Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Belly boat necteno

10.3.2004 | rarach | Muškaření | 6.935 zobrazení | 11 odpovědí

Máte ho někdo? Chci vědět všechno!!! Kde ho koupit u nás nebo v zahraničí, jak má vypadat, čeho se vyvarovat atd. Pište, pište pište!!!!

Výběr místa k lovu kaprů necteno

23.9.2012 | jara6 | Bílá ryba | 7.437 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Máte nějaké tipy jak si vybrat správné místo kde by mohli být největší kapři ? Třeba v jakém počasí nejvíce berou atd. ? Budu moc vděčný za každou radu :)

Kam na jesetery. necteno

25.9.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 7.379 zobrazení | 2 odpovědi

Cus rybáři.Chtěl bych se s vámi poradit kam na velké jesetery v západních čechách,Děkuji za tipy.

Boilies Frankfurtská klobása necteno

14.9.2012 | thomas777 | Kaprařina | 8.633 zobrazení | 14 odpovědí

Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.

Rybářská škola. necteno

25.9.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 9.752 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj rybáři,chci se vás zeptat na střední rybářské školy.Ve škole máme volbu povolání a já chci být teda u těch ryb a máme zjistit do jakého průměru se tak musím vejít,tak kdo o tom něco ví prosím poraďte. Děkuji.

Feeder poradíte. necteno

23.7.2012 | Martin Mošna | Feeder | 32.523 zobrazení | 357 odpovědí

chtel bych zacit chytat na feeder ale nevim jestli to má cenu nekdo rika ze je to nejlepší a nekdo zase ze je to nani ze to je jenom na cejni a tak dal ze je na tom vydet kazdé drbnuti tak jak to je?

Jak na boleny. necteno

24.6.2011 | henny | Dravci | 77.843 zobrazení | 63 odpovědí

Mám povolenku na revír kde je mnoho bolenů. Jelikož s přívlačí teprve začínám chytl jsem jen jednoho oklo 20cm na třpytku. Ale v revíru jsou i kousky okolo 1 metru. Chtěl bych poradit Jak na boleny Přívlačí jaké nástrahy volit a podobně :)

Pstruh duhový necteno

22.9.2012 | B_Nick | Lososovité ryby | 11.633 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, v řádu jsem to přímo napsané neviděl a na netu to je taky různé jedná se mi o to že nevím jak je to s hájením pstruha duhového? Má teda hájení nebo ne? Mame tady mimopstruhovou řeku ( Olše 5) a duháči v ní jsou, chtěl bych naně zitra z rána vyrazit s vlačákem, předem dík za info

Motor Johnson 2,5HP necteno

13.6.2009 | čendis | Ostatní nádobíčko | 42.920 zobrazení | 25 odpovědí

Zdravím. Jaké máte zkušenosti s tímto motorem ( výkon, spotřeba, kvalita )? Je vhodný na gum. člun Mariner a lamin. pramici cca 90 kg? Myslím, že je vhodnější, něž tahat elektromotor a 25 kg baterii. Co na to říkáte? Děkuji za odpovědi.

Křetínka necteno

2.9.2009 | zazatec | Domácí revíry | 15.452 zobrazení | 13 odpovědí

Nevíte někdo jak jde chytání na Křetínce? Měl jsem v plánu si tam těď na podzim zajet, ale od bratranca jsem slyšel, že už je to o ničem. Tak bych chtěl vidět jak to tam jde (zvláště vláčení a položená).

nej navijak Shimano necteno

16.9.2012 | Petr1350 | Navijáky | 14.328 zobrazení | 101 odpovědí | upravit

Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,o­kounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji

Fanclub Salmo slider necteno

15.8.2011 | Prochy96 | Přívlač | 17.764 zobrazení | 38 odpovědí

Ahoj vláčkaři , pojdme si pokecat o této nástraze od Salma … fotky ryb na něj vítány … PS.jen slušně !

rocny vykaz o ulovkoch a nasledne vysadzovanie ryb necteno

17.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 6.265 zobrazení | 16 odpovědí

Mam jednu otazku: Akym sposobom funguje vysadzovanie ryb do riek a rybnikov? resp. ked odovzdam na konci roka rybarsky listok, predpokladam, ze rybarsky zväz vyhodnoti, ze tu sa z vody zobralo X kaprov, Y stuk a Z inych ryb, tak v principe tam asi podobny pocet vysadi (resp. mala by vysadit) nazad … alebo sa mylim?

Je niekde v tychto vzorcoch zapocitane, kolko ryb si odnesu pytliaci, pripadne nieco ich tam zozerie?

Poviem, o co sa mi teraz jedna … Ci by nebolo fajn, aby si aj rybari, ktory vela ryb pustaju nezapisali v priebehu roka par fiktivnych ulovkov na ktore maju zakonny narok.

Na jednej strane by sa tak sice mozno dosiahlo, ze ryby v danej oblasti budu mat ine druhove zlozenie, nez je optimum, na strane druhej sa ryby i tak rychlo vyberu a stav sa dostane do normalnych cisel …

Aky je na to vas nazor?

PROBOŠTSKÁ JEZERA necteno

21.8.2012 | fila | Domácí revíry | 9.440 zobrazení | 27 odpovědí

Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.

Sportex black stream necteno

7.9.2011 | kingkubik | Dravci | 25.726 zobrazení | 17 odpovědí

chlapi muzete mi neco rici o tomhle prutu?v delce 270 a gramazi 20g ono neco jsem nasel o nem ale moc toho vazne neni:(schanim neco na podzim jakmile to zacne kousat nechci uz chytat na mikromrdky ale chci do vody pustit nejaky vetsi kopytka cca12cm atd atd…muzete mi nejak poradit jestli je vhodny a podobne?zajimaji me osobni zkusenosti hlavne…diky

tica scepter gtx 9000 necteno

5.9.2012 | pytlak | Navijáky | 12.128 zobrazení | 47 odpovědí

má někdo zkušenosti s tímto nádherným navijákem. prostě vaše recenze na tento naviják

Uchovávání kukuřice necteno

11.9.2009 | Ogar | Kaprařina | 11.721 zobrazení | 45 odpovědí

Zdravím dnes je si byl natrhat kukuřici a chi se zeptat jak jí uchovat na další sezonu.Udstraňujete lupení a loupete jí nebo jí necháváte vyschnout.Díky za odpovědi

Prut na položenou necteno

30.8.2012 | PaPeŽ | Pruty | 4.914 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím vás přátelé. Rád bych vás poprosil o vaše názory a odpovědi na mé otázky.

Vždy, když se začnu o něco zajímat a hodně toho přečtu, tak pak mám z toho v hlavě guláš . :) Chci si koupit pruty na položenou 2 ks cena 1 kusu cca do těch 1500 Kč. Mám si koupit oba pruty stejné nebo raději jeden 3 lb a druhý 2,5/2,75 lb ? A raději 3,6 m nebo 3,9 m ? Jezdím na revíry velké cca 7–9 ha. Velice se mi líbí pruty od značky Mivardi máte někdo s nimi nějakou skušenost? Jako příklad uvádím tento : http://www.tropicliberec.cz/…-3-9m-3-00lb

Naviják HB 80 necteno

29.11.2011 | zrybenec | Navijáky | 32.372 zobrazení | 1 odpověď

Má někdo zkušenost s navijákem HB 80? Nebo aspoň názor?

http://www.stastny-rybar.com/…b-80_448.htm

tu sa vadíme, urážame ... necteno

11.9.2012 | lunimus | Vaše názory | 9.014 zobrazení | 51 odpovědí

Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.

Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …

Ďakujem