Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

jaký baituner na candáty necteno

18.11.2011 | Vsety+8 | Navijáky | 12.894 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

čau chlapi chci se zeptat jaký je nejlepší baituner na candáty chci ho na položenou na rybičku máte nějaký vyzkoušený aby měla volnoběžná brzda co nejjemnější chod děkuji za rady

Zebco Topic feeder necteno

21.11.2011 | Honza54 | Pruty | 22.619 zobrazení | žádná odpověď

zdravím, v obchodě jsem narazil na výše jmenovaný prut, je 3dílný+2× špička,délka330cm, 60g, pěkný proutek, na internetu o tomto prutu nemohu nic najít. Nemá někdo osobní skušenost nebo info o tomto prutu? děkuji,

Gumene nastrahy - varenie a dipovanie necteno

8.7.2008 | LuboO | Přívlač | 44.076 zobrazení | 89 odpovědí

Viac krat som cital o zvysovani kvality gumovych nastrah varenim, vraj su maksie, maju lepsi pohyb vo vode. Len som nikde nenasiel, kolko sa maju varit, pripadne ine finty, ci sa mozu varit aj s jigovymi hlavickami a ci je mozne dipovat nastrahy pocas tohto varenia napr. pridanim kuska ryby. Poradite? Vdaka

Rituál u vody necteno

15.11.2005 | saky | Vánoce | 12.639 zobrazení | 102 odpovědí

ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo nějakej rituál, když přijdete k vodě. Já třeba přijdu k vodě, , sestavim vlačák, navlíknu si broďáky, sednu si na břeh a dám si cígo a jen koukám po okolí. Teprv pak vlezu do řeky.

na začátku sezóny obdobně, jen s doutníkem

novinka od Savage Gear necteno

13.11.2011 | svery | Dravci | 3.553 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…

Hlaváč Černoústý necteno

15.11.2011 | zalesak05 | Neúspěchy | 2.749 zobrazení | 6 odpovědí

Zakládám fórum o jedné invazivní rybě, která se k nám dostala poměrně nedávno. Dozvěděl jsem se o ní přečtením právě vyšlého článku na chytej.cz (jak jinak :-) ) Zajímalo by mě kde jste je viděli, případně kolik jste jich chytili a podobně, prostě vše co o ní víte :).

Co bych si nikdy nekoupil: necteno

14.11.2005 | Robur | Ryby | 29.520 zobrazení | 276 odpovědí

Tak mě zaujaly rúzná temata a ankety k nějakému rybářskému problému či výrobku, ale víceméně mně to připadá trošku zkresené, protože jen málokdo má např. 3 vláčáky 240 cm a od různých výrobců a může tak srovnávat. Maximálně tedy napíše do anket ten výrobek,se kterým je spokojen. Ale určitě se každý znás s něčím vyloženě spálil. Proto bych rád zkusil dát tuto anketu z opačného pohledu. Proto bonzujte teď.

rybolov v zimě necteno

19.11.2011 | chj.rybar | Kaprařina | 12.674 zobrazení | 4 odpovědi

Dneska jsem byl vláčet a zaujala mě při tom jedna dvojice (on a ona). Přijeli a začali stavět bivak. Nejsem kaprař, a tak by mě zajímalo, kolik z Vás se věnuje svému koníčku po celý rok a jak řešíte případné vytápění bivaku?

zcvrkávání necteno

29.6.2005 | frenki | Dravci | 7.967 zobrazení | 62 odpovědí

Chci se zeptat o kolik centimetrů se může lososovitá ryba zcvrknout po zabití a po nějakém čase v ledničce???? protože jeden kluk chytil sivena 26cm!!! a pak mi ho ukázal a měřil 21cm takže mu zbývaly 4cm do míry co tomu říkáte??? jaký je Váš názor??, Já si myslím ,že je pytlák!!!

Vrhače koulí necteno

17.11.2011 | superweb | Tipy & triky | 6.926 zobrazení | 21 odpovědí

Už delší dobu přemýšlím co z mimorybářského obodu by se dalo použít na vnadění – napadly mě i kraviny typu použití paintbalové pušky na boilies :)
Teď jsem na idnesu narazil na článek o vrhačích sněhových koulí:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
Podle mě by některe kousky nebyly na krmné koule špatné..a ty kleště na tvorbu koulí taky nevypadají zle :) Nějaké zkušenosti s něčím podobným?

Prut SPRO Distance Tele Carp II 390 necteno

18.11.2011 | voltor | Pruty | 22.988 zobrazení | žádná odpověď

Zdravím, má někdo zkušenosti s těmito pruty a nebo nějakou jejich alternativou?Rád bych si na příští sezónu pořídil nové pruty na odhoz a delší hody.ještě jestli by k nim byly vhodené navijáky OKUMA POWER LINER PL 860 nebo 865.Díky za názory.

Třetí šatna,aneb pokec o zdraví necteno

10.2.2010 | džigit | Tipy & triky | 9.079 zobrazení | 71 odpovědí

Zde si můžete pokecat a postěžovat o svých zdravotních problémech a doufat v nějakou „zaručenou“ radu od rybářských „odborných“ lékařů i obyčejných hypochondrů.Taky by se tomu dal dát podtitul-jak se ráno zaručeně „exhumovat“,aby člověk u vody co nejdéle bez problémů vydržel :-D Tím ovšem nechci říct,že seúčastníci z první a druhé šatny nemohou zúčastnit

Ryby a manželství necteno

24.11.2005 | | Ryby | 10.057 zobrazení | 79 odpovědí

Jsem 25 let ženatý a manželku jsem si vychoval,tak,že když odcházím k vodě,tak se nikdy nezeptá,,kdy se vrátíš",ale pouze ,,do kolika se chytá". Vím,že každý takové štěstí nemá. V některých rodinách je to doslova ,,boj o šupinu". Chtěl bych znát vaše zkušenosti s tímto druhem zápasu.

Anketa necteno

26.9.2005 | Tloust | Kaprařina | 6.081 zobrazení | 35 odpovědí

Možná je to trochu předčasné, ale zajímalo by mě kolik z vás kupuje na vánoce kapra, případně jinou rybu. My kapra kupujeme z jednoho rybníka v Jeseníkách – mají výborné maso.

Bolen v zimě necteno

25.11.2005 | Robur | Dravci | 3.403 zobrazení | 19 odpovědí

Berou Vám ještě v této době /podzim a hlavně zima/? Pokud ano, tak na co? Lovíte je v této době cíleně nebo jde o náhodu?

Co hrozí rybářům za nemoc z povolání ? necteno

26.10.2004 | dudu | Ryby | 7.363 zobrazení | 55 odpovědí

Co si myslíte , které nemoci a úrazy hrozí při různém způsobu rybolovu? Např. bobkaři-hemeroidy, vláčkaři-tenisový loket, feedraři-zablokování krčních obratlů, muškaři- plísně a exémy......... . Prosím i trochu humoru byť černého.

Předplatné rybářského časopisu necteno

3.11.2011 | papun | Vánoce | 14.636 zobrazení | 50 odpovědí | upravit

Zdarec, napadlo me na Vanoce venovat predplatne nejakeho rybarskeho casopisu. Co mi poradite? Je to pro takove klasickeho rybare co kaprari, obcas nejaky dravec. Urcite nemuskari ani nepodnika nejake extremni kousky. Diyk moc predem

Přezdívky? necteno

6.10.2004 | HaD | chytej.cz | 41.817 zobrazení | 271 odpovědí

Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?

Superstar. necteno

23.1.2005 | HaD | Ryby | 6.811 zobrazení | 59 odpovědí

Oddychové téma. Sledujete tuhle šou? Já jo

Zkušenosti se šňůrama necteno

18.10.2009 | džigit | Ostatní nádobíčko | 42.432 zobrazení | 132 odpovědí

Chlapi zkuste zde napsat své postřehy zkušenosti s pletenýma šňůrama,které používáte při vláčení a jiných technikách. Tím ovšem nechci vyloučit debatu o šňůrách na sumce u nás i na extrémy do Itálie,nabo Španěl,či při rybolovu na moři.