Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

MILFA Free Cast XR 1150 Baitrunner necteno

20.2.2011 | lacco | Navijáky | 5.157 zobrazení | 2 odpovědi

Dobrý den rybáři. Prosím o radu. Máte někdo zkušenosti s tímto navijákem a to – Naviják MILFA Free Cast XR 1150 Baitrunner.Má 11 japonských ložisek a váží asi 0,5 kg.Nevím jak má citlivou volnoběžku,jako možnost chytání např.candátů bez odklopeného překlápěče.Na Tropicu Liberec mají napsáno ,„Bajtruner“ MILFA FREE CAST XR patří na špičku prodejnosti v kategorii navijáků s volnoběžným systémem brzdy k lovu kaprů běžným způsobem i na boilies.Mě osobně se líbí,ale jsem překvapen že na moji otázku ještě nikdo neodpověděl.Nejsem žádný profík a potřebuji poradit od samotných rybářů.Děkuji

Brambory jako krmení necteno

3.4.2011 | Stingr | Kaprařina | 9.715 zobrazení | 31 odpovědí

Nedávno mi můj strýc připoměl,jak jsme spolu za mých klukovských let chytaly kapry. Vždy před víkendem ve čtvrtek uvařil pařák brambor, v pátek do toho přimíchal půl kýble šrotu a v kolečku to dovezl na kraj rybníka a tam to lopatou rozházel. V sobotu ráno už jsme společně seděly na břehu a tahaly na žížalu či kůrku chleba jednu rybu za druhou. Máte někdo bližší zkušenosti s bramborami jako krmení? Nezacpou si ryby břicho na několik dnů?

Blýskající se navijáky necteno

3.4.2011 | jepice-zruseno | Navijáky | 4.845 zobrazení | 28 odpovědí

Nevadí vám, že se navijáky blýskají? Myslíte si, že to rybám vadí? Přemýšlím nad tím již delší dobu. Udivuje mě, že miniaturní daiwa na lehkou přívlač (např. tato http://www.chytej.cz/…luvias-1003/), která stojí 11 000 a je vybavená kdejakou serepetičkou naprd se blejská jak pouťová cetka.

Multiplikátory - penn vs. okuma necteno

9.4.2011 | Paja73 | Sumcařina | 5.470 zobrazení | 3 odpovědi

Multiplikátor PENN Senator 4/0 113H vs.OKUMA Solterra SLR-50L

Pánové zdravím, který je podle Vás co do kvality lepší /cena cca stejná/ hvězdicovou nebo pákovou brzdu neřeším. zajímali ba mě vaše názory díky.

http://www.tropicliberec.cz/…h-high-speed

http://www.rybyrybkyrybicky.cz/…-slr-50.html?add

Vlasec na matchku-čirý necteno

6.4.2011 | JKemr | Ostatní nádobíčko | 3.621 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravým rybářské kolegy. Chtěl bych poradit s vlascem na matchku. Doteď jsem používal cortest supermatch 0,16 od cormoranu, předtím vlasec take od fishing ferrari také v síle 0,16. Bohužel ani jeden z vlasců v této tloušťce již není k sehnání ani u nás v prodejnách ani na internetu. Jde mi hlavně o to, aby byl vlasec v barvě ČIRÁ, potápivý. Žádný takový jsem na trhu nenašel. Všechny byly hnědé, černé nebo vínové. Prosím o radu. Díky všem.

Jak na sumce na Lužnici necteno

13.4.2010 | Kantik | Sumcařina | 9.280 zobrazení | 9 odpovědí

Pište sem, jaké máte zkušenosti s lovem sumců na Lužnici, nejlépe tak úsek okolo Veselí nad Lužnicí-Tábor.Díky

Jak na lososa necteno

7.4.2011 | Radekk | Lososovité ryby | 5.590 zobrazení | 3 odpovědi | upravit

Zdravím, může mi někdo poradit jak se dá chytit losos na moři? Jaká je nejlepší technika a návnada? Díky za rady

DOBRODRUŽSTVÍ KAPŘÍKA METLÍKA necteno

7.4.2011 | Pstrouzek | Úspěchy | 3.558 zobrazení | 1 odpověď

Na začátku tohoto roku mi vyšla knížka o kapříkovi Metlíkovi. Jsou to příběhy kapříka Metlíka a jeho kamarádů, které prožívá potom, co ho rybáři z malého chovného rybníčka vysadí do veliké přehrady. Je to knížka pro děti od 5 – 99 let a měla by být k dostání v knihkupectvích po celé ČR. Zajímá mě, jestli už jste se s ní setkali a co na ni říkáte. Nějaké informace o ní můžete nalézt i na stránkách www.kaprikmetlik.cz

chytej na mušku pstruhy duhové,siveni,lipany a pstruhy poční necteno

27.1.2008 | kamos007 | Muškaření | 13.761 zobrazení | 124 odpovědí

kdo chodí muškařit na ostravici 3

zavlečení nástrahy pomocí druhé udice necteno

2.4.2011 | ontario | Dravci | 4.060 zobrazení | 6 odpovědí

Dávno jsem četl o způsobu zavlečení nástrahy/rybky/po­mocí druhé udice,ale už si nepamutuji způsob provedení.Nahodí se olůvko s připevněným vlascem druhé udice do dané vzdálenosti na které se potom připevní návazec s rybkou a rybka se zavleče k olůvku prvé udice.Nevím ,jak se připevní vlasec,jak se to uvolní a pod.Jestli má někdo s tímto způsobem zavlečení nástrahy zkušenost,nebo ví o informaci kde to najít -informujte mě.

Pruty Mikado sensei 360 3.25lb necteno

5.4.2011 | Tonny29 | Pruty | 12.649 zobrazení | 3 odpovědi

Mate někdo stěmito pruty skušenost potřeboval bych poradit.Jak daleko se snima nechá nahodit a jake olovo by bylo optymální.

Dětské rybářské závody necteno

4.4.2011 | jirin8 | Závody | 3.226 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den, nevíte někdo o nějakých dětských rybářských závodech v Ústeckém kraji? Dík za odpověĎ.

ODRA necteno

2.4.2011 | candatek | Bílá ryba | 3.121 zobrazení | 2 odpovědi

Byli jste už někdo tento rok na Odře pod mostem u Antošovic? Jestli jo, tak řekněte, jestli tam neco bere, protože se tam teď asi nedostanu. Odra tam byla minulý rok vylitá, ja měl chycených 58 kaprů, ale posledni dobou nic moc.

zavody necteno

14.3.2011 | candatek | Závody | 2.955 zobrazení | 1 odpověď

Dobrý den prosivas chtel bych se zeptat jestli nevite nekdo o jarnich zavodech tady v ostrave-porube když tak kd a kdy dekuji :)

Hrázky tento rok? necteno

2.4.2011 | Gekon5 | Kaprařina | 22.467 zobrazení | žádná odpověď

Byl jste už nějdo letos na Hrázkách ve ždáře nad Sázavou? Mohli by jste mě říct na co vám brali a co jste chytili?

těsto na pelety necteno

20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.425 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R

p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra

echolot necteno

4.5.2009 | | Ostatní nádobíčko | 5.321 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Dobry den chtěl bych si koupit echolot a chtel bych vas poprosit o radu vybíram mezi temito http://www.kaprarina.cz/…t-RF25e.aspx a timto http://www.kaprarina.cz/…t-RF35e.aspx prosim vas o radu nebo vasi skusenost stemito echoloty.Děkuji.

Dračí lodě na řekách... necteno

17.9.2008 | milhom | chytej.cz | 3.224 zobrazení | 16 odpovědí

Su z Brna a protéká tu strouha která není moc široká, natož hluboká a všichni okolo jí říkají Svratka. A na ní se uhnízdil zvláštní druh hňupů co se pohybují na takové loďce a zatím co posádka na ní se snaží pohnout lodí dopředu, jeden z nich řeže do bubnu jak hluchej do vrat… Chápu mají taky koníčka i když trošku hlučnějšího, ale proč proboha nejdou na přehradu, kde by to nikomu nevadilo??? pokud se trefíte do jejich času tak to rovnou zabalte, protože po tom kraválu přestanou žrát aji kačeny…
A co Vy jaký s tím máte zkušenosti???

Labe před pětadvaceti lety a dnes .Názory starších a mldých ryb. necteno

4.3.2011 | 1Mara | Domácí revíry | 44.841 zobrazení | 288 odpovědí

Takže proto že jsem se dostal do křížku s mími kamarády a dohadujem se jaké to bylo tenkrát na Labi zakládám toto fórum , kde bych byl rád za všechny názory lidí ( rybářů) co pamatujou Labko v té době , kde bylo mraky ryb.No a hlavně abych nezapomněl , tak je to fórum , my co pamatujem a mladí co nemohou pamatovat a ani si představit :-).

Není kukuřice jako kukuřice necteno

27.3.2011 | Michal_1 | Feeder | 32.532 zobrazení | 21 odpovědí | upravit

Zdravím všechny kolegy. Začínám s feederem (spojená Orlice, Rozkoš, Metuje …) a prosím o radu. Protože jsem především pstruhař, s „organickými“ nástrahami mám minimum zkušeností. Hodně jsem četl, že častou nástrahou při feederu (a nejen při něm) je kukuřice. Těch jsou ale stovky druhů – mražené, s příchutěmi speciálně pro ryby, obyčejné konzervy z potravin … Jaké s nimi máte zkušenosti? Díky.