Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Vranovská přehrada
7.6.2007 | novacek | Domácí revíry | 4.468 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj rybáři z Vranova a okolí. Potřeboval bych poradit kam na kapry na Vranově.Byl jsem 2 roky po sobě kousek pod hlavní pláží a nachytal jsem tam krásné cejny,ale bohužel jen 1 kapra.Poradíte mi kam na ně,nebo jak zakrmit a na co chytat?Je to velká plocha a nevím jak na ně.Díky za radu.Lada.
Rybářská burza v okolí Brna
22.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.993 zobrazení | 2 odpovědi
Nevite nekdo kdy a kde se koná rybářská burza v okolí brna či v Brně?Nemohu najít nic.Internetové stranky by byly nejlepší.Předem děkuji.
Vranov
23.6.2007 | schwara | Domácí revíry | 4.281 zobrazení | 9 odpovědí
Kam jezdíte chytat na Vranově??? A jaké máte úlovky???
feeder koupim
23.7.2012 | Martin Mošna | Obchod | 3.370 zobrazení | 30 odpovědí
CHtel bych začit lovit na feeder.A tak vas žadam jestly nekdo neprodava nejaky starý feeder.Kdyby byly fotky tak by to bylo nej
Je lepší prut nebo bič?
20.7.2012 | Jirka996 | Ostatní nádobíčko | 3.496 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Čau, plánuju koupi levného biče či prutu( zhruba do 280 kč).K prutu ještě musím koupit naviják, takže minimálně + 200 kč.Bič stojí třeba 150 kč, stačí koupit olůvko,háček a vlasec a splávek a jedu, takže za 250 kč jsem kompletní.Chytávám jen na pytlačku, prosím poraďte.
Oprava sumcového multiplikátoru
23.7.2012 | Herink | Navijáky | 3.318 zobrazení | 16 odpovědí
Ahoj, potřebuji poradit ohledně opravy sumcového multiplikátoru. Při opakovaném nahazovaní multiplikátoru (s řadičem) se klička začala protáčet i zpětným chodem. Neměl někdo z vás podobný problém? Ocenil rady jak se takoví multík opravuje nebo zaslání nějaké stránky s obrázky jak rozebraný multík vypadá. Předem děkuji za odpovědi
Vláčka na Sázavě poblíž Prahy
23.7.2012 | Tomeš | Dravci | 2.597 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím Vás všechny příznivce sportovního rybolovu. Především pak přívlače. Poradí mi někdo z Vás kam vyrazit na Sázavu poblíž Prahy na vláčku?
e-SHOPY - špatné zkušenosti
29.7.2009 | Czudko | Obchod | 5.849 zobrazení | 15 odpovědí
Informujte ostatní kolegy na co si u kterého e-shopu dávat pozor! Osobně chci upozornit na přístup jednoho…
příprava na první lovení
5.7.2012 | artík | Kaprařina | 6.714 zobrazení | 33 odpovědí
Ahoj všem , tak si chystám pruty ( chytat budu na Boilies ) . Mám namotanej vlasec a nyní potřebuju několik rad . Jak skládáte pruty do brašny ? Necháváte návazce ,nebo je děláte až u vody ? Další co bych rád věděl je jakej uzel používáte při navázaní obratlíku ?Jeden prut jsem si připravil s návazcem ,ale hrozně špatně se mi skládá .Další co mi vadí je to , že se mi naviják sám otáčí a tím se mi odmotává vlasec . Děkuju za každou radu .
Amur - jak na něj
26.8.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 12.549 zobrazení | 45 odpovědí
Zdravím! Před týdnem jsem chytil při lovu na jednom revíru kde jsem byl poprvé amura na červi, byla to víceméně náhoda protože on zrovna přejížděl nad zakrmeným místem pro kapry a já jsem nahodil přímo před něj. Nakonec jsem ho vytáhl a byl jen 45cm , ale na první setkání s amurem spokojenost. :-) Předevčírem jsem ale objevil revír kde se to amury jen hemží a nejen malými ale i na 80cm a proto se chci zeptat jaké máte zkušenosti s lovem popřpadě jaké montáže používáte. Někde jsem četl že se dají vcelku úspěšně lovit na „třepačku“ s chlebovou kůrkou tak se chci zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti a nebo jak je lovit na větší vzdálenost. Zatím ahoj a předem díky Jirkasss :-)
E-shopy
29.4.2008 | rohlston | Obchod | 3.248 zobrazení | 15 odpovědí
Jaké máte zkušenosti? Kde jste byli spokojeni a kde ne?
prosím o pomoc- RYBIČKY
13.12.2010 | tom1234 | Obchod | 5.105 zobrazení | 20 odpovědí | upravit
Ahoj, scháním naše říční ryby do akvária jako vánoční dárek. Jednalo by se o nějakého KOI kapříka, uhoře, sumce, jesetera. předem díky za pomoc a radu Tom
Slovinsko
22.7.2012 | allpapa | Rybaření v zahraničí | 3.797 zobrazení | 1 odpověď
Máte někdo zkušenosti s rybolovem ve Slovinsku ? Nemyslím muškaření tomu neholduji, ale rybolov na Alpských jezírcích…
Svratka 7-8A
21.7.2012 | Martin Mošna | Úspěchy | 3.476 zobrazení | 6 odpovědí
Má někdo nejaké zkušenosti s revirem Svratka 7_8A?Mam prblem chtit kapra chtam tam jenom Amuri a Když chtím kapra tak podmíru.Poradíte?
Jaký lak použít na nové vyvázání oček?
21.7.2012 | rybar465 | Pruty | 4.853 zobrazení | 2 odpovědi
Poradí mi někdo,jaký lak použít na nově vyvázaná očka a případně
a kontakt na prodejce?Díky.
rybar465
ŽELIVKA 6 - nádrž Sedlice - zná to tam někdo ?
27.6.2005 | joba | Domácí revíry | 5.357 zobrazení | 6 odpovědí
O tomhle víkendu jsem jel na blind na ŽELIVKU 6 – nádrž Sedlice, nikdy jsem tam předtím nebyl tak jsem si toho moc nesliboval,ale to co se tam dělo to byla síla. Celou sobotu a na neděli (v povolených časech samozřejmě) tam nikdo kam sem až dohlídl nic nechytl,jednou deně někdo sekl ale nic. nuda na nic to nebralo, když nepočítám pár okounků a plotic na červíky na bič když jsem chytal nástražní rybky, tak to bylo mrtví, většina lidí odjela už večer,zbytek se marně snažil i v noci (marně). Když už jsem chtěl v neděli odjet tak jsem se ještě šel projít po hrázi. Když jsem se otočil z přehrady na druhou stranu pod hráz kde je prostor cca 30×6 m viděl jsem že tam něco malýho zalovilo. Jen tak zkusmo jsem tam hodil malou rotačku a po pár náhozech se mi tam oběsilo celkem 5 štiček dětiček do 40 cm,několik okounů a jeden jelec . pak jsem tam zkusmo hodil brčko z žížalkou a měl jsem 2 kapry 54 a 42. ani nevím jestli se tam může chytat ale zákaz jsem tam neviděl ani v papírech. To co jsem tam chytl bylo cca za hodinu. Za dvy dny nahoře ani ň a to všichni…
ukradené rybářské náčiní :-( :-( :-(
26.12.2010 | wallys | Neúspěchy | 4.866 zobrazení | 4 odpovědi
předem zdravím a měl bych návrh .. Né jenom mě se stalo že při rybaření a nejenom při něm dojde nějaké Howado a vezmě si něco co mu nepatří … prohledávání bazarů prozby v diskuzích a tak jsou věčinou neůspěšné a kradený cajk se v ten moment nedohledá .. každý si své věci fotíme a víme o určitých vadách či šrámech které mít jiný kus nemůže . proto bych zde přivítal lidi kterým se něco podobného stalo a ještě se nesmířili ze strátou aby sem dali fota či popis věcí … něchci nikomu brát jeho koupené věci i když třebas kradené ,ale dojít na lidi kteří toto SWINSTVO dědají . U vody trávíme času dost kamarády máme také a třebas se nám něco podaří najít ..
eagle cuda 300
8.3.2011 | echo | Ostatní nádobíčko | 6.041 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Hezký den, chtěl bych poradit při výběru echolotu (nikdy jsme žádný neměl. Chtěl bych jej jen na vody ČR!! A co od něj očekávám? Určitě jak vypadá dno a hloubka, tepl. vody (což asi splňuje každý). Ale zároveň bych chtěl aby mi rozeznal ryby – tedy postačí abych věděl, že zde jsou. Třeba podle pořadí zájmu- kapr, štika, candat. A poradtě jak je to s tím uhlem snímaní atd.. Já se díval na tento http://www.tomi-korda.cz/…erie-zdarma/?…
Poraďte prosím jaký, nerad bych koupil něco za 3 hadry a pak se bouchal do hlavy, že jsem si další 3 nepřidal. Hlavně mi jde o to najít. Máte s tímto typem někdo zkušenost?? Děkuji
Klubová voda Hejlov (malý)
4.4.2012 | coca | Domácí revíry | 21.860 zobrazení | 1 odpověď
Ahoj Kolegové,
máte někdo prosím zkušenost s chytáním na klubové vodě Malý Hejlov u Pelhřimova ? Díky za každé info…
Typy povolenek
16.7.2012 | sikulam | Legislativa | 20.251 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Ahoj, chci si pořídit povolenku a nějak se nemůžu vyznat jaký typ pořídit. Zda celorepublikovou nebo celosvazovou a nebo jen jednotlivý uzemní svaz. Nevíte kde najdu jaké revíry obsahuje celorebubliková a jaké revíry má celosvazová?
Děkuji za jakoukoliv radu ;-)