Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle posledních příspěvků v dané diskuzi

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Robinson cortez - očka necteno

28.2.2011 | FISHERBOY | Pruty | 25.627 zobrazení | 47 odpovědí

Rád bych se zeptal především majitelů tohoto prutu. Po koupi proutku 240 cm 1,5–12g jsem prohlížel očka. Poslední očko před vlepenou špičkou (tzn 4 od špičky) je ale v jiné úrovni– na kratších ,,pacičkách" než očka na vlepené špičce.rozdíl odhaduji tak na 1,5mm. Máte to tak i vy na svych cortezech?? popř. má to vliv na vedení vlasce,nadhozy apod? díky za odpovědi.

Zkušenost s prutem Robinson Tritium feeder 3,60 50-150g necteno

2.3.2011 | valiron | Pruty | 23.516 zobrazení | žádná odpověď

Ahoj, zajímala by mě zkušenost s tímto prutem Robinson Tritium feeder 3,60 50–150g

Prut Daiwa Strikeforce catfish 3,00m 200-600g necteno

28.2.2011 | bystřičák | Pruty | 11.496 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

rad bich se zeptal,zda má někdo skušenosti s tím to prutem na sumce k prutu bich přidal naviják penn 850ssm

Přívlač s návazcem necteno

13.4.2010 | Rex2 | Přívlač | 8.475 zobrazení | 47 odpovědí

Zdravim
Při plavané i feederu se často používají návazce, jak pro rychlejší převazování, zjemnění montáže atd. A tak mě napadlo použít návazec na přívláč, třeba právě k rychlejší výměně nástrahy (což v případě použití karabinky s obratlíkem nemá smysl) nebo zda ryby při vláčce výrazně reagují na nepatrné zeslabení vlasce. Nikdy jsem to nezkoušel, tak se ptám vás na vaše zkušenosti nebo teorie. Díky za odpovědi

Kde sehnat Nástražní ryby v březnu ?? necteno

22.2.2011 | koukolič | Sumcařina | 8.144 zobrazení | 31 odpovědí

Chystáme se na konci března na sumci na Pád a stále se nám nedaří nic sehnat.. Nevíte kde se dají koupit nebo nějak sehnat třeba karasi?? Předem děkuji za odpovědi.

zkušenosti s prutem necteno

2.3.2011 | slanny | Vaše názory | 20.985 zobrazení | žádná odpověď

prosím o vaše zkušenosti a názory o kvalitě prutu SHAKESPEARE CYPRY CARP 3,60m/12ft 3lb TC.

Koupání reelu necteno

1.3.2011 | Sander | Navijáky | 2.287 zobrazení | 11 odpovědí

Muškaři, občas vidím na fotkách že to děláte také – to že často máčíte naviják kompletně pod vodou, ať kvůli lepší manipulaci s rybou, fotce nebo jinému blíže nespecikovatelnému důvodu.
Jak moc to navijákům škodí?
Jak moc to škodí šňůře a backingu, který asi musí schnout uvnitř opravdu dlouho?
Děkuji za postřehy.

Orlík- Podolský most necteno

22.2.2011 | RTckar | Domácí revíry | 9.913 zobrazení | 37 odpovědí

Ahoj. Máte někdo nějaký tipy a pozitiva negativa na tuto lokalitu nebo přímo tip na určté místo? Máme kousek nad Podolským mostem chatu a loď, takže máme možnost chytat kolem 5 km od mostu. Děkuji za všechny rady, s kaprařinou začínáme a na těchto místech jsme nikdy nechytali, v tom případě nám každá rada od vás pomůže.

Zákon č.115/2000 Sb. necteno

1.3.2011 | HonzaHD | Legislativa | 3.135 zobrazení | 3 odpovědi

Zákon č.115/2000 Sb. Zákon o poskytování náhrad škod způsobených vybranými zvláště chráněnými živočichy.

Máte někdo s uplatněním tohoto zákona zkušenosti? V konkrétním případě jde o vydru.

Viking heavy feeder na řeku necteno

28.2.2011 | Paja73 | Feeder | 10.793 zobrazení | 6 odpovědí

Než se rozjaří, poohlížím se po nějakém heavy feederu na řeku. Nejdříve jsem byl téměř přesvědčený, že si pořídím Amnesii 390cm. Ale pak jsem našel Colmic Viking 3,60 – 4,20m 120g http://www.nikl.cz/…20m-120g.php Colmic, co vím, dělal vždy super Feedery, ta cena je také příznivější, což se přiznám, hraje u mě celkem významnou rolu. Bohužel nemám možnost si jej osahat. Máte někdo zkušenost s tímto Vikingem, potažmo s feedery Colmic. Díky za případné reakce, budu rád.

Úlovky na revíru Otava 5,6.....atd necteno

4.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 7.588 zobrazení | 20 odpovědí

Jaké máte úlovky na otavě? pochlubte se i fotografiemi + můžete pověděť jaké máte oblíbené nástrahy…

Zájemci o rybaření v Norsku necteno

26.2.2011 | daník | Rybaření v zahraničí | 3.184 zobrazení | 1 odpověď

Manželé, aktivní rybáři, hledají dva zájemce o společný letecký zájezd na sever Norska (Tromso – Froya, nebo i jinam). Najdou se nějací nadšenci? vanrado@seznam.cz

Filmy s muškařskou tématikou necteno

9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 4.928 zobrazení | 11 odpovědí

Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?

Co si myslíte o přívlači na malých potocích? necteno

10.2.2011 | Depuči | Přívlač | 7.119 zobrazení | 31 odpovědí

Já osobně mam takové vody velmi rad.Každá,i se­bemenší ryba zde dovede velmi potěšit a ,,nakopnout" k příští návštěvě.A co vy?

Echolot-držák sondy na zrcadlo lodi necteno

27.2.2011 | bene | Ostatní nádobíčko | 4.331 zobrazení | 1 odpověď

Mám jednu zkušenost s držákem sondy echolotu,výrobce-Albastar.V ob­chodech je nabízen i jako držák „UNIVERZÁLNÍ“, ale pozor!!! i na jeho obalu je uvedeno jen EAGLE a LOWRENCE.Moje sonda od zakoupeného HUMMINBIRDU se do spodní části držáku nevešla.Vyšešil jsem to úpravou držáku sondy otočením upínáku o 90° a k tomu jsem přidělal plastový držák na loď dodávaný společně k echolotu.Po mé úpravě jsem pravděpodobně přišel o záruku na hliníkový držák sondy,ale vracet se mi ho po tomto zjištění nechtělo.Risknul jsem tu úpravu.Takže pozor na to!! Univerzální není!!Je určen pouze k Eaglu a Lowrencu.

Skúsenosti s Mivardi Reactor carp necteno

12.8.2010 | drobcek | Pruty | 2.759 zobrazení | 1 odpověď

Aké máte skúsenosti s prútmi Mivardi Reactor Carp? Predovšetkým 3,90m 3,5bs. Dík za postrehy.

Co se stane s rybami které se utrhnou? necteno

21.2.2011 | Depuči | Vaše názory | 9.056 zobrazení | 50 odpovědí

Zajímali by mne vaše názory na úhyn ryb s háčkem nebo uvláčecí nástrahou v tlamě. Když pročítám různé články, tak utržených ryb zas tak málo není a mne vždycky napadne, kolik jich asi přežije. Dále mne zajímají názory na lov štik bez lanka nebo lov na extrémně jemné náčiní.

Okuma Epix EB 60 nebo Okuma Epix PRO 60 ???? necteno

16.1.2006 | Klon | Kaprařina | 4.547 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj,chtěl bych znát Vaše nazory na tyto navijaky,připadaj my úplně stejny ale necham to na Vas,takže najedte do vaších E - shopu a napiste svuj nazor. Diky moc. jooo a jestli mužu poprosit nepiste my sem jiny znacky co je lepsi apod. proste na shimana apod my proste pinizky nezbydou,hold draha polovicka udelala caru pres rozpocet

Jak lovit bílé ryby v zimě na mírně proudících vodách necteno

20.2.2011 | Adam55 | Bílá ryba | 10.920 zobrazení | 40 odpovědí

Rád bych požádal rybáře,kteří toto čtou aby mi poradily Jak,na co lovit,na jaké montáže lovit v zimě kaprovité ryby v mírně proudících vodách a kde se ryby v tomto ročním období shromaždují. Předem děkuji za Rady a Tipy Adam55

Výměna mušek s radou necteno

4.2.2011 | Šnek | Muškaření | 3.214 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím,celkem mě zaujalo jedno fórum týkající se výměny mušek,ale zároveň soutěže,Drobet bych to pozměnil-zeptám se narovinu,našla by se nějaká dobrá duše,klidně i více lidí kteří by byli ochotni vyměnit cca.5 mušek se začátečníkem a zárove%n okomentovali co na tom mám špatně a co by bylo lepší dělat z jiných materiálů.Šlo by to i formou výměny,kdyby se našlo více lidí,uvázali by jste cca.5 stejných mušek,např.3 dru­hů(podle počtu zůčastněných) poslali byjste mi to,já bych s toho udělal takovou sadu,např 3 mušek od každého zůčastněného a poslal zpět+ bych k tomu zamozhřejmě přiložil mouchy moje,jako začátečníka,možná je to takový výkřik do tmy,třeba se nikdo takový nenajde ale přeci jenom by mě to vážně potěšilo :) vznikla by stoho taková sada,kterou by si každý ponechal a možná by na ně měl úspěchy. zatím díky