše názory | 2.636 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Našli jsme na mimopstruhové vodě malý splav, kde je hodně pstruhů potočních. Při vytahování žížali z vody (při lovu úhořů) večer nám pokaždé utočí na žížalu. Byli jsme ale vláčet na malé twistery a rotačka (Mepps velikost 1,2) ve dne a úplně bez záběru. Večer se nám podařilo chytit jednoho na malou rybičku, jinak bez záběru a žížalu nebo červy nám okamžitě najdou malí kapři, kterých je tu opravdu mnoho. Pstruzi útočili na žížali pouze mimo proud. Máte někdo nějakou dobrou radu prosím ?

Prut na pstruhy necteno

5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.888 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH