Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Dragon Destiny 2,6m, 7-28g necteno

13.2.2011 | Elis3 | Pruty | 19.936 zobrazení | 67 odpovědí

máte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.

http://www.rsp-fishing.cz/…m-7-28g-akce

Abu Garcia Soron SX vs. AWA-Shima Pulse HZ BASS necteno

2.3.2011 | mptacek | Navijáky | 4.783 zobrazení | 11 odpovědí

Zdravím, Chystám se koupit nový přívlačový naviják na těžší přívlač (velikost 40 a woblery 40 až 80 g) a rozhoduju se mezi Abu Garcia Soron SX a AWA SHIMA Pulse HZ BASS nebo PENN Slammer a tak nějak se nevim rozhodnout,mohl byste mi někdo poradit? Díky

Kde koupit propy necteno

4.3.2011 | parma101 | Ostatní nádobíčko | 6.028 zobrazení | 56 odpovědí

Nevíte kde koupit nejlepší propy, ty povrchové woblery s tou vrtulkou? Koukal jsem se třeba na rapalu na jejich skitter prop, ale moc jsem toho nenašel. a jiné propy nevím pod jakým jménem hledat.

hledam kapřaře ne Slezkou Hartu necteno

9.3.2011 | kaprik1 | Kaprařina | 2.083 zobrazení | 1 odpověď

Hledem kapřaře na lov velkych kapru na slezkou hartu na lov na pelety a boilies,nejlepe na kratke vypravy začal jsem chytat na peleta a boilies a potřebuju poradit dekuju za odpovedi

Makrely + štiky = lovecká vášeň necteno

18.5.2004 | anonym | Dravci | 13.405 zobrazení | 36 odpovědí

Zkusili jste někdy na štiky makrely? Toto je asi nejlepší způsob chytání štik. Pach, který makrela vzpouští láká HLAVNĚ štiky natolik, že při každém rybolovu budete úspěšní.

Kam na amury necteno

8.3.2011 | parma101 | Ostatní ryby | 5.646 zobrazení | 3 odpovědi

Už jsem si četl nějaký ten článek o tom jak amury chytat, ale nikdy jsem se nedočetl kam na ně zajít. Myslím kam jako na jakou řeku/přehradu/jez/ryb­ník (jsem z prahy tak v nějaké dojezdové vzdálenosti, můžu také v jižních čechách. Taky myslím na jakých úsecích je chytat: Nad/pod jezem, Rychle/pomalu tekoucí voda, mělčina/hluboká voda. Jinak jsem se dočetl, že pokud ta voda není s mnoha amury je to spíše náhoda a to myslím tak že člověk chytá kapry a náhodou chytí amura. Je to pravda???

Za odpovědi předem děkuji.

V létě do Norska na lehkou přívlač necteno

8.3.2011 | gelder | Rybaření v zahraničí | 22.136 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, v červnu nebo červenci /nebo jak se dohodnem/ jedu autem do Norska trasou: Kristiansand,Sta­vanger,Bergen,A­lesund,Trondhe­im na rybářskou výpravu. Každý den někde jinde budu zkoušet štěstí, kochat se přírodou a užívat si pohodlí stanování. Chytání převažne z pobřeží na lehkou přívlač. Jestli má někdo zájem hlaste se, zatím jsem sám. /Auto mám kombíka na LPG./

Přívlač v těchto dnech necteno

1.3.2011 | chupacabra | Přívlač | 5.772 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem poprosit o radu. Jelikož bydlím na okraji Prahy tak jsem měl možnost si asi třikrát vyrazit zaházet od začátku roku na Vltavu 7 a 9, kde je přívlač povolena celoročně. Pokaždé jsem ale neviděl ani šupinu. To samé to bylo už asi na dvou vycházkách v prosinci. Chytal jsem na různý gumy, sem tam jsem zkoušel i woba, snažil jsem se tahat pomalu ale nic. Vím, že ryby nejsou zrovna nejaktivnější v téhle době a procházka to byla taky pěkná ale aspoň jeden okounek nebo něco by přijít mohlo…:) Někdo nějaký tip co bych mohl zkusit?:)

Domácí kuchtění necteno

8.3.2011 | Mr. Vydra | Recepty | 3.023 zobrazení | 1 odpověď

Chtěl jsem se zeptat zda si někdo doma sám vyrábí nějaké dippy anebo aminokomlexy a kdyby ano tak v jakém množství z čehoa a jak na tuto domácí výrobu reagují ryby. Děkuji _ Mr. Vydra _

Zamrznutá řeka necteno

5.1.2011 | 1Mara | Vaše názory | 29.058 zobrazení | 120 odpovědí

Mám dotaz , může za určitých okolností promrznout řeka až na dno ? A jaký by to měl dopad na ryby ? Dneska to říkali ve zpravodajství Prima . Zajímal by mě váš názor , někdo už se ktomuto tématu sic vyjádřil stím že je to nemožné , ale já jsem přesvědčenej že za určitých extrémních podmínkách by to bylo možné . Díky za vaše názory :-)

Reálná nosnost feederových návazců necteno

19.1.2010 | osprey | Feeder | 18.819 zobrazení | 154 odpovědí

Feeder je jemná technika, kde se obvykle používají slabé návazce, ale často se s nimi zdolávají velké ryby. Proto je důležité používat kvalitní návazcové materiály. Výrobci si ovšem mohou na cívku napsat, co chtějí, takže jsem si kdysi vymyslel reálný test.

Na větší ryby je běžným průměrem návazec 0.14 mm. Prakticky jakákoli čtrnáctka má deklarovanou nosnost přes 2 kg. Ale unese je opravdu? Z má zkušenosti vyplynulo, že mnohé vlasce, které mají větší průměr než na cívce udávaných 0.14 mm a „papírově“ unesou skoro 3 kg, dvoukilovou zátěž nezvednou.

Takže: Hledá se vlasec s udávaným průměrem 0.14 mm vhodný jako návazcový materiál, který bez potíží zvedne a udrží ve vzduchu 2 kg zátěže (když nebudem puntičkáři, poslouží i 2l PET láhev – kdyžtak se může naplnit přesně na 2 kg celkové hmotnosti). Doporučuju smyčkový uzel. Pokud je čerstvý, většinou vydrží a praskne to jinde. A je lepší zkusit to několikrát.

Pište jen výsledky – název vlasce a jestli zvedne nebo nezvedne, případně jak snadno praskne.

echolot necteno

10.6.2009 | konik | Úspěchy | 7.516 zobrazení | 25 odpovědí

Ma nekdo zkusenosti s echolotem humminbird rf35? Rad bych se neco o nem dovědel dik

Nový zéland necteno

6.2.2011 | mastrof | Rybaření v zahraničí | 4.479 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, rybáři a rybářky, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s rybařením na novém zélandu, jde mi hlavně o lov pstruhů přívlačí(chyť a pusť) povolenka? rybářskej řád? nějáký tipy? a možná bych zkusil i nějákou tu mořskou potvůrku ale na tu ještě nemám prut a s 1.80 teleskopem a 16 vlascem to asi ani nemá smysl… jsem na zélandu už 5 dní a budu tu ještě půl roku tak snad dodám fotky nějákejch rybek:))))))

Sensas alebo Mosella? necteno

24.1.2011 | zulu | Feeder | 8.211 zobrazení | 37 odpovědí

Aké máte skúsenosti s týmito krmivami v používaní na feeder? Ktoré z nich sa vám zdajú byť použiteľnejšie vo väčších množstvách situácii? Používate krmivá iba priamo určené na feeder od týchto výrobcov, alebo si aj miešate druhy určené na plávanu, a komponenty od nich?

"ABS" na broďáky necteno

2.3.2011 | jersey | Tipy & triky | 3.415 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj všem.Řeším teď nákup nových broďáků a tak mě napadlo, jaké máte kdo zkušenosti s kluzkou podrážkou.V pro­dejně mi doporučili podrážku s filcem, ale nemají mou velikost.A tak mě napadlo, jestli třeba není někdo mezi vámi, kdo si upravil podrážku nějak podomácku…Protože i ten filc údajně není všemocnej a zas tak dlouho prý nevydrží.Nevím, nemám zkušenost, vždy jsem měl jen gumu.

potrebuju pomoc ! necteno

2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.197 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Která z našich ryb má nejlepší čich ??

Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "

Berkley Jigolo necteno

11.2.2011 | Stroft | Dravci | 10.469 zobrazení | 72 odpovědí

Pozor.Po vydařené serii prutů Skeletor, přišel na trh Berkley Jigolo. Nábídka je lákavá, ale po dodání zjistíte, že se nejedná o nabízený model dle fotek na e-shopech. Zcela jiný blank než na který jsme ze Skeletora zvyklí, místo 10 oček pouze 6 a to jen keramických. Akce tohoto proutku spíše parabolická.Výroba made in China. Tak bacha na ně:-))

nymfa Berkley necteno

29.4.2010 | kingkubik | Přívlač | 5.664 zobrazení | 23 odpovědí

Dobry den.chtel by jsem si na pstruhy koupit nymfy berkley nikdy jsem s nimi nechytal a bohuzel ani zadnou recenzi jsem se nedocet.mam to vyhradne na potocaky z male ricky cca 2.5 meru je sirka.lovi se teda hlavne na tunkach max hlouhka 1m a naprosto cira voda.zajimaly by me uspesne barvy a hlavne zpusoub vedeni te nymfy coz je asi nejdulezitejsi­.dekuji moc

letošní sezona-bude úspěšná? necteno

3.3.2011 | slanny | Vaše názory | 1.757 zobrazení | 5 odpovědí

Přátelé,přízniv­ciPETROVA CECHU,jak se těšíte na nadcházející sezonu.Jaké máte letošní cíle?

rychlospojka necteno

28.2.2011 | recek | Ostatní nádobíčko | 2.553 zobrazení | 5 odpovědí

Dobrý den chtěl bych jse zeptat jestli toto nekdo pouziva a jake ma te s timto skusentosti jestli vam v tom ten vlaces drzi.http://www­.spoma.eu/rybar­ske-potreby-ostatni/1207-Rychlospojky.html