Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Fishbony
9.11.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 24.985 zobrazení | 44 odpovědí
Byl by někdo tak ochotný a věnoval fishbony ?? Vím že už se tu o tom diskutovalo ale nikde jsem to nemohl najít. Děkuji
Bublinaření
12.9.2004 | rarach | Muškaření | 7.398 zobrazení | 34 odpovědí
Vím, že zdejší osazenstvo moc nečte články, ale tento stojí za to!!! Tolik zrůdností najednou už tu dlouho nebylo, naposledy od sumíka a jeho vyznání k línům. Vše jsem napsal do komentáře ke článku – takže může začít vřava.[ Upraveno rarach dne 2004–09–12 v 22:29 ]
Lov sumce vábničkou v okolí HK
10.8.2011 | Mil.Da | Sumcařina | 10.699 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím všechny. Zkoušel jste někdo lovit sumce v okolí HK (Labe, Orlice) pomocí vábničky? Jaké byly výsledky, postřehy atd.?
Vše o labi
29.9.2004 | morpheus | Domácí revíry | 3.492 zobrazení | 15 odpovědí
Prosím všechny zasvěcené ,zajímá mne úsek Labe mezi Ústím a Litoměřicemi + – 5km. Zajímá mne každý postřeh. Kam na kapra? Kam na vláčku? Kam s mouchou? Kam na parmy? kam na candoše? Kde je mrtvo? tlak rybářů (nemyslím krevní ,ale návštěvnost ? Atd. Prostě zajímá mne každej centimetr tohoto úseku. Chtěl bych si rozšířit pole působnosti. Předem díky za každou radu či postřeh.
Transgenní ryby
9.11.2011 | -tom- | Vaše názory | 2.189 zobrazení | 11 odpovědí
Nevíte někdo, jak to u nás vypadá s chovem tzv. transgenních ryb? Zabývají se jím i naši rybáři nějak seriozněji? A jak je to vůbec s legislativou? Jde o poměrně zajímavé (a výbušné, co si budem povídat) téma, ale všechny články a zprávy jsou tak 2–3 roky staré, na novější info nemohu narazit.
Začátečník rybaří v Kanadě
6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 13.246 zobrazení | 32 odpovědí | upravit
Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…
ubytování na léto 09
17.11.2008 | cruel00 | Ubytování | 14.548 zobrazení | 64 odpovědí
ahoj.za rok bysme chtěli jet s klukama na týden na ryby na nějakou přehradu.V loni jsme byli na Orlíku v Puknove,perfektní chata,ale už ji cestovka nenabízí.tak scháním neco pro 5–6 lidí.blízko vody a uplne ideální by bylo,kdyby byla blízko hospoda.tak kdyby mel nekdo nákej tip,tak pište díky.
Návnada na podzimní chytání kaprů
6.11.2011 | MTHRFCKR | Tipy & triky | 16.978 zobrazení | 47 odpovědí
Chystám se v těchto dnech na chytání kaprů ve stojaté vodě. Zajímá mě jakou návnadu použít. Jestli je dobré držet se stále osvědčených chlebů či vařených brambor nebo ve studenějším podzimním období obměnit návnadu na něco jiného?
Ještě přidám jeden dotaz – V jaké hloubce se zhruba kapři pohybují, pokud je venku okolo 10°? Jak velký ponor ode dna mám nastavit?
baitrunner
21.11.2010 | deniiis | Navijáky | 24.918 zobrazení | 11 odpovědí
kamarád mi doporučil ať si koupím baitrunner ,tak sem si ho koupil ale nechápu jak to funguje nemohl by mi to někdo vysvětlit?Jasně přední brzdu chápu ale tu jakoby „zadní brzdu“ to sem nepochopil jak mile utáhnu přední tak ten baitrunner je ůplně povolený a naopak.
Ryby v nádrži
29.10.2011 | pextr | Vaše názory | 46.574 zobrazení | 29 odpovědí
Ahoj, budu mít k dispozici nádrž o rozměrech 1,5 * 1,5 * 1,5 m (hloubka, šířka). Přemejšlel jsem, že bych jí zakopal do země a dal si tam pár kaprů, možná i nějakýho amura, lína… Jak by jste to řešili s filtrací, je vůbec potřeba? Kolik ryb do takové nádrže můžu dát? Jak hodně ryby krmit? Vydrží přes zimu?
Příkrm pro kapry
17.8.2011 | erfas | Bílá ryba | 37.239 zobrazení | 23 odpovědí
ahoj, máme takový opravdu malý rybníček. jsou v něm kapříci, tak jim chceme přilepšit.poradte co bude pro ně nejlepší aby rostli a jak často krmit???
surfový prut
30.10.2011 | voltor | Pruty | 21.750 zobrazení | 6 odpovědí
Hezký den,rád bych si koupil nové teleskopy/děličky mám/,protože jezdím hlavně na kole.Teleskopy co mi nabízely na krámech mi připadaly jako by byly vyrobeny stejným výrobcem jen na to dali různé nálepky a ceny.Taky bych se na to bál pověsit krmítko nebo zakrmovací raketu.Mohl by mi někdo poradit jestli používáte surfové pruty na kapry a pokud ano, tak jaké aspoň trošku kvalitní.Díky za postřehy.
Třinec a blízké okolí !!!ZDE!!!
24.5.2010 | Koubek3 | Domácí revíry | 13.469 zobrazení | 42 odpovědí
Tady mužete psát své zkušenosti na okolních revírech,nebo jen tak pokecat a nebo se eventuélně domluvit na nějakou „rybačku”.
začínam kaprařit
12.9.2011 | pextr | chytej.cz | 45.843 zobrazení | 232 odpovědí
chci začít kaprařit, vše mam ale nevím co mam nakoupit za drobnosti háčky apod. jaká velikost, jakou montáž používat, jestli koupit pletenku apodobné drobnosti.. chci koupit zde http://www.rybarske-nej.cz/…ovy-program/?…, protože tam kupuju pruty a navijaky tak aby to vyslo nad 3 litry a dostal sem dárek díky za rady
Obsah rybářského webu
24.10.2011 | MB | Vaše názory | 26.407 zobrazení | 38 odpovědí
S několika přáteli uvažujeme o tvorbě rybářského webu, kde bychom rádi uváděli své znalosti, zážitky… A samozřejmě to samé umožnili i registrovaným členům. Jenže tohle už je tu mnohokrát, tak bychom chtěli alespoň naše „redakční“ příspěvky udělat trochu jiné, originálnější, než bývá jinde. Uvažovali jsme o tom, že bychom všechny „návody“ uváděli jen ve spojení se zdokumentovanou výpravou (reportáží, nebo přímo kratším filmem nebo že bychom se specializovali hlavně na netradiční metody (lov kaprů muškařením…) apod. Co byste na takovém webu chtěli nalézt vy?
lov z lodky
3.2.2006 | kamet | Ryby | 18.781 zobrazení | 24 odpovědí
uprednostujete lov z lode ci ze brehu
zvukový vs. neozvučený wob.
2.11.2011 | ART | Přívlač | 40.021 zobrazení | 7 odpovědí
Poslední dobou sleduji, jak v obchodech se na pultech ukazují jen ozvučení wobleři. Ovšem mají o ně ryby zájem? Když jdu v noci nebo ze začátku sezony, tak chytám jen na woby s kuličkou. Ve dne se mu už moc na ně chytat nechce, protože mi přijde, že se kuličkou spíš dravci plaší. Zejména teď na podzim mi přijdou jako velká chyba při vláčení. Jestli by to šlo chtěl bych rozpoutat diskuzi o tom jakého jste názoru, či nejlépe jaké zkušenosti na určitém typu vody (stoják, rybník, řeka) máte
Neregistrovaní návštěvníci.
10.12.2004 | toulovec | Ryby | 18.437 zobrazení | 142 odpovědí
Tak jsem dnes přemýšlel, proč se neregistrovaní návštěvníci tohoto webu moc nezapojují do diskusí. Prosím – kdo z neregistrovaných toto přečtete, prosím, napište do diskuse důvod proč s námi nechcete hovořit, nebo důvod proč se neregistrujete, aby jste mohli přispívat do fora. Když přijdu v 6 ráno do práce, jsem tu sám registrovaný, 10 neregistrovaných a přezto nemám s kým poklábosit. V tuto chvíli je tu 25:6 a já bych rád s někým plkal.
Myslíte si, že je rybařina sport?
4.2.2005 | z | Ryby | 33.115 zobrazení | 137 odpovědí
Pustil jsem se do diskuse na téma „Koukáte na pořad Jak na to?“ a oponoval jsem jednomu přispěvovateli mimo jiné v tom, že si nemyslím, že je rybařina sport a rybář sportovec. Zajímalo by ně, co si o tom myslíte VY.
Připálená kukuřice
20.8.2011 | malamut | Feeder | 12.196 zobrazení | 23 odpovědí
Podařilo se mi připálit kukuřici a zachráněný zbytek i po důkladném proprání je tou spáleninou „načichlý“. Zajímalo by mne, zda to může rybu odradit nebo je jí to jedno. Díky za odpovědi. Jo a kdyby měl někdo dobrý tip, jak tu připáleninu odstranit z hrnce, tak budu vděčný :-))