Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Se Streamerem na přívlač? necteno

6.12.2011 | minnow | Přívlač | 27.348 zobrazení | 48 odpovědí

Používáte na přívlač streamer? Jaké jsou na něj výsledky? Chtěl bych ho vyzkoušet, tak budu rád když mi sem napíšete vaše pozitivní i negativní zkušenosti s touto nástrahou, díky.

Pruty Shimano Catana necteno

24.11.2011 | stenli1998 | Pruty | 30.882 zobrazení | 126 odpovědí

Chcel by som sa spytať na udice Shimano Catana. Ak mate dake skusenosti s timto prutom, potreboval by som s tim pomoct. Za odpoved dakujem.

plánek na tripod nevo stojan necteno

7.12.2011 | R-a-d-e-k | Kaprařina | 11.985 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravím… Nemá někdo plánek na tripod,popřípadě na stojan na pruty? Velice bych to uvítal

Naviják na plavačku necteno

30.5.2011 | CiCu | Plavaná | 17.139 zobrazení | 46 odpovědí

Poraďte prosím naviják na plavanou do 1000 Kč. Nejlépe s přední brzdou ale může být i zadní brzda.

Hlavatka v českých řekách necteno

5.1.2009 | osprey | Ryby | 28.625 zobrazení | 142 odpovědí

Pracuju na článku o introdukci hlavatky do některých českých řek. Rád bych tady vyprovokoval diskuzi s názory kolegů na přítomnost hlavatky ať už v pstruhových nebo mimopstruhových revírech a získal nějaké reprezentativní pohledy na věc či konkrétní zážitky a pozorování. Vím, že muškaři hlavatky nevidí rádi a přisuzují jim schopnost zlikvidovat obsádku salmonidů v některých úsecích řeky. Rád bych tu proto viděl i zkušenosti slovenských rybářů, kteří loví na vodách, kde je hlavatka doma nebo přímo samotných hlavatkářů.

Co bude dál necteno

9.11.2011 | | Vaše názory | 42.707 zobrazení | 174 odpovědí

Určitě jste se už setkali s tím, že jste ve vašem okolí přišli o některou ze svazových vod.Revír obhospodařuje soukromník a chce za lov v porovnání se svazovkama nemalé peníze.Revírů ubývá,ryb stejně tak.Jak si myslíte,že bude tato situace pokračovat?Myslíte si,že se ČRS jako takový rozpadne a hospodařit sama na sebe bude každá organizace?Nebo revíry pohltí soukromníci?Co by jste udělali pro zkvalitnění našich vod z pozice svazu?

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | chytej.cz | 83.870 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Místo plné ironie necteno

26.10.2011 | | Vaše názory | 34.835 zobrazení | 194 odpovědí

Zdravim lidi,sem moc rád,že jste nakoukli pod název diskuze.Chtěl sem vytvořit místo,kde si každej otevřeně může říct co chce.Pochválit,po­plácat po ramenu a vyjádřit zájem o toho druhého.Všichni sou na sebe špatní,tak tady je právě to místo,kde se můžete mít rádi.Doufám,že sem dobře vyplnil mezeru :)

Pytlák jak řemen necteno

19.4.2004 | Chose | Ryby | 3.966 zobrazení | 9 odpovědí

Byl jsem na zahajeni na rybnicich. vsude fronty jak na banány. Jel jsem proto na jeden menší rybník nedaleko domoviny. Nahodil jsem,zakrmil,po chvíli první kapřík. Putoval zpět,po něm ještě dva. V tom prijelo k rybníku auto,vyskocil z neho chlapek a rovnou ke me. Ty tady mas zaplaceno?Mam snad platnou povolenku odpovidam. A on na me no to ses trochu seknul tenhle rybník je uz dva roky soukromej. tak si sbal naradicko a padej,jestli nechces zaplatit a chytat dal. Penize s sebou nevozim tak jsem sbalil nadobicko a jel domu. Cestou me napadlo ze uz jsem si dlouho takhle pekne nezapytlacil. Přihodilo se vam nekdy neco podobneho?

rybaření na pc necteno

14.12.2005 | snowbie | Domácí revíry | 4.434 zobrazení | 14 odpovědí

posílejte sem nerůznější názvi rybářských her, které hrajete.

Abu Garcia Soron STX 40 necteno

30.11.2011 | minnow | Navijáky | 13.149 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravím všechny kolegy. Chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s tímto navijákem. Nedávno jsem si ho objednal, tak chci vědět jestli jsem učinil správně.

Výrobce obratlíků v ČR necteno

30.11.2011 | JKemr | Tipy & triky | 11.037 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím všechny rybářské kolegy. Chci se zeptat, jestli netušíte, jaká firma u nás v ČR vyrábí rybářské pevnostní obratlíky. Moc díky za všechny tipy.

Pro všechny milovníky pstruhů a muškaření necteno

19.4.2011 | Hanys H. | Muškaření | 13.570 zobrazení | 25 odpovědí

Omlouvám se, pokud to tady na foru už je, jestli ne, koukněte a žasněte:)

http://veevr.com/videos/QmW03CMn

Woblery Lovec rapy necteno

21.11.2011 | henny | Dravci | 15.504 zobrazení | 42 odpovědí

chci se zepat jaké máte zkušenosti s těmito woblery. Na jaké vám to nejvíce šlape atd.. Ocením i FOTO :)

jaký feederový prut??? necteno

30.11.2011 | vovo | Feeder | 14.216 zobrazení | 17 odpovědí

Budu si pořizovat Feeder myslíte si že tenhle je pro mě začátečníka vhodný http://www.tropicliberec.cz/…1000m-zdarma-

A máte sním nějaké skušenosti???

Vltava v dnešní době necteno

30.11.2011 | DenisOv | Domácí revíry | 10.286 zobrazení | 5 odpovědí | upravit

Jak to vypadá s vltavou v poslední době?Stihnul bych si tam o víkendu ještě zachytat?

rybařske hry necteno

7.9.2009 | stupy | chytej.cz | 20.295 zobrazení | 17 odpovědí

Prosim,neznate někdo webovou stranku,kde se daji stahnout nějake rybařske hry???Děkuji

Černá voda necteno

22.11.2011 | kotel | Vaše názory | 19.138 zobrazení | 7 odpovědí | upravit

Zdravim, chtel bych se zeptat na jednu otazečku. V rybnice, kam chodim chytat je takova černa voda, čim to je? Trošku popis, rybnik je u lesa a kolem je hodne stromu a pada tam celkem hodne listi, je to tim? Neškodi to rybam? Děkuji za vaše odpovedi!

Naviják na kaprařinu ? necteno

17.10.2007 | Jícha Václav | Kaprařina | 13.666 zobrazení | 30 odpovědí

Zdarec všici. Chci vyměnit navijáky a nevím jaký koupit. Moje dosavadní jsou Okumy Longbow 60, ale jsou na mě moc těžké. Chytám nejčastěji na Labi asi tak 20m od břehu. Největší olova používám 150g. A v ceně bych se rád vešel max. do 5000Kč za oba. Zatím mi padly do oka baity Daiwa regal plus 4000 BRi. Co vy na to?

Dovolená s prutama 2009 necteno

25.12.2008 | honza.1 | Ubytování | 15.312 zobrazení | 24 odpovědí

Ahoj kam mám letos vyrazit na dovolenou ? díky za vaše info nejlepe Jižní Čechy