Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Prut na přívlač okolo 800,-
15.7.2011 | pextr | Přívlač | 16.707 zobrazení | 56 odpovědí
Chci si koupit prut na vláčku, budu vláčet twistery, kopyta, třpytky… chtěl bych i smáčky ale to je s tvrdším prutem asi nemožné?? Problém je, že mohu dát maximálně 800 Kč, více prostě NE! Jde o chytání na řece jak pod jezem tak nad jezem, konkrétně na lužnici. Nevím jestli mám zvolit medium nebo light a tak, doporučte něco. díky
Co si myslíte te o značce MITCHELL Napište děkuji ;)
28.9.2011 | varholík.martin | Pruty | 49.498 zobrazení | 50 odpovědí
Dobrý den chtěl bych si koupit pruty od značky mitchell mam jen prut na přívlač od mitchell tak nevim jestli bude dobrý kaprový prut dělený od mitchell poradte děkuji
echolot Cuda 300
30.12.2011 | thomas777 | Kaprařina | 19.091 zobrazení | 1 odpověď
Zdar má nebo měl někdo tenhle echolot chtěl bych vědět klady a zápory chtěl bych si ho pořídit.
Co mu popřát?
10.12.2004 | Prizrak | Ryby | 23.112 zobrazení | 47 odpovědí
Nejenom že se blíží čas Vánoc, ale blíží se i Davidovy 30. narozeniny! Tak tedy pište blahobřání, až se z vás kouří
V zimě na okouny ...
19.12.2011 | rybicka=)) | Přívlač | 22.475 zobrazení | 27 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,chci se zeptat jaké zkušenosti máte s okouny v zimě.. jaké barvy třpytek nebo twisterů jsou v tomto období lepší… okoun reaguje zrakem a tak jestli jsou lepší ostré ,výrazné barvy, nebo spíš tmavé.. Díky moc za odpovědi..
Prut na kapry
28.12.2011 | chose120 | Kaprařina | 20.015 zobrazení | 10 odpovědí
Potreboval bych od vas poradit,ktery z kaprovych prutu na trhu je vhodny na loveni kapriku,kdyz pouzivam male hacky cislovane od 8 do 14 uvadim priklad znacky colmic,aby se mi ryby nevyrezavaly zbytecne a ja tim neztracel ulovky-chytam prevazne na stojatych vodach.Pouzivam tyto hacky proto,protoze jsou hodne ostre a mivam daleko vice zaberu nez na ty velke..Vlasec pouzivam do 0.25..Dekuji za kazdou radu co mi date..
Lov na Slidery
20.11.2011 | fishman123 | Vaše názory | 12.072 zobrazení | 10 odpovědí
Zdary vláčkaři, poslední dobou se hodně propaguje známý jerk Salmo Slider. Jaké máte s touto nástrahou zkušenosti předčil vaše očekávání,nebo naopak? Foto úlovků na slidery vítáno.
Celoroční hájení Kapra domácího
5.12.2011 | nnnap | Bílá ryba | 20.823 zobrazení | 69 odpovědí
Je pěkné, chtít pro naše vody to nejlepší. Je pěkné o tom hovořit, je to trendy… Pojďme tedy pro to něco udělat! Hajme celoročně Cyprinusa carpija!
pop
5.8.2004 | Prizrak | Přívlač | 23.719 zobrazení | 40 odpovědí
Může mi někdo podrobně napsat jak mám vodit popa? Jak rychle ho mám táhnout a má dělat spíš bublinky nebo šplíchance jak velký a v jaké intenzitě? Už jsem ho párkrát zkoušel, ale teprve až včera když už byla tma, jsem chytl prvního tloušťe na tuto nástrahu. (Asi už ani neviděl na co vyjel) Něco mi však říká, že tento wobler má na víc. Poraďte mi, jak na to. (Chytám na pomalu tekoucí řece, a ulovit bych chtěl tloušťe a štiku.)
jak na parmu
1.9.2011 | vovo | Tipy & triky | 30.187 zobrazení | 21 odpovědí
chtěl bych se zeptat jak na parmu nikdy sem ji ještě nechytil ale slyšel jsem že je to velká bojovnice tak to chci skusit mám vitipované místo na řece kde jsou někdy i vydět tak žádám o jakékoli rady od nástrahy po vlasec
Obchod MR.Fish
25.12.2011 | zrybenec | Vaše názory | 19.237 zobrazení | 4 odpovědi
Má nekdo zkusenosti a timto obchodem ? Pakud ano tak Jaké. :http://www.mrfish.cz/
voblery KOVMASTERS - vaše úspechy a dojmy
25.12.2011 | TOMMY CATFISH | Úspěchy | 19.258 zobrazení | 2 odpovědi
môžete sem pridávať fotky vaších úspechov a dojmy z tejto značky voblerov pochádzajúcich zo Slovenska
Uzení ryb
7.9.2005 | Axamith | Pruty | 52.666 zobrazení | 108 odpovědí
Každoročně udím ryby klasickým způsobem. Naložit do soli, nechat odležet a udit. Slyšel jsem, že je dobré ryby nakládat do marinády. Nemáte někdo zkušenosti a recept ??? ( popř. i jiné možnosti uzení ) [addsig]
Zimní rybaření na ÚN Orlík
23.12.2011 | papiksk12 | Feeder | 12.240 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravim všechny..potřeboval bych poradit jestli máte nějaké zkušenosti o rybaření na orlíku i v zimě…Děkuji za odpovědi..:)
Rybářská stráž
25.12.2011 | slanny | Recepty | 19.624 zobrazení | 2 odpovědi
Prosím o Vaše názory /pozitivní či negativní/na chování a jednání členů rybářské stráže.
Slánsko a kladensko očima rybářů.
25.12.2011 | slanny | Vaše názory | 22.725 zobrazení | žádná odpověď
Názory,zkušenosti,oblíbené revíry,úlovky ,čistota kolem vody,chování druhých rybářů apod.Podělte se o své zkušenosti s ostatními rybáři.
kalná voda berou ryby?
3.7.2011 | nedby | Přívlač | 7.728 zobrazení | 8 odpovědí
Jedu na řeku ale po deštích je kalná budou brát ryby na přívlač má někdo podobné zkušenosti dík za odpověd
trumen
4.12.2011 | slanny | Dravci | 20.621 zobrazení | 14 odpovědí
Vážení kolegové a kolegině rybáři,prosím o Vaše rady kde se v středočeských vodách dají ulovit sumečci americký.Rád bych na ně s děckama zkusil jít.Předem děkuji.
Novoroční Rybářská Přání a Předsevzetí
20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 13.561 zobrazení | 17 odpovědí
Nechme klišé o zhubnutí, nekouření blondýnům, případně něžné části populace a máme-li rybářská přání nebo zásadní přelomové předsevzetí, sem s nimi. Jaký úlovek, případně jaký vercajk nebo přání pro všechny, by jste si přáli?
Ichtyotoxin
23.12.2011 | -tom- | Vaše názory | 18.849 zobrazení | 6 odpovědí
Že dokáže bejt úhoří krev vcelku svinstvo (v otevřený ráně, oko), to se poměrně dobře ví. Teď jsem se ale dočetl, že nějaký obtíže může mít člověk i z parmy (parmová cholera) a sumečka americkýho. Jde samozřejmě o pasivně jedovatý ryby, takže problémy hrozí asi jenom při nedostatečný tepelný úpravě, nicméně příjemný nejspíš moc nebudou (údajně bylo z parmy v minulosti i nějaký úmrtí???). Nemáte k týhle tématice něco víc? Ideálně osobní zkušenosti?
Dík a pěkný svátky :-) T.