Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Jak na pstruhy na stojáku?
24.7.2013 | vovo | Lososovité ryby | 3.394 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj potřeboval bych poradit jedeme na týden na rybník (kolem 10ha) a kromě kaprů a klasických ryb tam jsou i siveni a duháci. Když jsme tam byly poprvé tak se mi jeden podařil chytit na feeder na rohlík když to krmítko propadávalo sloupcem ale pak už nikdy nic. Zkoušel jsem vláčet atd. ,ale nic. Vláčák mám ale nejsem v tom tak zběhlí spíš bych stál o radu jak ho přelstít na feeder nebo tak. Díky za všechny rady. Petrův zdar
Lodička - Dalešice
21.7.2013 | Tomik | Přívlač | 2.704 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj Rybáři, našla by se tady nějaká dobrá duše, která by mi půjčila na den či dva lodičku na Dalešicích?
PS: Mám výbornou slivovičku..:)
Krmítko s dvěma háčky...
30.8.2007 | ??? | Tipy & triky | 15.650 zobrazení | 44 odpovědí | upravit
Zdravím, dnes jsem si koupil krmítko, které má na každé straně navázaný háček – asi nic neobvyklého. Ale, mě zajímá, zdali můžu to krmítko provlíknout vlascem, a zhruba 15cm pod to dal háček – normální zakončení. Nemám teď u sebe řád, takže se obracím na vás – je trestné, když budu mít tři háčky, nebo ne? Díky za odpovědi…
Mimochodem, zkoušel jste na to někdo chytat? Jaké jsou vaše úspěchy?
Díky za odpověd :-)
Okuma Trio vs. SPRO Passion
4.7.2013 | Peli33 | Navijáky | 3.106 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Zdravím, prosím o radu ohledně těchto dvou navijáků na lehčí přívlač. Mají je u nás v obchodě, celkem sem byl rozhodnutej pro tu okumu, ale prodavač mě včera tlačil spíš do toho SPRO. Je ale težší a provedení se mi zdá takový lacinější. Má někdo zkušenost, doporučení, kterej spíš? Díky
Ryby - bakalářská práce
17.7.2013 | RYBAR7 | Vaše názory | 2.987 zobrazení | 8 odpovědí
Mám prosbu, jsem student rybářské fakulty v ČB a moc by mi pomohlo, když byste vyplnili můj dotazník týkající se sortimentu ryb. Dotazník Vám zabere max. 5 minut a mně pomůže jako součást bakalářské práce. Děkuji všem.
Odkaz na dotazník: http://www.survio.com/…2P3H0W9A7C5P
Naviják Tubertini Vertigo
9.3.2013 | Zemak | chytej.cz | 6.323 zobrazení | 25 odpovědí
Zdravím, má někdo
zkušenost s tímto navijákem? Mám možnost koupit za slušný peníz tak
Prosím o radu…
Chytanie na Pade
12.7.2013 | fatter | Sumcařina | 2.540 zobrazení | 4 odpovědi
Ahojte, aku skusenost mate s chytanim sumcov na Pade? Konkretne ma zaujima kanal Po di Goro..
Shimano Baitrunner 8000 D
2.7.2013 | Zemak | Navijáky | 3.245 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravim, zaujal me tento navijak, ma s nim nekdo nejake zkusenosti? Chtel bych s nim osadit Greys Prodigy SX 3lbs…
parazit kaprovec
25.7.2012 | stenli1998 | Ostatní ryby | 7.303 zobrazení | 13 odpovědí
Chcel by som sa spítať na jedného parazita volá sa kaprovec, ako sa ho mám zbaviť?Mám doma rybník a tam mi to napadlo ryby
Skalička u Hranic na Moravě
20.5.2012 | coca | Domácí revíry | 11.651 zobrazení | 2 odpovědi
Zdarec Kolegové !
chtěl bych se zeptat zda někdo z Vás byl na Skaličce… uvítal bych info… míto, a na co to tam šlo… dík za každé užitečné info…
Konečná....
30.6.2013 | Bulldog.o | Přívlač | 2.450 zobrazení | 10 odpovědí
Zažil jste někdy někdo něco obdobného??? http://www.novinky.cz/…-hasici.html
Koupě povolenky u jiné organizace?
16.6.2013 | Kokos | Legislativa | 5.046 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, jsem členem (mám zaplacené členství i na tento rok) MO Jihlava, která spadá pod Moravzkoslezský svaz. A chtěl bych si koupit povolenku a jde mi o to jestli tak můžu učinit i v Brně (také Moravzkoslezský svaz). Díky
Co přidat do šrotu?
16.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 7.205 zobrazení | 23 odpovědí
Nevím co bych mohl přidat do šrotu.Nekdo tam dává řepku ale nemohu ji sehnat když se na ni zeptam tak ji nemají konopí taky nemají (v rybařských potřebách) :D takže nevím co tam přidat.Já ted vezmu jen nejakous smnes nasipu jí tam a poté tam pridám jeste nejakou jinou a do toho nejaky pseničný nebo kukuričný šrota občas anýz.Nepridávám tam aroma protože sy myslým ze to skazí vuni šrotu a melasa uz je ve šrotu který tam dávám tak nevím. Tak raďte!!! ;)
Vágner zprivatizuje celý rybářský svaz?
1.5.2013 | Sfinga | Vaše názory | 17.229 zobrazení | 199 odpovědí | upravit
Zaslechl jsem, že JAKUB VÁGNER má zálusk na privatizaci svazových vod. Uvítali byste to nebo by vás to sralo? A co cena povolenky a zarybnění? Bylo by lépe nebo by to šlo od deseti k pěti?
Zapůjčení lodi - Trnávka
30.6.2013 | FISHERBOY | Obchod | 2.443 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím kolegové, nevíte někdo, zda se dá zapůjčit na Trnávce loďka? Jedu tam na dovolenou…všiml jsem si pouze nějakého penzionu, kde půjčují loďky, ale 100kč/hod?? asi upadli.....
jak vy
27.6.2013 | nedby | Vaše názory | 2.403 zobrazení | 19 odpovědí
Rybařím už spoustu let ale letos je to bída docházka žalostná teprve 12 ne a ne se z toho vymotat počasí povodně milenka jak jste na tom vy čau
Přídavný trojháček
26.6.2013 | flussy | Přívlač | 3.483 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím, mohl by mě prosím někdo poradit kam,jak a jakým způsobem se připevní přídavný trojháček pod velkou gumovou nástrahu na jigové hlavě? Nikde jsem to tu nenašel a to jsem prolezl skoro celou encyklopedii uzlů. Ještě jsem ho nikdy nepřidával ale po zkušenostech z uplynulého víkendu není jiného východiska. Na menší velikosti gum mi ryba nereagovala a ty velke překusovala vejpůl, ale háček nidy netrefila.Díky za odpovědi.
Ultrabyte
20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.390 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.
Jaké to je po povodních na Hracholuskách?
20.6.2013 | Pokrok | Dravci | 2.568 zobrazení | 1 odpověď
PETRU ZDAR, máte někdo info jaké to je na Hracholuskách po povodních? chci se tam podívat na dravce a zajímá mi jestli tam je už průzračná voda. Díky Martin
Sumci na Orlíku (Radava)
17.6.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 4.296 zobrazení | 6 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti se sumcema, nebo jinejma dravcema či kaprama z Radavy. Díky moc :)