Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
reklamace Shimano
10.3.2012 | Beer.Beda | Plavaná | 22.625 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravím všechny rybáře, dnes při lovu na plavanou s prutem Shinamo Speed master AX 4,5m se mi podařilo, nějakým záhadným způsobem ulomit koncové očko.Bylo to obyčejné nahození 0,5g splávku.Prut se zlomil přesně v místě, kde očko končí a přechází v prut.Máte někdo zkušenosti s reklamací?Vím, že Shimano má v podmínkách, do 30cm od špičky nelze uplatnit záruka. Na druhou stranu, jsem si koupil prut celý a né jen 420cm z 4,5 metrového prutu.
Co myslíte, stojí za to rybářská značka SPRO?
12.3.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 21.665 zobrazení | 14 odpovědí
Znáte rybářskou značku SPRO? A co si o ní myslíte? A kdyžtak mi, prosím, doporučte jinou. Děkuji.
FEEDER - olovo nebo krmítko?
14.3.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 22.103 zobrazení | 10 odpovědí
Myslíte, že když se chci zaměřit na větší rybu a cíleně ji chytat (především řeky) je lepší vyměnit olovo za krmítko abych odradil menší ryby? Jak řešíte tento problém u feederu :)
Lov kapra muškařením
5.2.2011 | MB | Muškaření | 12.913 zobrazení | 9 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem kapra na mouchu? Říkal jsem si, že bych to chtěl tuhle sezónu zkusit, ale nemám téměř žádné informace o tom, jak lovit na mušku cokoliv jiného než lososovité ryb a tlouště:-D P.s.: Myslím, že tohle téma ocení více lidí, zkuste proto vkládat i fotky svých mušek ať se lépe orientujeme;-)
Co na jaře? plavačka nebo položená.
12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.726 zobrazení | 6 odpovědí
Co myslíte že je vhodnější,na jaře způsob lovu na plavanou a nebo na položenou? Děkuji za odpovědi a rady.
Vícedílný vláčecí prut na pstruhy
4.3.2012 | kusiks | Dravci | 22.620 zobrazení | 10 odpovědí
Měl jsem původně v plánu zakoupit lepší teleskop, ale byl jsem od něj odrazen. Potřebuji co největší skladnost, a tak jako vhodná volba se mi zdá Shimano Beastmaster BX STC 210–240 L (3–14g). Je to 4dílný prut. Mám ale obavu aby se tolik dílů nepodepsalo na kvalitě, akci a výdrži prutu. Myslíte, že mé obavy jsou na místě? Popřípadě máte někdo zkušenost s tímto a nebo podobným prutem? Předem děkuji za připomínky.
Brigádnická povinnost (BP)
4.3.2012 | dandydm | Legislativa | 28.932 zobrazení | 121 odpovědí
Co si myslíte o nahrazení brigádnické povinnosti (dále jen BP) finančním plněním a to bez vyjímky pro všechny nad 15let?
Kde se zdržují ryby na jaře?
12.3.2012 | Wiktor.c | Vaše názory | 21.601 zobrazení | 5 odpovědí
Ahooj,mam otázku ohledně jarního chytání na rybníce,nevím kde se na jaře zdržují ryby(kaprovité),jestly v hloubce nebo v mělčinách a nebo je to jedno? děkuji za odpovědi a rady.
Woblery-JAXON
16.10.2007 | Rybman | Ostatní nádobíčko | 23.371 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s těmito nástrahami???Pro mě tenhle rok je Jaxon holo select zatim nejlepší wobler mám na něj hafo tloušťů a okounů a i docela dost štik(nej 75) a bolenů.
Putování woblerů
10.2.2012 | Hony | Přívlač | 37.636 zobrazení | 53 odpovědí
Putování woblerů a jiných vláčecích sarapatiček. Stalo se Vám, že vámi utržená vláčecí nástraha byla vylovena někým jiným, a nebo jste vylovili nástrahu někoho jiného? Mě se to stalo několikrát v obou případech. Naposled jsem vyvláčel samodomo woblera a docela by mne zajímalo odkud se v Praze Troji objevil.
zdice
26.2.2012 | drevak3 | Muškaření | 44.377 zobrazení | 3 odpovědi
Zdravím, přistěhoval jsem se do zdic a chtěl bych začít muškařit. Je nějaká šance na Litavce př. berounka.
Nádobíčko levně, ale ve velkém
3.3.2012 | sava | Ostatní nádobíčko | 21.609 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Petrův zdar pánové, chci se zeptat na Váš názor ohledně drobného rybářského vybavení. Dotaz zní? Byli by jste ochotni koupit drobné rybářské vybavení ( obratlíky, karabiny háčky, gumičky apod.) ve větším balení cca 30– 50 ks za předpokladu, že by jste UŠETŘILI CCA 40– 50% z běžné ceny v ryb. potřebách, kde je většinou vše baleno po 10 kusech?
Kontrola rybářské stráže.
29.2.2008 | Mila | Legislativa | 31.226 zobrazení | 69 odpovědí
Poslední roky mám pocit,že kontrol ryb.stráže je opravdu velice málo.Já sám jsem nebyl za 4roky kontrolován ani JEDNOU!!!. Chodim převážně na Labe v okolí Děčína a Ústí n. Labem,ale kontrola ryb.stráže mi ani v nejmenším nevadí protože ryb.řád je pro mne malá bible :) je mi to spíš líto. Jak funguje ryb.stráž ve Vašich regionech? A schválně kolik kontrol jste měli vy za poslední dobu?
Šňůra nebo Vlasec?
1.3.2012 | B_Nick | Přívlač | 23.557 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím použiváte na pstruhovou přívlač šňůry nebo spíše vlasce? A mam otazku je vhodná gramáž prutu na pstruhovku 1–11Gr? Použivane budou male třpytky, gumy, male woblery. Na menšich řekach, potocich.
šokovka - rada
24.2.2012 | slapyd | Položená | 36.406 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj, potřeboval bych rado, nakupova jsem v obchodě a chtěl poradit nějakou šokovku (na položenou). Byla mě prodána Broline Carp – http://www.rybarske-nej.cz/…a-hneda-10-m o které jak jsem se teď dočetl je vznášenlivá. Mám ji vůbec na udici dávat jako šokovku nebo radši koupit potápivou? Prosím o radu, děkuji.
ÚN Kamýk
17.2.2012 | papiksk12 | Domácí revíry | 43.921 zobrazení | 13 odpovědí
Nevíte někdo jestli je zamrznutý kamýk a jestli se tam dá chytat? Děkuju za odpověď,a můžete psát jetsli máte s tímto revírem zkušenosti
poraďte ubytování ve Švédsku kdekoliv na jihu
28.2.2012 | shpell | Ubytování | 24.158 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Zdravím, měl by někdo typ na osvědčené ubytování v osvědčené lokalitě spíše na jihu Švédska? Spíše u většího revíru anebo na pobřeží…
Třinec a okolí
25.2.2012 | B_Nick | Domácí revíry | 23.845 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím, tak co třinčané jak přeživate zimu? Taky to už nemužete vydržet jako ja? Kam mate v plánu vyrazit na zahájeni pstruhovky? Pořídili jste nějake nové hračky na pstruhy?
řeka Orlice
25.2.2012 | Samcak | Domácí revíry | 43.097 zobrazení | 4 odpovědi
Forum o řece Orlici. Pochlubte se co jste tu už chytli a na jaké části řeky chytáte a můžete přidat nějakou tu fotku. Jinak by mě ještě zajímalo jestli chytáte i kapra nebo parmu popřípadě jak je to tu s vysazováním.
Vnadění u plavané
14.3.2007 | Kubajs | Plavaná | 15.210 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat kolik kg vnadíte když chytáte 3–4 hodiny bičem??Protože jsem dneska jsem měl 2kg krmení od Lorpia a to jsem celé spotřeboval je to normalní???