Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
Hrabe kaprařům?
26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.396 zobrazení | 21 odpovědí
Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.
Není to už trošku přes čáru?
změny počasí
29.3.2011 | okounek93 | Bílá ryba | 2.773 zobrazení | 2 odpovědi
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak zkoušite a menite navnady pri prechodných počasich jetli ryby meně jí nebo třeba vubec dekuji
Amur na jižní Moravě
28.3.2011 | malix | Ostatní ryby | 2.900 zobrazení | 4 odpovědi
Dobrý den chtěl bych se zeptat na nějaký revír na JM kde je hojně zastoupen amur. V letě bych to ne ně rád vyzkoušel. Díky za radu
Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí
7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.272 zobrazení | 12 odpovědí
V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.
Zkušenosti s lovem sumců v ČR.
8.2.2011 | klotron | Dravci | 11.313 zobrazení | 85 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem sumců na revírech v ČR. Jak na ně, různé příhody, foto, atd.
jaro
21.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.800 zobrazení | 7 odpovědí
Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak na jaře s feederem jestli lépe na řeku na plotice,podoustve,možna i menší kapřiky , a nebo na stojatou zkusit vetší ryby děkuji.Když tak na jakou nastrahu…děkuji
Líni na lužnici
23.3.2011 | parma101 | Ostatní ryby | 2.951 zobrazení | 4 odpovědi
Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li máte s touto nádhernou rybou zkušenosti na lužnici. Nechci se vyptávat ani tak na nějakej tutovej flek ale spíš na to jestli tam jsou. A taky, všude jsem četl že líni se chytaj na pomalu tekoucích vodách s nějakým porostem(leknín). To je moc hezký ale co mám dělat když nevím kde ty lekníny jsou, může se lín chytit i na pomalu tekoucí řece bez leknínů????
Za odpověďi děkuji
Veletrh outdoorového vybavení
22.3.2011 | cercer | Výstavy | 3.526 zobrazení | 17 odpovědí
Nevíte náhodou někdo,kdy a kde se letos koná?Potřebuju sehnat nějaký nový stan(ne bivak)na letošní sraz,aby se mi už konečně Robur a spol nesmáli.Díky za tipy.
Stan
4.4.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 9.222 zobrazení | 51 odpovědí
Tak musím koupit nový stan, účelem není rybařina, ale spíš klasická nenáročná turistika, vodáctví ale zase vím, že má stan něco vydržet. Nevíte o něčem dobrém. Požadavek: Pro dvě osoby, lehky, nějaký skladovací prostor navíc se bude hodit, snadno postavitelný. Strop do 3000Kč.
Kam na Dyji
21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.337 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji
Kde koupit krabičky?
15.3.2011 | Šnek | Tipy & triky | 6.701 zobrazení | 48 odpovědí
Zdravím,scháním plastové krabičky na nástrahy,takové jako jsou např.u rohlíkového boilies v obchodě,různých foukaček..poradí někdo?
Mivardi genesis spin 240MH 24-55g
18.3.2011 | bimbo | Pruty | 15.878 zobrazení | 31 odpovědí
Zdar, máte někdo zkušenosti s tímto klacíkem? Hledal jsem něco na „těžší“ woblerovou přivláč, tak jsem šáhl na BVV po genesis. Teď si lámu hlavu, zda jsem nevybral špatně.
feederové špičky
20.3.2011 | Adam55 | Feeder | 11.993 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím všechny feedraře, chtěl bych se zeptat jestli se dá dát na tvrdší prut měkčí špička aby byli vidět i ty nejjemnější zábery. díky za odpovědi
Bivak Starbaits Premium One Man
20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 3.843 zobrazení | 6 odpovědí
Bivak Starbaits Premium One Man ma nekdo zkusenosti kvalita popripade doporucte jiny za stejne penize
anýz a kukuřice
17.3.2011 | klammer | Kaprařina | 5.654 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,kdy mám přidat při vaření kukuřice anýz a jesli je lepší cely,nebo mletý a v jakém množství?Poraďte prosím.
video
20.3.2011 | candatek | Tipy & triky | 2.696 zobrazení | 6 odpovědí
prosimvas kde ve videu najdu šiřku a výšku videa děkuji prohledal jsem snad už všechno!! a pořad nic :( prostě kde jsou u videa ty informace .
co si myslíte o horní míře
8.2.2011 | břitva | Dravci | 10.647 zobrazení | 103 odpovědí
mislíte si že by měla být zavedena horní míra u všech ryb?já osobně jsem pro protože velké ryby se mají vracet zpět do vody.
Lowrence Mark x5 DSI
20.3.2011 | kamet | Vaše názory | 22.869 zobrazení | žádná odpověď
Lowrance Mark x5 DSI již někdo vlastní a odskoušel? Funguje jako v nabídce? Podle mne by měl zobrazit rybu i na dně.
ktorý z týchto prutov ? ? ?
18.3.2011 | siral | Přívlač | 2.448 zobrazení | 4 odpovědi
Zdravím, chcel by som sa opýtať, ktorý z týchto prutov by ste si vybrali ? ? ? DRAGON Thytan Sensitive, 2,7m / 2–15g Awa-Shima Hayaku Spin 2,7m / 8–25g Alivio BX Spinning, Medium-Light, 2,4m / 7–21g Shimano Vengeance Spinning 2,7m / 5–20g alebo Shimano Force Master Spinning 2,7m / 5–20g. chystam sa na ne chytať na jazere a na menšej rieke – pstruhy a na rybnikoch nejake ostrieže a čudly.
Diky za rady.
zamecký rybník
20.3.2011 | candatek | Závody | 21.550 zobrazení | žádná odpověď
Chtěl bych se zeptat jestli je tu nekdo s okoli ostravy a jde na zavody na Zameckym rybníku děkuji.