Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

United Kingdom Style necteno

1.9.2011 | kubiczez | Kaprařina | 29.091 zobrazení | 11 odpovědí

Najde se tu někdo, kdo je vyznavačem UK stylu kapraření?Jaká jsou jeho pravidla?Musí být všechno vybavení z UK?

Jednu rybu týdně ? necteno

3.2.2011 | klotron | Ostatní ryby | 11.737 zobrazení | 108 odpovědí

Navrhoval bych aby si rybář mohl přisvojit jednu rybu týdně. Řeky a přehrady jsou vyrybněné, a bylo by už na čase něco s tím udělat. Odpadli by takzvaní masaři, kteří jsou opravdu schopni si děnně ponechat sotva mírové ryby. Pak by se dalo mluvit o sportovním rybolovu, zmírnil by se tlak rybářů na vodní toky a ryby by dostali větší šanci se rozmnožit. Určitě by se po několika letech zarybněnost našich revírů zlepšila.

Obsah cievky navijáku necteno

6.4.2011 | Jadeila | Tipy & triky | 5.553 zobrazení | 23 odpovědí

Dúfam, že nezakladám duplicitné vlákno, ale mám na Vás všetkých prosbu.....kedysi dávno som mal k dispozícii matematický vzorec na výpočet obsahu cievky navijáku. Aby som objasnil o čo presne išlo dám príklad:

Máme napr. naviják velkosti kde podla výrobcu vojde 100 m vlasca priemeru 0,30 mm. Vzorec Vám vyrátal kolko Vám presne vojde na takú cievku vlasec priemeru napr. 0,14 mm. Nemá niekdo z Vás zmienený vzorec ???

trojnožka na vážení ryb necteno

25.5.2008 | kaprař mike | Ostatní nádobíčko | 3.846 zobrazení | 3 odpovědi

Nevíte někdo o www stránkách kde prodávaj trojnožka na vážení ryb?

Pike shooting - střílení štik necteno

20.11.2010 | Raf | Rybaření v zahraničí | 12.199 zobrazení | 77 odpovědí

A je tady importovaná rybolovná technika, která se dá technicky praktikovat i na našich vodách (pozor je v tuto chvíli nezákonná)! Na bowfishing (lov lukem) se vzhledem k nedostatku kaprů a tolstolobiků nenašly vhodné revíry. Harpoon fishing (lov harpunou) trpí malou průzračností našich vod. Kayakfishing strádá v souvislosti s cenou příslušných lodí. Pike shooting, mající hlubokou tradici ve státě Vermont, spočívá ve střelbě omámených štik, které se vytahují při tření do mělčin. Omráčené nebo postřelené štiky jsou následně dolovovány klasickým podseknutím nebo vyloveny podběrákem. Více se o pike shootingu dozvíte na následujícím odkazu http://www.ammoland.com/…eason-opens/ Je to technika která by pro vás po příslušných legislativních změnách byla perspektivní?

Abu Garcia Enticer Feeder 350 necteno

6.4.2011 | pekeno | Feeder | 22.390 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Zdravim zajima mě tento proutek, docela mě zaujal mate ho někdo nebo zkoušeli jste jej? Diky za info o něm

Člun BARK BT-290 necteno

25.7.2011 | michal94 | Sumcařina | 6.755 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím, jaký je váš názor na tenhle člun chtěl bych ho na zavážení sumcovích bojí. Odkaz je zde http://www.clny-noze.sk/…am/clny-bark Díky za odpovědi

Vybavení pro začátečníka necteno

23.8.2011 | Vitek. | Pruty | 11.304 zobrazení | 22 odpovědí

Ahoj měl bych na vás dotaz. Chystám se začít rybařit. Jako dárek jsem dostal prut: Shimano Forcemaster TE 8000 330 a naviják :Shimano Nexave 3000 SRB

http://www.tropicliberec.cz/…-te-8000-330

http://www.tropicliberec.cz/…e-3000s-rb-2

Chtěl bych se zeptat co si o této sestavě myslíte a jestli ji tak mám nechat nebo nějak upravit. Stejně budu chytat na 2 pruty, tak jestli se k tomuto nářadí hodí spíše něco jiného. Ze začátku mám v plánu chodit hlavně na kapry na položenou,ale časem bych si určitě chtěl osvojit i jiné techniky a lov jiných ryb. Moc děkuji za rady

Lov candáta necteno

19.8.2011 | henny | Dravci | 22.154 zobrazení | 111 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je nelepší čas na candáta v kolik asi hodin začínají brát apodob.. Vláčením i na těžko A jak pohybovat s nástrahou při vláčení ? Děkuji za odpovědi :)

Tak co na tento článek říkate? necteno

8.8.2011 | janead | Vaše názory | 2.936 zobrazení | 24 odpovědí

Ja jsem u toho pěkně zuřil. Prej vyhodit ryby aby se lidi mohli koupat.

http://www.vysocina-news.cz/…-v-rybnicich- na-vysocine-neda-koupat/email/

Ohře 8A -8B necteno

29.8.2011 | yelov | Přívlač | 3.241 zobrazení | 1 odpověď

Ahoj chytal jste letos někdo na tomto revíru?A s jakým úspěchem. Rád bych zkusil pstruhovou vodu něco od Rakovníka a Kladna do 50 až 60 kilometrů.Pokud ne poradte revír. Děkuji.

vlasce či šňůry necteno

10.8.2011 | treska | Přívlač | 7.249 zobrazení | 54 odpovědí

Nemůžu se rozhodnout vlasec nebo šňůru na přívlač co radči používáte a proč?? Jaké výsledky na to máte??????? Děkuji za přidané rady.

Nutno Krmit ??? necteno

27.8.2011 | Mr. Vydra | Závody | 26.795 zobrazení | 64 odpovědí

Dobrý den, jedu na závody revír je soukromí SKALIČKA, chci se jen zeptat zda je nutno silně zakrmit nebo stačí PVA. děkuji za odpovědi

Kde bych mohl vidět rybářské rekordy? necteno

29.8.2011 | janead | Vaše názory | 4.000 zobrazení | 14 odpovědí

Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?

Akvárium 2011 necteno

28.8.2011 | Nerodia | Výstavy | 3.452 zobrazení | 4 odpovědi

Vážení kolegové dovolte mě pozvat na výstavu AKVÁRIUM 2011.Mimo jiné zde budou k vidění i naši raci. Výstava mám termín 15–19.9 2011,místo konání je Botanická zahrada Na Slupi ,v Praze 2. Otevřeno je od 9 do 18 hodin.

Rada pro začátečníka s přívlačí necteno

26.8.2011 | Vendelín | Přívlač | 6.010 zobrazení | 40 odpovědí

Chtěl bych poradit při výběru svého prvního prutu na přívlač. Jestli má někdo zkušenosti. Přemýšlel jsem zatím o tomhle prutu a navijáku: mivardi imperium spinning 240 cm 12–30 gm a naviják mivardi precision velikost 1000. Nevím přesně jakou gramáž a délku prutu si vybrat. Když chci chodit na okouny a štiky. Za každou radu budu velmi rád předem díky.

Třpytky Rublex necteno

29.8.2011 | Honcek | Přívlač | 2.351 zobrazení | 3 odpovědi

Ahoj chtěl bych se zeptat kde se dají sehnat třpytky značky rublex, konkrétně ze řady celta? jak v e-shopu tak v kamenném obchodu, nebo levnější kopie, děkuji

Sumec na vláčku necteno

10.3.2006 | regulus | Sumcařina | 175.731 zobrazení | 1.406 odpovědí

Vzhledm k tomu, že nám všem už z této zimy hrabe, nabízím nové diskuzní téma: jak na to aby rybář chytit sumce na vláčku. Věřím, že nejen já ale i ostatní se rádi poučí. Velmi se těším na vaše názory a hlavně návody. -:)

Liptovská mara necteno

22.8.2007 | Fish man | Rybaření v zahraničí | 5.965 zobrazení | 24 odpovědí

Nazdárek lidičky! Potřeboval bych informace o teto vedě ubytování neřeším myslím povolenka a věci kolem toho co se může, co je zakázané a na odkazy už jsem se díval!! Dík moc lidičky

Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig necteno

22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.383 zobrazení | 12 odpovědí

chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montá­že,místa,čas a technika lovu.