Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
FOR FISHING 2012
27.10.2011 | jersey | Výstavy | 24.643 zobrazení | 15 odpovědí
Jestli mi něco uniklo, tak mě hned nekamenujte. Stačí říct třeba:„ty woe ses teď probral???“, nebo tak něco.Ale nějak nenacházím na FF2012 ani zmínku o Chytej…Poví mi někdo proč?
Kapr s masem barvy tunaka
10.10.2011 | Jarda111 | Bílá ryba | 41.323 zobrazení | 98 odpovědí | upravit
Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?
Jigové hlavičky bez protihrotu
14.9.2009 | ala | Přívlač | 27.852 zobrazení | 46 odpovědí
Neví někdo, kde se dají sehnat jigové hlavičky bez protihrotu? Nejlépe e-shop. Díky.
xplorer eclipse 003
25.10.2011 | Hanz 2 | Muškaření | 23.363 zobrazení | žádná odpověď
Dobrý den nevěděli by jste náhodou někdo,kde bych sehnal náhradní cívku k muškařskému navijáku xplorer eclipse 003 ve zlatozelené barvě
ŠTIKA a prívlač
1.10.2011 | vovo | Přívlač | 49.028 zobrazení | 54 odpovědí
Chtěl bych se zeptat s jakou umělou nástrahou máte na štiku větší úspěch pište na co ste chytili nejvíc a největší štiky jestli na plandavky, rotačky, smáčky, twisteri, wobleri, atd.
Váš nejcennější kapr
30.8.2011 | thundarr | Kaprařina | 28.525 zobrazení | 57 odpovědí
Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?
Sumci-odkaz
27.9.2005 | Hrouzek02 | Sumcařina | 43.721 zobrazení | 2 odpovědi
Nemáte někdo odkaz na www stránku , kde mají nákres sestav na sumce?
Zkušenosti s woblerem Spro power catcher crank 70
19.10.2011 | henny | Přívlač | 24.111 zobrazení | 2 odpovědi
Tento wobler je promě můj nejlepší u nás mi to na něj de jak něco mám barvu Gold shiner chtěl bych vědět jaké máte zkušenosti s těmi ostatními barvami jako napříhlad.. Silver Shad,.. Fire Tiger atd..
Chcípají ryby
14.10.2011 | zalesak05 | Lososovité ryby | 44.679 zobrazení | 14 odpovědí
Máme rybník s asi 100 pstruhy duhovými , stálým odtokem i přítokem ale chcípají nám ryby. Co máme dělat? Molo jsme oplotili protože tam několik pstruhů vyskočilo a chcíplo. Nejsou ryby napadené nějakým parazitem či chorobou? Díky za odpovědi.
Kuriozity na háčku
30.7.2004 | toulovec | Ryby | 11.917 zobrazení | 24 odpovědí
Včera jsem z vody vytáhl parádně podseknutou užovku obojkovou v délce asi 80 – 90 cm (neměřeno – děsně sebou mrskala). Byl jsem z toho docela rozklepanej, protože jsem nevěděl co to je a jak to sundat z prutu. Na netu jsem četl, že chlapi chytili na mouchu vlaštovku,která jim sebrala mouchu v letu, netopýra, přívlačí kachnu. co se Vám podařilo vytáhnout za kuriozitu z vody??? Asi pište jen živočichy, prezervativy, vložky, pneumatiky, pokličky(ta prý bojuje mimořádně statečně chicht) apod jsme ulovili asi všichni.
zkoumani dna
5.3.2004 | spinningman | Ryby | 19.512 zobrazení | 9 odpovědí
nevim jak prozkoumat dno na stojaku a jak na rece. bez echolotu jenom ze brehu(lod ani echolot nemam). a jak zmerit poradne hloubku! vsem diky za odpoved!!!!
Slangové názvy
11.3.2004 | pupak | Ryby | 24.658 zobrazení | 39 odpovědí
ALL: Pánové pojďme zde popisovat a vysvětlovat slangové i nevšední názvy jak rybolovných technik tak nářadí a všeho co je spojeno s rybařinou. (např. „bagr, hitler…“)
Davle soutok + Vrané n/Vltavou
3.10.2011 | Hlubočepy | Domácí revíry | 8.647 zobrazení | 18 odpovědí
Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,postřehy,informace a vše co se týká tohoto revíru.
Pište recenze, kolegové!
16.12.2004 | playboy007 | Pruty | 9.895 zobrazení | 8 odpovědí
Značná část diskusí se týká „nádobíčka“. Často se v nich namísto diskuze spíš hádá, viz. téma Robinson. Proto vás, kolegové, prosím: PIŠTE do rubriky RECENZE. Podělte se o zkušenosti s Vaším vybavením, ať už je to teleskop za pětistovku nebo dělička za x tisíc. Myslím, že by to předešlo zbytečným hádkám a pomohlo všem bláznům s výběrem toho správného náčiní. Těším se na Vaše reakce a hlavně recenze. P. S. Abych šel příkladem, viz. recenze na vláčák SPRO Luxus Spinning 240 5–25g.
Rybářská poezie
18.9.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 12.829 zobrazení | 13 odpovědí
Chlapi, možná jsem jetej, ale nevíte kdo psal nějakou poezii o rybách? Ale takovou k pohlazení duše, nebo opěvovat přírodu. O rybnících, řece a pod? Klidně i jen k přírodě. Ale ne něco takovýho: „chytil sem rybu, neměla chybu“:-)) Když mám řeč na nějakého rybáře, nemám moc na výběr. Díky
muškaření
9.3.2004 | rarach | Muškaření | 19.552 zobrazení | 21 odpovědí
Kterým směrem se bude ubírat muškařina. Osobně se domnívám, že rozvíjet se bude hlavně jezerní muškaření a UL muškařina na řekách a říčkách. Co Vy na to?
Mže a Hracholuská přehrada
31.7.2008 | Radim11 | Domácí revíry | 20.367 zobrazení | 76 odpovědí
V tomto fóru můžeme kecat o všem okolo Mže a Hracholuské přehady;-)
duhák
6.7.2004 | rarach | Dravci | 17.406 zobrazení | 8 odpovědí
Zdarec pánové, jak se díváte na duháka. Vadí Vám v revírech nebo Vám nevadí. Setkávám se s názory , že škodí v revírech. Můj osobní názor je, že neškodí a je to krásná a velmi bojovná ryba, ale svědomí mne nehryže když si ho dávám do košíku. Holt doplácí na svou žravost a proto neškodí. Tím myslím, že se brzy vychytá. Co vy na to?
Nová pstruhovka Plzeňsko?
8.10.2011 | BikeFisher | Lososovité ryby | 24.138 zobrazení | 3 odpovědi
Zaslechl jsem dnesk v rádiu že od 2012 má být na plzeňsku otevřená nová pstruhovka, nějakej kanál či co. Nevíte někdo jaká to má být(nemyslím teď ten úsek na Mži s kapitálníma rybama)
Hřebeč u Kladna
4.10.2011 | pablos32 | Vaše názory | 24.750 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravim všechny rybáře. Měl bych otázku, byl jste už někdo chytat v Hřebči u Kladna? Je tam 4h rybníček,ale nikdy jsem tam nebyl. Tak mě zajímá jak to tam jde a jaké tam jsou ryby. Díky všem za odpověď.