Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Lužnice 4
4.7.2011 | jirin8 | Domácí revíry | 3.681 zobrazení | 21 odpovědí
Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. Dík za odpovědi. Jirka
Cukr do krmení?
3.7.2011 | pextr | Feeder | 11.665 zobrazení | 18 odpovědí
Je tady někdo, kdo si sám míchá krmení ze šrotů? Zajímalo by mě jestli bych tam měl přidat cukr a v jakém množství?
Výroba Boilies
2.9.2006 | Michal.K | Kaprařina | 6.488 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.
S pozdravem Michal
Volné místo Norsko Vik Brryge 20-30.7
11.7.2011 | Lukasiny | Rybaření v zahraničí | 21.908 zobrazení | žádná odpověď
Zdravím, máme jedno volné místo na desetidenní rybářský zájezd do Norska na Vik Brygge. Termín 20.-30.7 Doprava vlastním 9ti místným vozem ubytování v 6ti lůžkovém apartmánu. Rezervovány 2× 19 FT hliníkové lodě Kvearnö s 50 PS čtyřtaktním motorem, echolotem a gps. V případě zájmu volejte 723 980 672 nebo pište na holub.lu@gmail.com
Dragon Thytan 270 cm 2-15g
9.7.2011 | Shrek | Pruty | 11.039 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím kolegové, zeptám se stručně a jednoduše. Máte někdo zkušenosti s tímto konkrétním prutem? Použítí předpokládám na rotačky max. vel.2 a hlavně na gumy. Děkuji za vaše poznatky – klady i zápory.
Trochu blbá otázka
8.7.2011 | Dropy | Vaše názory | 2.410 zobrazení | 5 odpovědí
Dobrý den, když má prut gramáž 10–30g jak těžké mohu použít nástrahy aby to neničilo prut ? Zkrátka jestli se neničí prut když dám nástrahu třeba 25g tak to je víc než těch 10g takže by mě zajímalo jestli to nemá negativní vliv
ÚN Hněvkovice
9.7.2011 | jarda9 | Kaprařina | 3.089 zobrazení | 1 odpověď
Dobrý den, mám dotaz na kaprařinu ohledně ÚN Hněvkovice.Jestli by jste někdo měl nějaké zkušenosti z Hněvkovic hodilo by se pár rad jedu tam totiž na týden a ještě k tomu poprvý.Díky :))
Rybářské revíry ČR digitální atlas
17.4.2011 | parma101 | Ostatní nádobíčko | 27.737 zobrazení | 2 odpovědi
Nevíte kde tento atlas sehnat?? Popřípadně nabídl by mi ho tady někdo dám 500,–.
co si o tom myslíte
7.7.2011 | Dropy | Přívlač | 2.183 zobrazení | 5 odpovědí
http://www.tropicliberec.cz/…vijak-zdarma potřebuji prut na vláčení který je levný a hlavně je pos ložení malý, myslíte si že to je pro mě dobrá volba ? Gramáš je 10–30g
Zkušenosti z Travel-support s.r.o.
15.7.2010 | Vrťa | Rybaření v zahraničí | 3.415 zobrazení | 2 odpovědi
Zdravím všechny, Chtěl jsem se vás zeptat jaké máte zkušenosti,názory,postřehy,kdo jste poslední dobou byli s touto cestovkou v Norsku(samozřejmě za rybama:) pokud možno v Aure. Předem děkuji
Smáček nebo twister
30.1.2011 | recek | Přívlač | 13.668 zobrazení | 68 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nejaký rozdíl, když budu chytat na smáčky a budu dodržovat všechny ty zásady pro toto chytani anebo když smáček vyměním za stejně velký twister. Neni smáček jen kvůli tomu, aby rybáři u prodejců nechali víc peněz?
prořezání struny o háček s lopatkou
30.6.2011 | vovo | Vaše názory | 4.940 zobrazení | 21 odpovědí
co říkáte na názor že může háček s plošinkou prořezat strunu pokud na něj pusobí vetší zátěž???
ja používám háčky s plošinkou do st tak mě to zajímá
Prut Fox Stalker 9ft 2.50lb
1.7.2011 | Bulb | Položená | 4.106 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den
Chtěl bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti s tímto prutem.Popřípadně jakou má akci a vrhací zatěž.
Děkuji
Muskie v tuzemsku
18.10.2010 | -tom- | Dravci | 4.278 zobrazení | 22 odpovědí
Měl bych otázku, jestli nevíte o nějakých pokusech o vysazení/křížení populární severoamerický Muskie (Muskellunge; Esox masquinongy) u nás. Se sivenama to vyšlo, co tahle cácorka, bylo taky někdy něco?
Lásenice (Jindřichův Hradec), soukromý revír.
17.6.2010 | Suly | Domácí revíry | 3.087 zobrazení | 2 odpovědi
Letos bez papírů, a začátkem července se chystám na chatu do Lásenice. Poradí někdo klidný soukromý revír v okolí. Výhoda, revír bez nutnosti rezarvace místa.
Jaké výbava na sumčí přívlač ?
27.6.2011 | michal94 | Dravci | 34.279 zobrazení | 35 odpovědí
Chtěl bych poradit s výběrem prutu na sumčí přívlač. Naviják vlastním Shimano EXAGE 4000FA bude vyhovující?
krmení
1.7.2011 | pextr | Feeder | 10.136 zobrazení | 4 odpovědi
Mám dotaz, jde o krmení. Udělal jsem si takovou perníkovou buchtu, kterou později nastrouhám do krmení. Chtěl bych se zeptat zda je strouhanka nutná a jestli není lepší použít pouze kukuřičný šrot s tou buchtou. Nebo jestli mám kuku šrot smíchat s pšeničným atd..?
HLUČÍNSKÁ ŠTĚRKOVNA V OSTRAVĚ
11.5.2005 | frenki | Domácí revíry | 6.251 zobrazení | 7 odpovědí
Všichni kdo chytáte na této vodě na přívlač tak mi prosím odpovězte ,rád bych si s ním někdy zachytal!!!!!!
Hostenka
29.6.2011 | Kamil2802 | Domácí revíry | 4.191 zobrazení | 5 odpovědí
ahoj může mi prosím někdo říci kolik stojí hostenka v Mrs.A také koli stojí v Črs.
v.n. Dalešice (Jihlava 7-8)
24.6.2011 | Michal N. | Vaše názory | 24.084 zobrazení | 6 odpovědí
chtěl bych se zeptat rybářú kteří chodi chytat na jihlavu 7–8 jaky jsou tam ryby?!! o ty vodě skoro nic nevím a potřeboval bych pár rad kam na ty nejvetší ryby (kapr, candát, sumec)a jaky názor máte na tuto vodu??