Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Prut Mikado Essential Feeling 2,4m/13g
1.4.2013 | nolan | Přívlač | 3.274 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím,
máte prosím vás niekto skúsenosti s týmto prutom, chcel by som ho okrem
jigov na menšie woblery a rotačky do č.2. Ďakujem. http://www.rybarikpp.sk/…7/privlacove-
navijáky a pruty
2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.615 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?
Pouzdro na vláčecí prut(y) i s navijákem
6.3.2011 | zuzi | Ostatní nádobíčko | 11.016 zobrazení | 59 odpovědí
Ahoj všichni:-) brouzdám po internetu a hledám vyztužené pouzdro na vláčecí pruty. Nejlíp 142– 145 cm (aby se mi tam vešla 2,7čka). Něco jsem už našla, ale napadlo mě, že byste mohli vědět o něčem osvědčeném, co třeba máte doma a jste s tím spokojení. Chci s tím pozdrem pořád jezdit na kole, tak kdybych se náhodou někde vysekala, tak čert vem mě, ale ať to přežijou mí miláčci:-)
Předem všem děkuji za tipy:-)
Zuzi
Společná akce pro rybáře a rybářky
18.4.2009 | | Ostatní ryby | 18.278 zobrazení | 77 odpovědí | upravit
Zdravím všechny rybáře a rybářky. Někdy během května plánuji na Berounce 2 společnou společenskou událost, společné chytání a seznamování kluků a holek – přátel vodního živlu, ploutví a dobré společnosti. Je mezi námi i spousta úžasných rybářek – něžného pohlaví a tímto bych chtěl oslovit hlavně je, aby sem napsaly, protože bez Vás by to nebylo ono…TAKŽE PIŠTE A HLASTE SE !!!
Pruty Shimano Catana
31.3.2013 | thomas777 | Kaprařina | 4.180 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, potřebuji poradit jsou tyhle pruty kvalitní Shimano Catana BX Specimen 3,6m 3,25lb L? A potřebuji hlavně pruty se kterýma budu házet hodně daleko jsou k tomu vhodné? Potřebuji házet víc jak 120m
Shimano aerocast spin 240 M+ navi shimano aernos..
27.3.2013 | MOndo | Pruty | 3.635 zobrazení | 21 odpovědí
Dobrý den, už měsíc lustruji webové stránky a různé diskuse a hledám přívlačák+navi. do nové sezóny. Do oka mi prvně padl beastmaster, ale nakonec jsem se zakoukal do toho aerocastu, který teď mají ve slevě. Zajímaly by mě praktické zkušenosti, vaše doporučení, pokud možno nějaké fotky hlavně rukojeti(je tam nějaká blbůstka a nevím o co jde, viděl jsem jen nekvalitní foto), taky by mě zajímalo jestli je k tomu prutu tubus, tak jako jsem viděl na pár fotkách které jsem vygooglil. Nemám možnost si ho jít někde osahat a 2000 pro mě není zrovna malá částka. Dřív jsem vysedával u kapřáků, ale minulý rok jsem z důvodu nedostatku času hodně provětrával svoje staré shimano alivio AX 210M+exage 2500 a našel jsem v tom velké zalíbení (: ,to už je ale po těch letech a po tom vypružování pařezů jak zvějka. To samé by mě zajímalo u navijáku, nevím ani jakou velikost a jetli vůbec tento. Všude doporučují ryobi nebo red arca. Chytám v místech kde je hodně přezů= často váznu a mám pocit, že když koupím cokoliv, do dvou, maximálně do tří let to oddělám. Kupodivu to exage mi celkem drží, ale dřív jsem na tom měl namontované ty levnější řady a ty dostávali slušně zabrat. Děkuji všem za příjemnou diskusi a cenné rady. Vím že tu je toho o prutech dost, ale konkrétně o tomto jsem našel jen pár zápisů.(možná neumím hledat:))
Prut na malé rotačky
6.1.2009 | Shiman | Pruty | 3.818 zobrazení | 28 odpovědí
Ahoj poraďte nějaký prut na malé rotačky od 1 do 000 a nějaké mikro gumky.Původně jsem chtěl Konger Equs Tango,ale ten asi jen tak neseženu.Uvžuji tedy nad:
- Team Dragon 245cm 1–7g
- Robinson Diplomat Perch 215cm 1,5–7g
3)Shimano Technium Diaflash 210cm UL. Který z výběru by byl nejlepší a nebo napište nějaké osvědčné typy.Díyk Shiman
První prut na feeder
31.3.2012 | Mrakoš | Feeder | 31.693 zobrazení | 100 odpovědí
Dobré ráno vespolek, možná to bude jarem, ale mám chuť pustit se v rybařině do něčeho nového. A proto pokukuju po feedrovém prutu. Nikdy jsem na to nechytal a tak bych si při jeho výběru nechal rád poradit. Chytám jen na stojácích protože tekoucí nepstruhovku mám moc daleko. Chytám na malých rybnících, nad hlavou spoustu větví. Házím to většinou kousek od břehu, někdy jen na délku prutu. Ryby jsou tu hlavně malý kapříci do 40, cejni a podobná havěť. Baví mě tahat i čudly. Nevím jakou gramáž mám zvolit, a pak jakou akci prutu. Nejspíš parabolickou, ale jak zjistit že jí ten který prut má? A cena? 1500,– bude muset stačit. Vzhledově se mi líbí Robinsony, a hlavně je mají u nás v krámě. Budu rád za nějaké tipy. Dík
Rada o lovu kaprů ve Francii
15.11.2012 | thomas777 | Kaprařina | 9.464 zobrazení | 6 odpovědí
Zdar chlapi, máte někdo zkušenosti s lovem kaprů ve Francii?? Doporučil by mi nekdo nějaký revír a jak je to s povolenkou a můžete napsat více ze svych zkušeností. :-)
Melasa
17.3.2013 | Bulldog.o | Feeder | 8.054 zobrazení | 20 odpovědí
Vážení přátelé, dostal jsem lahvičku „melasy“ a nikdy jsem ji nepoužíval. Nemůžete se někdo podělit o nějaké zkušenosti s tímto přípravkem. Množství melasy do krmení? dipování melasou? Vhodnost? apod… Vím, že na zadní etiketě je jakýsi návod, ale je to klasika „super, nejlepší, kapři 100kg, mistr světa“.....
Blatňák tmavý - dotaz
25.3.2013 | nadrybmistr | Ostatní ryby | 3.945 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den . Mohl by mi prosím někdo přiblížit rybku blatňák tmavý. Způsob života, potrava, a podobně?
Děkuji nadrybmistr
Stroj na boilie
25.3.2013 | Cyprinus Carpio 1984 | Kaprařina | 3.852 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto strojem na boilie : http://www.rybaris.cz/…j-na-boilie/
krátký UL do 2500kč
9.2.2013 | Walley | Pruty | 6.068 zobrazení | 24 odpovědí
zdarec, shanim kratky UL nebo L max do 2,10m..na reku.
Pstruzi,tlousti,okouni obcas bolen tot cilove ryby. Nastrahy:rotacky do
vel.1
woblery do 5cm
male gumy..predevsim mikronymhy na marsmysce
http://www.fishhunter.cz/…t-Spin-6-12g vim neni to uplne UL..ale pry neni zas tak tvrdy..(bral bych velikost 1,80m)
http://www.rsp-fishing.cz/…1-98m-2-8g-2
navijak:kupoval sem si na to spro passion (7000) velikost 710..
jiny lepsi prut v teto cenove kategorii?poradte a hodte sem i fotky ze zdolavani a podobne dík:)
Wobler STORM WE Soft Shad P
23.6.2011 | henny | Ostatní nádobíčko | 24.237 zobrazení | 28 odpovědí
Jaké sním máte zkušenosti? Co jste na něj už ulovili? A Podobně.. Já jsem ho koupil na veletrhu v brně ale vždy když jdu na přívlač, tak ho tam dám ale zatím nic nevim..
Vlasec na UL přívlač
18.3.2013 | Erik | Přívlač | 8.947 zobrazení | 55 odpovědí
Dobrý den,chci se zeptat jaký konkrétně používáte vlasec na UL přívlač.Koupil jsem od značky awa-shima 0,12 výrobce udává nosnost2.00Kg Když jsem to zkoušel přes eletronickou váhu unesl 0,8Kg.Díky…
Hádej, hádej hadači...
20.3.2013 | vendys-vt | Domácí revíry | 5.627 zobrazení | 16 odpovědí
Tak tedy, kde tahle
fotografie vznikla a kdo je na ní vyfotografovaný??? P.S. A napište
i o tom revíru, budu jen rád. Začal jsem tam před mnoha lety svou
rybářskou dráhu.
Rybáři z Vysočiny
20.3.2013 | Erik | Domácí revíry | 2.005 zobrazení | 2 odpovědi
pro všechny rybáře z Vysočiny. Poznatky, rybářské akce, zkušenosti z revírů, …a tak vše kolem vod na Vysočině.
Kyjský rybník
10.10.2010 | deniiis | Domácí revíry | 11.424 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se vas zeptat na tento rybnik pravě u něj sedim ale zatim mi nic nebere na co bych mel tady chytat a jsou tu vubec ryby?
Veletrh rybaření 2013
7.3.2013 | HaD | chytej.cz | 5.909 zobrazení | 43 odpovědí
Tak kdo jste byli, jak se Vám líbilo, co byste doporučili a co jste pořídili? Za mě zatím fajn…
Sběratelství
1.1.2007 | Kubajs | Ryby | 7.018 zobrazení | 40 odpovědí
Čau chytejáci zajímalo by mě co rybáři našeho typu sbírajínapř: Známky,Mince,Zátky od piva atd.