Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Domácí výroba rohlíkového boilies necteno

12.3.2011 | Jirkasss | Recepty | 15.013 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím všechny vyznavače Petrova cechu! Mám teď týden volno a tak bych si chtěl udělat domácí rohlíkové boilie. Na internetu i jsem našel mnoho různých receptů, ale pro mně jako začátečnáka je těžké se rozhodnout a vybrat si „ten správný“ postup při výrobě. Proto se chci zeptat jestli by jste mi třeba poradili vaše osvědčené recepty.
Předem díky!

Čepice s vlastním nápisem necteno

29.7.2010 | FISHERBOY | Obchod | 17.943 zobrazení | 215 odpovědí

Nevím, jestli to nenapadlo někoho už předemnou, nebo pokud se o tom nediskutovalo(nic jsem nenašel). Jde mi o to, že bych rád měl kšiltovku Chytej.cz s vlastním nickem…Podobně jako to mají na jinde. Sice bych si ji tam mohl objednat, ale na chytej.cz jsem víc ,,doma", takže bych rád s logem chytej…snad by to šlo nějako domluvit přes p. HaDa nebo někoho kdo to má v merku.. co vy na to?

boilie Rod Hutchinson necteno

15.5.2011 | svery | Kaprařina | 33.904 zobrazení | žádná odpověď

AHOJ Máte někdo zkušenost s těmito hotovkami? Líbí se mi oliheń-chobotnice a jahoda-scopex. Díky:-)

Smáčci a prut necteno

28.11.2010 | MarSs | Dravci | 15.459 zobrazení | 94 odpovědí

Snažil sem se tu najít něco co potřebuju abych nespamoval ,ale nějak sem to nenašel. Vím že ideální prut na smáčky by měl být jemný a pružný. Zajímalo by mě jestli se ,ale dá smáček přijatelně vodit i na tvrdších prutech. Mám prut Berkley 240cm, 4–24g, Akce A s 20 vlascem(není problém zjemnit). Chtěl bych tahat smáčky 5–7 cm. Jen se bojím ,že to bude mít dost nevýhod aby to mělo cenu. Uvítám každou radu a do nového prutu momentálně nemůžu jít. Díky

lov uhoře necteno

17.5.2009 | recek | Položená | 4.337 zobrazení | 3 odpovědi

Máte nekdo nejake skusenosti slovem uhore na Lužnici konkretne v Bechyni 421033 Lužnice 2 nebo 421060 Smutná 1

Nabíječka necteno

9.5.2011 | sonic | Ostatní nádobíčko | 4.485 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem nabíječky pro baterii do echolotu. Konkrétně se jedná o „hermeticky uzavřený olověný akumulátor model GT12–7,2; 12V/7,2Ah/20h“. Z toho hermeticky předpokládám, že se jedná o gelovku. Nějak se ztrácím ve výběru vhodné nabíječky a tak nějak se mi nechce vzhledem k ceně této baterie a jejímu minimálnímu využívání kupovat nabíječku v řádu xxxx kč. Narazil jsem na tuto

http://www.tropicliberec.cz/…ry-psc-c1204

Mohu ji pro nabíjení použít? Případně nemáte jiný tip na jinou lepší, dostačující případně levnější? Děkuji za rady!

Přelouč a okolí necteno

24.6.2006 | RonThompson | Přívlač | 5.310 zobrazení | 25 odpovědí

Zdar, nevíte někdo kam na vláčku v Přelouči a okolí doporučte mi něco nějak se nemůžu prosadit.

takova otazka necteno

8.5.2011 | jakubrocek3 | chytej.cz | 2.538 zobrazení | 6 odpovědí

chtel bych se zeptat kde najdu sve video az bude publikovano jenduo sem ho sem daval a nepublikovalo se chtel bych se zeptat jak je to mozne dekuju

Žerou už naplno ? necteno

9.5.2011 | siral | Závody | 3.030 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím, chcel by som sa opýtať, či už kapre žeru naplno alebo ešte nie. Cez víkend s chystám na preteky a chcel by som krmit „IBA“ partiklom a peletami, prip. tygri orech – len by ma zaujimalo či už budu ryby reagovat na partikel alebo použiť radšej krmiva(vedierkove šroty) a zmesi s partiklom.

diky

Na ryby bez prutu necteno

24.11.2010 | noba | Dravci | 19.236 zobrazení | 20 odpovědí

tak jsem dnes vyrazil ma vláčku na slapy. po 1,5hodine jizdy jsem dorazil na místo a tam jsem zjistil že mám vše potřebné až na jednu maličkost, a to prut. měl jsem v autě sice náhodou jěště jeden, ale ten taky neměl jednu drobnost. A to naviják. takže jsem zas slavnostně vyrazil na cestu k domovu. Máte taky podobnou skušenost? at vím že nejsem blbec sám:-)

Rožnovsko - hledám parťáka na muškaření necteno

1.5.2011 | MB | Domácí revíry | 2.552 zobrazení | 1 odpověď

„Rožnovskem“ myslím okolí Rožnova pod Radhoštěm, města z bývalého okresu Vsetín. Jinak, pár let už rybařím, ale stále to není ono a na mouchu je to rovnou úplná katastrofa:-D. Pokud ryby nesbírají, nechytím téměř nic. Uvítal bych proto, pokud by se našla nějaká dobrá duše a během jedné, dvou vycházek mě poinstruovala co dělám špatně a jak se mají ti naši lososovití vlastně lovit:-D. Takže, pokud by byl někdo ochotný, ozvěte se:-D

Naviják Sema Emotion FD 1150 necteno

3.5.2011 | Katka25 | Navijáky | 3.342 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Zdravím, chtěla bych poradit, zda by jste mi tuten naviják doporučili na kaprařinu. Nechystám se chytat nějaké kapitální úlovky ale chci aby to zase něco vydrželo. Díky http://www.usumce.cz/…fd-1150.html

šterkovna Benešov lov non-stop necteno

11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 3.963 zobrazení | 9 odpovědí

Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.

Rotačky Vaškovky necteno

10.11.2004 | Padis | Přívlač | 13.400 zobrazení | 36 odpovědí

Máte s nimy zkušenosti slyšel jsem o nich chválu a tak se ptám na zkušenosti s nimy.

Povolenka necteno

1.5.2011 | damoz | Domácí revíry | 2.914 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím Vás rybáři.. chci se Vás zeptat, syn si chce nechat udělat papíry, je k tomu stále potřeba nějaký rybářský kroužek, nebo jak to teď chodí? Prosím o radu..

Gramáže u feederů D.A.M necteno

29.4.2011 | Paja73 | Feeder | 11.031 zobrazení | 7 odpovědí

Zdravím když jsem začínal asi před 9–10 roky s feederem koupil jsem si jako první D.A.M. Seahawk 390, byli k němu tři laminátové špičky. Dodnes mi slouží, neměl jsem s ním nikdy problém, vím, že jsou lepší pruty, také jsem postupem času dokupoval i jiné. Tenhle první však dodnes občas beru na stojaté vody, taková nostalgie. Nedávno jsem narazil v e-shopu opět na značku D.A.M šokovali mě však gramáže těchto feederových prutů. QUICK STICK FEEDER – uvádějí 80–150g. QUICK STICK HEAVY FEEDER – uvádějí 100–225g. Co to je za Heavy prut? To je snad ExtraExtraHeavy, 225g jsem ještě neviděl, že by feederový sumčák :-), je to ještě feeder? Máte s tímto někdo zkušenosti. A ten první bez označení heavy, přitom zátěž jako u ostatních značek pro Heavy.

Naviják SPRO Dragmaster EX-Class 830 necteno

3.2.2011 | Jose79 | Feeder | 11.386 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar kamarádi,uvažuji jestli zakoupit tento stroj,co Vy na to-nemáte ho někdo nebo z Vašeho okolí?

http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…30-1822.html

nebo tento:

http://www.tomi-korda.cz/…c-3059-3559/?…

Vláčecí prut necteno

25.9.2010 | kuba4 | Pruty | 24.365 zobrazení | 70 odpovědí

Zdravím, chtěl bych se zepat na jakou značku se mohu u vláčecích prutů spolehnout. Prošel jsem pár stránek a většina lidí hlasuje pro Shimano, jaké máte zkušenosti Vy? Máte nějaké zkušenosti třeba s firmou Cormoran, Sema, Mivardi, Albatros a a jinou?

Prut na ul.... necteno

21.3.2010 | | Přívlač | 7.755 zobrazení | 57 odpovědí

Chtel bych si koupit proutek do 1200kc na UL…Navijak uz mam vybranej k nemu od dragona jeden…ale jeste vybrat ten proutek nejakej jelikoz chytam spise na stredni privlac tak do toho nechci moc investovat…Jinak bych na tom chtel tahat nastrahy okolo 3–8g predsatvoval bych si gramaz 2–12 neco takoveho…chytat bych chtel spise na tekoucich vodach…delku si predstavuju okolo 1.80–2–40m diky za rady…

Panský rybník HODKOV,rybník Valcha necteno

24.3.2006 | shiwa | Domácí revíry | 4.575 zobrazení | 3 odpovědi

Máte někdo zkušenosti s těmito revíry,zejména s lovem dravců??