Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Muže přežit kapr z řeky v rybnice?
26.8.2011 | hatatytla | Vaše názory | 2.404 zobrazení | 7 odpovědí | upravit
Chtěl bych se zeptat, muže kapr z pstruhove řeky přežit v rybnice s malym přitokem? Znam totiž chlapa kterej to tak děla. Chyta kapry ze pstruhove řeky a hazi si je k sobe do rybnika. Když jsem ho videl jak je tam daval tak měli odhadem kolem 30cm. Tak by mě zajimalo jestli to ty ryby mužou přežit.
S mirabelkama na Amury
20.8.2011 | henny | Položená | 3.681 zobrazení | 10 odpovědí
Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …
Multiplikátory
27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.676 zobrazení | 9 odpovědí
Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd
Naviják SPRO
14.2.2006 | spin | Navijáky | 10.931 zobrazení | 44 odpovědí
Čaute,najde se tady někdo,kdo má zkušenost(ať už dobrou,nebo špatnou)s navijákem SPRO Red Arc.Zajímá mě jen tento typ.
Rybářská vesta
10.7.2006 | Tumi | Přívlač | 14.354 zobrazení | 93 odpovědí
Chtěl bych sezptat jestli máte nějaké zkušenosti s rybářskou vestou. Potřeboval bych ji na přívlač když chodim kolem vody. Děkuji za každý příspěvek.
prívlačová taška
7.2.2006 | pablo | Ostatní nádobíčko | 18.927 zobrazení | 121 odpovědí
rozmýšlam o kúpe prívlačovej tašky aj s krabicami-boxami v počte 2–5 ks a mala by byť menej premokavá (napr. do lode). Máte s ňou nejaké skúsenosti? Prípadne poprosím značku a kontakt. Dík
Přívlač nic nechytam
18.8.2011 | pextr | Dravci | 8.260 zobrazení | 82 odpovědí
Když jdu chytat na přívlač tak se mi často stává, že nic nechytnu, na těch místech které projdu jsou štiky, okouni, tloušti boleni, často je tam vidím lovit. Procházím asi tak 1 km řeky, dravců je tam plno. Zkoušel jsem málo nápadné twistery a postupně více a více nápadné, kopyta, rotačky plandavky a na každém místě jsem to několikrát měnil. Když už jsem byl zoufalý tak i mikro twistery, ale nic jsem po třech hodinách nechytl. Pak už mi došla trpělivost. Chytám na Lužnici. Ještě mě napadlo to jít zkusit pod jez kde vždy byly štiky, ale ten předělali tak už nevím v čem je chyba. Ještě mě napadlo jestli to nechce jít ráno…
feeder jeden nebo dva?
10.8.2011 | jarysek | Feeder | 16.172 zobrazení | 32 odpovědí
Ahoj,chytam na jeden feederovy prut. Ted uvazuji o druhem. Ale nevim, da se to zvladnout? vetsinou potkavam rybare jen s jednim..
Pražská vody X pískovny?
17.8.2011 | lovitel | Domácí revíry | 2.621 zobrazení | 4 odpovědi | upravit
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli je pravda, že pokud vlastním povolenku na pražskou vodu (mimopstruhovou), tak mohu chytat někde v Třeboni na pískovnách atd… je to pravda? Pokud ano, dali by jste mi více info? Díky :-)
vlasec na kapry
23.6.2007 | pike-007 | Ostatní nádobíčko | 15.863 zobrazení | 58 odpovědí
chci si koupit nový vlasec na kapry, na položenou, nejspíš 0,30mm. poradte mi nějaký kvalitní. díky.
podvodni splavek a mrtva rybka
7.8.2011 | sm.sm | Dravci | 3.633 zobrazení | 6 odpovědí
Ahoj, chtel bych se poptat jake mate zkusenosti s podvodnim splavkem a nastrazenou mrtvou rybkou. Chytat budu na rece, takze jsem si rikal, ze by nemusel byt problem nastrazit i mrtvoku. Mam totiz trosku problem s dobravou vetsi zive ryby. Tak uz jsem se predzasobil 40cm tloustem. Diky za zkusenosti. Martin
Jaký proutek na lehkou přívlač
25.4.2011 | Bulb | Přívlač | 10.110 zobrazení | 52 odpovědí
Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, jaký byste mi doporučili prut na lehkou přívlač. Odhozová zátěž do 15g, délka 2.40m do 1900 kč.
Děkuji a přeji úspěšný začátek nadcházející sezóny!
Prut na přívlač s woblery 2,10m
18.8.2011 | loncak | Přívlač | 3.297 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych koupit kratší prut na přívlač s woblery(popy, atd.) cca do 10cm, zatím jsem si na prodejně osahal řadu Avantgarde Spin od Mivardi v gramáži 5–28g a 15–45g (ten mi připadal tvrdý, ale v obchodě je to subjektivní :-) ) Proto se ptám na doporučení zkušenějších kolegů jaké proutky používáte. Díky
ČLUN Intex Seahawk 2
16.2.2008 | Chyť.pusť | Ostatní nádobíčko | 8.918 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s tímto člunem ? Chtěl bych si ho pořídit pro nastávající sezonu(kaprařina).Zajímalo by mě co říkáte na odolnost materiálu,ovladatelnost člunu apod.Myslíte že je to dobrá volba ? děkuji za každou odpověď!www.hawaj.cz
Barvení feederových krmítek
15.8.2011 | JKemr | Feeder | 10.510 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, prosím o radu ohledně barvení feederových krmítek. Začal jsem vyrábět krmítka a jediné co mi chybí k mojí spokojenosti je kvalitní obarvení. Zkoušel jsem práškovou barvu-u ní byl problém v tom, že barva nebyla jednolitá a na povrchu se tvořili hrudky. Pak jsem zkusil namáčet krmítka do běžné i acetonové barvy- tam byl problém zase v tom, že se na pletivu tvořily kapičky barvy a krmítko nevypadalo dobře. Má někdo ze zkušenějších radu, jak kvalitně obarvit krmítko, tak aby byl povrch jednolitý, hladký a na pletivu nezůstávaly kapky barvy? Díky za všechny poznatky.
Kapr na přívlač
15.4.2011 | Prochy96 | Přívlač | 8.070 zobrazení | 60 odpovědí
čau chytáte někdo cíleně kapry na vláčku ? díky za odpovědi a fotky samozřejmě vítány :-)
Teleskop do 800 kč
16.8.2011 | erfas | Pruty | 11.185 zobrazení | 29 odpovědí
ahoj, potřeboval bych poradit.po 15 letech jsem se rozhodl,zase jít chytat,ale potřeboval bych nakoupit nějaký prut a naviják. chtěl bych teleskop do 800 kč a naviják do 800 kč.abych to mohl vyzkoušet. děkuji za každou radu a zkušenosti. Jinak malé,střední rybníky. z ryb kapra a vyjmečně i štiku.
Byl jste někdo chytat na přehradě Vír?
11.8.2011 | hatata | Vaše názory | 9.004 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Možná dostanu za tuto otázku hodně kritiky, ale zajímalo by me jestli tam už někdo z vás byl. Sice se tam nesmí chytat, ale slyšel jsem, že tam jsou až 1,5 m úhoři a přes 3 m sumci. Když jsem šel okolo, tak jsem viděl, že je tam opravdu ryb jak hnoja.
Jenom pro informaci: Přehrada je 232 ha velká a nesmí se na ní chytat několik desítek let.
malý a lehký navijáček nejlépe do 1000 Kč
11.4.2011 | zuzi | Navijáky | 12.774 zobrazení | 64 odpovědí
Ahojky, tak už zase něco sháním:-) Tentokrát bych potřebovala malej a lehkej naviják. Konkrétně ho chci dát na prut 1,8m 1–10 g, nedávno jsem si ho koupila a Soron20 je na něj moc velký. Zatím vybírám mezi Abu Garcia Cardinal 102i FD, Cormoran UL GT 5PiF500 a SPRO Passion Micro FD605. Pokud s některým z nich máte zkušenosti, nebo víte o lepších, dejte mi prosím vědět, ať nekoupím nějakou blbost:-) Už se to blíží, tak se potřebuju trošku vybavit:-) Předem děkuji za rady a tipy. Zuzi
Woblery MIKADO - skúsenosti
30.12.2008 | drobcek | Přívlač | 2.719 zobrazení | 2 odpovědi
Našiel som na nete slušnú ponuku woblerov Mikado (na stránke www.shop-rybky.sk )za prijateľnú cenu. Vie mi niekto poradiť, ktoré majú aký chod a ďalšie Vaše skúsenosti s nimi? Dík za rady