Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Šluknovský výběžek necteno

30.3.2012 | monaster | Domácí revíry | 56.656 zobrazení | 49 odpovědí

rybaření ve Šluknovském výběžku......­.vážení pánové, páni kluci milé dámy, děvčata …vzhledem k faktu , že jsem se přistěhoval do této bohem a svatým Petrem zapomenuté části naší země kde netečou řeky (nepočítám li pstruhové) a kde je člověk odkázaný na menší či větší louže skoro pořád zamrzlé rád bych v tomu foru probíral revíry, úlovky, zážitky .apod

Mícháte krmení doma nebo až u vody? necteno

13.3.2012 | Zedtu | Tipy & triky | 26.418 zobrazení | 62 odpovědí

Chci se zeptat jestli používáte do krmení vodu z vodovodu nebo z rybníka, a jestli máte nějaké zkušenosti s tím že by jste na krmení s chlorovanou vodou měli méně záběrů. Nebo je to úplně jedno?

Desetiletá záruka Sportex necteno

24.6.2012 | osprey | Pruty | 4.263 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím všechny. Kamarádovi napraskl blank vláčecího prutu od Sportexu, na který je desetiletá záruka, ovšem prý po zaregistrování. Prut je starý něco přes 2 roky, takže pár měsíců po klasické záruce.

Máte někdo zkušenost s uplatňováním té desetileté záruky, je možnost ten prut zaregistrovat takhle dlouho po zakoupení?

Kamýk a okolí necteno

24.6.2012 | Darkland | Domácí revíry | 2.891 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Dobrý den , chci se na začátku léta vydat na kamýk nebo okolni nadrže ( stechovice , orlík … ) , s přítelkyní a tak mne zajíma jak to momentalne kolem techto nadrzí vypada ( cistota vody na koupaní , zda jsou hezke brehy , dá se v klidu byt u vody ( nejlip pisecne plaze ) atd , proste nejakou z techto nadrzi na lov s pritelkyni bych potreboval doporucit , popripade nejake svazove vody v okolí ktere jsou pro tento lov vhodne :) s pozdravem Marek

Boleni na Jizeře necteno

24.1.2007 | Vichrzhor | Přívlač | 50.022 zobrazení | 58 odpovědí

Tenhle rok hodlám objevovat střední a dolní Jizeru (Jizera 1–6) a zajímalo by mě, jestli jsou nějaká dobrá místa na boleny Dík předem za info!

Jak na úhoře necteno

20.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 5.944 zobrazení | 7 odpovědí

Neporadil by někdo, jak na úhoře? Chystám se na ně, ale nikdy jsem na nich nebyl, tak poraďte. Děkuji.

Prut a naviják na plavanou necteno

12.4.2012 | Radim82 | Plavaná | 19.984 zobrazení | 3 odpovědi

Dobrý večer, jsem začátečník a potřeboval bych pomoci s výběrem match prutu a navijáku. Prut budu většinou držet v ruce a chytat budu na splávky. Při hledání prutu jsem narazil na Daiwa 3.90m doufám že sním má někdo dobré zkušenosti.

http://www.daiwa-fishing.cz/…e-match.html

Ale největší dilema mám s navijákem. Nevím jestli s přední nebo zadní brzdou. Děkuji moc za jakoukoliv odpověď a radu.

pachy při lovu necteno

11.3.2012 | Wiktor.c | Plavaná | 40.266 zobrazení | 15 odpovědí

chci se poradit,když před lovem nebo při přípravě krmení si umyji ruce mýdlem,tak jestli to ryby neodradí. Předem ďekuji za rady a opovědi.

MaxCarp výrobky ? necteno

20.6.2012 | coca | Kaprařina | 2.966 zobrazení | žádná odpověď

Zdarec kolegové,

jaké máte prosím zkušenosti s výrobky na kapříky od fy. MAXCARP ? ? ?

Žermanice od desíti k pěti necteno

21.3.2012 | petrro | Domácí revíry | 25.995 zobrazení | 7 odpovědí

Jaký máte názor na zvýšující se rybářský tlak na revír Lučina 2 (Žermanice)? Dnes už tato voda nemůže přinést jakékoliv rybářské uspokojení, protože nelze na ní nalézt klidné místo.vypadá to na ní, jako by člověk chytal pod Sýkorovým mostem.Zarybnění tohoto revíru je prachmizerné.zej­ména deficit dravců již nikdy nemá šanci být doplněn.Jediné, v čem se na Žerkách mohou rybáři vyžít je v anrchie, neboť mimo noční rybolov je tu povoleno vše.Možná právě toto láká rybáře, kterým nevadí že si jdou zachytat na Václavské náměstí.

Krátkodobá kaprařina - Podlesí necteno

5.6.2010 | MB | Kaprařina | 15.808 zobrazení | 65 odpovědí

Takže… Stejně jako už několik sezón se snažím proniknout do lovu kaprů. Marně. Několik kusů co se za tu dobu spletlo se dá stěží považovat za ukázku rybářského umění:-D. Zkouším lovit na rybníku v Podlesí v blízkosti Valašského Meziříčí (rady krajanů vítány:-D). Kapra jsem tam však chytil jen jednou loni. Chytám na těžko, krmítko, gumový korálek, obratlík, dakronový návazec s rovnátkem a na konci menší háček. Zkoušel jsem lovit na medovky, rohlík, červy, chléb, foukanou pšenici a vše úplně bez úspěchu, pokud je hodně dobrý den, chytnu nějakého toho cejna nebo plotici:-D. Už opravdu nevím, chyba je asi v krmení, nicméně každý radí něco jiného a mně nefunguje nic, už mi zbývá jen vyzkoušet krmné granule… Poradíte?;-)

Na co teď berou....? necteno

23.5.2011 | Jirkasss | Tipy & triky | 8.428 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím přátele a kolegy rybáře. Jsem začátečník, tuto sezónu chytám poprvé, a proto nemám tolik zkušeností. Chtěl bych se zeptat s jakými nástrahami máte v tuto dobu dobré zkušenosti. samozřejmě že každá voda je jiná, ale tak abych si udělal představu alespoň trochu co mám vyzkoušet. Mockrát předem děkuju! Petrův ZDAR!

Nejúčinější třpytky necteno

18.6.2012 | DzariN | Dravci | 5.779 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti se třpytkami a které konkrétní kusy jsou pro Vás nejlepší a na jakou cílovou rybu. Rozhoduji se, že si objednám několik třpytek různých druhů především na lososovité ryby a okouny. Kterou značku by jste doporučili? Mám zkusenošsti zatím s Mepps, Wirek a Blue Fox. Momentálně plánuji zakoupit hodně oblíbené Vaškovky nebo Vojáčkovky. Na tomhle webu ( http://www1.fish-ing.cz/index.php?… ) jsem našel velice slušný výběr jen nevím kterou. Určitě nějaké Vojáčkovky 000 a menší Vaškovky, ale kdyby měl někdo konkrétní tipy, tak sem s nimi… mockrát díky a Petrův zdar :))

Plavaná a vítr, vlny... co s tím? necteno

29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.491 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky

Výroba ohebné špičky na teleskpický prut necteno

13.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 3.071 zobrazení | 14 odpovědí

Jednou sem odcházel z ryb a potkal jsem pána a v baglu mnel teleskopický prut a na jeho špičce mnel udelanou plastovou špičku která byla z plastu byla i sundavací.Po­treboval bych radu jak a z ceho vyrobit.Bojím se ze by se s tim poškodila spička.tak radte kdystak to vyrobým a umístím na tomto serveru ;)

Smazaní profilu necteno

7.6.2012 | Foxkiller1 | chytej.cz | 17.571 zobrazení | 18 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat nevíte někdo , jak se maž profil na Chytej? Nějak to tu nemužu najít .dík

Vlastný rybníček necteno

5.6.2012 | lunimus | Domácí revíry | 14.393 zobrazení | 33 odpovědí

Priatelia … mam na vas len cisto teoreticku otazku, k rieseniu ktorej sa zrejme tak skoro nedostanem, takze to berte prosim tak, ze je to len pre zaujimavost :)

Ak by som si chcel zalozit vlastny rybnicek, aka je jeho minimalna velkost sirka x dlzka x hlbka tak, aby mohol byt rybnicek samostatne zivotaschopny, bez nutnosti pravidelneho krmenia atd. Kedze sa jedna o teoreticku rovinu, tak by som chcel jeden ako pstruhovu vodu a druhy s nasadou kapra a stuky. Druha cast otazky je ake je idealne zlozenie osadky, aby sa to bolo schopne dalej udrzovat samo. Skratka, aby si cely rybnicek dokazal nastavit svoj vlastny biorytmus.

Jaky prut na sumce necteno

3.4.2012 | Michal.Pat | Sumcařina | 23.956 zobrazení | 4 odpovědi

Ahoj, Rád bych si koupil sumcový prut na chytaní ze brehu vetsinou na trhacku,chytám na laby,lužnici u Koloděj a obcas vyrážíme i na Ebro. mam vybranej Prut na sumce STRIKEFORCE 330 Daiwa je to dobrá volba nebo mi doporučíte něco jiného?

Díky za odpověd.Michal T.

Rybaření na Orlické přehradě necteno

14.12.2007 | the fish | Domácí revíry | 29.598 zobrazení | 65 odpovědí

Zajímalo by mě co a jak nejraději chytáte na Orlíku… vaše největší úlovky na co kde kdy a jak jste je chytili… dík

Přívlač na Liberecku necteno

30.9.2011 | sasoun | Přívlač | 36.201 zobrazení | 25 odpovědí

Toto fórum by se mělo primárně věnovat přívlači na Liberecku. Diskuze o revírech, úlovcích, technikách, zážitcích atd.