Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

kvalitní prut na přívlač necteno

4.3.2012 | pajaj | Pruty | 33.448 zobrazení | 126 odpovědí

Dobrý den, potřeboval bych poradit s výběrem kvalitního prutu na přívlač, chytám hlavně menší řeky, občas přehrada ze břehu, vláčím spíše gumy, případně menší woblery, moje představa by byla prut kolem 2,7m zátěž cca 10–40g. Po různých diskuzích apod. jsem si vybral 4 pruty: Shimano Technium CX 2,7m, 10–30g, Team Dragon 2,6m 7–21g, Sportex Black pearl new 2,7 15–30g, Daiwa Exceler spin 2,7m 10–40g. Všechyn pruty se mi na internetu líbí, ale obávám se, že je všechny nebudu schopen osahat. Poradí mi hlavně někdo, kdo má osobní zkušenost s těmito pruty. P.S. doposud jsem měl Mivardi imperium 2,4 m, 17–40g- vcelku spokojenost, ale chtěl bych se posunout dále. Předem díky

reklamace Shimano necteno

10.3.2012 | Beer.Beda | Plavaná | 22.595 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím všechny rybáře, dnes při lovu na plavanou s prutem Shinamo Speed master AX 4,5m se mi podařilo, nějakým záhadným způsobem ulomit koncové očko.Bylo to obyčejné nahození 0,5g splávku.Prut se zlomil přesně v místě, kde očko končí a přechází v prut.Máte někdo zkušenosti s reklamací?Vím, že Shimano má v podmínkách, do 30cm od špičky nelze uplatnit záruka. Na druhou stranu, jsem si koupil prut celý a né jen 420cm z 4,5 metrové­ho prutu.

Co myslíte, stojí za to rybářská značka SPRO? necteno

12.3.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 21.636 zobrazení | 14 odpovědí

Znáte rybářskou značku SPRO? A co si o ní myslíte? A kdyžtak mi, prosím, doporučte jinou. Děkuji.

FEEDER - olovo nebo krmítko? necteno

14.3.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 22.059 zobrazení | 10 odpovědí

Myslíte, že když se chci zaměřit na větší rybu a cíleně ji chytat (především řeky) je lepší vyměnit olovo za krmítko abych odradil menší ryby? Jak řešíte tento problém u feederu :)

Lov kapra muškařením necteno

5.2.2011 | MB | Muškaření | 12.881 zobrazení | 9 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem kapra na mouchu? Říkal jsem si, že bych to chtěl tuhle sezónu zkusit, ale nemám téměř žádné informace o tom, jak lovit na mušku cokoliv jiného než lososovité ryb a tlouště:-D P.s.: Myslím, že tohle téma ocení více lidí, zkuste proto vkládat i fotky svých mušek ať se lépe orientujeme;-)

Co na jaře? plavačka nebo položená. necteno

12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.668 zobrazení | 6 odpovědí

Co myslíte že je vhodnější,na jaře způsob lovu na plavanou a nebo na položenou? Děkuji za odpovědi a rady.

Vícedílný vláčecí prut na pstruhy necteno

4.3.2012 | kusiks | Dravci | 22.582 zobrazení | 10 odpovědí

Měl jsem původně v plánu zakoupit lepší teleskop, ale byl jsem od něj odrazen. Potřebuji co největší skladnost, a tak jako vhodná volba se mi zdá Shimano Beastmaster BX STC 210–240 L (3–14g). Je to 4dílný prut. Mám ale obavu aby se tolik dílů nepodepsalo na kvalitě, akci a výdrži prutu. Myslíte, že mé obavy jsou na místě? Popřípadě máte někdo zkušenost s tímto a nebo podobným prutem? Předem děkuji za připomínky.

Brigádnická povinnost (BP) necteno

4.3.2012 | dandydm | Legislativa | 28.773 zobrazení | 121 odpovědí

Co si myslíte o nahrazení brigádnické povinnosti (dále jen BP) finančním plněním a to bez vyjímky pro všechny nad 15let?

Kde se zdržují ryby na jaře? necteno

12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.563 zobrazení | 5 odpovědí

Ahooj,mam otázku ohledně jarního chytání na rybníce,nevím kde se na jaře zdržují ryby(kaprovité),jes­tly v hloubce nebo v mělčinách a nebo je to jedno? děkuji za odpovědi a rady.

Woblery-JAXON necteno

16.10.2007 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 23.334 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s těmito nástrahami???Pro mě tenhle rok je Jaxon holo select zatim nejlepší wobler mám na něj hafo tloušťů a okounů a i docela dost štik(nej 75) a bolenů.

Putování woblerů necteno

10.2.2012 | Hony | Přívlač | 37.557 zobrazení | 53 odpovědí

Putování woblerů a jiných vláčecích sarapatiček. Stalo se Vám, že vámi utržená vláčecí nástraha byla vylovena někým jiným, a nebo jste vylovili nástrahu někoho jiného? Mě se to stalo několikrát v obou případech. Naposled jsem vyvláčel samodomo woblera a docela by mne zajímalo odkud se v Praze Troji objevil.

zdice necteno

26.2.2012 | drevak3 | Muškaření | 44.279 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím, přistěhoval jsem se do zdic a chtěl bych začít muškařit. Je nějaká šance na Litavce př. berounka.

Nádobíčko levně, ale ve velkém necteno

3.3.2012 | sava | Ostatní nádobíčko | 21.575 zobrazení | 11 odpovědí | upravit

Petrův zdar pánové, chci se zeptat na Váš názor ohledně drobného rybářského vybavení. Dotaz zní? Byli by jste ochotni koupit drobné rybářské vybavení ( obratlíky, karabiny háčky, gumičky apod.) ve větším balení cca 30– 50 ks za předpokladu, že by jste UŠETŘILI CCA 40– 50% z běžné ceny v ryb. potřebách, kde je většinou vše baleno po 10 kusech?

Kontrola rybářské stráže. necteno

29.2.2008 | Mila | Legislativa | 31.104 zobrazení | 69 odpovědí

Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?

Šňůra nebo Vlasec? necteno

1.3.2012 | B_Nick | Přívlač | 23.521 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím použiváte na pstruhovou přívlač šňůry nebo spíše vlasce? A mam otazku je vhodná gramáž prutu na pstruhovku 1–11Gr? Použivane budou male třpytky, gumy, male woblery. Na menšich řekach, potocich.

šokovka - rada necteno

24.2.2012 | slapyd | Položená | 36.365 zobrazení | 11 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych rado, nakupova jsem v obchodě a chtěl poradit nějakou šokovku (na položenou). Byla mě prodána Broline Carp – http://www.rybarske-nej.cz/…a-hneda-10-m o které jak jsem se teď dočetl je vznášenlivá. Mám ji vůbec na udici dávat jako šokovku nebo radši koupit potápivou? Prosím o radu, děkuji.

ÚN Kamýk necteno

17.2.2012 | papiksk12 | Domácí revíry | 43.893 zobrazení | 13 odpovědí

Nevíte někdo jestli je zamrznutý kamýk a jestli se tam dá chytat? Děkuju za odpověď,a můžete psát jetsli máte s tímto revírem zkušenosti

poraďte ubytování ve Švédsku kdekoliv na jihu necteno

28.2.2012 | shpell | Ubytování | 24.113 zobrazení | 4 odpovědi | upravit

Zdravím, měl by někdo typ na osvědčené ubytování v osvědčené lokalitě spíše na jihu Švédska? Spíše u většího revíru anebo na pobřeží…

Třinec a okolí necteno

24.2.2012 | B_Nick | Domácí revíry | 23.690 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, tak co třinčané jak přeživate zimu? Taky to už nemužete vydržet jako ja? Kam mate v plánu vyrazit na zahájeni pstruhovky? Pořídili jste nějake nové hračky na pstruhy?

řeka Orlice necteno

25.2.2012 | Samcak | Domácí revíry | 43.069 zobrazení | 4 odpovědi

Forum o řece Orlici. Pochlubte se co jste tu už chytli a na jaké části řeky chytáte a můžete přidat nějakou tu fotku. Jinak by mě ještě zajímalo jestli chytáte i kapra nebo parmu popřípadě jak je to tu s vysazováním.