Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Trofejní úlovky v roce 2012 necteno

4.1.2013 | Venik2 | Vaše názory | 7.213 zobrazení | 62 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak je možné že admin povolí uložení do trofejních úlovků, tolik fotek s lživými popisy? to si tam každej může dát 30cm sivena a nazvat ho 49cm. viz letošní největší úlovek sivena (ů)

HAMERSKE JEZERO necteno

11.1.2013 | xsped | Domácí revíry | 3.027 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim prosim Vás nebyl jste někdo rybařit na Hamerským jezeře?Dá se tam chytat bez svazové povolenky a muže se tam zakrmovat?

ANACONDA SENSIBLE TOUCH III necteno

9.1.2013 | olda53 | Kaprařina | 3.486 zobrazení | 1 odpověď

ahoj máte někdo zkušenosti s tím to prutem nebo značkou děkuji http://www.gscarp.cz/…-13ft-3-00lb

woblery Osprey necteno

3.10.2011 | ART | Přívlač | 51.019 zobrazení | 33 odpovědí

Má někdo zkušenosti s Osprey woblery? Našel jsem na jedné internetové aukci docela zajímavé woby za zajímavé ceny. Rapalky mě omrzely, tak hledám jiné alternativy

prut Prologic necteno

7.1.2013 | vlčák | Kaprařina | 3.357 zobrazení | 1 odpověď

Kolegové máte někdo skušenost s prutem Prologic c1 carp 3ft-3lbs/2díly.Měl jsem ho v ruce(na prodejně)a docela mne zaujal.Díky za odpovědi.Petrův zdar.

Kaprařina na Orlíku necteno

5.11.2012 | papiksk12 | Kaprařina | 7.802 zobrazení | 11 odpovědí

začínám kaprařit a potřeboval bych nějaké rady kde na Orlasu najít kapra,čím krmit ,jak krmit,jak chytat..předem děkuju za info :)

Nákup plechové loďky necteno

5.1.2013 | slapetka | Ostatní nádobíčko | 4.534 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Dobrý den, dostal jsem typ na koupi plechové 4,5m loďky. Nikdy jsem žádnou loďku nevlastnil. Ale uvažuji, že bych něco na ryby pořídil (chytám na Orlíku). Nemám s tím zkušenosti. Není ta loď zbytečně veliká? Půjde s tím vůbec pádlovat? Šly by ste do koupě? Děkuji za rady

Držák prutů. necteno

3.1.2013 | Martin Mošna | Tipy & triky | 11.356 zobrazení | 132 odpovědí

Blíží se jaro a já bych zase rád jezdil na kole na ryby.Ale přibylo dělených prutů a já nevím kam je umístit.Neporadíte?

Učit lidi chytat ryby je blbost! necteno

28.12.2012 | Pichmond | chytej.cz | 9.611 zobrazení | 83 odpovědí

K založení tohoto fóra mě „donutil“ nový šéfredaktor Tomáš Rozsypal publikováním svého článku Razítkování dna. Nejsem žádný kverulant a nechci kazit článek negativní diskuzí pod ním, proto volím tuto formu projevu. Konkrétně k této technice jsem se dopracovával několik sezon. Stálo mě to stovky hodin bez záběru, stovky utrhaných nástrah a dost mě rmoutí představa, že když už jsem konečně úspěšný, tak 16. června přijdou na můj revír nějací borci a s větou „hele, co jsem se dočetl na chytej, tady jsem to vytiskl“ mi zplundrují během týdne revír. Já nevím, jak je to jinde, ale je nutno si uvědomit, že u nás často na stohlavý stádo kaprů připadá jeden, dva candáti. Učte lidi chytat kapry, ani neceknu, ale tohle se mi moc nelíbí. Ten článek byl napsaný výborně, čest autorovi, opravdu poutavé, zajímavé čtení, ale když to trochu nadhodím, bylo to popsáno tak podrobně, že už těm lidem rovnou můžeme chytat candáty do vezírků, né? Ať je ta rybařina stojí co nejmíň úsilí… Rmoutí tento problém ještě i jiné vláčkaře, nebo jsem jen paranoidní?

Doufám, že pán, jehož slogan jsem si vypůjčil jako název fóra, nebude naštván. Tento slogan totiž není žádná floskule!

Závěrem bych chtěl upozornit, že to není mířeno proti Tomášovi, ani komukoliv jinému. Ani se kvůli tomu nehodlám věšet, pouze iniciativa k rozumné diskuzi.

Howgh!

Cormoran necteno

30.12.2012 | Firefighter | Navijáky | 3.153 zobrazení | 21 odpovědí

Zdravím,má někdo zkušenosti s tímto navijákem?? Bližší informace jsem bohužel nikde nenašel.A na tu moji rybařinu si myslím,že by mi posloužil dobře. Zaráží mě ale,že jsem ho nenašel ani v katalogu Cormoranu ani nikde na stránkách,ale pouze na aukru. Díky za zkušenosti a prosím k věci. O odpovědi typu cormoran je na h…,jedině shimano atd. nemám zájem. Každopádně díky

http://aukro.cz/…0266432.html?…

ŽIVOT KOLEM VODY necteno

7.1.2013 | Nerodia | Výstavy | 2.775 zobrazení | 2 odpovědi

Návštěvníci školy budou moci vidět:  40 druhů našich sladkovodních ryb v akváriích  preparované ryby a vodní živočichy  novou metodu preparací ryb – repliky ze sklolaminátu  haptické modely ryb pro zrakově postižené  historické i nové modely rybničních zařízení Zájemcům budou podány informace o možnostech studia a průběhu přijímacího řízení. Termíny konání výstavy: 25. ledna (8–17 hod.),

1. února (9–13 hod.), 2. února 2013 (9–12 hod.)  Více podrobností na: www.srs-vodnany.cz 

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví... necteno

3.1.2013 | Kosák | Feeder | 3.372 zobrazení | 11 odpovědí

KFL 2013 aneb nejsme profíci, ale rybáři, které to baví…Zdravím všechny příznivce této rychlé rybářské techniky a měl bych pro Vás takovou nabídku a pozvánku v jednom… Hledáme nové kamarády rybáře, kteří by si chtěli s námi zachytat již 4. ročník Kladenské feeder ligy??? Jde o kamarádské závody, nic oficiálního a monstrózního…

Jedná se o:

• závody týmů tj. TEAM (2 rybáři)
  • 4 feederové závody v roce 2012 (2× jaro – pravděpodobně duben, květen + 2× podzim pravděpodobně září, říjen).
  • hodnocení v CM (centimetrech)
  • bodování jako u prestižních feederových závodů (1. místo = 1 bod, nejnižší součet je ten nejlepší)

Veškeré ostatní informace Vám všem rádi zodpovíme… Buď zde, nebo na našich stránkách www.fishteamberounka.wbs.cz v POKECu. Na kterých naleznete i výsledky předchozích ročníků a náš závodní řád…

Rádi přivítáme nové kamarády do fajn party, která se za těch pár let na závodech vytvořila. TAK POJĎTE S NÁMI NA RYBY…

Repase udic necteno

7.1.2013 | hamrozi | Pruty | 2.793 zobrazení | 1 odpověď

Zdravim!kdo mi prosim poradí,mám starší pruty(sklo laminát)a jsou zašlé!ale výborné na chytaní kapru a tak bych je potřeboval repasovat no natřít ale čím?nebo existuje nějaky silikon natěr nebo atd.aby prostě pěkně vypadaly a zase na nějakou dobu vydržely předem dík!!!!!

Cestovní přívlačový prut necteno

28.12.2012 | Mory | Přívlač | 4.083 zobrazení | 21 odpovědí

Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.

Lanko - ano či ne? necteno

25.3.2004 | Prizrak | Přívlač | 10.711 zobrazení | 60 odpovědí

Používáte k lovu štik lanko nebo jiné materialy nebo to necháváte náhodě

Herní NTB, konzole či PC necteno

30.12.2012 | Robur | Vánoce | 13.534 zobrazení | 161 odpovědí

po složité diskusi jsem se rozhodli koupit NTB s konzolí Playstatione 3 v součtu max 15000. Uvítám dobře míněné rady k PS3, co je dobré (hry, výbava), co přikoupit a čemu se vyhnout. A dále uvítam tip na v dané ceně dobrý noťas, měl by mít WS7, monitor minimálně 15,6 a dál asi nevím. Orientačně NTB max. 8 – 9 000, PS3 pak ten zybtek. Nepotřebuji poseldní výkřik módy. Adresát dítě 12 let, tekže geniální programátor teprve bude:-D

Prut pouze k lovu s vábničkou necteno

3.1.2013 | rompeprop | Pruty | 3.788 zobrazení | 3 odpovědi

Zdraví a chci požádat o vaše doporučení a zkušenosti ohledně proutků se kterýma chytáte nebo jste je měly možnost ozkoušet.Do teďka jsem používal sanger uni cat 2,70m ,které normálně používám na bojkování a není to jaksi ono.celkem se mi zamlouvjí WFT NEVER CRACK- BIG FISH nebo CAT FISH oba 2,1m.Druhý označený se mi zamlouvá o něco víc díky LTC očkům ,ale ta zátěž prutu 250–1000g je celkem ostrá.Prodejci,ale tvrdí že díky laminátovejm špicím jsou na vábku super.Předem díky za vaše názory.

Most a okoli necteno

5.10.2008 | Roroo | Domácí revíry | 2.629 zobrazení | 4 odpovědi

Kam na ryby

Upouštění Lipna necteno

29.12.2012 | Fidel | Domácí revíry | 3.202 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o kolik by měla klesnout hladina Lipna, v rámci modernizaci elektrárny, v roce 2013?

Rybník jinín necteno

26.8.2010 | Šnek | Domácí revíry | 3.692 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím,může mi někdo poradit jak to momenálně vypadá na rybníce Jinín u Strakonic.Jde mi hlavně o kapříky a líny.díky..