Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

rybolov na ebru necteno

19.2.2012 | lukyno123456 | Sumcařina | 37.222 zobrazení | 29 odpovědí

kdo má zkušenosti s rybařinou na ebru?kdo by měl zájem tam jet?co udělat partu?nebo nevíte někdo o solidní nabídce ke komu se přidat?

RAVEN Brno necteno

30.12.2008 | Antares | Obchod | 38.911 zobrazení | 59 odpovědí

Chtěl bych se tímto tématem zeptat ostatních rybářů na skušenosti s nákupem v rybářském obchodě RAVEN Brno.Kolega i já jsme si objednali káždý sám zboží v akci.Potvrzení objednávky přišlo e-mailem,dodnes ho, ale nemáme.Na dotaz neodpovídají…Pros­lýchá se hodně,ale nechci zbytečně kalit vodu.Uvidíme jak jsou na tom ostatní rybáři se skušenostma s objednávkami akčního zboží.Děkuji za příspěvky.

Jak na Lipno necteno

5.8.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 5.061 zobrazení | 5 odpovědí

ahoj kolegové rybáři. V sobotu jedu na týden na Lipno do horní Vltavice,tak se chci zeptat zda by mě někdo neporadil nedal nějaký tip. Určitě budu zkoušet lehkou vlčáku, a položenou, předem děkuji za každé rady tipy. Pepa

Kam na ryby? necteno

17.8.2013 | KarelB | Domácí revíry | 4.386 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat nevíte kde je dobrý rybolov větších ryb? nějaké soukrové rybníky nebo revír kde je možno koupit hostovačku… nejlépe Středočeský kraj, slyšel jsem že na velké ryby jsou dobré Žinkovi u Nepomuku nevím co je na tom pravdy, dík za odpovědi.

Nej nej ,,pražský" pstruhový revír...? necteno

8.4.2013 | Bosý a nahý | Domácí revíry | 7.327 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, přátelé, obzvláště zdravím ,,pražské" pstruhaře.

V okolí Prahy je to s pstruhovými revíry – potoky dost bída, alespoń mně se to tak jeví. A co Vám ostatním? Téma se nabízí díky datumu úplně samo – jaký ,,pražský" pstruhový revír považujete za nejlepší a proč?

Přeji všem hodně úspěchů a krásných zážitků od vody!

ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

5.3.2010 | DJ | Vaše názory | 18.887 zobrazení | 182 odpovědí

Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.

Klub příznivců značky Daiwa necteno

20.4.2010 | troutkiller | Přívlač | 107.894 zobrazení | 1.221 odpovědí

Vzhledem k tomu, že konkurence od Shimana už svuj klub víceméně má, tak mně napadlo založit konkurenční team příznivců všeho od Daiwy, nejlépe na vláčku.

Vkládat můžete fotky svejch miláčků, postřehy, novinky, prostě vše se značkou Daiwa!

SIGNALIZÁTORY necteno

13.8.2006 | dressi | Kaprařina | 6.366 zobrazení | 26 odpovědí

Tato diskuze by měla směřovat k vyřešení mého problému při koupi elektronických hlásičů záběrů. Rád bych přivítal praktické zkušenosti a rady o jednotlivých modelech a typech. Hlavně výdrž, při deští, nárazech…atd…

Dejte mi typ na zajímavé místo pro natáčení ryb pod vodou. necteno

5.8.2013 | Frenky Cheb | Tipy & triky | 3.806 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny na Chytej. Rád bych vás poprosil jestli někdo nenáte typ na nějaké místo kde by se daly pořídit pěkné podvodní záběry. Jde mi o to aby tam byla aspoň trošku čistá voda. A nebyl to zrovna nějaký potapěčský lom kde jsou ryby pro to chovány. Jde mi o přirozené přostřědí. Pokud možno někde v západních Čechách či ještě lépe v Karlovarském kraji. Může to být potok řeka vpodstatě cokoliv. Díky všem za ohlasy. Láďa případné info mi prosím piště do mailu vkulstejn@seznam.cz www.podvodnisvet.hys.cz

Co si mám pořídit na Lipno? necteno

19.2.2011 | Šnek | Kaprařina | 10.301 zobrazení | 45 odpovědí

Zdarvím,v létě jedu na Lipno,mám 2 děličky na kapry a tak bych chtěl vyzkoušet i boilies či pelety!Ale nevím co si mám vše koupit abych byl úspěšný,mám vělký člun,a loďku,takže bych klidně zakrmovat i z lodi,co na zakrmení?jaké pelety či boilies?partikl mám už doma(řepka,ku­kuřice,pšenice)­.Mé finance jsou ale omezené,nakoupit boilies a pelety za 3000 kč by nebyl problém. díky za odpovědi :)

Zamotaný vlasec do navijáku necteno

5.8.2013 | Václav S. | Navijáky | 5.252 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Dobrý den včera jsem byl na rybách a začal jse mi tak divně vymotávat vlasec až jsem ho chtěl znova namotat tak jse mě tak zamotal že se dostal až nějak do vnítř navíjáku a je tam takovej zaseklej a nevím jak ho dostat ven . nejsem moc zkušený rybář proto se obracím zpět jak ho prosím nějak dostanu ven?

Zákon schválnosti? necteno

2.8.2013 | Martin Mošna | Vaše názory | 2.597 zobrazení | 2 odpovědi

Nevím proč…ale už pár týdnů jsem nebyl na rybách a tak sem si včera řekl ne! Dnes ráno v 5 vztávám a vyrážím na rybník.Nahodím mého dnešního favorita a po cca 10ti minutách sem nahodil na leknín a následně sem to utrhl.Nevím jestli mě z toho štve víc nástraha nebo to že za 45min jdu na brigádu unavený…5h spánku není moc.Ale beru to tak že po práci se zajdu vykoupat :D :) Mate taky takovýto krasný zážitek? Myslím že by bylo dobré se tu podělit o takovéto věci kterým se můžeme i zasmát :)

povoleni k lovu ryb necteno

5.8.2013 | Apolo | chytej.cz | 3.095 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim chci se zeptat? Rybarsky listek a vse potrebne mam v Pribrami ale bydlim v plzni a pro tuhle sezonu si nebudu kupovat cele povoleni mohu zakoupit vikend na vranove jezdime tam a kdyz vidim rybare mrzi me ze nemohu vzit rybarinu a zachytat si mohu nekde koupit povolenku aspon na vikend? Dekuji Ales

Bakalářská práce - dotazník necteno

19.7.2013 | RYBAR7 | chytej.cz | 8.106 zobrazení | 80 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Moc byste mi pomohli s vyplněním dotazníku, který bude použit pro účely bakalářské práce na rybářské fakultě v ČB, děkuji moc.

Dotazník se týká sortimentu rybích výrobků.

Odkaz na dotazník:

http://www.survio.com/…2P3H0W9A7C5P

lov ryb na Lipně necteno

16.1.2011 | rikulda | Úspěchy | 11.766 zobrazení | 29 odpovědí | upravit

Dobrý den.Chystáme se s kamošema v pulce června na Lipno a nikdy sme tam nebily.Nemate někdo nějaké zkušenosti s lovem kapra a sumce.Prosím poradte.

Utržení háčku při záběru necteno

6.10.2012 | Chmur | Položená | 4.877 zobrazení | 25 odpovědí

Mám začátečnický dotaz. Často se mi stává, že mi ryba utrhne háček při počátečním záběru. Může to být způsobené příliš utaženou brzdou? Jak ji mít ideálně „vyladěnou“?

Prut na lehkou-střední přívlač po sté :-) necteno

19.6.2013 | Peli33 | Přívlač | 6.741 zobrazení | 53 odpovědí | upravit

Sorry, že zakládám další dotaz, ale furt mi vrtá hlavou prut. Moje představa je 2,4–2,7m a gramáž cca 5–25 či 10–30g. Cenově cca 1500–1800,– Nechtěl bych nějak experimentovat a chtěl bych koupit něco co mi nějakou dobu vydrží. U vody se pohybuju zřídka. Měl sem vytipovanou Daiwu Exceler, ale nějak se mi ho nedaří sehnat. Jěště sem objevil levnější Daiwa Sweepfire. Zajímalo by mě porovnání, pokud má někdo zkušenost, případně nějakou alternativu k prutům Daiwa. Díky

CORMORAN ULF LIGHT 200cm/3-15g necteno

10.9.2012 | stenli1998 | Pruty | 3.459 zobrazení | 2 odpovědi

chcel by som sa spytat na udicu CORMORAN ULF LIGHT 200cm/3–15g chcel by som vediet vas nazor na nu.ak snou dakto chyta

chytání na soukromých revírech v jižních čechách necteno

29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 5.221 zobrazení | 10 odpovědí

mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý

Krtonôžka necteno

22.5.2005 | ywan | Ryby | 29.587 zobrazení | 46 odpovědí

Vraj sa na túto potvoru dajú nachytať pekné ryby. Je problém ich zohnať ale vraj stoja za to. Ak máte niekto skúsenosť tak píšte. Zaujímalo by ma aj ako ju dať na háčik, či priviazať, prešit alebo prilepiť… Možno by som vyskúšal aj chov ak niekto poradí…