Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lov ryb pod mostem snad na revíru Bečva Rožnovská 1 necteno

2.9.2012 | MB | Legislativa | 6.718 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych se zeptat – jak je to s lovem ryb pod mosty a v jejich blízkém okolí? Bavil jsem se o tom s několika lidmi a ani dva se úplně neshodovali :D Do Řádu jsem se samozřejmě díval, ale našel jsem jen, že se nesmí chytat z mostu, o chytání pod mostem či jeho okolí ani zmínku…

Moc díky za rady ;-)

Rybolov na Baltu necteno

10.12.2011 | chj.rybar | Rybaření v zahraničí | 34.130 zobrazení | 14 odpovědí

Při brouzdání po netu jsem narazil na nabídku jednodenního mořského rybolovu na Baltu se zajímavou cenou. Chtěl bych se zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti. Děkuji za každou radu.

nástražní rybky necteno

17.4.2011 | candatek | Sumcařina | 6.005 zobrazení | 13 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jake nástražní rybky na sumčařinu jsou vámi nejůspěšněji vyzkoušeny a jak rybku napíchávate na háčky jaké rybky volíte vy? děkuji za všechny odpovědi.Se sumčařinou začínam tak bych se chtěl na sezonu připravit je přece za dveřmi.. :)

Soukromé revíry na Slovensku necteno

1.9.2012 | coca | Rybaření v zahraničí | 6.137 zobrazení | 21 odpovědí

Zdarec kolegové,

poraďte mi prosím nějaké dobré soukromé revíry na Slovensku.....

Díky !

Celoroční hájení Pstruha potočního necteno

3.12.2011 | minnow | Lososovité ryby | 35.371 zobrazení | 131 odpovědí

Určitě jste všichni zaregistrovali že oproti minulému desetiletí se počet Pstruhů po. značně sníšil. Byli by jste pro zavedení celoročního hajení Pstruha po., nebo jak by jste tuto situaci s pstruhem řešili?

Chatka necteno

28.4.2011 | joscz | Ubytování | 4.074 zobrazení | 2 odpovědi

Hledám pronájem chatky nebo jiné ubytování smožností lovu ryb, pro dva dospělé a dvě deti. Nejraději k řece , ústecký kraj.Dík za nápovědu.

Zlomeny prut necteno

2.9.2012 | DzariN | Neúspěchy | 2.892 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, v posledni dobe se mi moc nedari nic, tak jsem se rozhodl, ze si pujdu vycisti hlavu na ryby. To jsem vsak nemel delat… Z pocatku zabral krasny jelec, tak jsem si rikal, ze by se konecne mohlo v necem darit, ale nasledne jsem chytl vazku a pri pokusu se z ni dostat vlasec nahle povolil a vypruzeny prut tukl do vetve trcici z vody a spicka cca 5 cm od konce s poslednim ockem se ulomila skoncila nenavratne pryc :((( Je mi jasne, ze zadna zaruka mi to nevezme a na novy krasny proutek ktery me stal pres 1500 bohuzel jako student uz nemam :(( Proto bych se Vas kolegu aspon zeptal, zda-li se da nekde od vyrobce (Cormoran Black-bull) koupit jen pulka prutu… Mockrat dekuji za odpoved a preji Vam vic stesti nez jsem mel ja …

Výběr přívlačového prutu. necteno

6.8.2012 | Wiktor.c | Přívlač | 11.966 zobrazení | 88 odpovědí

Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.

Jak je to s lovem dravců ??? necteno

18.8.2012 | Wiktor.c | Dravci | 8.237 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj, mám otázku ohledně lovu na mrtvou či živou rybičku. Nevím, kolik můžu mít nahozeno prutů, když chytám na rybičku a nebo jestli můžu mít nahozené rybyčky dvě.

Děkuji za odpovědi.

Beastmaster STC - problém sestavit/rozebrat necteno

26.8.2012 | Cingis | Pruty | 2.601 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim. Mám skládací beastmaster 240–270 a mám zásadní problém ho složit (díly nejdou zasunout nadoraz) anebo rozložit. Má na to někdo nějaký fígl?

Humminbird - Piranha MAX 230PT zkusenosti necteno

8.1.2012 | chose120 | Ostatní nádobíčko | 18.630 zobrazení | 1 odpověď

Má někdo s tímto přístrojem zkušenosti.Za každou radu nebo pomoc předem děkuji.Chytám převážně na řekách,a na menších stojatých vodách.

Lov ryb z hladiny necteno

27.7.2008 | okoun27 | Plavaná | 22.821 zobrazení | 56 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s lovem na hladině na pečivo a na chleba.

Nepříjemní obyvatelé kolem vody necteno

20.8.2012 | Gustik | Vaše názory | 8.342 zobrazení | 99 odpovědí

Nedávno se mi při mém chytání na nedalekém potoce stalo že jeden nejmenovaný pán na mě pustil dva psy. Taky se vám to někdy stalo ? Jak se to dá řešit ?

Nezväzové vody. necteno

8.8.2012 | slunce3 | Legislativa | 10.634 zobrazení | 16 odpovědí

Ahojte mám otázku. Ako je to s vodami, kt. nie sú revírom a nikto ich nespravuje. Može sa na nich chytať alebo nie? Ďakujem.

Trnávka necteno

31.7.2012 | Grevf | Dravci | 13.009 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den. Rád byc vyrazil na pár dnů na přehradu Trnávka.Potřeboval bych vědět kde na této přehradě chytat sumce . (Teprv začínám takže nevím i s výběrem místa i potřebné hloubky k lovu sumce).Lod na zavážení bojky mám takže neni problém… Děkuji za vaše návrhy.

filmy necteno

23.3.2010 | candatek | Obchod | 15.028 zobrazení | 54 odpovědí

dobry den prosimvas chtel bych vas poprosit o nejake filmy k rybareni dik za vsechny odpovedi

Rak necteno

30.10.2010 | Nerodia | Neúspěchy | 9.098 zobrazení | 38 odpovědí

Prosím všechny rybáře o pomoc k získání raka signálního.Jíž dlouhou dobu se o to snažím . Předem děkuji.

Chytání na Orlíku necteno

12.3.2006 | ČudlařX | Domácí revíry | 18.914 zobrazení | 46 odpovědí

Zdar! Má tu někdo zkušenosti s lovem na Orlíku?Feeder,pla­vaná, případně přívlač.Jaké jsou úspěšné nástrahy,návnady,…

Zelené peklo !!!???!!! necteno

14.8.2012 | Wiktor.c | Domácí revíry | 3.268 zobrazení | 8 odpovědí

Ahoj rybáři.Prosím vás o pomoc mám na hladině rybníku zelenou vrstvu čehosi asi sinic a nevím jak s tím bojovat. Děkuji za pomoc.

Klub přátel češtiny. necteno

6.8.2012 | JHolc | Neúspěchy | 10.333 zobrazení | 64 odpovědí

Pánové, vím, že chytej.cz je rybářský server a naším společným zájmem je tedy rybaření. Ale to co tu poslední dobou vidím za paskvily mě pěkně štve. Neřeším detaily, nikdo není dokonalý, ale všechno má své meze. Co si o tom myslíte vy? Myslím, že by nebylo od věci přidávat i některé „perly“ které se v diskuzích vyskytují. :-)