Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
SG Bushwacker
14.3.2012 | Bulb | Přívlač | 38.548 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo má osobní zkušenosti s prutem Savage gear Bushwacker 2.43m 10 – 40g?
Belly boat
12.10.2011 | Liborrr | Ostatní nádobíčko | 33.801 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Ahoj, mohl by se nekdo podelit o zkusenosti s touto pomuckou ? Lakalo by me jeho pouziti pro fotografovani, soucastny fotovor a lodka jsou pomerne neskladne… Dulezita je pro me moznost sklonit se co nejvice k hladine. Prip. prosim i o radu, kde by se Belly boat dal koupit za rozumne penize. Nevadil by mi ani pouzity. Dekuji za ochotu !
Krmítkové směsi
29.3.2012 | MIG-35 | Feeder | 89.820 zobrazení | 133 odpovědí
Zdravím kolegové!
Onehdá jsem byl u vody se 2 zkušenějšími rybáři. A protože jsem začátečník, snažil sem se z nich vytáhnout nějaký moudro… Díky míň záběrů jenoho chytače přišla řeč na krmení. Do teď jsem kvalitu, značku atd neřešil. A zřejmě to vypadá, že jsem na scestí. Proto bych vás rád požádal o názory, jaký směsi používáte (levný,drahý) jestli si domícháváte-vylepšujete atd. Nechci přesný návody, jen postřehy z čím máte úspěchy a s čím ne. Dík moc!
Jaký mohu dostat trest?
29.8.2007 | čendis | Legislativa | 12.410 zobrazení | 65 odpovědí
Zdravím všechny rybáře a rybářky.Chytal jsem na dalasu cejny okolo 45cm.Když už se mi zdálo že jich je kolem 7kg tak jsem začal balit.Najednou se objevila RZ a navážili 10kg.Vím že je to moje blbost a můžu si zato sám (mám nosit váhu).V životě by mě nenapadlo že by mohli vážit tolik.Chci se jen zeptat na jak dlouho přijdu o povolenku,a jak je to s rybářským lístkem.Četl jsem,že kraj. úřad ho odebírá na 3 roky bez ohledu na jaký koliv přestupek.Díky za odpovědi.
Prut do 2500Kč
29.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 17.590 zobrazení | 8 odpovědí
Prosím o radu. Chtěl bych ci koupit feeder do 2500Kč. Rád bych znal váš názor. Rozhoduji se mezi Colmic Valiant a Shimanem catanou. Chci medium 3.60 nebo 3.90. Děkuji za všechny odpovědi.
POMOC
9.5.2012 | Mr. Vydra | Domácí revíry | 19.573 zobrazení | 29 odpovědí
Zdravim všechny rybáře a rybářky byl jsem osloven abych vybral několik návrhů soukromých revírů na rybářské závody, závody jsou to firemní které se konají každý rok na jiném místě a pokaždé to byla tragédie takže bych potřeboval poradit nějaký revír kde je hondě zarybněno a hlavně dostatek velkých ryb. Rozloha nejméně 5 ha
Díky moc
Šňůra DRAGON Invisible Braid II
23.5.2012 | Pjota | Ostatní nádobíčko | 16.730 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím. Má někdo prosím zkušenosti s touto šňůrou http://www.rsp-fishing.cz/…raid-ii-125m, co se týče skutečného průměru, odolnosti vůči oděru a pevnosti?
Víkendový pobyt u vody
22.5.2012 | proLogic | Kaprařina | 20.081 zobrazení | žádná odpověď
Petrův zdar, Jedu na víkend na Slezskou Hartu, chtěl bych se zeptat kdo ví o nějakých zaručených horkých místech kde se vleze stan a ostatní vybavení, a také jak se zakrmováním, nástrahami a samotným chytáním.
nákup na www. cabelas. com
24.10.2005 | pablo | Ryby | 46.647 zobrazení | 244 odpovědí
Môžete mi prosím prezradiť Vaše skusenosti s nákupom cez internet na tejto stránke? Niektoré veci – napríklad sonary vychádzajú až neskutočne lacno. S čím všetkým (CLO, DPH, dovoz …) treba rátať a ako to potom ovplyvní cenu?. Ako s platbou, prípadne iné " záludnosti". Všetkým vopred dík. Podotázka – je možné dodatočne v sonaroch zmeniť parameter ft na m? [addsig]
Nástraha na kapra
21.5.2012 | rybarada | Ostatní ryby | 20.395 zobrazení | 21 odpovědí
jaká se Vám osvědčila nejlepší nástraha na kapra? Kukuřice nebo boilies? A číslo háčku?
Jak v Chorvatsku?
20.5.2012 | Wiktor.c | Rybaření v zahraničí | 41.670 zobrazení | 15 odpovědí
V létě vyrážím chytat do Chorvatska a nevím jaké si mám obstarat vybavení a noco tam ryby bereou,tak jestly byste mi neporadily jak na to. Děkuji.
zápis do povolenky
4.5.2012 | efifwe | Legislativa | 20.558 zobrazení | 38 odpovědí | upravit
dobrý den chtěl bych se zeptat jak byste do povolenky MRS-pstruhové vody zapsali třeba 6 tloušťů. jestli se píše jenom jednou název ryby a kusy jestli se píšou dohromady a kila? chci si udělat povolenky a potřeboval bych to vědět
JV zachránce či byznysmen?
3.5.2012 | Martin Chmelík | Domácí revíry | 21.499 zobrazení | 49 odpovědí
JV má prý zachraňovat ohrožené velké ryby. Zajímavé a možná chválihodné. Ale napadá mne otázka, kde ty ohrožené, velké ryby bude brát, to za prvé. A za druhé. Co je to za záchranu, když ty ohrožené, velké ryby budou jako atrakce pro rybáře, kteří si zaplatí jistě ne levnou denní povolenku. Tady najdete více:
echolot na rybník - dotaz
13.5.2012 | majpa | Ostatní nádobíčko | 15.403 zobrazení | 40 odpovědí
Zdravím. Jako nerybář bych chtěl svým švagrům rybářům koupit k narozeninám sonarový vyhledávač ryb LOWRANCE X-4 PRO. Můj dotaz zní, zda to je použitelné na monitorování ryb ze břehu, popřípadě občas na loďku se jen tak projet po rybníku a zjistit, kde se ryby vyskytují nejvíce? Nejčastěji jezdí švagrové na rybníky. Jestli by pro tento účel přístroj nebo nějaký jiný dle vašeho tipu k tomu vyhovoval. Má to úhel záběru 120° (vhodný na mělké vody) a 2 echo frekvence. Abych nekoupil krám, který jim bude k ničemu. Díky předem za odpověď.
Brněnská přehrada
16.5.2012 | Arnie11 | Ostatní ryby | 12.646 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli jste někdo nebyl na přehradě a nevíte jak to tam jde? Já na ní nebyl léta a chytám se tak bych rád zjistil info. díky
Jaký obal na pruty + ostatní nádobíčko ?
14.5.2012 | Don | Ostatní nádobíčko | 10.193 zobrazení | 7 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych poradit při výběru obalu na pruty. Délku bych upřednostňoval 140cm, dále bych chtěl aby měl 3 komory a dal se nosit na zádech. Máte nějaké osvědčené obaly ? Nerad bych koupil něco co se za pár dní začne trhat atd. Díky za rady
Pecháček
11.5.2012 | alexdelpiero | Neúspěchy | 17.256 zobrazení | 27 odpovědí
Včera jsem poznal co znamená v rybařině den blbec. Na udici 5 velkých ryb a ani jednu jsem nedostal z vody… Máte někdo podobnou zkušenost? :)
Lanko na dravce AFW Surfstrand 1x7
11.5.2012 | kingkubik | Dravci | 10.309 zobrazení | 4 odpovědi
omlouvam se za trapne forum ale rad by jsem se chtel optat prodejcu ryb.potreb a lidi co maji rybareni jako nemoc.nevite kde se da tohle lanko sehnat?v zahranici jsem neco nasel ale nemam zadne zkusenosti s obednavanim jinak nez v tuzemsku a myslim ze postovne by byla zbytecna palka.pokud by si nekdo vedel rady hodte echo pls.dekuji mnohokrat
Potkání blbce
1.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 36.678 zobrazení | 71 odpovědí
Včera jsem byl na rybách (Labe) trošku poškádlit ryby, sedl jsem si a chytal asi tak 7 hodin pak přijel chlap v autě stáhl okýnko a začal na mě řvát že si na tomto místě už měsíc krmí Boilim, vedle mě bylo všude asi 5 metrů místa, tak si řikám blbec jeden ten mě nena..re takže jsem mu jenom odpověděl že už tam 7 hodin chytám tak aby šel jinam. Nevím proč si nesedl vedle mě nebo se nezeptal jestli bych se nemohl trošku posunout ale to ne začal na mě hned řvát a tak se chci zeptat zda má někdo podobné zkušenosti a jak je vyřešil a kolik je ještě na světě blbců
Kachny na rybníce - počet ks/ha??
7.5.2012 | CeP | Legislativa | 9.259 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky