Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Hloubka, kde se zdržují štiky necteno

12.7.2011 | Dropy | Dravci | 13.325 zobrazení | 58 odpovědí

Jakou hloubku byste zvolili pro lov štik? Začínám s jejich lovem a potřebuji poradit. Děkuji za každou odpověď.

háčky s protihrotem vs. bez protihrotu necteno

24.7.2011 | vovo | Vaše názory | 5.948 zobrazení | 37 odpovědí

chci vědět vaše názory a který používáte vy jestli s protihrotem nebo bez ja s protihrotem­.............­...

délka povolenky necteno

30.7.2011 | hanny | Legislativa | 2.166 zobrazení | 1 odpověď | upravit

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat pokud ted koupím roční povolenku tak bude platit do konce roku nebo do příštího srpna děkuji.

Zkrácení rukojeti necteno

8.7.2011 | Bulb | Pruty | 15.616 zobrazení | 40 odpovědí

Měl bych dotaz, ohledně zkracování rukojeti u prutů. Zajímalo by mě, jestli případné zkrácení rukojeti má vliv na vlastnosti prutu.

Děkuji

Rybník Hejtman necteno

19.7.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 8.028 zobrazení | 11 odpovědí

Za 14 dní vyrážím na rybník Hejtman do Chlumu u Třeboně na týden. Uvítak bych každé info o tom jak to tam jde a na co se tam dá chytat. Díííky Venca

Krmenie raketou a vypadavanie krmiva necteno

9.6.2011 | siral | Kaprařina | 24.152 zobrazení | 30 odpovědí

Zdravím všetkých,

chcel by som sa opýtať – čo robím zle, alebo ako krmit aby mi partikel nevypadaval z rakety? Krmim kukuricou, tigrim orechom a cícerom – lenže dosť veľa toho počas letu vypadne pred miestom kde krmim. Máte na to nejaké vychytávky alebo triky ? Za radu kúp si SPOMB vopred Ďakujem. až došetrim bude aj to.

tak ať to hrčí

Pelety necteno

22.7.2011 | jezek | Kaprařina | 2.697 zobrazení | 1 odpověď

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli tady máte někdo zkušenosti s peletami od firmy Chyť a Pusť, např ty halibuty s dirkou a nebo ty robin red, A taky jsem přemýšlel o peletách od chytila…

Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!! necteno

22.7.2011 | Pepé | Závody | 21.342 zobrazení | žádná odpověď

Grand Prix Moravy ZRUŠENO !!!

pro všechny, kteří byli přihlášeni a počítali s tím, že zítra závodíme na GP Moravy, závod je odložen z důvodu očekávané velké vody – na zítra hlášen průtok 450 kubíků, odložení mi telefonicky potvrdil ředitel závodu Pavel Bořuta. Hledá se náhradní termín, vypadá to na 6.-7. případně 12.-13. srpen

Proč jsou rybáři nerváci? necteno

19.2.2007 | HorseFish | chytej.cz | 7.588 zobrazení | 74 odpovědí

založil jsem par sice ne moc zajimavejch temat,ale kazdej hned prudi,dokaze me to nekdo vysvetlit? vzdyt vo nic nejde,nebo jo?

LOWRANCE HDS 10 necteno

25.5.2011 | ollo | Ostatní nádobíčko | 3.569 zobrazení | 4 odpovědi

Má niekto skúsenosť so sonarom LOWRANCE HDS 10 , tipy , triky ,skratky . Je to silná vec ale aj ho nastaviť a naučiť sa ho ovládať.

Roburova dovolená 2011 necteno

26.1.2011 | Robur | Ubytování | 8.975 zobrazení | 68 odpovědí

nemá někdo na půjčení chatu /prázdniny/, tak pro 4 – 6 osob. Dcera prahne vyrazit s kamarádkami na vandr a chtějí nějaké zázemí. Nepotřebují rybařit, ale hlavně dobré dopravní spojení. Dejme tomu do 150km od Brna. Jsou ochotné si ten pobyt i zaplatit.

Znáte někdo vojenský rybník Olšina v jižních čechách? necteno

24.4.2011 | vaisman1 | Domácí revíry | 8.734 zobrazení | 6 odpovědí

Mám tam jet na víkend s přítelkyní,a je tam možnost přímo v ubytovacím zařízení koupit povolenku. Tak bych se chtěl optat jestli už tam někdo byl. A podělil se mnou o své zkušenosti s obsádkou ryb cenou povolenky atd.

Prut Mivardi Reactor Feeder 3,6m 20-75g necteno

2.3.2011 | michal94 | Feeder | 25.385 zobrazení | 20 odpovědí

Je tenhle prut vystačující na začátky s feederem ??? Díky za odpovědi .............­........

ohníček u vody ano či ne necteno

4.1.2005 | silur | Legislativa | 10.578 zobrazení | 66 odpovědí

jak jste na tom ze sirkama. Opečený buřtík na rybách to je věc co pánové ale není to vždy jednoduché.

Jaký prut necteno

11.7.2011 | vamoson | Přívlač | 21.897 zobrazení | 108 odpovědí

Ahoj, vím, že tady toho bylo napsáno dost. Jsem začátečník a chtěl bych si koupit prut na přívlač do 2000kč, ale nevím jaký. Jen bych chtěl říct, že bych chtěl prut na řeku, ale i si trochu zaházet i na rybbníku. Nemám v plánu tahat nějaký velký sumce… Jen když to vyjde, zajít si na řeku, ale i zaházet si na rybník… Kdyžtak mi poraďtě, jaký prut by byl pro mne ideální? Děkuji Feri

Tloušti lužnice 4/5 necteno

11.7.2011 | pextr | Domácí revíry | 2.494 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl bych jít na tlouště na třešně, ale nevím kam, chci jít na lužnici. Nevíte o nějakém místě? Kdyžtak tady nebo SZ díky moc.

Rybaření Chorvatsko necteno

2.2.2010 | Bobr111 | Rybaření v zahraničí | 15.737 zobrazení | 32 odpovědí

Zdravím všechy, nemáte někdo zkušenosti s rybařením na Vranském jezeře v Chorvatsku? V létě jedeme do Biogradu, odtud by to mělo být kousek. Nevíte, jaká je tam dostupnost (bus, kolo)? Za jakékoli informace moc díky.JR

II. rybář. soutěž necteno

13.11.2005 | Robur | Ryby | 2.919 zobrazení | 16 odpovědí

Jiris mě inspiroval, takže co se mně dneska stalo, když jsem jel vláčet na 60 km. vzdálené Dalešice. Rovněž nabízím deset mušek, a to i s mucholapkou.

Nemocný kapr? necteno

11.7.2011 | MTHRFCKR | Vaše názory | 4.026 zobrazení | 17 odpovědí

Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s kucháním kapra a zároveň požádat o radu – zeptat se, zda jste se s něčím podobným také někdy setkali.

Dnes jsem si po dlouhé době přinesl od vody rybu a při zabíjení a kuchání jsem narazil na něco, co mi přišlo dost zvláštní. Po omráčení by se jakoby pozvracel a z huby mu vytekla tekutina nažloutlé barvy – opravdu to vypadalo jako zvracení. Dost mě to zarazilo, ale ještě víc pak to, když stejná tekutina vytekla po kuchání vnitřností. Nakonec poslední věc – kaprovi jdou téměř samy strhávat šupiny, jakoby po doteku měly tendenci spadnout.

Jsou toto příznaky nějaké choroby? Dá se takový kapr jíst?

Robinson Tritium Carp 3,60 - 2,75lb 3 díly necteno

14.7.2011 | Pifik | Pruty | 22.424 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto prutem Robinson Tritium Carp 3,60 – 2,75lb 3 díly díky.http://www­.robinson-europe.cz/?p=pro­ductsMore&iPro­duct=1455&sNa­me=carp-3-sect.