Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
kvalitný method mix -ryba
7.4.2009 | lukass456 | Kaprařina | 2.726 zobrazení | 1 odpověď
používate method mix.....chcem chytať na rybacie boiles je potrebné krmiť methodom tej istej príchute …čo všetko možno prihodiť ešte do methodu
Chytáte sumce na chomáč rousnic?
8.3.2004 | pupak | Sumcařina | 44.084 zobrazení | 76 odpovědí
Cytáte menší sumce(do 150 cm) na chomáč rousnic uspěšněji než na rybičku? A jak, na dně nebo na splávku těsně nade dnem.
štěrkovna dolní benešov 471 191
20.6.2011 | PETR-rybar | Domácí revíry | 28.600 zobrazení | 8 odpovědí
Chystám výpravu s kamarádama tak na 4 noci pod stany práně na benešov a chtěl bych se zeptat, jak to tam vlastně s tím stanováním je, jestli je to povoleno i normálně, nebo jen s povolenkou na chyť a pusť? A tak. Díky za odpovědi.
Ohře 1 - Terezín
17.6.2011 | Váca | Domácí revíry | 23.023 zobrazení | 11 odpovědí
Rád bych věděl od nějakého domorodce něco víc o revíru Ohře 1 především by mě zajímal úsek v Terezíně nad jezem. Kdybyste náhodou někdo něco měli tak budu rád za jakýkoli příspěvek… dík Váca
ŘEKA BEČVA V HRANICÍCH
5.6.2005 | frenki | Domácí revíry | 22.611 zobrazení | 4 odpovědi
Kdo už jste chytali na řece Bečvě v Hranicích at už na přívlač nebo na plavanou nebo na těžko tak se mi ozvěte na co tam berou ,jake ulovky máte a jaky styl rybaření používate!!! hlavně mě zajímá přívlač dravých ryb na co berou jaky styl vedení a co se tam dá chytit!!! díky!!!
Potřebuji poradit!!!
16.6.2011 | Vojta.Lišák | Vaše názory | 24.517 zobrazení | 23 odpovědí
Zdravím všechny, jsem naprostý amatér, co se rozhodl pro rybařinu. Potřeboval bych poradit, jestli nevíte o nějaké jakoby samoučné knížce, nebo třeba i stránek na netu, kde bych se naučil naprosté základy rybařiny, jako je navazování háčků, nahazování a dozvěděl se něco o konkrétních technikách lovu.
Moc děkuji za každou odpověď.
proc nam prodejci lzou
11.6.2011 | vondras | Obchod | 31.921 zobrazení | 132 odpovědí
take vas rozciluje kdyz prodejce pise ze navijak ma krizove navijeni kdyz jediny navijak ktery to dokazal byl TAP ostatni mohou mit pouze rozdilny zdvih ci posun dolu timto i zadam majitele starych tapu aby toto navijeni nafotily a ukazaly jak to vlastne vypada !!!
Shimano Navi 8000 XSA nebo Cormoran BBS 7 PiF 5500
7.2.2011 | Ondras | Navijáky | 28.378 zobrazení | 3 odpovědi
Máte někdo zkušenosti s těmito navijáky? Nikde nemůžu sehnat recenzi k těmto modelům. Použití hlavně na Sumcařinu a občas na kaprařinu. Zajímavý je i naviják Cormoran Seacor S 6 PiF 5500. Děkuji všem za příspěvky k tomuto tématu.
Rybaření v ČR s průvodcem.....
21.6.2011 | Štěpánovič | Tipy & triky | 23.244 zobrazení | 6 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu. V blízké débě by mi měl přijet kamarád ze států nadšenec do rybaření a chtěl by u nás jít chytat pstruhy. Já sám nerybařím tak se obracím na vás, internet moc nepomohl.
Potřeboval bych poradit jestli se nedá domluvit třeba víkend s nějakým průvodcem, který by ho se synem vzal rybařit a zařídil veškeré náležitosti případně vybavení.
Pokud mi nějaké doporučíte budu moc vděčný.Případně řeknete jak to chodí, ptž se mi podařilo najít pouze nějaké soukromé rybníky apod.
Moc děkuju Štěpánovič
Prut JRC Contact 13ft. 3lbs - 3 dílný ...
19.6.2011 | macc3 | Pruty | 23.894 zobrazení | 2 odpovědi
Prut JRC Contact 13ft. 3lbs – 3 dílný … Má někdo tyto proutky prosím ? Zkušenosti ? Díky
STOP focení ryb?
12.6.2011 | talE | Vaše názory | 26.430 zobrazení | 43 odpovědí
Nedávám tuto věc za vinu chytej, nebo konkurenci, ale jde o to, že každý při focení ryby nemyslí na rybu, ale aby to vypadalo pěkně na netu. Co takhle zastavit nechutné focení ryb v trávě, na písku, stěrku a bůh ví kde ještě?
Třpytky KAJ
20.6.2011 | Honcek | Dravci | 41.866 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se ještě vyrábějí rotační třpytky KAJ nebo jestli se dají ještě někde sehnat. Dřív když jsem byl menší tak jsme na ně úspěšně chytal a už dlouho jsem je nikde neviděl, děkuji za odpověď
Dravcová sezóna začíná ...:)
15.6.2011 | papiksk12 | Dravci | 23.110 zobrazení | 16 odpovědí
pojďte si pokecat na co chytáte,kde chytáte…:)Doufám že se letos podaří chytit i nějaký sumeček …pište, a dávejte fotky vašichu úlovků..
Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH
21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.493 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…
úhoři, candáti a krevní moučka
12.6.2011 | R-y-b-a-r | Tipy & triky | 26.136 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravím lidi. Napadlo mě vnadit úhoře, popř. dravce (zejména candáty) krevní moučkou v kombinaci s žížalama a kouskama rybek. Co říkáte na tu krevní moučku? Popř. jaký máte názor jestli nemůžu přijít o povolenku při vnadění tou moučkou, když je zakázáno vnadit sušenou krví. Díky za názory.
Boilie
24.2.2008 | | Položená | 4.866 zobrazení | 20 odpovědí
Jaké boilie používáte? Jaké značky,jaké velikosti, a v jaké roční době? A jak jste na něj úspěšní?
Poradtě ve výběru mezi Mivardi a SPRO
15.6.2011 | pomisa | Navijáky | 25.668 zobrazení | 6 odpovědí
Potřebuji poradit mezi výběrem navijáků na kapry s volnoběžnou brzdou, vyhlídl jsem si mezi těmi to dvouma kouskami. Naviják SPRO Hardliner Pro LCS 560 a Mivardi Kairos 7000, víc mě zaujal ten Mivardi. Jestli máte někdo zkušenosti stěmito navijáky, napište. Předem děkuji za radu. Míra
Fishing and Hunting opět na Digi TV
6.6.2011 | Koumes | Vaše názory | 5.756 zobrazení | 13 odpovědí
Populární dokumentární, rybářsko – myslivecký program Fishing and Hunting se více jak po roce a půl odmlky, opět vrátil do nabídky platformy Digi TV.Je to pozitivní informace pro všechny majitele satelitního příjmu Digi TV.Stanici od této chvíle mohou naladit abonenti této služby Digi TV v Česku i na Slovensku. Stanice je umístěna do základní programové nabídky bez navýšení ceny.Všem majitelů rybářům této satelitní platformy Digi TV přeji pěkný signál i zážitky při sledování tohoto rybářského programu.
Návštěva Lužnice
15.6.2011 | peddy | Domácí revíry | 21.269 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím všechny, rád bych si v brzké době rozšířil rybářské obzory o Lužnici..ještě jsem na ni nikdy nebyl. Proto vás pokorně žádám o radu kam vyrazit zachytat s feederem na menší rybky (cejny, jelce atd bílá ryba) Samozřejmě nechci žádné příliš konkrétní fleky…postačí naznačit úseky řeky…případně mi pošlete SZ.
Předem moc děkuji.
Co vy na K70+?
31.1.2005 | dudu | Legislativa | 23.545 zobrazení | 255 odpovědí
Tak se všude začínají objevovat petice za uzákonění max. míry kapra. Jak to vidí Chytejáci ?
- ano jsem pro, kapr si to zaslouží
- ne je to zbytečný u všech ryb
- ano, ale ať mají všechny ryby horní míru
- začnem kaprem a potom budou mít horní míru i ostatní ryby
Já dávám 3, buď vše,nebo nic.