Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
jaký baituner na candáty
18.11.2011 | Vsety+8 | Navijáky | 12.894 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
čau chlapi chci se zeptat jaký je nejlepší baituner na candáty chci ho na položenou na rybičku máte nějaký vyzkoušený aby měla volnoběžná brzda co nejjemnější chod děkuji za rady
Zebco Topic feeder
21.11.2011 | Honza54 | Pruty | 22.619 zobrazení | žádná odpověď
zdravím, v obchodě jsem narazil na výše jmenovaný prut, je 3dílný+2× špička,délka330cm, 60g, pěkný proutek, na internetu o tomto prutu nemohu nic najít. Nemá někdo osobní skušenost nebo info o tomto prutu? děkuji,
Gumene nastrahy - varenie a dipovanie
8.7.2008 | LuboO | Přívlač | 44.076 zobrazení | 89 odpovědí
Viac krat som cital o zvysovani kvality gumovych nastrah varenim, vraj su maksie, maju lepsi pohyb vo vode. Len som nikde nenasiel, kolko sa maju varit, pripadne ine finty, ci sa mozu varit aj s jigovymi hlavickami a ci je mozne dipovat nastrahy pocas tohto varenia napr. pridanim kuska ryby. Poradite? Vdaka
Rituál u vody
15.11.2005 | saky | Vánoce | 12.639 zobrazení | 102 odpovědí
ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo nějakej rituál, když přijdete k vodě. Já třeba přijdu k vodě, , sestavim vlačák, navlíknu si broďáky, sednu si na břeh a dám si cígo a jen koukám po okolí. Teprv pak vlezu do řeky.
na začátku sezóny obdobně, jen s doutníkem
novinka od Savage Gear
13.11.2011 | svery | Dravci | 3.553 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…
Hlaváč Černoústý
15.11.2011 | zalesak05 | Neúspěchy | 2.749 zobrazení | 6 odpovědí
Zakládám fórum o jedné invazivní rybě, která se k nám dostala poměrně nedávno. Dozvěděl jsem se o ní přečtením právě vyšlého článku na chytej.cz (jak jinak :-) ) Zajímalo by mě kde jste je viděli, případně kolik jste jich chytili a podobně, prostě vše co o ní víte :).
Co bych si nikdy nekoupil:
14.11.2005 | Robur | Ryby | 29.520 zobrazení | 276 odpovědí
Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.
rybolov v zimě
19.11.2011 | chj.rybar | Kaprařina | 12.674 zobrazení | 4 odpovědi
Dneska jsem byl vláčet a zaujala mě při tom jedna dvojice (on a ona). Přijeli a začali stavět bivak. Nejsem kaprař, a tak by mě zajímalo, kolik z Vás se věnuje svému koníčku po celý rok a jak řešíte případné vytápění bivaku?
zcvrkávání
29.6.2005 | frenki | Dravci | 7.967 zobrazení | 62 odpovědí
Chci se zeptat o kolik centimetrů se může lososovitá ryba zcvrknout po zabití a po nějakém čase v ledničce???? protože jeden kluk chytil sivena 26cm!!! a pak mi ho ukázal a měřil 21cm takže mu zbývaly 4cm do míry co tomu říkáte??? jaký je Váš názor??, Já si myslím ,že je pytlák!!!
Vrhače koulí
17.11.2011 | superweb | Tipy & triky | 6.926 zobrazení | 21 odpovědí
Už delší dobu přemýšlím co z mimorybářského obodu by se dalo
použít na vnadění – napadly mě i kraviny typu použití paintbalové
pušky na boilies :)
Teď jsem na idnesu narazil na článek o vrhačích sněhových koulí:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
Podle mě by některe kousky nebyly na krmné koule špatné..a ty kleště na
tvorbu koulí taky nevypadají zle :) Nějaké zkušenosti s něčím
podobným?
Prut SPRO Distance Tele Carp II 390
18.11.2011 | voltor | Pruty | 22.988 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito pruty a nebo nějakou jejich alternativou?Rád bych si na příští sezónu pořídil nové pruty na odhoz a delší hody.ještě jestli by k nim byly vhodené navijáky OKUMA POWER LINER PL 860 nebo 865.Díky za názory.
Třetí šatna,aneb pokec o zdraví
10.2.2010 | džigit | Tipy & triky | 9.079 zobrazení | 71 odpovědí
Zde si můžete pokecat a postěžovat o svých zdravotních problémech a doufat v nějakou „zaručenou“ radu od rybářských „odborných“ lékařů i obyčejných hypochondrů.Taky by se tomu dal dát podtitul-jak se ráno zaručeně „exhumovat“,aby člověk u vody co nejdéle bez problémů vydržel :-D Tím ovšem nechci říct,že seúčastníci z první a druhé šatny nemohou zúčastnit
Ryby a manželství
24.11.2005 | | Ryby | 10.057 zobrazení | 79 odpovědí
Jsem 25 let ženatý a manželku jsem si vychoval,tak,že když odcházím k vodě,tak se nikdy nezeptá,,kdy se vrátíš",ale pouze ,,do kolika se chytá". Vím,že každý takové štěstí nemá. V některých rodinách je to doslova ,,boj o šupinu". Chtěl bych znát vaše zkušenosti s tímto druhem zápasu.
Anketa
26.9.2005 | Tloust | Kaprařina | 6.081 zobrazení | 35 odpovědí
Možná je to trochu předčasné, ale zajímalo by mě kolik z vás kupuje na vánoce kapra, případně jinou rybu. My kapra kupujeme z jednoho rybníka v Jeseníkách – mají výborné maso.
Bolen v zimě
25.11.2005 | Robur | Dravci | 3.403 zobrazení | 19 odpovědí
Berou Vám ještě v této době /podzim a hlavně zima/? Pokud ano, tak na co? Lovíte je v této době cíleně nebo jde o náhodu?
Co hrozí rybářům za nemoc z povolání ?
26.10.2004 | dudu | Ryby | 7.363 zobrazení | 55 odpovědí
Co si myslíte , které nemoci a úrazy hrozí při různém způsobu rybolovu? Např. bobkaři-hemeroidy, vláčkaři-tenisový loket, feedraři-zablokování krčních obratlů, muškaři- plísně a exémy......... . Prosím i trochu humoru byť černého.
Předplatné rybářského časopisu
3.11.2011 | papun | Vánoce | 14.636 zobrazení | 50 odpovědí | upravit
Zdarec, napadlo me na Vanoce venovat predplatne nejakeho rybarskeho casopisu. Co mi poradite? Je to pro takove klasickeho rybare co kaprari, obcas nejaky dravec. Urcite nemuskari ani nepodnika nejake extremni kousky. Diyk moc predem
Přezdívky?
6.10.2004 | HaD | chytej.cz | 41.817 zobrazení | 271 odpovědí
Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?
Superstar.
23.1.2005 | HaD | Ryby | 6.811 zobrazení | 59 odpovědí
Oddychové téma. Sledujete tuhle šou? Já jo
Zkušenosti se šňůrama
18.10.2009 | džigit | Ostatní nádobíčko | 42.432 zobrazení | 132 odpovědí
Chlapi zkuste zde napsat své postřehy zkušenosti s pletenýma šňůrama,které používáte při vláčení a jiných technikách. Tím ovšem nechci vyloučit debatu o šňůrách na sumce u nás i na extrémy do Itálie,nabo Španěl,či při rybolovu na moři.