Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Pruty Daiwa Exceler necteno

2.10.2011 | Denis M | Přívlač | 27.163 zobrazení | 29 odpovědí

Chcem sa spítať na váš názor na tieto prúty zaujíma ma hlavne tento prút 2,10 1–10g potrebujem ho na rotačky a woblery ale občas aj gumy .

NEZASEKNUTE ZABERY necteno

19.9.2011 | vianocnahus | Přívlač | 34.142 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravim, chytavam s kamaratom v noci na plytcinach na dvojdielny vobler Rapala Jointed 9cm.Vediem ho uplne pomaly, pri pomalsom prude az cerim hladinu.V poslednej dobe sa mi /a kamaratovi taktiez/ stava, ze mam celkom slusny zaber, rybu aj vidim zautocit na vobler, ale nesekne sa.Mate s niecim podobnym skusenost, resp. mate nejaky napad preco to je a co s tym?

Kolik utrhnete nástrah za vycházku necteno

9.10.2011 | pextr | Přívlač | 42.351 zobrazení | 9 odpovědí

Zajímalo by mě když jdete na vláčku, kolik průměrně utrhnete vláčecích nástrah? Díky za odpovědi…

Náklady na přívlač v roce 2009 a 2010 necteno

18.6.2009 | Robur | Přívlač | 45.012 zobrazení | 214 odpovědí

Tak jsem zrobil takovou malou anketku, kde můžeme masajsky kalkulovat, o kolik jsem zatím přišli věcí: v historii si vždy můžeme dohledat poslední zápis a ten pak překopírováním jen upravit k aktuálnímu dni. Jsem zvědavý, kdo bude mít největší ztráty. Jo a pište to od 16. 6., abychom byli všichni na stejné startovní čáře:-D. 1/ počet, případně druhy utržených nástrah, stačí orientačně vyjádřit na koruny, když nechcete být konkrétní. 2/ počet ujetých kilometrů, benzin by se měl započítat 3/ počet prutohodin, abychom mohli případně spočítat efektivitu 4A/ zde můžete a nemusíte napsat, co jste zmasili, aby zde nevznikly zbytečné hádky, ale na druhou stranu nebude vidět vaše efektivita a rentabilita lovu. 4B/ celkový počet, případně druhy ryb chycené, nezmasené:-D 5/ počet docházek

Háčky bez protihrotů necteno

19.5.2010 | Ichtyofag1 | Dravci | 10.689 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Ahoj všichni, podělte se se zkušenostmi lovu dravců na háčky bez protihrotů. Jsem v této oblasti ještě panic, potřebuju vaši radu, jak na to;-) Myslím si, že rybička z háčku bez protihrotu snadno zdrhne, jak tohle řešíte? Díky za vaše odpovědi!;-)

závody v jihočeském kraji necteno

16.9.2011 | pextr | Domácí revíry | 21.277 zobrazení | 29 odpovědí

nevíte někdo o závodech v jihočeském kraji o jakýchkoliv…?? nemůžu nikde žádné najít vím teď o MO kloužovice, ale ty sou až od 16

vltava 4-POMOC!!!! necteno

4.7.2010 | kurell | Kaprařina | 45.700 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den,jako začínající rybář bych potřeboval poradit.Už 3krát jsem byl na revýru Vltava 4 (pod křižovatkou Roztoky-Suchdol) a za cca. 24 hodin jsem neměl ani záběr!Můžete mi někdo prosím poradit jakou mám zvolit montáž,čím zakrmovat,nebo na co tam berou!?Z velkým nadšením jsem se dal na rybářský sport,ale bez záběru to není ono!!! DĚKUJU ZA VŠECHNY RADY

free spirit e-class vs shimano tribal extreme necteno

29.9.2011 | Shimano911 | Pruty | 37.554 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravám rozhoduji se mezi pruty free spirit e-class 3,25 lb a shimano tribal extreme 3 lb za 6400,–
nevím který z nich, na oba jsem slyšel a četl fajn recenze tak mi prosím kdyžtak poraďte. dík.

Prsacky, Brodaky necteno

1.10.2011 | jarysek | Přívlač | 28.038 zobrazení | 35 odpovědí

Nevedel by nekdo nakou firmu kde primo delaj prsacky nebo brodaky? nakej kontakt primo na firmu nebo tak? diky moc Potreboval bych udelat brodaky na me :(

Jaký zvolit naviják? necteno

15.1.2009 | antonin.sukop | Kaprařina | 11.913 zobrazení | 13 odpovědí

Petrův zdar, potřeboval bych poradit jaký naviják na kapry(položenou). Jaký typ brzdy a značku navijáku. Jsem limitován cenou do 1100,– Díky.

rybník Brodský necteno

28.9.2011 | pablos32 | Vaše názory | 51.985 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím kolegy, máte někdo zkušenosti stímto revírem? Rybník Brodský? http://www.brodak.cz/…rsky-rad.php

Výběr toho správného prutu na UL??? necteno

28.9.2011 | michal94 | Pruty | 34.372 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím, nemůžu se pořád rozhodnout s výběrem to správného prutu na UL. Když jsem si našel prut který by mi seděl, po chvíli přemýšlení sem si řekl že chci něco jemnějšího na rybník na pstruhy a okouny tak do 5g a 260cm. Využíval bych ho hlavně na smáčky a twistry. Cena tak do 2500kč ale furt si nemůžu vybrat tak prosím o pomoc. Díky

sportex necteno

9.8.2009 | frenki | Pruty | 53.410 zobrazení | 87 odpovědí

Zdravím, neznáte náhodou nějaké webovky na vláčecí pruty SPORTEX v širším výběru. Díky moc.

Prosím o radu při sestavě. necteno

29.9.2011 | Shimano911 | Navijáky | 33.706 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím kolegové, hodlám si pořídit Pruty Free spirit E-Class 3.25 lb a na ně dát navijáky Shimano Big baitrunner. Není to zvrhlost? :-D nebo máte někdo s touto kombinací zkušenost?? předem děkuji…

bič pro začátek? necteno

30.7.2011 | pextr | Plavaná | 56.239 zobrazení | 4 odpovědi

Stačí pro začátek tento bič http://www.milobrno.cz/…-imperator-5 ???

Manuál k echolotu Eagle FishEasy 245 DS necteno

22.9.2011 | Mack | Sumcařina | 21.711 zobrazení | 6 odpovědí

Zdravím, koupil jsem tenhle echolot z druhé ruky, ale bohužel k tomu nebyl žádný návod a nikde ho nemůžu sehnat. Pokud ho někdo vlastníte, budu Vám neskonale vděčen za jeho ofocení. Díky T.

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | Feeder | 43.380 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou

univerzální prut + naviák necteno

26.9.2011 | PETR-rybar | Vaše názory | 34.312 zobrazení | 16 odpovědí

Poraďte prosím nějaký univerzální prut + naviják. Cena tak do 5000 Kč. Shním nějaký dárek na vávoce pro taťku Díky

Člun na rybaření necteno

25.10.2009 | Jezinka | Vaše názory | 66.216 zobrazení | 309 odpovědí

Rady pro toho, kdo si chce koupit člun, zkušenosti rybářů různými druhy člunů a motorů.

Umělé oči necteno

26.9.2011 | Jaroslav Nerušil | Obchod | 53.286 zobrazení | 9 odpovědí

Dobrý den, již nějakou dobu se snažím sehnat umělé oči pro preparování ryb (pro hobby preparátora), ale stále nemohu najít e-shob, nebo někoho kdo by tyto oči prodal. Proto se na Vás obracím zde s prosbou o radu (link na e-shop) nebo kontakt na někoho, kdo by mohl zaslat požadované oči.

prozatím jde o 2ks sumec (průměr 10 mm), 2ks candát (vel 60 cm), 2ks štika (průměr 25 mm)

Prosím o informace nebo nabídku (možno kontaktovat na jaroslavnerusil@seznam.cz)