Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Kachny na rybníce - počet ks/ha??
7.5.2012 | CeP | Legislativa | 9.262 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj. Zajímalo by mně zda je nějak legislativně upraven počet polodivoce chovaných kachen na rybníku. Jde mi zejména o počet kusů na hektar vodní plochy. Díky
Vzdálenost
6.5.2012 | Mr. Vydra | Vaše názory | 16.198 zobrazení | 6 odpovědí
Chytat pod nohama nebo to hodit tak daleko co to letí ?
Názory, tipy & triky.
Nikon Coolpix L120
15.9.2011 | Noodling | Ostatní nádobíčko | 74.965 zobrazení | 146 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto fotoaparátem? Jaký máte názor na kvalitu pořízených fotek?
471 208 - OBORNÁ 1 A
7.5.2012 | dave76 | Domácí revíry | 9.684 zobrazení | 5 odpovědí
Čaute lidi, chci se podělit o úlovcích z minulého pátka na sobotu, kdy jsem byl na revíru 471 208 – OBORNÁ 1A.
Pršelo jak z konve, ale o záběry nebyla nouze. Nepočítaje 10 vyháknutých, tak za 15h čistého času jsem nachytal krásných 29ks kapříků a pár plotic. Loni tam davali násadu, tak jich hodně bylo kolem 35cm+, ale našli se i větší kousci. Strop byl 49cm lysec.
Každopádně, všichni putovali zpátky :-)
Fakt jsem si to i přes nepřízeň počasí užil ;-)
teleskop nebo dělička
2.8.2010 | Tino | Feeder | 18.769 zobrazení | 37 odpovědí
dneska v rybářství v Blatné jsem viděl i feederové teleskopy. Myslíte si, že o tom prutu má cenu uvažovat, nebo je to ještě horší než obyčejná lowendová dělička?
Rybářský dětský den
7.5.2012 | revoke | Tipy & triky | 10.204 zobrazení | 6 odpovědí
Letos jsem dostal za úkol vymyslet na dětský den nějakou zajímavou soutěž či jinou drobnou aktivitu (pro více dětí). Chtěl bych být originální a mít něco jiného než hod na cíl či poznávačku ryb, ale nějak mě nic nenapadá. Poradíte?
dotaz začátečníka
26.4.2012 | dave76 | Feeder | 18.258 zobrazení | 26 odpovědí
Ahoj lidi, nekamenujte mě za tento dotaz, vím, že feeder technika vyžaduje své náčiní, ale byl jsem obdarován níže uvedenou sestavou a rád bych se zeptal, zda-li je možné s těmito proutky chytat i na feeder ?
navijáky – 2× SPRO freeliner lcs 560 děličky – 2× SPRO Royalty Carp 360 / 3,25 lbs
Díky moc !
tloušti na feeder
3.5.2012 | jjeed | Feeder | 16.705 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
dobrý den Chtěl bych se vás zeptat na co všechno se dají na řece chytat tloušti na zhruba středně prouně vodě a případně jaké montáže bych měl použít.
FEEDER VS. PLAVANÁ
5.5.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 10.910 zobrazení | 16 odpovědí
tak mě tak napadá porovnat tyto dvě techniky lovu která se vám zdá úspěšnější? Mě rozhodně plavaná i když ryby nejdou vždy touhle technikou nějakou rybu vykouzlím.. Myslím, že hlavně v řekách dokáže plavaná nabídnout nástrahu přirozeněji než feeder..
Zkušenosti s navijákem Gunki FV (pezon a mitchel) ?????????
27.4.2012 | fojtas | Navijáky | 16.832 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, prosím vás, máte někdo zkušenosti s tímto navijákem, doporučil byste ho někdo na přívlač – UL a L? Díky
Nejšetrnější usmrcení úhoře
27.4.2007 | conwiq | Tipy & triky | 37.487 zobrazení | 52 odpovědí
Prosím poraďte, jak nejlépe, nejrychleji a nejšetrněni usmrtit úhoře. Vím, že se s ním má praštit vší silou o zem a přelomit mu páteř a nejlépe ještě uříznout hlavu, ale příjde mi to dost drastické, v případě, že se to praštění o zem nepodaří tak jak by mělo. Jaké máte zkušenosti? Děkuji… (vlákno na toto téma jsem bohužel nenašel, proto píšu…)
Blansko
4.5.2012 | jjeed | Domácí revíry | 16.409 zobrazení | žádná odpověď | upravit
Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jestli někdo nemáte zkučenosti s lovem v okolí blanska můžete psat klidně i o řece
Kuna
17.5.2011 | Robur | Neúspěchy | 45.400 zobrazení | 62 odpovědí
zdar, potřebuji vypudit z domu kunu. Případně co nastražit do sklopce. Zničit, zabít, pochcat, zakopat, vyspat.
Jak na tolstolobiky?
22.3.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 20.240 zobrazení | 17 odpovědí
Co použít na tolstolobiky, kterí nejdou chytit, co používáte? (studená vody přehrady)
pramice
21.3.2007 | Ciffik | Ostatní nádobíčko | 48.961 zobrazení | 9 odpovědí
zdravim vsechny…muj otec by si rad postavil mensi pramicku na rybnik bohuzel nevi jak tak bych byl rad kdybyste se podelili se svymi zkusenostmi se stavbou pramic ci poslali nejaky odkaz na navod…dekuji moc…
Jaka by měla byt min. hloubka v rybnice?
27.4.2012 | rryybbaa | Vaše názory | 19.261 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Dobry den, chtěl bych se zeptat, jaka by měla byt minimalni hloubka v rybnice. Prosim alespon orientačne.
Revír 411 180 - Jevanský potok Hruškov
24.12.2006 | breca | Ryby | 18.939 zobrazení | 6 odpovědí
Najdu zde někoho, kdo na tento revír chodil a ví, jak to bude v příštích letech? Vím, že tu byly tahanice o pronájem a pro příští rok Hruškov vypadl ze svazových revírů. Tento týden se vypouští a ryby se tam evidententně stahovaly i vidlema. Žalostný to pohled.
rybařske pisničky
21.8.2009 | stupy | chytej.cz | 21.063 zobrazení | 32 odpovědí
Mužu se zeptat,jestli neznatě nějake stranky kde jsou rybařske pisničky ke staženi sdarma?
Jaký feeder prut na Jizeru 2 - Benátky n/J
25.4.2012 | Petr-Pampalini | Pruty | 3.143 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím, rád bych se zeptal na radu a zkušenosti s Jizerou 2 kolem Benátek. Chtěl bych si koupit feeder prut, jenže nevím jestli M nebo M/H. Cílená ryba je bílá ryba + kapřík, úhoř atp.. Řeka je tam cca 2 metry hlubohá, průtok obvykle kolem 35–45 m3/s. Protože tam jsou stromy tak bych upřednostňoval kratší – 330 cm.. Chytá tam někdo? Co používáte za pruty? Díky!
Projekt Mělice
16.2.2011 | Noodling | Domácí revíry | 54.213 zobrazení | 121 odpovědí
Přišly mně zajímavé informaci o projektu Mělice od Lukáše Krásy.
Podrobnosti o projektu zde: http://www.lkbaits.cz/…-melice.html
Byli by jste ochotni takový projekt podpořit?