Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

panský rybník hodkov necteno

11.8.2008 | poklop | Domácí revíry | 4.613 zobrazení | 3 odpovědi

zdravím prosím o info o tomto revíru.podělte se ozkušenosti o této vodě jedu tam poprvé ve středu tak bych byl rád trochu připraven.jak je to s kapry a hlavně s dravci údajně se tam občas povede candátek.máte někdo dobrý tip na číslo mola na úpohodové chytání?díky

Ryb. uspechy na rybnice Hodkov necteno

14.7.2008 | grinner | Domácí revíry | 2.857 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravim vsechny, mam na vas prozbu…chytal jste tady z vas nekdo na tomto rybnice( rybnik hodkov).nasel jsem tento rybnik v jednom casopise a zaujal me.premyslim o nasteve a nevim zda to ma vubec cenu,tak prosim zdelte mi vase skusenosti s timto rybnikem..predem dekuji za odpoved a mej te se

Lipno necteno

24.4.2008 | migin | Domácí revíry | 3.831 zobrazení | 21 odpovědí

Lipno, Přední Výtoň – jaká je tam hloubka? A co se tam dá chytit? Prosím o radu.

sumčááák necteno

5.4.2011 | candatek | Tipy & triky | 3.239 zobrazení | 10 odpovědí

myslíte si že je tohle dobrá volba sumcového prutu???......

http://www.rybashop24.com/…0m-400g.html

Nymfování na malých tocích - uvíznutí necteno

31.8.2006 | xycht | Muškaření | 6.335 zobrazení | 34 odpovědí

Zdravim všechny, mam takovej (možná blbej) dotaz týkající se nymfování na menších tocích. Chtěl bych se zeptat jak vyprošťujete nymfy když s nima chytáte u dna a uvíznete. Na těhle menších vodách je přitom potřeba bejt dost opatrnej a moc nedělat hluk z pochopitelných důvodů. Chytám prakticky jen proti vodě a když uvíznu, tak často trhám, protože se bojím, že bych ryby vyplašil…jak to řešíte vy? Díky

Jakou návnadu teď na kapra? necteno

18.8.2010 | nessi | Bílá ryba | 7.198 zobrazení | 14 odpovědí

Poprosim vas o tip na navnadu na kapry. U nas v mistnim rybniku jsem chodil na rybacku vetsinou s naparenym rohlikem ovonenym pudinkem, nebo s kolinkama se strouhankou. Posledni vikend jim ale nejak vubec nechutnalo – temer bez zaberu. Zkusil jsem kousek chleba (kurka + stridek) a take zadna slava. Nevim jestli tyto navnady nejsou lepsi jen na teplejsi pocasi. Poradite prosim jakou navnadu pouzit?? Dekuji.

taška na přívlač necteno

27.6.2008 | inspo | Přívlač | 15.485 zobrazení | 96 odpovědí

no už mě přestalo bavit pořad přehazovat věci z batohu, když jdu jednou vláčet jednou na plavanou a … Takže jsem se rozhodl koupit nějakou tašku na přívlač, tak bych se chtěl zeptat jakou byste mi doporučili … cena nerozhoduje, ale pokud bude do 1000 kč, tak to bude jen dobře :-) … díky za všechny názory.

Dá se u nás ještě chytit karas obecný? necteno

26.5.2009 | Leník | Bílá ryba | 21.747 zobrazení | 174 odpovědí

Dozvěděla jsem se, že u nás žije převážně karas stříbřitý a je pravda, že na řece jsem obecného ještě nechytila. Prý se stříbřitý snaží obecného vytlačit tím, že jsou u nás jen jeho samice a ať se skříží s jakoukoliv rybou, je z něj zase jen karas stříbřitý samice. Je to tak?

Co říkáte nabídce lídlu? necteno

31.3.2011 | jarda29 | Ostatní nádobíčko | 21.148 zobrazení | 84 odpovědí

Od 4.4 má Lídl(nebo nejmenovaný obchodní řetězec)nabídku rybářského vybavení.Nějaké postřehy?Já jsem vloni koupil chemická světélka za super cenu,ale dlouho nesvítí…

Úhoř necteno

29.3.2011 | Koubek3 | Ostatní ryby | 14.205 zobrazení | 65 odpovědí

Tak jaro je tady! A je čas na lov těchto tajemných ryb! Směřujte zde své rady tipy a triky.

O kaprech necteno

17.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 4.489 zobrazení | 24 odpovědí

dobrý den chtěl bych se zeptat jak na kapry na jaře.jestli už jste někdo byl tak se semnou podělte o rady děkuji.

Úlovky na revíru Odra 5 necteno

9.9.2007 | ??? | Domácí revíry | 8.341 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Zajímaly by mně vaše úspěchy letos na tomto revíru. Co jste sami chytili, nebo viděli, o čem jste slyšeli apod. Já si tam pokaždé dobře zachytal, ale jen menší ryby, spousta karasů (ti už se tam objevili v minulých sezónách), spousta malých kaprů kolem 20 cm (jeden rybář mi říkal, že prý utekli z nějakého rybníka), 4 kapry 40 – 50 cm a 2 štiky ± 60 cm. Taky mi bylo řečeno, že MO Studénka nic moc nesadí, to spíš do svého místního revíru (Odra 5A). Chytil někdo třeba ostroretky, parmy, velké cejny?

feeder prosííííííííííííííííííííííím poradte !!!!!!!!!!! necteno

31.3.2010 | Gekon5 | Feeder | 4.519 zobrazení | 21 odpovědí

Napiste prosím své zkušenosti s lovem na feeder

Naco chytat ? čím krmit ? jak daleko od břehu chytat ? prosim napište nějake triky

revír Ledce u Plzně necteno

23.4.2011 | jackubr | Závody | 38.865 zobrazení | žádná odpověď

Zítra se konají závody na tomto revíru, nejde o svazovou vodu a před týdnem proběhla násada kaprů. Máte někdo jakékoli informace o tomto revíru? Hloubka, dno, množství bílé ryby. Případně nějaký tip jak na těchto závodech uspět? Budu chytat feeder. Na závodech jsem nikdy před tím nebyl, ale na gulášovky jsem se přemluvit nechal.

Díky moc, Jakub

CO JSOU UŠLECHTILÉ RYBY? necteno

31.3.2006 | mikiw | Legislativa | 20.418 zobrazení | 44 odpovědí

zAJÍMALO BY MĚ KTERÉ RYBY JSOU UŠLECHTILÉ,KDE JE DEFINICE POJMU A ZDA JE PSTRUH,OKOUN,ÚHOŘ UŠLECHTILÁ RYBA? MOC DÍK

Labe 18 necteno

22.4.2011 | Bigpista | Feeder | 11.057 zobrazení | 1 odpověď

Chystám se o víkendu jet provětrat feeder na Labe 18. Nikdy jsem tu nechytal, zatím nemám zkušenost s tak velkou řekou. Můžu poprosit někoho, kdo ten revír zná, jestli by mi poradil? Jaké ryby tam jsou, jaká hloubka, proud atd.

S karabinkou nebo bez karabinky necteno

15.4.2011 | dejv14 | Přívlač | 7.635 zobrazení | 48 odpovědí

Ahoj chci se zepta jestli je lepší mít karabinku na přívlač nebo ne na hodně fotkách jsem viděl že neni navazaná a je nastraha připevněná na pevno,určitě chápu že když je karabinka tak se líp mnění nástraha osobně používám karabinku.Děkuji za vaše tipy a rady.

Chytil někdo z vás KAPRA NA PŘÍVLAČ? necteno

11.10.2005 | Prutos | Přívlač | 4.476 zobrazení | 23 odpovědí

Já letos v létě chytil dva v rozmezí asi čtrnácti dnů! Oba na stejném místě a na stejnou nástrahu.- 1"banjo (žlutobílé) Koukal sem asi takto

Smazaní fora necteno

13.4.2011 | vaisman1 | chytej.cz | 3.142 zobrazení | 14 odpovědí

Smazaní fora ......,duvod? Zajímalo co sem udělal špatně.Jeví se to jako dobrá nastraha na okouny a pstruhy.

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.758 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.