Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vnadící směsi necteno

19.4.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 32.260 zobrazení | 24 odpovědí

Můj názor na vnadící směsy.. Testoval jsem komerční směsi různých značek Lorpio, Milo, atd atd… můj závěr u menších ryb cejnů, plotic může mít směs vliv na počet záběrů u velkých účinek už je slabší… Stejně dobře jak s Lorpiem, Milem si zachytám s obyč. šrotem kterej doladím posilovačem, aromatem.. A cena desetinásobně nižší jak u komerce. Váš názor?

Pozor na PODVOD - FISHINGTRAVEL.CZ EU s.r.o. necteno

11.4.2012 | HaD | chytej.cz | 36.682 zobrazení | 63 odpovědí

POZOR NA PODVOD! pana Václava Antoni – FISHINGTRAVEL.CZ (došlo do naší redakce a po prověření na www.justice.cz – firma skutečně neexistuje, zveřejňujeme)

„Dobrý den, píši Vám ohledně "cestovní kanceláře“ kterou máte na stránkách uvedenou právě v sekci cestovní kanceláře a která má také občas vidět banerovou reklamu. Kamarád je jejím velice nespokojeným zákazníkem (to sem ovšem tak úplně nepatří) a když se po návratu z Itálie rozhodl podívat na tuto firmu do obchodního rejstříku, tak zjištění bylo takové, že společnost FISHINGTRAVEL.CZ. s.r.o. je v likvidaci a tudíž by neměla dále prodávat žádné zájezdy. Majitel si nejspíše právě proto změnil název na Fishingtravel EU s.r.o. Tuto společnost ovšem nemá zapsanou v obchodním rejstříku a proto by opět v této oblasti neměl nabízet žádné služby. Píši Vám to z toho důvodu, abych před touto formálně neexistující společností a jejími „službami“ v zahraničí ochránil další případné kliety, kteří by také mohli být po návratu značně rozčarováni nabízenými a skutečně realizovanými službami. Proto si myslím, že by tato „firma“ neměla být vidět na tak navštěvovaných stránkách, kterými bezpochyby chytej.cz jsou. XXXXXXX Jde mi o to, aby mu už nenaletěli další klienti podobně, jako naše parta. Děkuji XXXXXX. Výpis z obchodního rejstříku: http://www.justice.cz/…t/insl/index?… ysinf.@strana=se­archResults&hle­dani.@typ=oso­ba&hledani.pod­minka.prijmeni=Ant oni+&hledani.pod­minka.jmeno=V%E1clav"

El. signalizátor záběru - CarpSpirit XS necteno

27.3.2012 | coca | Ostatní nádobíčko | 21.123 zobrazení | 1 odpověď

Má někdo prosím zkušenost s el. signalizátorem záběru CarpSpirit XS ? – popřípadě jaké doporučujete ?

Dík

pužití sonaru Lowrance HDS 5 necteno

18.11.2011 | mkubrt | Rybaření v zahraničí | 23.547 zobrazení | 1 odpověď

Potřeboval bych poradit, kde se dá sehnat rybářská mapa se severní a střední Evropou na sonar Lowrance HDS 5. Prodává se na vysokorychlostní SD kartě. Děkuji Kubrt.

COLMIC Carpa Ax 303 3,6m 2,75lbs necteno

22.4.2012 | frost | Pruty | 17.148 zobrazení | 3 odpovědi

Zakoupil jsem tenhle prut,tak by mě zajímalo,jestli ho někdo máte a jak jste s ním spokojení?Vím,že je asi pozdě se ptát,když už ho mám:-))ale stejně.

CeP má dnes NAROZENINY! necteno

20.4.2005 | DEATH | Ryby | 13.443 zobrazení | 32 odpovědí

Tak by se slušilo popřát… Já ti přeju vše nej,hodně štěstí,zdraví,peněz a hlavně perfektních úlovků. Pokud jsem něco vynechal,snad mě ostatní doplní..

Kuriózní ryb. příběhy - SOUTĚŽ o nejzajímavější příspěvek necteno

1.11.2007 | HaD | chytej.cz | 40.436 zobrazení | 235 odpovědí

Uběhla delší doba. Určitě se stala spousta kuriózních zážitků: Vyhlašujeme novou soutěž! Spočívá v tom, že nám zde do tohoto fóra budete vkládat příběhy od vody, které se vám staly, nebo i někomu jinému a patří do kategorie zavánějící rybářskou latinou. Každý příběh by měl být založen na skutečné události. Každý měsíc vybere porota ve složení: David Havlíček (šéfredaktor Chytej.cz), Miroslav Horáček (redaktor CHYTEJ.cz, ) a Pavla Havlíčková – nejlepší příspěvek, který oceníme. Každý měsíc vyhlásíme novou cenu. Soutěž platí do odvolání. Kritéria pro výběr vítězného příspěvku jsou následující: kurióznost příběhu, literární kvalita příspěvku a především pointa (překvapivá, nečekaná, kuriózní atd.)

Tak pojďte na to!

jihlavské revíry necteno

9.5.2007 | schwara | Domácí revíry | 108.292 zobrazení | 1.059 odpovědí

Napište mi prosím vaše úlovky a zážitky z těchto revírů. Já jsem z Jihlavy a rád bych se dozvěděl jak si vedli tady ostatní rybáři/rybářky.

Vysílačky PMR - SilverCrest - Lidl necteno

18.4.2012 | CeP | Ostatní nádobíčko | 26.321 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj. Máte někdo zkušenosti s PMR vysílačkami SilverCrest, tuším že typ Twin Talker 4810 z Lidlu za 799Kč? Měli je v předminulý ten a někde ještě jsou. Má to cenu kupovat je na spojení z lodi na břeh, občas mezi dvěma za sebou jedoucími auty, či na turistické výpravy apod?

Feeder dvojí délka necteno

9.4.2005 | Robur | Feeder | 20.676 zobrazení | 54 odpovědí

Teď jsem se díval v rybářství na feeder pruty, bohužel si nepamatuji značku, ale zaujalo mě, že prut měl volitelnou délku, konkrétně mezi 3,3 a 3,9m, což se řešilo jedním dílem, ketrý se vkládal dle potřeby. Zdůrazňuji, že nemluvím o špičce. Cena byla cca 1600 a k tomu 5 špiček. Už jste to někdo něco takového používal, řeším hlavně tu délkovou variailitu. Myslím, že prut byl zn. browning nebo tak nějak. [addsig]

P. zahájení vs. počasí necteno

14.4.2012 | BikeFisher | Domácí revíry | 16.700 zobrazení | 14 odpovědí

Předpověď nezní vůbec příznivě, jaký jsou vaše plány na 16., necháte se odradit sněhem či deštěm a sním spojeným nepříznivým stavem vody?

kapři na řece necteno

13.4.2012 | dom16 | Domácí revíry | 24.592 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

dobrý den cchtěl bych se vás jako začátečník zeptat jestli se na řece můžou chytat kapři v MRS ještě před 16.dubnem a jestli se může chytat na červi.

Rozdíl Team Dragon 7-21g vs Skeletor Pro 4-24g necteno

10.4.2012 | xhekm00 | Pruty | 23.459 zobrazení | 84 odpovědí

Zdravím všechny kolegy a prosím o pomoc a radu. Rozhoduji se mezi 2 přívlačovými pruty. Jedná se mi o Team Dragon http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-21g-akce a Berkley Skeletor http://www.rsp-fishing.cz/…-40m-4-24g-2. Mohl by mi někdo upřesnit rozdíl v gramážích (7–21g vs 4–24g)? Respektive jak mám chápat udávané rozpětí? To, že má Skeletor „širší“ rozpětí znamená, že je „univerzálnější“? Je mi jasné, že příznivce zde mají obě značky, ale budu samozřejmě rád, pokud zde uvedete Vaše zkušenosti a názory na oba proutky a ulehčíte mi tím rozhodování. Předem díky

Pletenka a háček s lopatkou necteno

10.4.2012 | Zedtu | Tipy & triky | 18.482 zobrazení | 15 odpovědí

Dá se uvázat na háček s lopatkou pletená šňůra? Jestli ano poraďte jaký uzel mám použít.

s predni brzdou nebo s baitem? necteno

8.4.2012 | johnny knoxwil | Navijáky | 11.882 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

rozhoduju se jestli koupit nove navyjaky na kaprarinu jen s predni brzdou nebo i s baitrunerem?do­ted sem mel s baitem a celkem mi to vyhovuje ale tech par malo nazoru co sem pozbiral je spis jen pro predni brzdu.ale zas si moc neumim predstavit ze prijde jizda ja budu sekat budu drzet civku a do toho utahovat brzdu kdyz s baitem jen staci otocit klickou a z volnobehu mi prepne na druhou jiz serizenou brzdu o kterou se nemusim starat.takhle po kazdem nahozu budu muset povolovat a po zaseku zas utahovat a serizovat.jak jste na tom vy?

výběr nádobíčka pro syna necteno

8.4.2012 | artík | Ostatní nádobíčko | 12.342 zobrazení | 26 odpovědí

zdravím všechny , potřebuju radu .Syn 14 let chce chytat ryby , lístek má a nyní mu chci koupit nádobíčko . Je jednoduché vzít peníze a doufat , že v prodejně poraděj ,ale moc tomu nevěřím . pán kterého maj na kroužku říkal , že stačí to nejobyčejnější .začne na rybníku ,ale bude chodit i na řeku . Chi mu udělat radost a nakoupit vše co bude potřebovat . Jsem rád , že se věnuje rybám a nefláká se nikde venku ,proto investice nebudu litovat . Díky za rady .

tábor necteno

10.4.2012 | candatek | Tipy & triky | 23.739 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli tady někdo neví o nějakém táboře rybářským na jižní moravě nebo tak něco děkuji

Jakou velikost navijáku Shimano Catana ? necteno

6.4.2012 | Don | Navijáky | 20.035 zobrazení | 50 odpovědí

Zdarec. Jakou velikost navijáku byste doporučili? Chtěl bych ho používat na feeder a přívlač. Tak abych nemusel kupovat 2 navijáky. Díky

Placení povolenek složenkou necteno

10.4.2012 | MB | Legislativa | 16.580 zobrazení | 3 odpovědi

Věc se má tak, že jsem byl jsem pryč a dojel jsem domů až o Velikonocích. Problém je, že se povolenky vydávají oficiálně až zas za 2 týdny a já bych tímpádem nestihl zahájení. Volal jsem tedy člověku, který je vydává a on mi odpověděl, že ve čtvrtek odjíždí pryč a ať mu zítra hodím do schránky složenku. A tady nastává hlavní problém – co všechno bych měl složenkou zaplatit? Povolenky, příspěvek… Ještě něco? Nechytám první rok, ale jsem v tomhle ohledu lehce sklerotický, prosím, poradíte mi? :-D

nejhezčí česká ryba necteno

21.3.2012 | alexdelpiero | Vaše názory | 30.781 zobrazení | 87 odpovědí

Chtěl bych vědět jakou rybu z českých vod považujete za nejhezčí případně nejoblíbenější a proč? :)U mě vede Parma a Candát :)