Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi
ZAPOMENUTÁ POVOLENKA
17.3.2011 | dawos | Domácí revíry | 2.789 zobrazení | 3 odpovědi
Dobrý den,chctel jsem se zeptat jsem z české lípy a zapomel jsem datum rybářských zkoušek a ted nevím jak si jí pořídit hlavne nejak legálně aby stím nebyli problémy,a do nového roku jse mi cekat nechce.děkuji
zavedení kategorie škodlivých živočichů
26.2.2011 | amarounus | Legislativa | 5.606 zobrazení | 34 odpovědí
Jsem pro zavedení kategorie škodlivých živočichů , po vzoru Australie a Nového Z. .
Pokud někdo v Austrálii chytne kapra a pustí ho spátky hrozí mu vysoká pokuta . No a my tady máme také pěkně narušený ekosystém .
A proto navrhuji vytvořit opak červené knihy živočichů tzv. černou knihu (nepůvodních ekosystém narušujících živočichů ).
na seznam by patřili :
- Karas stříbřitý
- Sumeček americký
- Střevlička východní
- (všechny nepůvodní druhy raků)
- Norek americký
- Kormorán
Jaro
13.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.801 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych se zeptat,jestli už tedka na jaře někdo chytáte na řekách a pokud ano tak na jakou návnadu.(žižaly,medovky atd…)
Rapala Jonted cdj (sinking)
6.2.2010 | M.S. | Přívlač | 5.345 zobrazení | 25 odpovědí
Nemáte nekdo na prodej rapaly Jointed cdj?Koupim, nabídnu dobrou cenu.Velikost 7 a 9 cm.
zvyšenie lovnej miery
18.3.2011 | siral | Legislativa | 2.119 zobrazení | 1 odpověď
chcel by som sa opýtať na minimálnu lovnú mieru a aj na maximalnu. Na schôdzi sme sa dohadovali ohľadom zvýšenia lovnej miery kapra na 50cm alebo aj hornej hranice napr K70. Lenže predseda tvrdil, že ak by aj niekto porušil toto nariadenie tak vraj ktorýkoľvek lepší právnik ho z toho vyseka a to aj bez pokuty a bez odobrania povolenky – pretože v zakone ja stanovená min. miera na 40cm. zaujímalo by ma či je to naozaj tak alebo ako ? ? ?
pretože poznam revíry, kde už maju upravené lovné miery rýb, ak by sa to dalo obísť tak načo by to bolo dobré NAPR.: 1–1020–1–1 Štrkovisko Piesková jama – Dun. Lužná Dun. Lužná Vodná plocha štrkoviska (5ha)pri obci Dunajská Lužná. Lov kapra a ostatných druhov rýb bez stanoveného času individuálnej ochrany povolený od 15.mája v rokoch 2009–2011. Lovná miera : Amur 80cm, Šťuka 70 cm
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360
13.3.2011 | Losfedos | Navijáky | 5.025 zobrazení | 11 odpovědí
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 ktery z nich vam vice vyhovuje na težši přivlač,popřipade na přivlač sumcu.Jejich klady a zapory.http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-spinfisher-ssg-5–1-lozisko/http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-slammer/
Poznáte a poradíte????
13.3.2011 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 3.074 zobrazení | 18 odpovědí
Prosim Vás nevíte někdo co je toto za nástrahu a kde bych to sehnal??? nevím jak to pojmenovat, od čeho se odrazit.....
Mivardi
24.9.2010 | MirekS | Navijáky | 22.544 zobrazení | 71 odpovědí | upravit
Rád bych se zeptal co říkáte značce MIVARDI. jedná se o navijáky i o pruty. Je mi jasné, že to asi bude podle určitých některé řady budou lepší a některé horší, ale tak celkově zda má někdo s MIVARDI nějaké zkušenosti. Dík
Veletrh Rybaření Brno 2010, 2011
21.3.2010 | HaD | Výstavy | 26.841 zobrazení | 302 odpovědí
Vše o veletrhy, postřehy, novinky atd. Současně srdečně zveme na návštěvu našeho stánku!
drzak sondy
16.3.2011 | kamet | Ostatní nádobíčko | 2.183 zobrazení | 2 odpovědi
pri dnesnich cenach drzaku se zeptam -zhotovil nekdo doma drzak sondy poripade z ceho?
bony
14.3.2011 | candatek | chytej.cz | 2.800 zobrazení | 8 odpovědí
chtěl bych se zeptat jak je to tedkom s fishbony jestli se přičitavaji až po kontrole adminem nebo jinak diík.
Jaký swinger koupit ?
12.1.2011 | fishman123 | Kaprařina | 6.080 zobrazení | 14 odpovědí
Nazdar rybáři,potřeboval bych poradit s koupí swingeru.Máte nějaký tip na kvalitní a přitom levnější swinger. Diky
Je aktivni muskareni privlac z hlediska rybarskeho radu?
31.12.2009 | lowend | Muškaření | 6.840 zobrazení | 43 odpovědí
Prestoze vim, ze tato otazka uz na nekterych forech zaznela, rad bych vedel, jak se u vas porybni vyrovnavaji s aktivnim vedenim mokre mouchy nebo lury v dobe, kdy je zakazana privlac. Dnes jsem volal funkcionari rady CRS, ktery mi rekl, ze na Orliku bych mohl mit problem, nebot se rozhodli kvalifikovat popotahovani musky jako privlac. Podobne je to v radlicke organizaci v Praze. Tam jsou smirlivejsi, pokud to bude vypadat jako moucha a ne jako streamer, respektive aspon ne jako stikovy streamer. Precetl jsem si rybarsky rad a podle neho mi spise vychazi, ze pokud uvazu z peri cokoli bez plisku nebo vrtulky, tak to mohu tahat treba na lane za clunem a bude to porad muskareni. Nechci diskutovat, zda je to spravne nebo ne, ale zda je to povolene nebo ne.
Naviják na kaprařinu
25.9.2010 | Grand2 | Kaprařina | 3.624 zobrazení | 5 odpovědí
Prosím o rady při výběru navijáku na kaprařinu. Chtěl bych baitrunner a mělkou cívku s cenou kolem 2000 Kč. Zatím jsem koukal na Okuma Power Liner PL 860 a Naviják SPRO Super Long Cast LCS 460. Díky
Pražská kaprařina v zimě
9.3.2011 | dannnyX | Kaprařina | 3.719 zobrazení | 30 odpovědí | upravit
máte někdo zkušenosti se zímní kaprařinou v praze nebo okolo prahy s MP povolenkou???
Krmení z aukra
9.3.2011 | pextr | Vaše názory | 2.861 zobrazení | 13 odpovědí
Kupovali jste někdo toto krmení: http://aukro.cz/…6523902.html ? Pokud ano jaké s ním máte zkušenosti a jak dlouho vydrží atd.atd. Prostě vše o něm napište :-). Díky…
Vaše boilies zásoby nejen na letošní rok
4.3.2011 | Šnek | Kaprařina | 2.635 zobrazení | 13 odpovědí
Podělte se s ostatnímy a vložte nějakou tu fotečku vašich boilies zásob :)klidně i vaše zásoby surovin na výrobu,docela mě to zajímá :)
žralok lidožravý
10.3.2011 | Robur | Legislativa | 3.317 zobrazení | 8 odpovědí
se synem dělám doplňovačku v češtině. Žralok lidožravý /taková ryba existuje?/. Pokud ano, tak se dovídáme, že je dlouhý několik metrů a množí se velkými vejci v rohovitých schránkách. Dobré ne?
pot shots
10.3.2011 | zrybenec | Kaprařina | 2.588 zobrazení | 3 odpovědi
Má s tímto dipem někdo zkušenost ? Jestli sem to pochopil tak 25 ml je na 0,5 základní směsi ?
Prodáte někdo?
10.3.2011 | Walley | Ostatní nádobíčko | 2.370 zobrazení | 7 odpovědí
mám zájem owobler RAPALA Skitter-prop jestli někdo neppotřebuje napište a informace o tom kam poslat dyškat poštou..=D DÍK WALLEY