Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Krmení na feeder značky Timár
23.9.2010 | Boloň | Feeder | 5.226 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj Rybáři! Je tu někdo kdo má osobní zkušenosti se značkou Timár? Jednalo by se mi o informace jaké krmení se Vám osvědčilo při lovu kapra na stojaté vodě na Jaře v létě a na podzim. Budu rád za každý příspěvek. Děkuju Všem za odpovědi. S pozdravem Boloň
Revír Vltava 7
8.2.2005 | brucoun | Domácí revíry | 4.055 zobrazení | 4 odpovědi
Jaké jsou Vaše zkušenosti s tímto revírem?Jaký je Váš názor na možnost celoročního lovu dravců na tomto revíru?
Zkušenosti s navijákem Quarz pro spin 4010
28.1.2013 | Hony | Navijáky | 2.148 zobrazení | 2 odpovědi
Zajímalo by mne, jaké máte sušenosti s tímto navijákem a jestli se
může použít na sumcovláčku.
místo rybolovu
29.1.2013 | vaskl | Kaprařina | 2.643 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Měl bych zájem o rybolov na Orlíku.Přivítal bych typ na nějaké
šikovné místo,kde bych měl auto pod dohledem,méně pohyblivý.Nemám zájem
o velké kempy.Stačilo by mě bivakování/prodloužený víkend/.
Díky za typ.
Má někdo zkušenosti s navjákem: Daiwa Crossfire 2000A.
25.1.2013 | votruba | Navijáky | 6.240 zobrazení | 36 odpovědí
Prosím všechny kteří znají nebo mají tento naviják aby se přidají do diskuze. Předem díky za vaše rady.
Delší prut na těžší přívlač
11.1.2013 | FISHERBOY | Přívlač | 8.983 zobrazení | 82 odpovědí
Zdravím vás, poohlížím se po nějakém delším proutku na těžší přívlač, cca kolem 3 metrů , kterej bych si případně i mohl osahat na For Fishingu… potřeboval bych pár typů, příp. zkušenost. Moc se v tom nevyznám, abych nekoupil nějaký šmejd. Cíleně na chytání se Slidery, , těžkými jiggy, velkymi třpytkami , prevažně na Labe a přehrady – rád bych štiku , sumce. Ď
Naviják do 600kč
20.12.2012 | Zee.cz | Navijáky | 8.606 zobrazení | 95 odpovědí
Zdravím, potřebuji poradit s navijákem. Začínám chodit na kapry a chci si koupit nový naviják. Nechci do něj ze začátku moc investovat. Moje představa je do 600 kč. Koukal jsem na různé diskuze ale moc mi to nedalo. Našel jsem si tyto: http://www.spoma.eu/…avijaky.html
http://www.tropicliberec.cz/…free-carp-60
Nebudu na rybách každý týden tak snad nepotřebuji naviják za 1500kč.
Děkuji za radu.
Bezdrátový echolot
6.9.2012 | Rex2 | Ostatní nádobíčko | 16.161 zobrazení | 37 odpovědí
Zdravím všechny příznivce petrova cechu. Nedávno jsem viděl video z produkce Chytej.cz o lovu s bezdrátovým echolotem. Mohli by jste mi poradit nějaký e-shop, kde ho mají ve své nabídce, popřípadě jaký typ a vaše zkušenosti s tímto echolotem? Předem děkuji za odpovědi
Půjčovna rybářských potřeb?
17.4.2012 | HaD | Ostatní nádobíčko | 23.443 zobrazení | 38 odpovědí
Zajímalo by mne, zda využíváte, či by jste rádi využívali, služeb rybářských půjčoven. Co by jste si rádi vypůjčili? Lodě, echoloty, kajaky, zavážecí lodičky, nebo spíše bivaky, lehátko… Anebo třeba prut s navijákem?
bolest ryb
21.7.2004 | Prizrak | Ryby | 58.283 zobrazení | 128 odpovědí
Přečetl jsem si asi už dva články o tom, že ryby bolest moc necítí. To se mi ale nezdá, protože když vyprošťuju háček z rybí tlamy a je pevně zaseklej, tak použiji trochu síly a ryba sebou cuká a někdy vydává divný zvuky. Sadista nejsem, ale když vono to vobčas nende tak lehce vytáhnout. Co si myslíte tomto tématu?
Wobler na sumce
26.12.2004 | BigMike | Přívlač | 9.108 zobrazení | 29 odpovědí
Jak by měl vypadat, být velký a pracovat ideální wobler na sumce?
Jaký vybrat sonar?
18.5.2012 | Sabina | Vaše názory | 16.767 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Dobrý den, ráda bych koupila tatínkovi k narozeninám sonar. Vzhledem k tomu, že nerybařím, je to pro mě oříšek. Chtěla bych nějaký levnější, ale použitelný. Táta rybaří hlavně na Lužnici(máme tam chatu), takže rekreačně kapři, cejni a tak… Poradíte, jaký vybrat? Jak říkám, hlavně aby udělal radost a mohl si s ním trochu vyhrát a něco na něm viděl… Předem moc děkuji za pomoc!
Má někdo informace dírkování na rybníku Vrah v Praze?
3.2.2012 | hodima | Rybaření na dírkách | 24.732 zobrazení | 1 odpověď
Máte nekdo %kusenost? informace? nebo aspon t%elefoni ci0%slo na spravce? díky ....................................................
Sumci na Jihlavsku
15.1.2013 | Firefighter | Sumcařina | 2.653 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj, máte někdo zkušenosti se sumíkama na Jihlavsku?? Mám na mysli revíry Jihlava 12,13,14 a stojatá voda 13A?? V zarybňovacím plánu nic o tom nepíšou. Chtěl bych to letos vyzkoušet,ale nevím,kam na ně vyrazit. Zvažoval jsem hlavně lokalitu Jihlavy 14 za Motorpalem,nebo Hybrálec 2. Chytl tam někdy někdo nějákého??? Zvažoval jsem podvodní splávek nebo nějákou bojku. Díky za info
Zavážecí loďka-sonar
27.1.2011 | tona | Tipy & triky | 6.041 zobrazení | 3 odpovědi
zavážecí loďka SKARP S60, kdo poradí kde koupit originál sonar k této lodi, existuje, ale nikdo jej nemá, děkuji za info
SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g
12.1.2013 | JKemr | Pruty | 6.409 zobrazení | 44 odpovědí
Ahoj, nevíte někdo o obchodě, kde ještě mají prut Shimano SpeedMaster Heavy Feeder 3,96m, 110g? Ve všech e-shopech, kam jsem psal je již vyprodaný a nová várka má dorazit do ČR až někdy v březnu a já nechci tak dlouho čekat. Třeba bude nějaký kousek ležet v kamenném obchodě. Jde mi přímo o tento typ, tak prosím nepište ať si radši koupím nějakou jinou značku a podobně. Předem díky za rady.
Trucovna
9.1.2013 | vlčák | Tipy & triky | 7.059 zobrazení | 36 odpovědí
Chci se zeptat.Máte nějakou svojí trucovnu,dílničku nebo jak se říká svůj kabinet kde se zašijete třeba před manželkou nebo špatným počasím.Skrátka místo kde třeba vážete mušky nebo návazce,kde máte svůj vercajk na ryby nebo svěrák na kterém vytváříte možné i nemožné?Je to takové odpočinkové téma.Foto pro inspiraci vítáno.Díky.Petrův zdar.
Plandavka Blue Fox Moresilda
15.1.2013 | sethy | Přívlač | 3.684 zobrazení | 23 odpovědí
Nevíte kde sehnat
plandavky Blue fox Moresilda v 10g (na barvě nesejde) http://www.normark.cz/…ky/Moresilda
pruty Dragon
13.8.2008 | alva | Pruty | 10.671 zobrazení | 28 odpovědí
Jakou máte zkušenost s „chvějivkama“ od Dragonu (a v jaké verzi)? A co Dragon Ghost Buster? Moc dík za odpověď (chci si udělat radost k třicetinám). Ali
Rozměr závitu
7.1.2013 | PredyP | Ostatní nádobíčko | 19.538 zobrazení | 74 odpovědí
Ahoj, chci si vyrobit vidličky a nevím jaký tam mám vyříznout závit pro hlásiče či rohatinky. Neví to tady někdo??? Děkuji za odpověď