Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Vnadění u plavané
14.3.2007 | Kubajs | Plavaná | 15.175 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat kolik kg vnadíte když chytáte 3–4 hodiny bičem??Protože jsem dneska jsem měl 2kg krmení od Lorpia a to jsem celé spotřeboval je to normalní???
Dá se použít šnek na kaprařinu ?
21.1.2012 | zrybenec | Kaprařina | 27.670 zobrazení | 60 odpovědí
Chtel bych se zeptat jestli by nešli použít na prach rozdrcené lastury šneků ( už prázdné) jako přídavek do boilies může to znít jako blbost ale pokud potřebuje kapr bílkoviny tak si mislím že by se tím možná dali nahradit některá seriově vyráběná moučka.
Wobbler Savage Gear
27.8.2011 | henny | Přívlač | 15.142 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti v tímto 9,5cm woblerem?? 6loto oranžovo zelené tělo a černé pruhy
Signalizátory DOC
21.11.2011 | ch0se | Kaprařina | 11.694 zobrazení | 5 odpovědí
Mate s nima někdo skušenosti? http://www.doc-fishing.com/…-doc-31.html
Daiwa Ballistic nebo Shimano Twin Power ?
10.2.2012 | Dany73 | Navijáky | 31.695 zobrazení | 83 odpovědí
Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s navijáky Daiwa Ballistic 2500SH a Shimano Twin Power 2500FC. Na doporučení se rozhoduji už pouze mezi těmito dvěma, cenově střední třídy. Zajímalo by mne, zda je tak velký rozdíl v kvalitě oproti rozdílu finančnímu. Prostě zda-li mi srovnatelně poslouží na běžnou přívlač to téměř o 2000,– levnější Shimano. Vláčím v sezoně každý víkend středně těžké nástrahy, prut 210 Penn Millenium. Děkuji moc za vaše názory a zdravím všechny kolegy rybáře!
Woblery od spro
13.10.2011 | maskacovy-lovec | Přívlač | 38.231 zobrazení | 20 odpovědí
ahoj, chci se zeptat, chytáte někdo na woblery spro, letos jsem si jich pár koupil, protože jejich cena byla přijatelná nějakých 60kč za ks, ale za celou sezónu jsem na ně nic nechytil :( jaké máte s woblery od spro zkušenosti? Chytili jste na ně něco?
Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012
8.12.2005 | HaD | chytej.cz | 51.555 zobrazení | 251 odpovědí
EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. ___________________________________________ dírky 2004
Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.
Muškařská šňůra
8.12.2005 | Dědek | Muškaření | 14.225 zobrazení | 7 odpovědí
Jak hodnotíte jednotlivé výrobce meškařských šnur co do komfortnosti výrobku v poměru k ceně. S jakou šňůrou máte zkušenosti, kterou by jste doporučili a naopak, která je šmejd roku? Zkusme vytvořit nějaký relatívní žebříček, třeba to bude zajímat víc lidí.
Kniha Sumec - životní výzva
9.9.2009 | Losfedos | Vaše názory | 16.803 zobrazení | 44 odpovědí
co rikate na tuto knihu?vase spokojenost s touto knihou.celkove hodnoceni tohoto dila…
domácí výroba třpytek
4.11.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 21.946 zobrazení | 17 odpovědí
Pochlubte se svými výtvory samodomo plandavek a rotaček. Přihodně i nějaké ty fotky třeba i s ůlovky na vaše třpytky. No prostě diskutujte :D
Vaše montáže
30.7.2011 | SlivaK | Položená | 45.676 zobrazení | 16 odpovědí
Ukažte někdo jakou používáte montáž na položenou se dvěma návazci. popřípadě mi řekněte co je na té mé špatně. děkuji
Sumcový wobler
23.12.2011 | svery | Dravci | 36.070 zobrazení | 47 odpovědí
Ahoj zajímalo by mě na jaký wobler máte úspěchy u sumců. V létě bych chtěl zkusit vláčení za lodí. Hloubka max. 5metrů.
tipy na dárek
15.2.2012 | Rybana1983 | Domácí revíry | 32.900 zobrazení | 8 odpovědí | upravit
Dobrý den, prosím o radu. Chci dát příteli k narozeninám dárek-nějaké rybaření. Zahraniční (Norsko apod.) nepřichází vzhledem k částce v úvahu. Takže se obracím na zkušené:-) a ptám se na nějaký pěkný revírek, kde si člověk lov užije. Stačí chyť a pusť, jen mi jde o to, aby se mu líbilo prostředí, lov apod. Takže něco přírodního, co lahodí duši a rybičky ta jsou pěkné a je tam možné ulovit více druhů ryb. Bonus by byl sumec…
Představa je taková, že by to bylo i s ubytováním, tak na 3–5 dní. Rozpočet tak 4000–5000.
Děkuji za rady. Absolutně se v rybaření nevyznám, budu za tipy vděčná. Můžete zasílat na e-mail: rybana1983@seznam.cz. Děkuji.
Vláčecí prut - začátek
12.2.2012 | slapyd | Pruty | 23.755 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj, pročetl jsem si zdejší i jiné fóra a pokusil se dle svých
finančních možností vybrat nějakou sestavu. Protože začínám a nemám
žádné zkušenosti s přívlačí, prosím o její zhodnocení, případně
doporučení. Sestavu bych chtěl nějakou univerzálnější (pokud to jde) na
štiky, candáty (woblery, třpitky). Pokud to není možné prosím o nějaký
tip na případnou druhou sestavu. Pruty: http://www.rybarska-specialka.cz/…g-2-40m-7291
nebo http://www.rybarska-specialka.cz/…-240-mh-9979
Navijáky: http://www.tropicliberec.cz/…-series-3000
nebo http://www.tropicliberec.cz/…dona-2500-fd
Na to vše bych rád použil šnůru – cca 0.16–0.18mm http://www.rybarska-specialka.cz/…-0-18mm-8723
Kvěchův mlýn
24.8.2011 | pextr | Domácí revíry | 44.178 zobrazení | 6 odpovědí
Chytali jste tam někdy někdo, co je tam za obsádku apod.? Je to tam lepší pod/nad jezem, na přívlač nebo na plavanou?? Díky
Selektivní nástraha ?
7.2.2012 | zrybenec | Kaprařina | 23.328 zobrazení | 6 odpovědí
Když člověk zakrmuje partiklem jako je kukurice muze se mu na misto dostat i cejn a mensi bila ryba a proto se ptám kdyz budu zakrmovat peletami kterymi se zivi kapri na sadkach tak to privabi male i vetsi kapry na misto lovu a to je ten problem staci ze ma boilie selektivni schopnost nebo nezakrmovat peletami. Maji rozpat cca 15 – 20 min – rozpadnou se na hromadky pro kapra skoro nenasatelne ( ve vetsi mire ano )
Zdražení povolenek
31.8.2011 | kubiczez | Legislativa | 52.273 zobrazení | 252 odpovědí
Zdravím, kdo by byl pro, aby se zdražili povolenky o 2000Kč(nejméně) a snížil počet ponechaných ušlechtilých ryb na 20Ks/rok bez možnosti zakoupení nové povolenky.Naopak pro příznivce chyť a pusť rybaření bych ceny povolenek zanechal takové jaké jsou nyní.Proč by měli všichni platit za povolenky stejně, když jsou rybáři co ryby pouštějí a rybáři co vezmou každou šupinu.
suroviny na boilie od firmy G CARP
13.2.2012 | beda6a | Kaprařina | 22.710 zobrazení | žádná odpověď
Máte někdo zkušenosti s uvedenou firmou,zajímal by mně názor na tekuté potravy sypké suroviny i esence děkuji
Carp Marathon Praha - druhý ročník
5.2.2012 | RobS | Závody | 24.064 zobrazení | 26 odpovědí | upravit
Volná diskuse o druhém ročníku extremních kaprařských závodů na řece Vltavě!xxxxxxxxxxxxxxxxxx
ukradená rybařina
10.2.2012 | vvalentinek | Ostatní nádobíčko | 23.917 zobrazení | 24 odpovědí
Zdravím všechny rybáře…v srpnu 13–19.jsem byl s partou na dovolený a lepší návrat domů nemohl být když jsem šel do sklepa a zjistil jsem že nemám rybářskou výbavu a zámek uraženej :( :( jednalo se o navijáky Okuma,Kkarp exellence vx8000,futrál tříkomorovej s nástrahama,2krát dělička lineaeffe ultra carp 3603 3,5lbs,milfa spin 3m,kufřík s nářadím(světle modrej)a mnoho dalšího…prosím někoho kdo to někde viděl u rybníka!okolí Kroměříže nebo Želetavy…mám pár tipů z vesnice ale nevím jak začít hledat.. :( někdo šel vyloženě po mojí výbavě protože sousedův vezírek co měl pověšenej na chodbě před mým sklepem tam zůstal vyset…a moje byla pryč… :(